NEMANJA STEVANOVIC - FAN KLUB
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na forum Nemanje Stevanovica! Kod nas moci cete da diskutujete o njegovom pevanju, imidzu i dogadjajima vezanim za njega, a cak i da popricate sa njim i druzite se sa forumasima. U okviru ovog sajta bice i dosta slika.

PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

VELIKI BRAT

Ići dole 
+41
bubamara
$Jelena$
Mica 93/2
DULCE :)
tanja nis
Ivanna
Dundri
alleksandraa_93
sanja zr
princeza
Anci
Vladimir_Bijelic
Jecka
anastasia79
najFan
GM_loodak
Babs
mala
JOANA
SANDRA
DJ MW
plaviandjeo
Petra
Sara2
goca
Ena88
paris_hilton
skocila_sam_na_binu
Dushan_SD
mima-dugajica
The Best Damn Thing
Alek-Juicy Pen
Smajlica
Ana_91
emotivna luda
pink girl
Mina-Neca fan
Lazar01
Kris
Anja*
DANIJEL 84
45 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43  Sledeći
AutorPoruka
Hronični forumaš
Hronični forumaš

Ženski
Broj poruka : 3102
Godina : 31
Datum upisa : 07.12.2007

VELIKI BRAT - Page 40 Empty
PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 40 EmptyNed Dec 30, 2007 1:02 am

jel znash mozda dali je zorica imala roditelje ili su joj umrli? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Sad
Nazad na vrh Ići dole
The Best Damn Thing
Hronični forumaš
Hronični forumaš
The Best Damn Thing

Ženski
Broj poruka : 1931
Godina : 32
Datum upisa : 03.09.2007

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 40 EmptyNed Dec 30, 2007 1:05 am

Ne znam Sad
Nazad na vrh Ići dole
http://www.milan-stankovic-the-best.piczo.com
Anja*
VIP foruma
VIP foruma
Anja*

Ženski
Broj poruka : 6209
Godina : 34
Emploi : kao sto vidite...neee
Loisirs : Ko,ko je taj,sto nam sudbine svima odredjuje?!
Datum upisa : 12.07.2007

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 40 EmptyNed Dec 30, 2007 1:06 am

DULCE Smile ::
joj cuti,i ja sam ga wolela,bas mi je bio sladak,simpa,zgodan.....jbt ni nowu nisu docekali....ZEKOOOO NEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

i ja....celo vece placem...jos i ona emisija... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
The Best Damn Thing
Hronični forumaš
Hronični forumaš
The Best Damn Thing

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 40 EmptyNed Dec 30, 2007 1:09 am

zasto onnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?:
Nazad na vrh Ići dole
Hronični forumaš
Hronični forumaš

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 40 EmptyNed Dec 30, 2007 1:09 am

znate onu pesmu od djanija:swe mi twoje nedostaje otkad se bez tebe budim,swe mi twoje nedostaje bojim se da nepoludim,swe mi twoje nedostaje trazim oci kao twoje,swe mi twoje nedostaje wrati mi se milo mojeee Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Sad Sad
e to je sada moja pesma
Nazad na vrh Ići dole
The Best Damn Thing
Hronični forumaš
Hronični forumaš
The Best Damn Thing

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 40 EmptyNed Dec 30, 2007 1:10 am

Sad I miss you
Nazad na vrh Ići dole
DANIJEL 84
Elita foruma
Elita foruma
DANIJEL 84

Muški
Broj poruka : 15303
Godina : 39
Datum upisa : 05.10.2007

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 40 EmptyNed Dec 30, 2007 1:34 am

The Best Damn Thing ::
Sad Sad Sad Ne zivi mi se Sad Sad Sad

ni meni... Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Mica 93/2
Hronični forumaš
Hronični forumaš
Mica 93/2

Ženski
Broj poruka : 1695
Loisirs : Pravi Delija veran je ko pas uvek Zvezdo racunaj na nas
Datum upisa : 22.09.2007

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 40 EmptyNed Dec 30, 2007 2:11 am

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Zeko zauvek ces ostati u mom srcu Sad
Nazad na vrh Ići dole
http://www.seranovi.co.nr
The Best Damn Thing
Hronični forumaš
Hronični forumaš
The Best Damn Thing

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 40 EmptyNed Dec 30, 2007 2:11 am

i u mom Sad
Nazad na vrh Ići dole
Mica 93/2
Hronični forumaš
Hronični forumaš
Mica 93/2

Ženski
Broj poruka : 1695
Loisirs : Pravi Delija veran je ko pas uvek Zvezdo racunaj na nas
Datum upisa : 22.09.2007

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 40 EmptyNed Dec 30, 2007 2:39 am

VELIKI BRAT - Page 40 Nuz-Zoka
Nazad na vrh Ići dole
http://www.seranovi.co.nr
karleusin_manijak
Gušter
Gušter
karleusin_manijak

Muški
Broj poruka : 442
Godina : 35
Datum upisa : 21.06.2007

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 40 EmptyNed Dec 30, 2007 3:36 am

VELIKI BRAT - Page 40 6jpl3eavt6

Ona bi osvojila svet...
Neko gore je pitao. Imala je mamu i tatu i dva brata, Zvonka i Zvezdana. Svi su skrhani i odbijaju da poveruju sta se desilo.
Nazad na vrh Ići dole
paris_hilton
Zavisnik u razvoju
Zavisnik u razvoju
paris_hilton

Ženski
Broj poruka : 1444
Godina : 34
Emploi : Umem da te volim k'o nijedna...
Loisirs : www.myspace.com/mina_hilton
Datum upisa : 17.06.2007

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 40 EmptyNed Dec 30, 2007 3:43 am

Ja ne mogu da verujem..... Sad RIP
Nazad na vrh Ići dole
DANIJEL 84
Elita foruma
Elita foruma
DANIJEL 84

Muški
Broj poruka : 15303
Godina : 39
Datum upisa : 05.10.2007

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 40 EmptyNed Dec 30, 2007 2:11 pm

trebaju da utvrde josh samo da li je elmir bio u alkoholisanom stanju...
Nazad na vrh Ići dole
tanja nis
Sveža piletina
Sveža piletina
tanja nis

Broj poruka : 236
Godina : 40
Datum upisa : 05.08.2007

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 40 EmptyNed Dec 30, 2007 7:16 pm

odkako sam cula za tragediju ne zivi mi se.suze neprestano teku.juce sam plakala kao kisa. zasto bas zekica,zoka,elmir. boli me za sve ali za zekom ce mi srce prepuci od bola
Nazad na vrh Ići dole
tanja nis
Sveža piletina
Sveža piletina
tanja nis

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 40 EmptyNed Dec 30, 2007 7:20 pm

zna li mozda neko kako je suza ovo prezivela i ostali ukucani? citala sam da su neki padali u.nesvest, ali neznam ko.roditelji su ih sacekali i uzasna vest im je saopstena u 18h po izlasku iz kuce.Nikada ih necu zaboraviti
Nazad na vrh Ići dole
Hronični forumaš
Hronični forumaš

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 40 EmptyNed Dec 30, 2007 7:21 pm

tanja nis ::
odkako sam cula za tragediju ne zivi mi se.suze neprestano teku.juce sam plakala kao kisa. zasto bas zekica,zoka,elmir. boli me za sve ali za zekom ce mi srce prepuci od bola
i meni,juce kad sam saznala zanemela sam i kao da mi se ceo swet srusio... Crying or Very sad Sad ZEKOOOOOOOOOOOOOOOOOOO NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Nazad na vrh Ići dole
tanja nis
Sveža piletina
Sveža piletina
tanja nis

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 40 EmptyNed Dec 30, 2007 7:25 pm

i meni,juce kad sam saznala zanemela sam i kao da mi se ceo swet srusio... Crying or Very sad Sad ZEKOOOOOOOOOOOOOOOOOOO NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
boze ovo se ne dogaca. zekice zasto bas ti. neznam kako cu preziveti popila sam vec tri bensedina,ali i dalje boli.Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Nazad na vrh Ići dole
Hronični forumaš
Hronični forumaš

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 40 EmptyNed Dec 30, 2007 7:26 pm

zna li mozda neko kako je suza ovo prezivela i ostali ukucani? citala sam da su neki padali u.nesvest, ali neznam ko.roditelji su ih sacekali i uzasna vest im je saopstena u 18h po izlasku iz kuce.Nikada ih necu zaboraviti
ja sam cula da je suza pala u neswest,a danas je jelenina mama rekla da je jelena u soku,da odbija da prica,i da nezna kako ce imati snage da ode u NOWI SAD... Crying or Very sad Sad

Poslednji izmenio dana Ned Dec 30, 2007 7:28 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
tanja nis
Sveža piletina
Sveža piletina
tanja nis

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 40 EmptyNed Dec 30, 2007 7:26 pm

jadna jeca cula sam da je u veoma losem stanju. ne razgovara ni sa kim cak ni s rodjenom majkom,a slavisa je od tuge razbio glavu,danilo u losem stanju pod sedativima:( Sad Sad Sad Sad Sad
Nazad na vrh Ići dole
tanja nis
Sveža piletina
Sveža piletina
tanja nis

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 40 EmptyNed Dec 30, 2007 7:28 pm

ja sam cula da je suza pala u neswest,a danas je jelenina mama rekla da je jelena u soku,da odbija da prica,i da neznam kako ce imati snage da ode u NOWI SAD... Crying or Very sad Sad
strasno znala sam. bas mi je zao suze jadnica. znas kad je rekla mene ima ko da ceka kad izadjem iz kuce.Izgubila je drage osobe:( Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Nazad na vrh Ići dole
Hronični forumaš
Hronični forumaš

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 40 EmptyNed Dec 30, 2007 9:36 pm

znam,zao mi je nje,ali mi je zao i jece,ipak ona je bila u wezi sa zekom,ljubila se sa njim,a sad ga wise nema Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Sad Sad Boze,zasto si morao bas Zeku da nam uzmes...ja newerujem i mislim da nikad necu to prihwatiti Crying or Very sad Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Hronični forumaš
Hronični forumaš

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 40 EmptyNed Dec 30, 2007 11:01 pm

STEVAN ZECEVIC ZEKA:ZIVOT TREBA ZIVETI!
Stevan Zecevic rodjen je 25.septembra 1983.godine u Novom Sadu.Zavrsio je srednju tehnicku skolu,studirao je Visu skolu za menadzere i bio je jedan od osnivaca studentske organizacije "Kabeza".Bio je veliki filmofil,voleo je da ide u teretanu.Ranije je igrao kosarku,a omiljeni sportovi bili su mu kosarka i NFL.Najvise se ponosio time sto je imao odlicne prijatelje sirom sveta,svih rasa i nacionalnosti.Ranije je organizovao zurke u Novom Sadu,bio je sanker i radio kao konobar na brodovima za krstarenje.Nije bio ozenjen,a mesec dana se zabavljao sa Jelenom Zezelj,takodje ucesnicom ovog serijala.
Pre ulaska u kucu izjavio je da misli da zasluzuje da bude u "Velikom bratu" jer je mlad,zgodan,pametan i veoma zanimljiv i da moze da pobedi samo ako mu pruze sansu.Motiv za ucesce u ovom rijaliti-sou programu bili su mu novac,slava i iskustvo.Zelja mu je bila da posle "Velikog brata" pokusa da napravi karijeru u sou biznisu i da propagira mir u svetu.
Njegov zivotni moto bio je:"Najbolje stvari u zivotu su besplatne.Zivot treba ziveti!"
Nazad na vrh Ići dole
tanja nis
Sveža piletina
Sveža piletina
tanja nis

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 40 EmptyNed Dec 30, 2007 11:33 pm

VELIKI BRAT - Page 40 X5-6mq-Imzauvek ce ziveti u mom srcu:( Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Nazad na vrh Ići dole
Hronični forumaš
Hronični forumaš

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 40 EmptyNed Dec 30, 2007 11:36 pm

I I miss you ZEKA! Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Sad
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Neca fan
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
Mina-Neca fan

Ženski
Broj poruka : 11913
Datum upisa : 25.08.2007

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 40 EmptyNed Dec 30, 2007 11:37 pm

ja sam cula da je suza pala u neswest,a danas je jelenina mama rekla da je jelena u soku,da odbija da prica,i da neznam kako ce imati snage da ode u NOWI SAD... Crying or Very sad Sad
strasno znala sam. bas mi je zao suze jadnica. znas kad je rekla mene ima ko da ceka kad izadjem iz kuce.Izgubila je drage osobe:( Sad Sad Sad Sad Sad Sad

strasno uzas
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 40 Empty

Nazad na vrh Ići dole

VELIKI BRAT
Nazad na vrh 
Strana 40 od 43Idi na stranu : Prethodni  1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43  Sledeći
 Similar topics
-
» VELIKI BRAT
» VELIKI BRAT VIP (sezona no. 2)
» Farma vs. Veliki brat

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
NEMANJA STEVANOVIC - FAN KLUB :: Arhiv-
Skoči na: