$Jelena$ Hronični forumaš
Broj poruka : 3166 Godina : 30 Localisation : tako dje je teska ladovina...hahaha Emploi : posto je Ena missica a Jaca kraljica,onda sam ja PRINCEZA:-) Datum upisa : 31.07.2007
| Naslov: Novi zubi Ned Dec 02, 2007 5:20 pm | |
| mozda je tema malo glupava i mozda ce je neko od ostalih moderatora zakljucati,ali mene mnogo zanima sta mislite o novim zubima nasih zvjezdica:Milana,Rade i Dince ja licno mislim da Milan ne lici na sebe,kad sam pogledala slike u grand reviji...ne mogu da vjerujem da je to milan....rada je secer,a dinca nije uradio nista posebno,samo je otklonio karijes,a i to je dosta ja sam rekla sta sam imala,sad vi | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Novi zubi Ned Dec 02, 2007 5:22 pm | |
| o jeolena..od kad su to oni uradili...vec..je proslo....
ma milanu su zubi...onako...ni dobi ni losi |
|
Broj poruka : 3166 Godina : 30 Localisation : tako dje je teska ladovina...hahaha Emploi : posto je Ena missica a Jaca kraljica,onda sam ja PRINCEZA:-) Datum upisa : 31.07.2007
| Naslov: Re: Novi zubi Ned Dec 02, 2007 5:27 pm | |
| oooo jEsmina
pa,sta ima veze | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Novi zubi Ned Dec 02, 2007 6:13 pm | |
| - $Jelena$ ::
- oooo jEsmina
pa,sta ima veze pa nista..ali je zastarelo ha..ha.ha.ha |
|
| Naslov: Re: Novi zubi Pon Dec 03, 2007 4:34 pm | |
| aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa | |
|
Petra Hronični forumaš
Broj poruka : 2039 Godina : 35 Localisation : u Obenovcu,ali u snovima Datum upisa : 14.11.2007
| Naslov: Re: Novi zubi Pon Dec 03, 2007 4:41 pm | |
| ma dobri su svi...Rada je dosta lepsa Miki je le svakako tako da nije ni trebao a amko mu je to bila zelja pa neka je radio,a Dinca pa jaiskreno nisa ni znala kakveje xube pre imao,a sada su mu ok | |
|