NEMANJA STEVANOVIC - FAN KLUB
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na forum Nemanje Stevanovica! Kod nas moci cete da diskutujete o njegovom pevanju, imidzu i dogadjajima vezanim za njega, a cak i da popricate sa njim i druzite se sa forumasima. U okviru ovog sajta bice i dosta slika.

PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Beovizija/Evrovizija 2008.

Ići dole 
+46
Petra
Dragana90
GM_loodak
DULCE :)
pink girl
Mica 93/2
LeNa_
i_love_nemanja
Zvezda Granda 2008
garava09
Babs
minja
Elena^
Mina-Neca fan
u_prolazu
Majce
JOANA
Mia 89
bubamara
Chocolate girl
andjelaaaaa
mima-dugajica
Ana_91
Kaca93
ehhh
zvoncica
SANDRA
fenixman
princeza
IwABg93
paris_hilton
SandraCe
AdminKa
Ena88
Anci
veljdza
crazy_angeL
Lazar01
The Best Damn Thing
Anja*
cvetic91
DJ MW
iwanche
Alek-Juicy Pen
DANIJEL 84
Vladimir_Bijelic
50 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 28  Sledeći
AutorPoruka
The Best Damn Thing
Hronični forumaš
Hronični forumaš
The Best Damn Thing

Ženski
Broj poruka : 1931
Godina : 32
Datum upisa : 03.09.2007

Beovizija/Evrovizija 2008. - Page 10 Empty
PočaljiNaslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008.   Beovizija/Evrovizija 2008. - Page 10 EmptyPet Apr 04, 2008 9:29 pm

На 12 април во Македонија се очекува да пристигне Клод де Суза, познат германски кореограф, кој ќе го осмисли три и полминутниот настап на нашите евровизиски претставници Тамара, Врчак и Гаџа, на претстојниот избор во Белград. Македонското трио изминатиов период интензивно се подготвува за изведбата на Евросонг.Нашата намера е Македонија да ја претставиме во најубаво светло и ќе дадеме се' од себе да бидеме максимално професионални во секој сегмент од подготовките. Клод е еден од најпознатите германски кореографи, кој работи со многу музички ѕвезди, не само од Германија, туку и од повеќе европски земји.

Го повикавме да се погрижи за кореографијата со која Тамара, Врчак и Адријан ќе се претстават на евровизиската сцена. Се планира во Скопје да престојува повеќе од една недела и максимално да им се посвети на нашите евровизиски претставници - ни изјави Емин Гаџа, татко и менаџер на Адријан. Според плановите, македонското евровизиско трио наскоро ќе сними видеоспот за победничката тема „Во име на љубовта“. За комплетната реализација на клипот во опција се неколку продуцентски куќи. Веќе се завршени шест студиски верзии на евровизиската нумера: македонска, англиска, српска, турска, руска и албанска.

Со ваквиот потег, нашите претставници ќе се обидат да ја приближат темата до поголем број евровизиски обожаватели.Планираме да ја продолжиме евровизиската турнеја и да ги посетиме Русија, Турција, Албанија и Хрватска. Покрај англиската верзија на темата „Во име на љубовта“, со која ќе се претставиме во Белград, на турнејата, Тамара, Врчак и Адријан ќе ја отпеат оваа композиција и на јазикот на кој се зборува во земјата во која ќе гостуваат.

На тој начин евровизиската тема ќе им стане поблиска на тамошната публика - вели Александар Сидоровски, уредник на спортско-забавната редакција на првиот програмски сервис на МТВ. МТВ досега им овозможи гостување на нашите претставници на националните евровизиски избори во Србија и во Босна и Херцеговина, каде што, според информациите, беа одлично прифатени и предизвикаа интерес во медиумите.Постојано сме во контакти со земјите-учеснички на изборот, за максимално да ги промовираме нашите евровизиски претставници.

Се надеваме дека ќе успееме да ги реализираме договорените настапи и гостувања - појаснува Сидоровски. Годинава се планира да се одржи македонска вечер на Евросонг, во дел од „Сава-центар“ во Белград. Овој простор, за своја презентација ќе го искористат поголем број земји-учеснички на изборот.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.milan-stankovic-the-best.piczo.com
DJ MW
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
DJ MW

Muški
Broj poruka : 13192
Godina : 36
Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8)
Datum upisa : 20.06.2007

PočaljiNaslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008.   Beovizija/Evrovizija 2008. - Page 10 EmptySub Apr 05, 2008 1:21 am

Jedan od favorita i definitivno pesma koja mozhe da prodje u Evropi... BTW, i meni se svidja... Cool

Charlotte Perrelli - Hero (Shvedska)

https://www.youtube.com/watch?v=GZsLgwcWXpQ
Nazad na vrh Ići dole
http://www.escforum.net/forum/index.php
veljdza
Gušter
Gušter
veljdza

Muški
Broj poruka : 460
Godina : 33
Emploi : srcolomac
Datum upisa : 13.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008.   Beovizija/Evrovizija 2008. - Page 10 EmptySub Apr 05, 2008 3:05 am

DJ MW ::
Jedan od favorita i definitivno pesma koja mozhe da prodje u Evropi... BTW, i meni se svidja... Cool

dobra je pesma skroz...i jedan od favorita... Wink ali ipak pokidace ih Jelena sve bounce :hail:
Nazad na vrh Ići dole
http://silvijanedeljkovic.com/noviforum/index.php?act=idx
AdminKa
Admin
Admin
AdminKa

Ženski
Broj poruka : 2141
Godina : 38
Datum upisa : 12.06.2007

PočaljiNaslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008.   Beovizija/Evrovizija 2008. - Page 10 EmptySub Apr 05, 2008 11:19 am

Ucila je engleski u skoli... ali cini mi se da mesa americki i engleski naglasak.. mada kad nju poredim sa KEN LEE zvezdom... ova ima vec drzavljanstvo lol lol

Btw super pesmica Smile
Nazad na vrh Ići dole
https://neca-stevanovic.forumsr.com
DJ MW
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
DJ MW

Muški

PočaljiNaslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008.   Beovizija/Evrovizija 2008. - Page 10 EmptySub Apr 05, 2008 1:20 pm

Admin ::

Ucila je engleski u skoli... ali cini mi se da mesa americki i engleski naglasak.. mada kad nju poredim sa KEN LEE zvezdom... ova ima vec drzavljanstvo lol lol
Pa, znash kako... Kada poredish sa Kalomoirom ili Terezom (iz Cheshke), ova ima xtra izgovor... A i poznato je da Skandinavci imaju najbolji izgovor engleskog poshto su im jezici bliski engleskom... Wink
Nazad na vrh Ići dole
DJ MW
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
DJ MW

Muški

PočaljiNaslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008.   Beovizija/Evrovizija 2008. - Page 10 EmptyNed Apr 06, 2008 8:09 pm

Nazad na vrh Ići dole
The Best Damn Thing
Hronični forumaš
Hronični forumaš
The Best Damn Thing

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008.   Beovizija/Evrovizija 2008. - Page 10 EmptyPon Apr 07, 2008 10:54 pm

Sve verzije nase pesmeeeeeeeeeeeeee :P
P.S.Hvala Tamari Smile
http://www.mmm.com.mk/default.asp?ItemID=407F2C767533904393B10E24ADC5AC30
Nazad na vrh Ići dole
DJ MW
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
DJ MW

Muški

PočaljiNaslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008.   Beovizija/Evrovizija 2008. - Page 10 EmptyUto Apr 08, 2008 5:41 pm

Na evrovizijskom forumu mi je ukinut potpis u kom je pisalo da je Kosovo deo Srbije, zato shto su se "odredjeni forumashi" nashli uvredjenima... Evil or Very Mad Eto, samo da vam se izjadam... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
The Best Damn Thing
Hronični forumaš
Hronični forumaš
The Best Damn Thing

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008.   Beovizija/Evrovizija 2008. - Page 10 EmptyUto Apr 08, 2008 8:18 pm

Na evrovizijskom forumu mi je ukinut potpis u kom je pisalo da je Kosovo deo Srbije, zato shto su se "odredjeni forumashi" nashli uvredjenima... Evil or Very Mad Eto, samo da vam se izjadam... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Uzas affraid
Daj mi adresu foruma na pm Wink Mad
Da im ja objasnim neke stvari Smile
Nazad na vrh Ići dole
DJ MW
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
DJ MW

Muški

PočaljiNaslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008.   Beovizija/Evrovizija 2008. - Page 10 EmptyUto Apr 08, 2008 8:31 pm

The Best Damn Thing ::
Uzas affraid
Daj mi adresu foruma na pm Wink Mad
Da im ja objasnim neke stvari Smile
Ma, budale... Ali, izgleda da cu uspeti da izdejstvujem da izbace Kosovo iz takmichenja za pesmu foruma... rofl rofl rofl
Nazad na vrh Ići dole
ehhh
Sveža piletina
Sveža piletina
ehhh

Muški
Broj poruka : 225
Datum upisa : 03.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008.   Beovizija/Evrovizija 2008. - Page 10 EmptyUto Apr 08, 2008 8:43 pm

Nazad na vrh Ići dole
Zvezda Granda 2008
Hronični forumaš
Hronični forumaš
Zvezda Granda 2008

Ženski
Broj poruka : 1984
Godina : 31
Emploi : Reci gde je sve ...zar nije palo dovoljno suza...dal je bolja sad ....NEKA DRUGA,..:(
Datum upisa : 01.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008.   Beovizija/Evrovizija 2008. - Page 10 EmptyUto Apr 08, 2008 10:21 pm

Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
DJ MW
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
DJ MW

Muški

PočaljiNaslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008.   Beovizija/Evrovizija 2008. - Page 10 EmptySre Apr 09, 2008 8:21 pm

Drastic changes after Eurovision

Ruslana: I love Serbia as much as Ukraine

Ukrainian singer Ruslana, the winner of the Eurovision Song Contest 2004, performed last night at “Dani Estrade” in the Sports Center “Mladost” in Cacak, Serbia. In an interview for Serbian newspaper “Blic” before the concert, the singer talks about her friendship with Zeljko Joksimovic, politics, and her new album for the American market.
“Zeljko is my great friend, I talk to him every day. I always say that we were both winners of the Eurovision Song Contest 2004. I love Serbia, because one of my best friends lives here. Zeljko is a wonderful person and excellent singer. He made me love this country like I love my own.” Ruslana says, who is very glad that this year’s Eurovision takes place in Serbia.

“I am so proud of you and I must admit that I immediately liked your song Oro. I didn’t even know that Zeljko composed it, but I liked it as soon as I heard it. I would like Zeljko to write a song for my new album.” Ukrainian singer says, revealing how her career has drastically changed after her victory at the Eurovision. “My life became much more complicated. I didn’t expect so many difficulties. My life became harder because of other people’s expectations. That is the reason why I went to America where I started working on a new project. So here I am in Cacak, but after this concert I’m heading to Canada.” the pleasant Ukrainian singer says and continues to talk about her new album: “The producers from America don’t let me sing many new songs before the release of the album. It will be my first album after my Eurovision success.” Ruslana says, adding: “I was a Member of Parliament for a short time, but I realised that I do not belong to politics, but to my country. You are familiar with the situation in which a state is divided, and that is not a favourable situation for someone who is in politics. The most important thing for me is peace, and that is the reason why I decided to quit politics.”
Nazad na vrh Ići dole
Alek-Juicy Pen
Hronični forumaš
Hronični forumaš
Alek-Juicy Pen

Muški
Broj poruka : 3154
Godina : 34
Emploi : Mister Grandovog, Najnarcisiodniji Clan, Najsexypilniji Clan pa vi vidite 8)
Datum upisa : 22.10.2007

PočaljiNaslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008.   Beovizija/Evrovizija 2008. - Page 10 EmptySre Apr 09, 2008 8:55 pm

svidja mi se na shpanskom
Nazad na vrh Ići dole
i_love_nemanja
Sveža piletina
Sveža piletina
i_love_nemanja

Ženski
Broj poruka : 263
Datum upisa : 05.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008.   Beovizija/Evrovizija 2008. - Page 10 EmptySre Apr 09, 2008 10:01 pm

Alek-Juicy Pen ::
svidja mi se na shpanskom
i meni Cool
Nazad na vrh Ići dole
DJ MW
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
DJ MW

Muški

PočaljiNaslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008.   Beovizija/Evrovizija 2008. - Page 10 EmptySre Apr 09, 2008 11:51 pm

E, ovako izgleda kada zvezda ode u selo koje nosi njeno ime... lol!

Beovizija/Evrovizija 2008. - Page 10 Kal14

Beovizija/Evrovizija 2008. - Page 10 Kal15

Beovizija/Evrovizija 2008. - Page 10 Kal16

Beovizija/Evrovizija 2008. - Page 10 Kal17
Nazad na vrh Ići dole
DJ MW
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
DJ MW

Muški

PočaljiNaslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008.   Beovizija/Evrovizija 2008. - Page 10 EmptyČet Apr 10, 2008 3:50 pm

Beovizija/Evrovizija 2008. - Page 10 X4f-jtbane

Predstavnica Srbije na „Evroviziji“, pop pevačica Jelena Tomašević, od 11. aprila kreće na promotivnu mini turneju po evropskim zemljama.

Prema rečima portparolke „Evrovizije“ Duške Vučinić-Lučić, Tomaševićeva i njen evrovizijski tim će najpre 11. i 12. aprila gostovati u Bosni i Hercegovini, gde će kroz pojavljivanje na televizijama i u ostalim medijima predstaviti pesmu „Oro“, Srbiju i „Evroviziju“ koja se u maju održava u Beogradu. Tomaševićeva će potom 13. aprila gostovati u nedeljnom popodnevu Hrvatske radio-televizije, a za Uskrs po starom kalendaru ide u Belgiju.
„Belgijanci su pozvali sve učesnike ‘Evrovizije’ koji slave pravoslavni Uskrs da zajedno nastupe u Antverpenu na gradskom trgu, tako da će se pored predstavnika Rusije, Rumunije i drugih, tu naći i Jelena“, kaže Duška Vučinić-Lučić. Srpska predstavnica potom nastavlja turneju posetama Kipru, Grčkoj i Bugarskoj, a mogući su nastupi u još nekim zemljama.
Nazad na vrh Ići dole
ehhh
Sveža piletina
Sveža piletina
ehhh

Muški
Broj poruka : 225
Datum upisa : 03.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008.   Beovizija/Evrovizija 2008. - Page 10 EmptySub Apr 12, 2008 2:36 pm

Poslujate portugalsku verziju pesme Oro .....

Jelena Tomasevic - Minha dor
Nazad na vrh Ići dole
veljdza
Gušter
Gušter
veljdza

Muški
Broj poruka : 460
Emploi : srcolomac
Datum upisa : 13.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008.   Beovizija/Evrovizija 2008. - Page 10 EmptySub Apr 12, 2008 2:39 pm

ehhh ::
Poslujate portugalsku verziju pesme Oro .....

Jelena Tomasevic - Minha dor
Ja sam je juce skinuo i skrooooz sam se navukao...mnogo mi se svidja Portugalska verzija,a i komentari su pozitivni koliko sam mogao da procitam na raznim forumima...svima se svidja Beovizija/Evrovizija 2008. - Page 10 409460 ljubav
Nazad na vrh Ići dole
http://silvijanedeljkovic.com/noviforum/index.php?act=idx
DJ MW
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
DJ MW

Muški

PočaljiNaslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008.   Beovizija/Evrovizija 2008. - Page 10 EmptySub Apr 12, 2008 3:21 pm

I ja sam je chuo pre neki dan, odlichna verzija! Cool Chak i Portugalci na forumima kazhu da je otpevala skoro bez greshke, s obzirom na to koliko je portugalski jezik tezhak... bounce
Nazad na vrh Ići dole
Chocolate girl
Hronični forumaš
Hronični forumaš
Chocolate girl

Ženski
Broj poruka : 1903
Emploi : lepa a sama kazu ne ide pod ruku....lepa i luda to je moja dijagnoza....
Datum upisa : 16.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008.   Beovizija/Evrovizija 2008. - Page 10 EmptySub Apr 12, 2008 3:37 pm

Pesma "Oro" kojom se Srbija predstavla na ovogodisnjoj pesmi Evrovizije u izvodjenju Jelene Tomasevic osvojila je simpatije ljudi iz cele Evrope koji su preko interneta ovu pesmu vec proglasili pobednickom.Naime sirom sveta na mnogim internet stranicama se glasa za najbolju pesmu eurosonga,gde Jelenina pesma osvaja sve sama prva mesta.Da li to znaci da ce se i sledece godine eurosong opet odrzati u Srbiji videcemo,ali sudeci po ovim izvorima sve je moguce.
Nazad na vrh Ići dole
Alek-Juicy Pen
Hronični forumaš
Hronični forumaš
Alek-Juicy Pen

Muški
Broj poruka : 3154
Godina : 34
Emploi : Mister Grandovog, Najnarcisiodniji Clan, Najsexypilniji Clan pa vi vidite 8)
Datum upisa : 22.10.2007

PočaljiNaslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008.   Beovizija/Evrovizija 2008. - Page 10 EmptyUto Apr 15, 2008 8:40 pm

kako mi je slatka voditeljka eurosonga-jovana
a i lepse joj stoji ravna kosa Cool
Nazad na vrh Ići dole
LeNa_
VIP foruma
VIP foruma
LeNa_

Broj poruka : 5988
Loisirs : L E N A
Datum upisa : 12.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008.   Beovizija/Evrovizija 2008. - Page 10 EmptySre Apr 16, 2008 1:06 am

Alek-Juicy Pen ::
kako mi je slatka voditeljka eurosonga-jovana
a i lepse joj stoji ravna kosa Cool

E bash sam je danas gledala u emisiji Bulevar...slatka je i vidi se da je extra Very Happy Ima lep osmeh Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
LeNa_
VIP foruma
VIP foruma
LeNa_

Broj poruka : 5988
Loisirs : L E N A
Datum upisa : 12.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008.   Beovizija/Evrovizija 2008. - Page 10 EmptySre Apr 16, 2008 1:15 am

Beovizija/Evrovizija 2008. - Page 10 Af8-jj

Beovizija/Evrovizija 2008. - Page 10 Mm5-th-601
Nazad na vrh Ići dole
DJ MW
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
DJ MW

Muški

PočaljiNaslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008.   Beovizija/Evrovizija 2008. - Page 10 EmptySub Apr 19, 2008 11:28 pm

Stigle karte! :yay: :yay: :yay:
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008.   Beovizija/Evrovizija 2008. - Page 10 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Beovizija/Evrovizija 2008.
Nazad na vrh 
Strana 10 od 28Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 28  Sledeći
 Similar topics
-
» Beovizija/Evrovizija 2009.
» 16. 2. 2008. PONOVNI POBEDNIK!

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
NEMANJA STEVANOVIC - FAN KLUB :: Arhiv-
Skoči na: