| CHAT | |
|
+29DJ MW sanja zr Anci JOANA Lazar01 goca Alek-Juicy Pen mala Anja* Dushan_SD Mina-Neca fan $Jelena$ bubamara đenđika skocila_sam_na_binu Tanja_87 GM_loodak SANDRA najFan Babs mima-dugajica Ena88 Ivana'S *Britney* Mrvica_88 Smajlica Elena^ @na Sara2 33 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: CHAT Pet Nov 30, 2007 6:56 pm | |
| - Anci ::
- Ena88 ::
- Ma sredice se,posle kada se odvoje,i krenu posebno,bice im lakse
pa ja sam cula da imaju dugacak ugovor sa grandom... nemam pojma kad ce se odvojiti.. nadam se da ce neca i milan da izdaju album uskoro.. a za radu sam cula da je vec na tome... Ma svi ce da izdaju album,ne brinem ja za Necu | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Pet Nov 30, 2007 6:58 pm | |
| - Ena88 ::
ma sve se moze srediti..imaju parice..neka masaza.u toku dana..malo sna..i ko novi |
|
| |
Anci Gušter
Broj poruka : 756 Godina : 35 Localisation : CETEREZE City a i po Svajcarske vecinom vremena...! Emploi : Plandovanje po kaficima...! Loisirs : Pice i pusenje po kaficima naravno ;-) Datum upisa : 12.09.2007
| Naslov: Re: CHAT Pet Nov 30, 2007 6:58 pm | |
- Anci ::
pa ja sam cula da imaju dugacak ugovor sa grandom... nemam pojma kad ce se odvojiti.. nadam se da ce neca i milan da izdaju album uskoro.. a za radu sam cula da je vec na tome... Ma svi ce da izdaju album,ne brinem ja za Necu jaoooo jedva cekam.... bice divan album znam ja to.. mada za silviju nesto ne verujem da ce joj ici bolje nego neci, milan i ovim ostalima.. mislim ne znam... | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: CHAT Pet Nov 30, 2007 7:00 pm | |
| - Anci ::
pa ja sam cula da imaju dugacak ugovor sa grandom... nemam pojma kad ce se odvojiti.. nadam se da ce neca i milan da izdaju album uskoro.. a za radu sam cula da je vec na tome... Ma svi ce da izdaju album,ne brinem ja za Necu
jaoooo jedva cekam.... bice divan album znam ja to.. mada za silviju nesto ne verujem da ce joj ici bolje nego neci, milan i ovim ostalima.. mislim ne znam... I ja bas me zanima,kako ce to da zvuci.... ....bice bas super.... ....ma uspeh sa albumom ce postici Neca,Miki,Dinca i Rada...a Cobe i Silvana.... A Dule mora,tj kakav god da je album bice uspesan,jer je on pobednik | |
|
| |
Anci Gušter
Broj poruka : 756 Godina : 35 Localisation : CETEREZE City a i po Svajcarske vecinom vremena...! Emploi : Plandovanje po kaficima...! Loisirs : Pice i pusenje po kaficima naravno ;-) Datum upisa : 12.09.2007
| Naslov: Re: CHAT Pet Nov 30, 2007 7:02 pm | |
pa ja sam cula da imaju dugacak ugovor sa grandom... nemam pojma kad ce se odvojiti.. nadam se da ce neca i milan da izdaju album uskoro.. a za radu sam cula da je vec na tome... Ma svi ce da izdaju album,ne brinem ja za Necu
jaoooo jedva cekam.... bice divan album znam ja to.. mada za silviju nesto ne verujem da ce joj ici bolje nego neci, milan i ovim ostalima.. mislim ne znam... I ja bas me zanima,kako ce to da zvuci.... ....bice bas super.... ....ma uspeh sa albumom ce postici Neca,Miki,Dinca i Rada...a Cobe i Silvana....
A Dule mora,tj kakav god da je album bice uspesan,jer je on pobednik jao silvana ha ha.... pa ko zna, mozda ce njima album biti bolji nego i dusanov... nikad se ne zna | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Pet Nov 30, 2007 7:03 pm | |
| ma silvana ..hm ...za nju ne znam...ali za cobeta...pa nije on los..ima covek tte trilere..i to prolazi kod publikee |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: CHAT Pet Nov 30, 2007 7:05 pm | |
| - Jasmina_dg ::
- ma silvana ..hm ...za nju ne znam...ali za cobeta...pa nije on los..ima covek tte trilere..i to prolazi kod publikee
Da ali.... ....bar sto se tice ove pesme njegove...nije nesto prosla kod publike.....bar sto sam ja primetila..e sad....nikad se ne zna,ja cula da mu za Grand festival Keba-brat ...pise pesmu koja se zove "GEL" | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Pet Nov 30, 2007 7:06 pm | |
- Jasmina_dg ::
- ma silvana ..hm ...za nju ne znam...ali za cobeta...pa nije on los..ima covek tte trilere..i to prolazi kod publikee
Da ali.... ....bar sto se tice ove pesme njegove...nije nesto prosla kod publike.....bar sto sam ja primetila..e sad....nikad se ne zna,ja cula da mu za Grand festival Keba-brat ...pise pesmu koja se zove "GEL" da za to znam......gel hit ha..ha..ha..ha poz za moju bubi..vidim tu jeeee |
|
| |
Anci Gušter
| |
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: CHAT Pet Nov 30, 2007 7:07 pm | |
| | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: CHAT Pet Nov 30, 2007 7:07 pm | |
| | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: CHAT Pet Nov 30, 2007 7:08 pm | |
| Jelenaaaaaaaa...ajde na grand...da punimo stranice................. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Pet Nov 30, 2007 7:09 pm | |
| dinca
opa digni me pao sam....e na radiu se non stop pusta njegova pesmaaaaa |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: CHAT Pet Nov 30, 2007 7:10 pm | |
| | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: CHAT Pet Nov 30, 2007 7:11 pm | |
- dinca
opa digni me pao sam....e na radiu se non stop pusta njegova pesmaaaaa Kad sam bila u dom,u Boru se na svakoj zurci pustala samo njegova pesma od zg,znaci najveci hit,i ako mene pitate,najkvalitetnija pesma koja ce najduze od svih zg pesama,bar ovih prvih,da se pamti... | |
|
| |
goca Hronični forumaš
Broj poruka : 2722 Datum upisa : 22.09.2007
| Naslov: Re: CHAT Pet Nov 30, 2007 7:12 pm | |
- dinca
opa digni me pao sam....e na radiu se non stop pusta njegova pesmaaaaa Kad sam bila u dom,u Boru se na svakoj zurci pustala samo njegova pesma od zg,znaci najveci hit,i ako mene pitate,najkvalitetnija pesma koja ce najduze od svih zg pesama,bar ovih prvih,da se pamti... A Neca???? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Pet Nov 30, 2007 7:13 pm | |
- dinca
opa digni me pao sam....e na radiu se non stop pusta njegova pesmaaaaa Kad sam bila u dom,u Boru se na svakoj zurci pustala samo njegova pesma od zg,znaci najveci hit,i ako mene pitate,najkvalitetnija pesma koja ce najduze od svih zg pesama,bar ovih prvih,da se pamti... e to se slazem sa tobom....pesma je odlicna......hit..au dj ce pasti mrak na oci he...he..he |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: CHAT Pet Nov 30, 2007 7:14 pm | |
| - goca ::
- dinca
opa digni me pao sam....e na radiu se non stop pusta njegova pesmaaaaa Kad sam bila u dom,u Boru se na svakoj zurci pustala samo njegova pesma od zg,znaci najveci hit,i ako mene pitate,najkvalitetnija pesma koja ce najduze od svih zg pesama,bar ovih prvih,da se pamti...
A Neca???? ma Neca je najbolji, nema sta da se kaze o tome... | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: CHAT Pet Nov 30, 2007 7:14 pm | |
| - goca ::
- dinca
opa digni me pao sam....e na radiu se non stop pusta njegova pesmaaaaa Kad sam bila u dom,u Boru se na svakoj zurci pustala samo njegova pesma od zg,znaci najveci hit,i ako mene pitate,najkvalitetnija pesma koja ce najduze od svih zg pesama,bar ovih prvih,da se pamti...
A Neca???? Ma Neca je nas,pa moramo da ga hvalimo ali moram da priznam da njegova pesma i nije nesto popularna,jeste ali nije kao radina i Dincina.....meni se licno mnogo svidja takav stil,i ta vrsta muzike...i tekst je super...i muzika....ma super pesmicica.... | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: CHAT Pet Nov 30, 2007 7:15 pm | |
- dinca
opa digni me pao sam....e na radiu se non stop pusta njegova pesmaaaaa Kad sam bila u dom,u Boru se na svakoj zurci pustala samo njegova pesma od zg,znaci najveci hit,i ako mene pitate,najkvalitetnija pesma koja ce najduze od svih zg pesama,bar ovih prvih,da se pamti... e to se slazem sa tobom....pesma je odlicna......hit..au dj ce pasti mrak na oci
he...he..he Pa ja samo kazem istinu,e sad sto on to nece da prihvati,njegova stvar... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Pet Nov 30, 2007 7:15 pm | |
- goca ::
- dinca
A Neca???? Ma Neca je nas,pa moramo da ga hvalimo ali moram da priznam da njegova pesma i nije nesto popularna,jeste ali nije kao radina i Dincina.....meni se licno mnogo svidja takav stil,i ta vrsta muzike...i tekst je super...i muzika....ma super pesmicica.... cc c c leleeeee uobrazice se nemanja ma zna se...najbolji uz najbolje hit i najbolja pesam je svilarova..salimmmmmmmmmm se dinca...rada...milan...NEMANJA...kaca... |
|
| |
bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: CHAT Pet Nov 30, 2007 7:16 pm | |
| Juhu!!!!!!!! Samo da vas pozdravim... | |
|
| |
Anci Gušter
- dinca
opa digni me pao sam....e na radiu se non stop pusta njegova pesmaaaaa Kad sam bila u dom,u Boru se na svakoj zurci pustala samo njegova pesma od zg,znaci najveci hit,i ako mene pitate,najkvalitetnija pesma koja ce najduze od svih zg pesama,bar ovih prvih,da se pamti... e to se slazem sa tobom....pesma je odlicna......hit..au dj ce pasti mrak na oci
he...he..he Pa ja samo kazem istinu,e sad sto on to nece da prihvati,njegova stvar... je li to kao nesto na moj racun, `? pa ne kazem ja da je njegova pesma losa ali vise volim radinu i milanovu... najvise volim milanovu | |
|
| |
goca Hronični forumaš
Broj poruka : 2722 Datum upisa : 22.09.2007
- goca ::
- dinca
A Neca???? Ma Neca je nas,pa moramo da ga hvalimo ali moram da priznam da njegova pesma i nije nesto popularna,jeste ali nije kao radina i Dincina.....meni se licno mnogo svidja takav stil,i ta vrsta muzike...i tekst je super...i muzika....ma super pesmicica.... Nije zato sto je nas nego realno je Necina pesma najbolja ...Ne moze on da bude posle ne znam Rade, Dince ili tek Milana.... | |
|
| |
Anci Gušter
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: CHAT | |
| |
|
| |
| CHAT | |
|