| Toše Proeski | |
|
+52ehhh Alek-Juicy Pen Jasmina-DG Simona Majce Chocolate girl Zvezda Granda 2008 u_prolazu Kaca93 IwABg93 LeNa_ @na sandra_k i_love_nemanja zvoncica garava09 jecka 88 Maja93(mace) Damjana wanjica andjelaaaaa SandraCe Vladimir_Bijelic Girl Zemun DANIJEL 84 Anja* princeza Srnna iwanche Mala_djavolica alldy DULCE :) $Jelena$ Jovana Jocky MinjaMcFLY Wetini Petra bubamara JOANA Lazar01 AdminKa Elena^ skocila_sam_na_binu SANDRA cvetic91 JELENA_WOLI_MIKIJA Kris Mina-Neca fan emotivna luda Ena88 DJ MW 56 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
JOANA Sveža piletina
Broj poruka : 290 Datum upisa : 29.11.2007
| Naslov: Re: Toše Proeski Čet Nov 29, 2007 3:25 pm | |
| | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
Broj poruka : 7367 Godina : 34 Localisation : Apatin Emploi : Najpovuceniji clan :( Datum upisa : 09.07.2007
| Naslov: Re: Toše Proeski Čet Nov 29, 2007 10:59 pm | |
| Antonija Šola govori o Tošinom albumu na engleskom jeziku "Negdje pred uskrs, kad smo snimali plakate za kampanju "Volim osmjeh tvoj" sa svog iPoda pustio mi je jednu od pjesama na engleskom jeziku, s molbom da mu napravim pripjev na hrvatski. Ne sjecam se kako se zvala, ali bila je izvrsna, prava pop-laganica s mnogo emocija, u njegovom stilu. Bila sam odusevljena, a on je s mnogo ponosa rekao "-Cekaj tek da cujes ostale." I sada cekam taj album." | |
|
| |
Petra Hronični forumaš
Broj poruka : 2039 Godina : 35 Localisation : u Obenovcu,ali u snovima Datum upisa : 14.11.2007
| Naslov: Re: Toše Proeski Pet Nov 30, 2007 2:29 pm | |
| - Elena^ ::
- LJudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ovo morate videti joj kako je bez veze ako ne razumete uopste makedonski onda bice vam teze da razumete al mislim da ce vam biti lakse https://www.youtube.com/watch?v=JROEwYg6A5k kakvi idioti ne mogu verovati da postoje ovakve osobe | |
|
| |
Mina-Neca fan Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 11913 Godina : 32 Datum upisa : 25.08.2007
| Naslov: Re: Toše Proeski Pet Nov 30, 2007 8:29 pm | |
| - Petra ::
- Elena^ ::
- LJudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ovo morate videti joj kako je bez veze ako ne razumete uopste makedonski onda bice vam teze da razumete al mislim da ce vam biti lakse https://www.youtube.com/watch?v=JROEwYg6A5k kakvi idioti ne mogu verovati da postoje ovakve osobe stwarno su bedniiiii | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
Broj poruka : 7367 Godina : 34 Localisation : Apatin Emploi : Najpovuceniji clan :( Datum upisa : 09.07.2007
| Naslov: Re: Toše Proeski Pet Nov 30, 2007 8:50 pm | |
| ''BOLJE DA SAM POGINULA SA TOŠETOM, BAR NE BIH PATILA!'' Za sebe kaže da je izgubila sve. Ljiljana Petrović, najintrigantnija figura iz okruženja tragično nastradalog pevača Tošeta Proeskog, sačekala je da, po pravoslavnim običajima, protekne četrdeset dana, a onda otvorila dušu. U dirljivoj ispovesti, uz reku suza objašnjava koliko su jedno drugom značili, odnose sa Tošetovim roditeljima, kao i svoje relacije sa njegovim devojkama. Čuvarka tajni, najbolja prijateljica i njegov najbliži saradnik, posle prvobitnog šoka, sakuplja snagu da dostojanstveno sačuva uspomenu na dečka prema kojem je osećala ljubav, najbližu onoj koju majka gaji prema detetu. • Pogađaju li vas optužbe da ste glavni krivac za Tošetovu smrt, jer ste ga konstantno forsirali u poslu, ne dajući mu odmor? Ma, Toše je bio balkanski pevač sa najmanjim brojem koncerata na godišnjem nivou. Samo letos je imao puna dva meseca za odmor, koja je proveo kod svojih u Kruševu. • Da li su Tošetovi roditelji u vas imali potpuno poverenje? Ne, Domenika i Nikola su pre svega verovali svom sinu, a on je verovao meni, i tako se taj krug poverenja stvorio. Oni su uvek bili korektni prema meni, a samim tim i ja prema njima. U Tošetove i moje poslovne odluke se nisu mešali. Naš odnos se uglavnom svodio na zajednički odlazak na kafu ili ručak. Tošetovoj porodici nikad neću okrenuti leđa, oni će zauvek biti deo mene. • Pričalo se da su vas Tošetovi roditelji za vreme sahrane izbacili iz njihove porodične kuće u Kruševu... U kući Proeskih sam bila i za vreme sahrane, i devet dana kasnije, što vam govori da su medije preplavile neistinite informacije. Žao mi je što se želje zlobnika koji su širili laži nisu obistinile. • Osim o poslu, o čemu ste sa pokojnim pevačem najčešće razgovarali? O religiji. Za razliku od mene koja veruje u energiju i duhovnost, Toše je imao drugačije poglede na veru. Dilemu smo rešili letos u Izraelu. Budući da sam tamo bila već četiri puta, svoju avionsku kartu sam ustupila Adrijani Budimir koja se pridružila Tošetu na putovanju. • Jeste li mu zaista branili vezu sa Adrijanom? Toše je imao mnogo devojaka koje je nazivao svojim prijateljicama. Da sam ih krila, sigurno ih ne bi vodila sa nama na more, na putovanja, na ''Evroviziju'', i gde već sve nisam. Moj najveći problem sa njegovim devojkama je nastao kad smo u jednom periodu živeli zajedno i kad su me one ''opsedale'' pitanjima o njemu - šta voli da jede, kakav je kad se naljuti... Na kraju mi nije preostalo ništa drugo nego da s njim sklopim usmeni dogovor da svoje devojke drži dalje od mene. • Jesu li Adrijana i on zaista planirali venčanje? Ne, nikako. Toše mi je govorio da do svoje trideset druge godine ne planira da se oženi, sve dok ne ostvari karijeru u Engleskoj, koja mu je bila najvažnija. S druge strane, on i nije imao toliko ozbiljnu vezu da bi se oženio. Imao je jednu tinejdžersku ljubav, koja mu se provlačila kroz život i kojoj se često vraćao. Prošle godine su zajedno bili na letovanju. • Zar Adrijana Budimir nije Tošetova najveća ljubav? Adrijana i Toše su bili zajedno svega godinu dana i to davne 2002. godine. Ona je 2003. otišla da igra rukomet u ''Podravku'' i od tada pa do danas između njih se ništa bitno nije dešavalo. • Adrijana je u više navrata izjavila da ste upravo vi bili inicijator toga da se njihova veza drži u tajnosti. Ne znam zašto je Adrijana skrivala svoju vezu sa Tošetom od javnosti, kad on nikada nije krio svoje devojke. Sa Ivonom je bio na ''Evroviziji'' u Istanbulu, sa Blagicom u Ohridu... Nisam imala ništa protiv da Toše svoje devojke javno eksponira, ali on nijednu do sada nije smatrao dovoljno ozbiljnom da bi to i učinio. Znam da sam smetala Adrijani, jer sam nekoliko puta prisustvovala telefonskim razgovorima u kojima mu je otvoreno govorila da je protiv mene. Ko zna, možda je ona želela da bude njegova menadžerka?! • Zašto se niste dopadali Adrijani? To ne znam, valjda joj je bilo lakše da me smatra ''dežurnim krivcem''. • Dolazak Cece Ražnatović na Tošetovu sahranu mnoge je iznenadio. Kakva je bila vaša reakcija? Time što je došla da oda poslednju poštu svom tragično nastradalom kolegi, Ceca je po ko zna koji put pokazala koliko je velika i humana. Mene lično, njeno prisustvo uopšte nije iznenadilo, došla je da se oprosti od jedne velike duše i velikog humaniste. • Hoćete li posle svega ostati u Makedoniji? Da, a gde bi trebalo da odem, u rodni Niš ili nazad u Grčku?! Nemam snage za novi početak. Svakodnevno odlazim u obližnju crkvu i u suzama provodim dane. Ne znam zašto me tog kobnog dana Bog nije uzeo sa Tošetom, da ne gledam ovu tugi i ne osećam ovoliki bol. Posle Tošeta za mene ne postoji niko drugi, on je bio moj život, moj uspeh, moje sve | |
|
| |
Kris Gušter
Broj poruka : 703 Godina : 36 Localisation : TaMo GdE LjUbAv StAnUjE.....Beograd Datum upisa : 20.09.2007
| |
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Toše Proeski Uto Dec 04, 2007 6:37 am | |
| Tole... | |
|
| |
emotivna luda Hronični forumaš
Broj poruka : 3168 Godina : 39 Localisation : ...moj BEOGRADE,zagrli me... Datum upisa : 21.06.2007
| Naslov: Re: Toše Proeski Sre Dec 05, 2007 1:54 am | |
| Ja jos ne verujem.....Jbt mlad decko....ZASTO?!?!?! | |
|
| |
| Naslov: Re: Toše Proeski Sre Dec 05, 2007 12:22 pm | |
| - emotivna luda ::
- Ja jos ne verujem.....Jbt mlad decko....ZASTO?!?!?!
ni ja | |
|
| |
Kris Gušter
Broj poruka : 703 Godina : 36 Localisation : TaMo GdE LjUbAv StAnUjE.....Beograd Datum upisa : 20.09.2007
| Naslov: Re: Toše Proeski Sre Dec 05, 2007 3:28 pm | |
| Zast? Pitanje koje mi prolazi kroz glavu svaki dan odkako ga vise nema... Juce sam bila u crkvi da mu zapalim svecu... | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
| Naslov: Re: Toše Proeski Pet Dec 07, 2007 3:46 am | |
| | |
|
| |
Wetini
Broj poruka : 1 Datum upisa : 07.12.2007
| Naslov: Re: Toše Proeski Pet Dec 07, 2007 10:52 am | |
| Smrt nije kraj. Smrt nikada ne može biti kraj. Smrt je put. Život je putnik. Duša je vodič. Kada je putnik umoran i iscrpljen, vodič mu savetuje da se na duže ili kraće vreme odmori, a potom njegovo putovanje ponovo počinje.
Neka ti je večna slava anđele naš i mirno spavaj | |
|
| |
JOANA Sveža piletina
Broj poruka : 290 Datum upisa : 29.11.2007
| Naslov: Re: Toše Proeski Pet Dec 07, 2007 2:54 pm | |
| kako je samo bio lep decko!!! | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Toše Proeski Pet Dec 07, 2007 3:56 pm | |
| - JOANA ::
- kako je samo bio lep decko!!!
I tako humanitarna osoba...imam samo reci hwale za njega,steta sto ga vise nema ... | |
|
| |
MinjaMcFLY
Broj poruka : 7 Datum upisa : 02.12.2007
| Naslov: Re: Toše Proeski Ned Dec 09, 2007 1:47 am | |
| | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
| Naslov: Re: Toše Proeski Pet Dec 14, 2007 4:11 am | |
| | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
| Naslov: Re: Toše Proeski Pet Dec 14, 2007 4:14 am | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 3168 Godina : 39 Localisation : ...moj BEOGRADE,zagrli me... Datum upisa : 21.06.2007
| Naslov: Re: Toše Proeski Pet Dec 14, 2007 3:37 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Toše Proeski Pet Dec 14, 2007 3:47 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Toše Proeski Pet Dec 14, 2007 10:59 pm | |
| | |
|
| |
Kris Gušter
| Naslov: Re: Toše Proeski Sub Dec 15, 2007 12:56 am | |
| Uskoro ce biti premijerno objavljena postanska marka sa njegovim likom... | |
|
| |
Jocky Prolaznik
Broj poruka : 61 Godina : 29 Localisation : Podgorica Emploi : ma kakvi Datum upisa : 15.10.2007
| Naslov: Re: Toše Proeski Sub Dec 15, 2007 9:22 pm | |
| TOSE zasluzuje da se njegove pjesme pjevaju i slusaju........ zasluzuje da se proglasi svecem........ ON JE NAS ANDJEO CUVAR | |
|
| |
Jovana Gušter
Broj poruka : 633 Godina : 33 Localisation : Sremska Mitrovica Datum upisa : 05.07.2007
| Naslov: Re: Toše Proeski Ned Dec 16, 2007 4:05 pm | |
| ...ja samo njegove i necine pesme slusam...ali moram priznati vise tosetove... | |
|
| |
Kris Gušter
| Naslov: Re: Toše Proeski Ned Dec 16, 2007 4:46 pm | |
| Ja nonstop gledam snimke sa njegovih koncerata, intervjue, onj film koji je prikazivan na Pinku, snimak sa gostovanja u Bugarskoj... | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: Toše Proeski Ned Dec 16, 2007 6:21 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Toše Proeski | |
| |
|
| |
| Toše Proeski | |
|