| Sanja Stojanović | |
|
+68jocka ivana94 Locito cvetic91 Chocolate girl u_prolazu Jasmina-DG tanja nis JeCa03 mima-dugajica Tanja_87 Simona zvoncica bubamara andjelaaaaa Damjana IwABg93 Kaca93 sunci iwanche DULCE :) princeza JOANA Anja* Petra Kris Smajlica Natasa93 Elena^ M2 wanjica Lazar01 Ana_91 paris_hilton sekaitaca* SANDRA DANIJEL 84 emotivna luda simona_mk crazy_angeL Svetlana*** AdminKa Muchacha Stevanovicka *ANDREA* Miss coco Brineta__ The Best Damn Thing Girl Zemun ljybicaa Mina-Neca fan bozance seLjak $Jelena$ @n@ plaviandjeo shashava malena srecica M*I*C*A *Comi* Pahulja MeriDzejn Jasmina* thecharmedone karleusin_manijak Ena88 dragon_girl DJ MW 72 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Sre Sep 12, 2007 2:07 pm | |
| - plaviandjeo ::
- Nikad ti neces biti zreo, ako tako razmisljas!!! A, nisam se ja nakacila n atebe nego ti na mene, vrati se pa pogledaj! Tebi je zasmetalko sto ja mrzim cinizam i fals...A istina te pogadja, to je ocigledno. Valjda ces odrasti jednog dana...
Znachi, ne pada mi na pamet da vishe pricham o tome... A tvoja "zrelost" se ogleda u tome shto na ovaj 4um dolazish samo da bi videla da li sam ja neshto napisao u temi "Sanja Stojanovic", pa da mi odgovorish... Toliko o tome... | |
|
| |
$Jelena$ Hronični forumaš
Broj poruka : 3166 Godina : 30 Localisation : tako dje je teska ladovina...hahaha Emploi : posto je Ena missica a Jaca kraljica,onda sam ja PRINCEZA:-) Datum upisa : 31.07.2007
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Sre Sep 12, 2007 3:44 pm | |
| auuuuuuuuuu.....dosta je bilo.... | |
|
| |
Brineta__ Prolaznik
Broj poruka : 55 Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Čet Sep 13, 2007 11:23 pm | |
| Sanju bas gotivim i super mi je..... | |
|
| |
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Čet Sep 13, 2007 11:48 pm | |
| - Brineta__ ::
- Sanju bas gotivim i super mi je.....
O, Mayo, otkud ti...? | |
|
| |
Brineta__ Prolaznik
Broj poruka : 55 Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Pet Sep 14, 2007 1:45 pm | |
| - DJ MW ::
- Brineta__ ::
- Sanju bas gotivim i super mi je.....
O, Mayo, otkud ti...? Pa ja sam ovde stari clan- samo me nije bilo dugo..... | |
|
| |
plaviandjeo Gušter
Broj poruka : 480 Godina : 44 Localisation : Valjevo Datum upisa : 12.07.2007
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Pet Sep 14, 2007 2:52 pm | |
| DJ MW drago mi je da se ja i ti u necemu slazemo. Nemanja je ubedljivo najbolji!!! | |
|
| |
Broj poruka : 3166 Godina : 30 Localisation : tako dje je teska ladovina...hahaha Emploi : posto je Ena missica a Jaca kraljica,onda sam ja PRINCEZA:-) Datum upisa : 31.07.2007
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Pet Sep 14, 2007 2:58 pm | |
| ooooooo Boze,konacno!!!!!!!!!!
samo pocnite jos jednom da se svadjte i ja cu traziti Nemanji da vas banuje.......hahahaha....necu.......sad za sad.........smirili ste se..... hahaha...... | |
|
| |
Mina-Neca fan Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 11913 Godina : 32 Datum upisa : 25.08.2007
| |
| |
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Pet Sep 14, 2007 4:53 pm | |
- DJ MW drago mi je da se ja i ti u necemu slazemo. Nemanja je ubedljivo najbolji!!!
Pa zbog toga smo ovde... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Sub Sep 15, 2007 11:44 am | |
| ah......strasti su se smirile....bilo je krajnje vrijeme..... | |
|
| |
plaviandjeo Gušter
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Sub Sep 22, 2007 9:03 pm | |
| Ja se sa DJ MW ne svadjam samo mu kontriram i uvek govorim sta mislim, svidelo se to nekom ili ne. Ako ne naucite da postujete svoje stavove i ne naucite sta znaci iskrenost, nikada necete nauciti da postujete sebe. DJ MW se bori za svoj stav kao i ja za svoj i ja ga zbog toga postujem. Misljenje o osbi tesko menjam a on kad dodje u moje godine i prodje u zivotu onoliko koliko sam ja prosla malo bolje ce shvatiti sta sam mu napisala. Ni jedna nije bila zlo namerna ali on je u tim godinama kada su uzavrele strasti... | |
|
| |
Girl Zemun Hronični forumaš
Broj poruka : 1833 Localisation : Zemun Datum upisa : 26.07.2007
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Sub Sep 22, 2007 9:11 pm | |
- Ja se sa DJ MW ne svadjam samo mu kontriram i uvek govorim sta mislim, svidelo se to nekom ili ne. Ako ne naucite da postujete svoje stavove i ne naucite sta znaci iskrenost, nikada necete nauciti da postujete sebe. DJ MW se bori za svoj stav kao i ja za svoj i ja ga zbog toga postujem. Misljenje o osbi tesko menjam a on kad dodje u moje godine i prodje u zivotu onoliko koliko sam ja prosla malo bolje ce shvatiti sta sam mu napisala. Ni jedna nije bila zlo namerna ali on je u tim godinama kada su uzavrele strasti...
a ja bas citam te vase prepirke...i pitam se gde si...xexe :o | |
|
| |
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Ned Sep 23, 2007 12:35 am | |
| ''Zale me i kazu da sam luda'' tako pocinje njena nova pesma.....bogami bas za nju....ritam pesme mi se mnogo svidja....ali ni sama pesma nije losa....po najvise govorim za nju...posto je bas nisam volela....a s druge je ovom pesmom ostavila pozitivan utisak...sve ostalo dok je pevala i takmicila je bilo jako lose + nesto sto mi se nije svidelo....ali za sada je sve ok....i nadam se da je naucila lekciju ili tacnije kako je ona rekla ''fakultet'' | |
|
| |
Miss coco Prolaznik
Broj poruka : 70 Datum upisa : 17.09.2007
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Ned Sep 23, 2007 12:35 am | |
| Jel ovo iznanedjenje samo za mene????
Sanja trudna!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Ned Sep 23, 2007 12:51 am | |
| - Miss coco ::
- Jel ovo iznanedjenje samo za mene????
Sanja trudna!!!!!!! samo za tebe | |
|
| |
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Ned Sep 23, 2007 12:51 am | |
| | |
|
| |
plaviandjeo Gušter
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Ned Sep 23, 2007 2:02 am | |
| Pesma ima sanse da postane hit, ali taj "njen fakultet" je mnogo mladih devojcica vec poiveo stranputicom, tako da ima vise onih koji takve stvari ne prastaju... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Ned Sep 23, 2007 2:08 am | |
- Pesma ima sanse da postane hit, ali taj "njen fakultet" je mnogo mladih devojcica vec poiveo stranputicom, tako da ima vise onih koji takve stvari ne prastaju...
tu nema sta da se oprosti....nije uradila nista sto drugi ne rade.......ali da izadje na javnost jako prosto....cist bezobrazluk....i zato je uopste ne gotivim | |
|
| |
plaviandjeo Gušter
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Ned Sep 23, 2007 3:57 pm | |
| To je preslo sve granice normale. Decica od 13-14 godina ugledavsi se na nju rade i pustaju to po mobilnim telefonima non stop. Vode se tim kao da je nesto najnormalnije. Nije sramota voditi ljubav, ali sramota je to sta je ona zarad slave uradila | |
|
| |
*ANDREA* Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1326 Godina : 38 Datum upisa : 21.06.2007
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Ned Sep 23, 2007 4:13 pm | |
- To je preslo sve granice normale. Decica od 13-14 godina ugledavsi se na nju rade i pustaju to po mobilnim telefonima non stop. Vode se tim kao da je nesto najnormalnije. Nije sramota voditi ljubav, ali sramota je to sta je ona zarad slave uradila
Svako radi sta hocr,nije na nama da to sudimo,. | |
|
| |
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Ned Sep 23, 2007 9:42 pm | |
- To je preslo sve granice normale. Decica od 13-14 godina ugledavsi se na nju rade i pustaju to po mobilnim telefonima non stop. Vode se tim kao da je nesto najnormalnije. Nije sramota voditi ljubav, ali sramota je to sta je ona zarad slave uradila
potpuno si u pravu.....dosta one price ''u ljubavi je sve dozvoljeno'' to znamo,nismo glupi,zar ne....ali stvarno jako ruzno i bezobrazno.....i tako cemo mi komentarisati,pa kome se svidelo...kome ne......bas nas briga......... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Ned Sep 23, 2007 10:30 pm | |
- Ja se sa DJ MW ne svadjam samo mu kontriram i uvek govorim sta mislim, svidelo se to nekom ili ne. Ako ne naucite da postujete svoje stavove i ne naucite sta znaci iskrenost, nikada necete nauciti da postujete sebe. DJ MW se bori za svoj stav kao i ja za svoj i ja ga zbog toga postujem. Misljenje o osbi tesko menjam a on kad dodje u moje godine i prodje u zivotu onoliko koliko sam ja prosla malo bolje ce shvatiti sta sam mu napisala. Ni jedna nije bila zlo namerna ali on je u tim godinama kada su uzavrele strasti...
Nemoj o5 da mislish da te nisam razumeo... Samo hocu da ti kazhem da se meni Sanja svidela KAO PEVACHICA u prvoj emisiji, i da je, kao i Nemanja i Rada, uchinila da mi se neke pesme, koje ranije nisam slushao, svide, i to prilichno... Ne opravdavam to shto je snimila taj film, ali verujem da ga nije namerno 'pustila u promet'... E... Znachi, verovali vi ili ne, postoje osobe koje Sanju Stojanovic poshtuju kao pevachicu, bez obzira na njene postupke van muzichke karijere... Jedna od tih osoba sam ja... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Ned Sep 23, 2007 10:32 pm | |
| E, da - i da prokomentarishem njenu pesmu: skroz mi je OK, jedna od boljih... Svidjaju mi se i text i muzika, a u potpunosti odgovara njenom glasu, bar po mom mishljenju... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Ned Sep 23, 2007 10:38 pm | |
| | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Sanja Stojanović Pon Sep 24, 2007 1:13 am | |
| - DJ MW ::
- E, da - i da prokomentarishem njenu pesmu: skroz mi je OK, jedna od boljih... Svidjaju mi se i text i muzika, a u potpunosti odgovara njenom glasu, bar po mom mishljenju...
Slazem se... mnogo joj lepo stoji stomacic... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sanja Stojanović | |
| |
|
| |
| Sanja Stojanović | |
|