| Sanja Stojanović | |
|
+68jocka ivana94 Locito cvetic91 Chocolate girl u_prolazu Jasmina-DG tanja nis JeCa03 mima-dugajica Tanja_87 Simona zvoncica bubamara andjelaaaaa Damjana IwABg93 Kaca93 sunci iwanche DULCE :) princeza JOANA Anja* Petra Kris Smajlica Natasa93 Elena^ M2 wanjica Lazar01 Ana_91 paris_hilton sekaitaca* SANDRA DANIJEL 84 emotivna luda simona_mk crazy_angeL Svetlana*** AdminKa Muchacha Stevanovicka *ANDREA* Miss coco Brineta__ The Best Damn Thing Girl Zemun ljybicaa Mina-Neca fan bozance seLjak $Jelena$ @n@ plaviandjeo shashava malena srecica M*I*C*A *Comi* Pahulja MeriDzejn Jasmina* thecharmedone karleusin_manijak Ena88 dragon_girl DJ MW 72 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
$Jelena$ Hronični forumaš
Broj poruka : 3166 Godina : 30 Localisation : tako dje je teska ladovina...hahaha Emploi : posto je Ena missica a Jaca kraljica,onda sam ja PRINCEZA:-) Datum upisa : 31.07.2007
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Pet Avg 17, 2007 11:12 pm | |
| jaooooooooooooooooooooooooooo,pa nije plesala oko sipke nego je pjevala,kakve ste vas dvije | |
|
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| |
| |
Broj poruka : 3166 Godina : 30 Localisation : tako dje je teska ladovina...hahaha Emploi : posto je Ena missica a Jaca kraljica,onda sam ja PRINCEZA:-) Datum upisa : 31.07.2007
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Sub Avg 25, 2007 8:35 pm | |
| pa,i ti moras da priznas da je to glavni predmet gotovo svih prica i intervjua sa njom...
ona stvarno ok pjeva,ali ipak,taj snimak ce je pratiti cijelog zivota..
ako niste znali,postoji i nastavak,kazu da je ovo nista pri poredjenju sa nastavkom ''filma''
a ona kad pjeva,kao da ce da zaplace,oci joj se napune suza...cudno | |
|
| |
Mina-Neca fan Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 11913 Godina : 32 Datum upisa : 25.08.2007
| |
| |
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Ned Avg 26, 2007 6:59 pm | |
| ljudi,kakvi ste to,nije ni njoj lako...
mislim stvarno...progledajte joj kroz prste,nisam valjda ja jedina kojoj je zao sanje?!?!?!
jesam li? | |
|
| |
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Ned Avg 26, 2007 8:04 pm | |
| - $Jelena$ ::
- ljudi,kakvi ste to,nije ni njoj lako...
mislim stvarno...progledajte joj kroz prste,nisam valjda ja jedina kojoj je zao sanje?!?!?!
jesam li? i meni je nje malo zao,ali je sama kriva,ali nema veze... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Ned Avg 26, 2007 8:52 pm | |
| pa dobro,jeste,ali ljudi moji,pustite jadnicu vise... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Ned Avg 26, 2007 9:04 pm | |
- pa dobro,jeste,ali ljudi moji,pustite jadnicu vise...
dobro,ja je ne diram | |
|
| |
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Ned Avg 26, 2007 9:11 pm | |
| ?!?!?!?!sad si me zbunila,hehehehe...
ne,nego,jednostavno,propatila je ja mislim dosta,neznam zasto nisu suzanu mancic i severinu napadali,ona mi mlada (mladost-ludost-greske),ali ove dvije su stare kobile,hehehe,salim se...
zapravo,ne salim se,ove dvije su starije i sa karijerama,a sanjina tek pocinje... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Ned Avg 26, 2007 9:15 pm | |
- ?!?!?!?!sad si me zbunila,hehehehe...
ne,nego,jednostavno,propatila je ja mislim dosta,neznam zasto nisu suzanu mancic i severinu napadali,ona mi mlada (mladost-ludost-greske),ali ove dvije su stare kobile,hehehe,salim se...
zapravo,ne salim se,ove dvije su starije i sa karijerama,a sanjina tek pocinje... ' ma ok | |
|
| |
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Uto Avg 28, 2007 12:01 am | |
jesam li? Naravno da nisi, i ne znam zashto bi zbog tako nechega ljudi zapostavili njene pevachke kvalitete, koje ochito ima, a ima i dosta fanova koji su je zavoleli na pochetku, pre nego shto se saznalo za film... Ja sam jedan od njih... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Uto Avg 28, 2007 12:03 am | |
| - DJ MW ::
- $Jelena$ ::
jesam li? Naravno da nisi, i ne znam zashto bi zbog tako nechega ljudi zapostavili njene pevachke kvalitete, koje ochito ima, a ima i dosta fanova koji su je zavoleli na pochetku, pre nego shto se saznalo za film... Ja sam jedan od njih... upravu si | |
|
| |
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Uto Avg 28, 2007 12:06 am | |
| da,nazalost oni to rade...
mislim da ona moze da bude uspjesna,samo kad bi ljudi joj eto progledali kroz prste i zavrsili pricu o tom glupom filmu...
osim toga,suzana i severina su posle toga postale jos poznatije i bla,bla,bla...a vec su imale karijere i znale su sta rade
jadna sanja... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Uto Avg 28, 2007 12:11 am | |
- da,nazalost oni to rade...
mislim da ona moze da bude uspjesna,samo kad bi ljudi joj eto progledali kroz prste i zavrsili pricu o tom glupom filmu...
osim toga,suzana i severina su posle toga postale jos poznatije i bla,bla,bla...a vec su imale karijere i znale su sta rade
jadna sanja... Ma ja je ne zhalim neshto previshe, zato shto sam video da je to stojichki podnela, i shto sam siguran da ce imati uspeshnu karijeru... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Uto Avg 28, 2007 12:15 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Uto Avg 28, 2007 12:26 am | |
| ali ipak...oni novinari su pravi licemjeri...
prvo je podrzavaju a onda pitaju svakakve gluposti kao dali bi prihvatila da vodi kampanju u borbi protiv pusenja,da li hoce da bude glumica,onda ono sa Kacom kad je rekla da hoce da glumi kao Sanja,onda kad su pitali Radu je li gledala film..???
ma...
pa,meni jeste zao,jeste li citali u grand reviji,kao navodno kad se pojavila u grandu,sva porodica,evo je nasa Sanja a kad je izasao film onda su je navodno odbacili...
gadno... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Uto Avg 28, 2007 12:27 am | |
- ali ipak...oni novinari su pravi licemjeri...
prvo je podrzavaju a onda pitaju svakakve gluposti kao dali bi prihvatila da vodi kampanju u borbi protiv pusenja,da li hoce da bude glumica,onda ono sa Kacom kad je rekla da hoce da glumi kao Sanja,onda kad su pitali Radu je li gledala film..???
ma...
pa,meni jeste zao,jeste li citali u grand reviji,kao navodno kad se pojavila u grandu,sva porodica,evo je nasa Sanja a kad je izasao film onda su je navodno odbacili...
gadno... a i novinari su tu stvarno ispali jadno | |
|
| |
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Uto Avg 28, 2007 12:33 am | |
- pa,meni jeste zao,jeste li citali u grand reviji,kao navodno kad se pojavila u grandu,sva porodica,evo je nasa Sanja a kad je izasao film onda su je navodno odbacili...
gadno... Ma nije istina, mama joj je bila tu i posle izlaska filma, a za tatu nisam siguran... Je l' zna neko da li je izmedju one Grand reviji u kojoj je bilo o Silviji, Nemanji i Dushanu i ove aktuelne izashao josh neki broj...? | |
|
| |
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Uto Avg 28, 2007 12:34 am | |
| nee to...neko ono malo dalja porodica...
kapiras? | |
|
| |
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Uto Avg 28, 2007 12:39 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Uto Avg 28, 2007 12:47 am | |
| bas skotovski...
a ona je jos rekla da nije najgore sto joj se desilo,vec da je najteze podnijela razvod svojih roditelja...kad je imala desetak godina...
i jos one budalastine o trudnoci... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Uto Avg 28, 2007 12:52 am | |
- bas skotovski...
a ona je jos rekla da nije najgore sto joj se desilo,vec da je najteze podnijela razvod svojih roditelja...kad je imala desetak godina...
i jos one budalastine o trudnoci... Pa zar nije trudna...? | |
|
| |
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Uto Avg 28, 2007 11:59 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Sre Avg 29, 2007 12:07 am | |
| ona je trudna,nisam znala | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sanja Stojanović | |
| |
|