| Chat | |
|
+25Marko M. $Jelena$ Dushan_SD SANDRA Alek-Juicy Pen emotivna luda DANIJEL 84 Smajlica paris_hilton Tanja_87 DJ MW mala bubamara Lazar01 Sara2 Elena^ goca Anci Chocolate girl Vladimir_Bijelic Ana_91 Anja* @na Mina-Neca fan Ena88 29 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Mina-Neca fan Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 11913 Godina : 32 Datum upisa : 25.08.2007
| Naslov: Re: Chat Sub Dec 08, 2007 2:45 pm | |
| - DANIJEL 84 ::
- heheh zamisli da ode na licitaciju..........hahah baash bi bilo zanimljivo
ja bi poslala 2454564654 poruka...samo da dodje kod mene | |
|
| |
| Naslov: Re: Chat Sub Dec 08, 2007 2:46 pm | |
- Anja* ::
- kakva licitacija?
nisi znala......ima kao neshto da se glasa i milsn je izliciriran i diocice kod nekoga kuci da mu pokloni neki poklon.........ehhehe znash kako je zabavno uf..bilo bi xtra da bude Necaaaaaa | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
Broj poruka : 15303 Godina : 39 Datum upisa : 05.10.2007
| - Mina-Neca fan ::
- DANIJEL 84 ::
- heheh zamisli da ode na licitaciju..........hahah baash bi bilo zanimljivo
ja bi poslala 2454564654 poruka...samo da dodje kod mene opa bato..........ehhehe al treba neka jedinstvena cifra to ja nisam dobro skontao heheh | |
|
| |
Gost Gost
| pozzzzzzzzz
a i mi cemo licitirati...ali da vam kazem ...to je uzimanje para...grad se i ovako vec odavno ..snimo...uzimaju vam pare |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
- kakva licitacija?
nisi znala......ima kao neshto da se glasa i milsn je izliciriran i diocice kod nekoga kuci da mu pokloni neki poklon.........ehhehe znash kako je zabavno uf..bilo bi xtra da bude Necaaaaaa da naravno........vi zhenske bi ga pochupale............hehehhe | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
| Naslov: Re: Chat Sub Dec 08, 2007 2:47 pm | |
| - Jasmina_dg ::
- pozzzzzzzzz
a i mi cemo licitirati...ali da vam kazem ...to je uzimanje para...grad se i ovako vec odavno ..snimo...uzimaju vam pare to je chista zaj*ancija............heheh meni je zanimljivo al necu da glasam | |
|
| |
Anja* VIP foruma
Broj poruka : 6209 Godina : 34 Localisation : BEOGRAD Emploi : kao sto vidite...neee Loisirs : Ko,ko je taj,sto nam sudbine svima odredjuje?! Datum upisa : 12.07.2007
| Naslov: Re: Chat Sub Dec 08, 2007 2:48 pm | |
- Mina-Neca fan ::
- kakva licitacija?
nisi znala......ima kao neshto da se glasa i milsn je izliciriran i diocice kod nekoga kuci da mu pokloni neki poklon.........ehhehe znash kako je zabavno uf..bilo bi xtra da bude Necaaaaaa da naravno........vi zhenske bi ga pochupale............hehehhe glasovi bi oborili rekord...ali je verovatno sve namesteno... idem ja....pozz svima p.s Jaco ljubac | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat Sub Dec 08, 2007 2:48 pm | |
- Jasmina_dg ::
- pozzzzzzzzz
a i mi cemo licitirati...ali da vam kazem ...to je uzimanje para...grad se i ovako vec odavno ..snimo...uzimaju vam pare to je chista zaj*ancija............heheh meni je zanimljivo al necu da glasam bilo bi glupo da ti glasa...ali ozbiljno...grand je vec snimljen za sl. nedelju...tako ...da samo trosite pare...jer ne ide uzivo...bila mi je drugarica na snimanju |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
| Naslov: Re: Chat Sub Dec 08, 2007 2:49 pm | |
| | |
|
| |
| - Anja* ::
- kakva licitacija?
nisi znala......ima kao neshto da se glasa i milsn je izliciriran i diocice kod nekoga kuci da mu pokloni neki poklon.........ehhehe znash kako je zabavno uf..bilo bi xtra da bude Necaaaaaa da naravno........vi zhenske bi ga pochupale............hehehhe glasovi bi oborili rekord...ali je verovatno sve namesteno... idem ja....pozz svima p.s Jaco ljubac pozzzz | |
|
| |
Gost Gost
| - Anja* ::
- kakva licitacija?
nisi znala......ima kao neshto da se glasa i milsn je izliciriran i diocice kod nekoga kuci da mu pokloni neki poklon.........ehhehe znash kako je zabavno uf..bilo bi xtra da bude Necaaaaaa da naravno........vi zhenske bi ga pochupale............hehehhe glasovi bi oborili rekord...ali je verovatno sve namesteno... idem ja....pozz svima p.s Jaco ljubac anja ..kissskoo |
|
| |
- pozzzzzzzzz
a i mi cemo licitirati...ali da vam kazem ...to je uzimanje para...grad se i ovako vec odavno ..snimo...uzimaju vam pare to je chista zaj*ancija............heheh meni je zanimljivo al necu da glasam bilo bi glupo da ti glasa...ali ozbiljno...grand je vec snimljen za sl. nedelju...tako ...da samo trosite pare...jer ne ide uzivo...bila mi je drugarica na snimanju jel...znaci namesteno je glasanje | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
| Naslov: Re: Chat Sub Dec 08, 2007 2:50 pm | |
- pozzzzzzzzz
a i mi cemo licitirati...ali da vam kazem ...to je uzimanje para...grad se i ovako vec odavno ..snimo...uzimaju vam pare to je chista zaj*ancija............heheh meni je zanimljivo al necu da glasam bilo bi glupo da ti glasa...ali ozbiljno...grand je vec snimljen za sl. nedelju...tako ...da samo trosite pare...jer ne ide uzivo...bila mi je drugarica na snimanju stvarno...............shta reche.........nije uzhivo jao strashno hehe dobro si me obavestila thanks ps-i kako je bilo na snimanju | |
|
| |
Alek-Juicy Pen Hronični forumaš
Broj poruka : 3154 Godina : 34 Localisation : Prestonica Emploi : Mister Grandovog, Najnarcisiodniji Clan, Najsexypilniji Clan pa vi vidite 8) Datum upisa : 22.10.2007
| pa dobar daaaaaaaaan | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
| - Alek-Juicy Pen ::
- pa dobar daaaaaaaaan
de si pozzzz shta se radi | |
|
| |
| - Alek-Juicy Pen ::
- pa dobar daaaaaaaaan
dobar dan | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat Sub Dec 08, 2007 2:51 pm | |
- pozzzzzzzzz
a i mi cemo licitirati...ali da vam kazem ...to je uzimanje para...grad se i ovako vec odavno ..snimo...uzimaju vam pare to je chista zaj*ancija............heheh meni je zanimljivo al necu da glasam bilo bi glupo da ti glasa...ali ozbiljno...grand je vec snimljen za sl. nedelju...tako ...da samo trosite pare...jer ne ide uzivo...bila mi je drugarica na snimanju jel...znaci namesteno je glasanje pa ne znam da ali je namesteno...ali logicno je ako je to snimano u sredu. ...da u petak ..bude......tj vi saljete poruke...i izvuku nekog levog..aham...bas je uzivo.... dajte osvestite se uzivo je bilo jedino glasanje za z.g jer su subom ponovo snimali
Poslednji izmenio dana Sub Dec 08, 2007 2:55 pm, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
| |
SANDRA VIP foruma
Broj poruka : 7367 Godina : 34 Localisation : Apatin Emploi : Najpovuceniji clan :( Datum upisa : 09.07.2007
| Naslov: Re: Chat Sub Dec 08, 2007 2:53 pm | |
| ANJAAAAAAAA..............
ostali pozzzzzzzz | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
| Naslov: Re: Chat Sub Dec 08, 2007 2:54 pm | |
| - SANDRA ::
- ANJAAAAAAAA..............
ostali pozzzzzzzz de si nema te davno.......pozz | |
|
| |
| Naslov: Re: Chat Sub Dec 08, 2007 2:55 pm | |
- pozzzzzzzzz
a i mi cemo licitirati...ali da vam kazem ...to je uzimanje para...grad se i ovako vec odavno ..snimo...uzimaju vam pare to je chista zaj*ancija............heheh meni je zanimljivo al necu da glasam bilo bi glupo da ti glasa...ali ozbiljno...grand je vec snimljen za sl. nedelju...tako ...da samo trosite pare...jer ne ide uzivo...bila mi je drugarica na snimanju jel...znaci namesteno je glasanje pa ne znam d ali je namesteno...ali logicno je ako je to snimano u sredu. ...da u petak ..bude......tj vi saljete poruke...i izvuku nekog levog..aham...bas je uzivo.... dajte osvestite se uzivo je bilo jedino glasanje za z.g
jer su subom ponovo snimali sranje...onda ako bude necu ni slati poruke | |
|
| |
| Naslov: Re: Chat Sub Dec 08, 2007 2:56 pm | |
| - SANDRA ::
- ANJAAAAAAAA..............
ostali pozzzzzzzz pozzzzzzzz | |
|
| |
Gost Gost
| sandraaaaaaaaaaaaaaaaaa
pozzzzzzzzzzzzzzz
alek
pa gde si ti?
danijele
bilo bi smesno da ti saljes poruke |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
| saznao sam ko gleda vb ulazi burek xtraaaaaaaaa | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
Broj poruka : 7367 Godina : 34 Localisation : Apatin Emploi : Najpovuceniji clan :( Datum upisa : 09.07.2007
| Naslov: Re: Chat Sub Dec 08, 2007 2:57 pm | |
- sandraaaaaaaaaaaaaaaaaa
pozzzzzzzzzzzzzzz
alek
pa gde si ti?
danijele
bilo bi smesno da ti saljes poruke JACOOOOOOO jao, sinoc sam bila na nekom 18..... bilo je extra!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Chat Sub Dec 08, 2007 2:58 pm | |
- saznao sam ko gleda vb
ulazi burek xtraaaaaaaaa sta???burek | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Chat | |