| Sandra | |
|
+29JeCa03 DULCE :) Mica 93/2 *ANDREA* jocka andjelaaaaa emotivna luda Jasmina-DG cvetic91 @na LeNa_ GM_loodak Simona Kaca93 sekaitaca* mala Babs Alek-Juicy Pen bubamara Smajlica Kris princeza Anja* Ena88 SANDRA DJ MW mima-dugajica Mina-Neca fan $Jelena$ 33 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
GM_loodak VIP foruma
Broj poruka : 5017 Godina : 33 Datum upisa : 28.08.2007
| Naslov: Re: Sandra Ned Mar 16, 2008 7:54 pm | |
| | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Sandra Ned Mar 16, 2008 7:54 pm | |
| Nenade,ne mesaj se u nesto o cemu nemas blage veze | |
|
| |
GM_loodak VIP foruma
| Naslov: Re: Sandra Ned Mar 16, 2008 7:56 pm | |
| - Ena88 ::
- Nenade,ne mesaj se u nesto o cemu nemas blage veze
Pa ako ces iskreno... ja znam o cemu se radi... a ti izgleda ne znas, posto se zajedno sa Miljanom pitas sta joj je... | |
|
| |
mima-dugajica VIP foruma
Broj poruka : 9234 Godina : 32 Datum upisa : 17.09.2007
| Naslov: Re: Sandra Ned Mar 16, 2008 7:56 pm | |
| | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Sandra Ned Mar 16, 2008 7:57 pm | |
| - GM_loodak ::
- Ena88 ::
Pa ako ces iskreno... ja znam o cemu se radi... a ti izgleda ne znas, posto se zajedno sa Miljanom pitas sta joj je... Ja jedina i znam,ali necu da pricam o tome,znam uzrok njenog ponasanja ali nesto mi drugo nije jasno i necu da pricam o tome | |
|
| |
GM_loodak VIP foruma
| Naslov: Re: Sandra Ned Mar 16, 2008 7:59 pm | |
- GM_loodak ::
Pa ako ces iskreno... ja znam o cemu se radi... a ti izgleda ne znas, posto se zajedno sa Miljanom pitas sta joj je... Ja jedina i znam,ali necu da pricam o tome,znam uzrok njenog ponasanja ali nesto mi drugo nije jasno i necu da pricam o tome Pa sto se onda pitas sta joj je... i ako nece o tome ovde da prica nemoj da je neko tera... | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: Sandra Ned Mar 16, 2008 8:00 pm | |
Pa ako ces iskreno... ja znam o cemu se radi... a ti izgleda ne znas, posto se zajedno sa Miljanom pitas sta joj je... Ja jedina i znam,ali necu da pricam o tome,znam uzrok njenog ponasanja ali nesto mi drugo nije jasno i necu da pricam o tome Pa sto se onda pitas sta joj je... i ako nece o tome ovde da prica nemoj da je neko tera... Ja sam njoj rekla ali nece da slusa,a ako vec ima neki problem, bolje da ga kaze a ne ovako baci kosku i posle cuti,pravi se da nista nije bilo,bolje da razcisti sve a ne da cuti,ali nek radi sta hoce,ne znam samo sta se ti tu mesas | |
|
| |
mima-dugajica VIP foruma
| Naslov: Re: Sandra Ned Mar 16, 2008 8:01 pm | |
neka kaze..hocu da znam.. | |
|
| |
GM_loodak VIP foruma
| Naslov: Re: Sandra Ned Mar 16, 2008 8:03 pm | |
Pa ako ces iskreno... ja znam o cemu se radi... a ti izgleda ne znas, posto se zajedno sa Miljanom pitas sta joj je... Ja jedina i znam,ali necu da pricam o tome,znam uzrok njenog ponasanja ali nesto mi drugo nije jasno i necu da pricam o tome Pa sto se onda pitas sta joj je... i ako nece o tome ovde da prica nemoj da je neko tera... Ja sam njoj rekla ali nece da slusa,a ako vec ima neki problem, bolje da ga kaze a ne ovako baci kosku i posle cuti,pravi se da nista nije bilo,bolje da razcisti sve a ne da cuti,ali nek radi sta hoce,ne znam samo sta se ti tu mesas A ovde samo ti mozes da se mesas? Kada ti je rekla sta joj verovatno ti je rekla i da nikome ne pricas... ne znam zasto se ti pitala ovde sa drugima sta joj a ustvari sve znas... | |
|
| |
GM_loodak VIP foruma
| Naslov: Re: Sandra Ned Mar 16, 2008 8:04 pm | |
| - mima-dugajica ::
neka kaze..hocu da znam.. Naravno da necu da kazem... nisam ja ovde alapaca... ona ce reci sta joj ako to bude htela... | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: Sandra Ned Mar 16, 2008 8:05 pm | |
| Strasno | |
|
| |
mima-dugajica VIP foruma
| Naslov: Re: Sandra Ned Mar 16, 2008 8:07 pm | |
- mima-dugajica ::
neka kaze..hocu da znam.. Naravno da necu da kazem... nisam ja ovde alapaca... ona ce reci sta joj ako to bude htela... onda ne moras da zapocinjes..kako sam ja kriva..samo se nadam da nije ono sto mislim da jeste..jer mi je jako zao ako neke osobe dele to misljenje sa njom.. | |
|
| |
GM_loodak VIP foruma
| Naslov: Re: Sandra Ned Mar 16, 2008 8:08 pm | |
| - mima-dugajica ::
neka kaze..hocu da znam.. Naravno da necu da kazem... nisam ja ovde alapaca... ona ce reci sta joj ako to bude htela... onda ne moras da zapocinjes..kako sam ja kriva..samo se nadam da nije ono sto mislim da jeste..jer mi je jako zao ako neke osobe dele to misljenje sa njom.. Ja sam se zezao kad sam rekao ono za tebe... ti to znas i nemoj se praviti looda... ako ona bude htela da kaze sta joj je recice... ako nece onda nece... I nisam zapoceo samo sam rekao da je malo ostavite... kapiras...? | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
Broj poruka : 7367 Godina : 34 Localisation : Apatin Emploi : Najpovuceniji clan :( Datum upisa : 09.07.2007
| Naslov: Re: Sandra Ned Mar 16, 2008 8:09 pm | |
| Nenad sve zna... i jedini je koji me razume!!!
Ja sam sve sto sam imala rekla, a neko drugi ovde cuti i pravi se da nista ne zna...
@ Miljane, ja treba da se pitam na kojim si ti drogama?!
I dosta vise... zaboravite na mene i na ovu temu... | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: Sandra Ned Mar 16, 2008 8:10 pm | |
| STaaaa? Sad sam ja kriva,Sandra da znas da si me MNOGO razocarala, jer da mene nije bilo i sama si rekla.. znas vec.. Ako vec on sve zna,onda se njemu obacaj za savete a meen nadalje kuliraj maximalno jer sam se ovih dana samo nervirala zbog tebe i sto puta ti objasnjavala neke stvari ali kada shvatis bice kasno ,veruj mi,ovde smo zavrsile.. | |
|
| |
mima-dugajica VIP foruma
| Naslov: Re: Sandra Ned Mar 16, 2008 8:13 pm | |
neka kaze..hocu da znam.. Naravno da necu da kazem... nisam ja ovde alapaca... ona ce reci sta joj ako to bude htela... onda ne moras da zapocinjes..kako sam ja kriva..samo se nadam da nije ono sto mislim da jeste..jer mi je jako zao ako neke osobe dele to misljenje sa njom.. Ja sam se zezao kad sam rekao ono za tebe... ti to znas i nemoj se praviti looda... ako ona bude htela da kaze sta joj je recice... ako nece onda nece... I nisam zapoceo samo sam rekao da je malo ostavite... kapiras...? molim?? nemoj da se*er da si se zezao..ja vrlo dobro znam kada se ti zezas... | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
Broj poruka : 7367 Godina : 34 Localisation : Apatin Emploi : Najpovuceniji clan :( Datum upisa : 09.07.2007
| Naslov: Re: Sandra Ned Mar 16, 2008 8:15 pm | |
- STaaaa? Sad sam ja kriva,Sandra da znas da si me MNOGO razocarala, jer da mene nije bilo i sama si rekla.. znas vec..
Ako vec on sve zna,onda se njemu obacaj za savete a meen nadalje kuliraj maximalno jer sam se ovih dana samo nervirala zbog tebe i sto puta ti objasnjavala neke stvari ali kada shvatis bice kasno ,veruj mi,ovde smo zavrsile.. tebe nisam uopste spomenula... ne znam ko se vise od mene nervira ovih dana... i kome vise od mene nedostaje forum, iako "nisam" Nemanjic kako neke osobe misle!!!! | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: Sandra Ned Mar 16, 2008 8:17 pm | |
| | |
|
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Sandra Ned Mar 16, 2008 8:20 pm | |
| Sandra, to shto ti nisi moderator nije zato shto ja tako hocu, nego zbog tvog ponashanja... Ovo nije prvi put da se durish i lupash gluposti... | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
| Naslov: Re: Sandra Ned Mar 16, 2008 8:33 pm | |
| - DJ MW ::
- Sandra, to shto ti nisi moderator nije zato shto ja tako hocu, nego zbog tvog ponashanja... Ovo nije prvi put da se durish i lupash gluposti...
ne znam ko ih vise od tebe lupa... dete jesam, neiskvarena, tvrdoglava takodje, ali nek' ti bude... "ti si uvek u pravu"... Na sve ovo stavljam TACKU i molim te, nemoj vise pisati u mojoj temi... | |
|
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Sandra Ned Mar 16, 2008 8:56 pm | |
| Zhao mi je shto imash pogreshno mishljenje o meni, ali nisi ni prva, ni poslednja, i to je tvoj problem... Necu vishe pisati u tvojoj temi, ne brini, samo sam ovo hteo da ti kazhem... | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
Broj poruka : 5988 Godina : 36 Localisation : New USA Loisirs : L E N A Datum upisa : 12.03.2008
| Naslov: Re: Sandra Ned Mar 16, 2008 9:09 pm | |
| Ovde je opasno a? | |
|
| |
bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| |
| |
LeNa_ VIP foruma
Broj poruka : 5988 Godina : 36 Localisation : New USA Loisirs : L E N A Datum upisa : 12.03.2008
| Naslov: Re: Sandra Ned Mar 16, 2008 9:18 pm | |
| | |
|
| |
Anja* VIP foruma
Broj poruka : 6209 Godina : 34 Localisation : BEOGRAD Emploi : kao sto vidite...neee Loisirs : Ko,ko je taj,sto nam sudbine svima odredjuje?! Datum upisa : 12.07.2007
| Naslov: Re: Sandra Ned Mar 16, 2008 9:42 pm | |
| Ajde sad lepo,ostavite devojku na miru... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sandra | |
| |
|
| |
| Sandra | |
|