| Tina Ivanović | |
|
+22Zvezda Granda 2008 AdminKa emotivna luda garava09 crazy_angeL bubamara DJ MW LeNa_ JOANA andjelaaaaa Kaca93 Mina-Neca fan Vladimir_Bijelic Girl Zemun tasha_ns Jasmina-DG Anci iwanche princeza Ena88 DULCE :) Babs 26 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Babs Hronični forumaš
Broj poruka : 4750 Godina : 38 Datum upisa : 28.06.2007
| Naslov: Tina Ivanović Ned Jan 13, 2008 7:11 pm | |
| Ovo joj je najbolji CD u karijeri s obzirom na prethodna 4.. Ovaj je VRH... | |
|
| |
DULCE :) Hronični forumaš
Broj poruka : 3102 Godina : 31 Datum upisa : 07.12.2007
| Naslov: Re: Tina Ivanović Ned Jan 13, 2008 7:13 pm | |
| ima neke dobre pesme....ali je newolim nestho preterano...pesme su je ok.. | |
|
| |
Babs Hronični forumaš
Broj poruka : 4750 Godina : 38 Datum upisa : 28.06.2007
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Tina Ivanović Pon Jan 14, 2008 12:11 am | |
| babs.......jer tebi tina vileni ....to mislima.....he..he
nista narocitno......pesme kao i uvek....standard.... |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Tina Ivanović Pon Jan 14, 2008 7:59 pm | |
| Nista posebno svidjaju mi se onako..nista specijalno...sve je to komercijala kod nje..sto se mene tice ona nema hit koji ce da se pamti..ali iskreno...ne kazem da mi se neke pesme nisu svidele ali sve su to pesme koje dodju i odu jos brze | |
|
| |
princeza VIP foruma
Broj poruka : 5595 Godina : 44 Localisation : ...u snovima... Emploi : Neka bude sta ce biti, ja se necu promeniti... Loisirs : svuda negde Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Tina Ivanović Uto Jan 15, 2008 10:37 am | |
| izgleda dobro...kod kolga li je isla na casove pevanja, trebala je da ponavlja godinu, glas joj je uzas | |
|
| |
iwanche Gušter
Broj poruka : 468 Datum upisa : 18.01.2008
| Naslov: Re: Tina Ivanović Pet Jan 18, 2008 6:08 pm | |
| Ima lepe pesme,a i ona je slatka...ali ne gotiwim je nesto posebno! | |
|
| |
Anci Gušter
Broj poruka : 756 Godina : 35 Localisation : CETEREZE City a i po Svajcarske vecinom vremena...! Emploi : Plandovanje po kaficima...! Loisirs : Pice i pusenje po kaficima naravno ;-) Datum upisa : 12.09.2007
| Naslov: Re: Tina Ivanović Sre Jan 23, 2008 3:35 pm | |
| Opasne su joj pesme, narocito Crno mace, i Miris ljubavi a i Bambus... | |
|
| |
Jasmina-DG VIP foruma
Broj poruka : 6849 Godina : 37 Localisation : **Beograd** Emploi : *..Ljubiti nije greh,ljubimo se do svitanja ... * Datum upisa : 17.01.2008
| Naslov: Re: Tina Ivanović Sre Jan 23, 2008 5:24 pm | |
| ovako......ajde pesme mogu da prodju..ali nikako ne mogu oni pramenovi...sto bi rekla..jedna devojka..izgleda ko tvor.... | |
|
| |
tasha_ns Prolaznik
Broj poruka : 48 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 11.01.2008
| |
| |
Girl Zemun Hronični forumaš
Broj poruka : 1833 Localisation : Zemun Datum upisa : 26.07.2007
| Naslov: Re: Tina Ivanović Pet Feb 01, 2008 4:53 pm | |
| Danijel Jovanović, sin iz prvog braka folk pevačice Tine Ivanović, ne krije razočaranost u svoju majku i otkriva da ga je nakon što se javno “oprala” ponovo vratila tamo gde je i do tada bio - u zaborav“MAMA ME JE ISKORISTILA!”Kad je u leto 2006. godine, posle jedanaest godina, konačno srela svog sina Tina Ivanović je tvrdila da se više nikad neće odvojiti od njega. Nažalost, njena briga potrajala je koliko i medijska pažnja koju je izazvao ovaj dirljivi susret. Šesnaestogodišnji Danijel, koji inače živi sa ocem i njegovom ženom u okolini Svilajnca, tvrdi da mu se majka za poslednje tri godine javila svega desetak puta i da je na kraju potpuno izgubio kontakt s njom. Mislim da joj Zvezdan, njen dečko i menadžer, ne dozvoljava da se viđa sa mnom. Ja nisam ni imao mamin broj, a kada sam mu tražio, nije mi dao. Rekao je da pozovem na njegov ako mi nešto treba, jer ona nema telefon. Zvao sam mnogo puta, ali je nijednom nisam dobio. Jednom prilikom sam mu rekao da znam da joj on brani da se viđa sa mnom, ali se naljutio, pa smo se na kraju i posvađali. Znam da je mama bila tu kad sam zvao, ali nije htela da se javi. Navodno, nema vremena. Pa, može valjda da nađe bar pet minuta, da se skloni negde sa strane i da me nazove. Samo da se čujemo...”, sa suzama u očima objašnjava Danijel. Drugovima u školi Danijel priča kako se stalno viđa sa majkom, kako ga posećuje i kupuje mu poklone. Sramota ga je, kaže, da prizna da od nje nije dobio ništa, čak ni obećani kompjuter koji je mesecima iščekivao. Danijel je svestan da je Tina njihov prvi susret iskoristila za ličnu promociju.“Rođena majka me je iskoristila! Samo je htela da izvuče sebe na neki način, jer se u javnosti pojavila priča da me je ostavila kada sam bio mali”, kaže Tinin sin. Kad dođe u Beograd, Danijel obično boravi kod mamine sestre Snežane, dok su ga majka i Zvezdan, za tri godine, samo triput ugostili u svojoj kući.“Prestao sam da je zovem. Nekako me je sramota. Sada konačno imam i njen novi broj, ali nemam snage da ga okrenem. Bojim se da ću se još više razočarati”, drhtavim glasom priča Danijel. Poznata pevačica je 2. januara sinu čestitala Novu godinu SMS porukom. Nije ga, kako kaže, ni pitala kako je. Rođendan mu je čestitala mesec dana ranije, jer je navodno pogrešila. Pokloni su u obe prilike izostali. Kad smo ga pitali šta bi poručio majci, Danijel je samo prošaputao: “NIŠTA!” TINI PRETI ODUZIMANJE PASOŠA ZBOG NEPLAĆANJA ALIMENTACIJE!Još pre tri godine poznata pevačica je tvrdila da je uredno plaćala alimentaciju za sina. Međutim, njen bivši muž Predrag Jovanović kaže da je samo tri godine plaćala po devedeset dinara. Sinu je pre godinu dana poslala 500 evra i to tek kada su joj na sudu zapretili da će joj ponovo oduzeti pasoš, koji joj je jednom već bio oduzet zbog neplaćanja alimentacije. Nekoliko meseci kasnije, Danijel je od majke dobio još 250 evra i to je bilo sve. Tina i Predrag se još uvek sude za alimentaciju. Poznata pevačica do sada duguje oko 3000 evra. | |
|
| |
Vladimir_Bijelic Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1285 Godina : 30 Localisation : SUBOTICA Emploi : MILAN STANKOVIC JE NAJBOLJI Loisirs : forum milana stankovica- FANSAJT.FORUMJ.NET Datum upisa : 05.12.2007
| Naslov: Re: Tina Ivanović Pet Feb 01, 2008 5:16 pm | |
| Pa ja nju ne mogu da smislim evo i mam njene nove pesme ali mi se ne svidjaju mozda crno mace (pesma je prelepa ali je ona unistila pesmu) | |
|
| |
Mina-Neca fan Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 11913 Godina : 32 Datum upisa : 25.08.2007
| Naslov: Re: Tina Ivanović Sub Feb 02, 2008 3:52 pm | |
| ne volim je nesto al ima par dobrih novih pesama bambus,miris ljubavi | |
|
| |
Kaca93 Hronični forumaš
Broj poruka : 4856 Godina : 31 Localisation : Nish Loisirs : ...bili smo drugovi, pa ljubav probali, a sad ni jedno ni drugo... Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: Tina Ivanović Sub Feb 09, 2008 12:29 am | |
| njena pojava me mnogo zivcira-jednostavno ne podnosim je
a kosu kao da nikad u zivotu nije ocesljala,jer uvek kada je vidim ona je rascupana | |
|
| |
andjelaaaaa VIP foruma
Broj poruka : 5025 Godina : 31 Localisation : u beskraju vjecnosti... Datum upisa : 05.01.2008
| Naslov: Re: Tina Ivanović Sre Feb 13, 2008 7:13 pm | |
| nimalo mi se ne svidja, cula sam par njenih pjesama ako se to moze tako nazvat` propalo see ako se ovo slusa | |
|
| |
JOANA Sveža piletina
Broj poruka : 290 Datum upisa : 29.11.2007
| Naslov: Re: Tina Ivanović Pet Mar 14, 2008 5:46 pm | |
| meni je ona lepa ,i samo to,nista vise! Nemam neko preterano misljenje! | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
Broj poruka : 5988 Godina : 36 Localisation : New USA Loisirs : L E N A Datum upisa : 12.03.2008
| Naslov: Re: Tina Ivanović Pet Mar 14, 2008 5:54 pm | |
| Meni nije ni lepa.... Sve oko nje mi ne mirishi! | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Tina Ivanović Pet Mar 14, 2008 7:25 pm | |
| | |
|
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Tina Ivanović Pet Mar 14, 2008 8:33 pm | |
| Neke...? | |
|
| |
bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: Tina Ivanović Pet Mar 14, 2008 9:59 pm | |
| Ne ideM sa Svakim Na PiCE,Ma nema Sanse ni Na mIsiCe a Sve sE TaKvi LePe Za MeNe,GuBe VreMe... Extra,Samo EXTRA,saMo To Se Pamti... (Ja sam bila ubedjena da ovaj smajli radi sklekove ,a ne da se klanja ) | |
|
| |
Mina-Neca fan Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 11913 Godina : 32 Datum upisa : 25.08.2007
| Naslov: Re: Tina Ivanović Čet Mar 20, 2008 4:06 pm | |
| uzasno me nervira,al ima dobre pesme | |
|
| |
crazy_angeL Hronični forumaš
Broj poruka : 2486 Godina : 36 Localisation : Vienna / Pozarevac Datum upisa : 20.09.2007
| Naslov: Re: Tina Ivanović Čet Mar 20, 2008 6:09 pm | |
| ne volim je bas nesto posebno, ali mi se svidja "miris ljubavi" sa njenog novog albuma | |
|
| |
garava09 Gušter
Broj poruka : 627 Godina : 42 Datum upisa : 14.02.2008
| Naslov: Re: Tina Ivanović Čet Apr 03, 2008 8:23 pm | |
| | |
|
| |
crazy_angeL Hronični forumaš
Broj poruka : 2486 Godina : 36 Localisation : Vienna / Pozarevac Datum upisa : 20.09.2007
| |
| |
emotivna luda Hronični forumaš
Broj poruka : 3168 Godina : 39 Localisation : ...moj BEOGRADE,zagrli me... Datum upisa : 21.06.2007
| Naslov: Re: Tina Ivanović Sub Apr 05, 2008 11:32 pm | |
| ....malo ColA....2/3 crno vino..... JAOJ BOZEEEEEE | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Tina Ivanović | |
| |
|
| |
| Tina Ivanović | |
|