NEMANJA STEVANOVIC - FAN KLUB
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na forum Nemanje Stevanovica! Kod nas moci cete da diskutujete o njegovom pevanju, imidzu i dogadjajima vezanim za njega, a cak i da popricate sa njim i druzite se sa forumasima. U okviru ovog sajta bice i dosta slika.

PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

VELIKI BRAT

Ići dole 
+41
bubamara
$Jelena$
Mica 93/2
DULCE :)
tanja nis
Ivanna
Dundri
alleksandraa_93
sanja zr
princeza
Anci
Vladimir_Bijelic
Jecka
anastasia79
najFan
GM_loodak
Babs
mala
JOANA
SANDRA
DJ MW
plaviandjeo
Petra
Sara2
goca
Ena88
paris_hilton
skocila_sam_na_binu
Dushan_SD
mima-dugajica
The Best Damn Thing
Alek-Juicy Pen
Smajlica
Ana_91
emotivna luda
pink girl
Mina-Neca fan
Lazar01
Kris
Anja*
DANIJEL 84
45 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 43  Sledeći
AutorPoruka
GM_loodak
VIP foruma
VIP foruma
GM_loodak

Muški
Broj poruka : 5017
Godina : 33
Datum upisa : 28.08.2007

VELIKI BRAT - Page 38 Empty
PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 38 EmptySub Dec 29, 2007 3:25 pm

bubamara ::
GM_loodak ::
A oni da nisu bili u toj kuci ne bi se sve ovo desavalo...

To sam i ja pomislila!

ALi ako pogledas,ako im je sudjeno da poginu - poginuli bi i pod nekim drugim okolnosti.Bez obzira da li se poznaju ili ne...

A mozda i ne bi... zato moze da se kaze ono sto sam rekao...
Nazad na vrh Ići dole
mima-dugajica
VIP foruma
VIP foruma

Ženski
Broj poruka : 9234
Godina : 32
Datum upisa : 17.09.2007

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 38 EmptySub Dec 29, 2007 3:26 pm

mima-dugajica ::
znas kako...ako ti je sudjeno sudjeno ti je...da nisu bili u kuci mozda bi se ovo dogodilo na neki drugi nacin...

A mozda i ne bi...
mozda.. ali glupo je sada razmisljati o tome sta bi bilo kad bi biloo...i onako vise nista ne moze da se ucini...
Nazad na vrh Ići dole
Ena88
Elita foruma
Elita foruma
Ena88

Ženski
Broj poruka : 17137
Godina : 36
Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje
Datum upisa : 27.06.2007

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 38 EmptySub Dec 29, 2007 3:26 pm

Ma nema to veze sa kucom,to je tako sudjeno....
Nazad na vrh Ići dole
http://jbserbia.justgoo.com/forum.htm
Mina-Neca fan
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
Mina-Neca fan

Ženski
Broj poruka : 11913
Datum upisa : 25.08.2007

znas kako...ako ti je sudjeno sudjeno ti je...da nisu bili u kuci mozda bi se ovo dogodilo na neki drugi nacin...

da nisu bili u kuci verovatno se ne bi desilo
Nazad na vrh Ići dole
bubamara
VIP foruma
VIP foruma
bubamara

Broj poruka : 7116
Godina : 36
Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise...
Loisirs : Tajni agent 08 :-)))
Datum upisa : 15.07.2007

Mina-Neca fan ::

da oni su isli na neku zurku u Uzice

Da,tamo ih je cekao i Danilo.Pise u novinama da je Tanja pokusala da skoci u reku da ih spasi ,ali su je sprecili.
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Neca fan
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
Mina-Neca fan

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 38 EmptySub Dec 29, 2007 3:28 pm

A mozda i ne bi...

ja nesto preterano ne verujem u sudbinu onako verujem al zavisi kako kad u kojoj situaciji..............

nas nastavnik veronauke u gimnaziji nas ubedjuje da sudbina ne postoji

Poslednji izmenio dana Sub Dec 29, 2007 3:29 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Neca fan
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
Mina-Neca fan

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 38 EmptySub Dec 29, 2007 3:28 pm

bubamara ::

da oni su isli na neku zurku u Uzice

Da,tamo ih je cekao i Danilo.Pise u novinama da je Tanja pokusala da skoci u reku da ih spasi ,ali su je sprecili.
znam postavila sam taj tekst....ma uzas verovatno se Danilo sad oseca krivim posto su trebali da dodju kod njega u Uzice na zurku Sad Sad Sad
Nazad na vrh Ići dole
mima-dugajica
VIP foruma
VIP foruma

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 38 EmptySub Dec 29, 2007 3:29 pm

A mozda i ne bi...

ja nesto preterano ne verujem u sudbinu onako verujem al zavisi kako kad u kojoj situaciji..............

nas nastavnik veronauke u gimnaziji nas ubedjuje da sudbina ne postoji a mi ga ubedjujemo da postoji ma budala
Shocked Shocked Shocked kako mozes da kazes za veroucitelja da je budala???? Shocked Shocked
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Neca fan
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
Mina-Neca fan

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 38 EmptySub Dec 29, 2007 3:29 pm

A mozda i ne bi...
mozda.. ali glupo je sada razmisljati o tome sta bi bilo kad bi biloo...i onako vise nista ne moze da se ucini...

u pravu si
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Neca fan
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
Mina-Neca fan

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 38 EmptySub Dec 29, 2007 3:31 pm

A mozda i ne bi...

nas nastavnik veronauke u gimnaziji nas ubedjuje da sudbina ne postoji a mi ga ubedjujemo da postoji ma budala
Shocked Shocked Shocked kako mozes da kazes za veroucitelja da je budala???? Shocked Shocked

lol ........ma nije on pop nego samo predaje veronauku .............stalno nas ubedjuje nesto tera na s da postimo............ma
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Neca fan
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
Mina-Neca fan

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 38 EmptySub Dec 29, 2007 3:32 pm

ne mogu da zamislim facu ovih ukucana koji su ostali u kuci kad saznaju a pogotovo Suzana ona se sa njima najvise druzila
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Neca fan
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
Mina-Neca fan

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 38 EmptySub Dec 29, 2007 4:06 pm

sad je bilo na vestima b92 da se nocas obustavlja veliki brat u 21 h i da ce emisija biti u znak secanja na ucesnike koji su poginuli.....i da ce se nagrada koja je namenjena za pobednika podeliti na jednake delove svima koji su ostali u kuci...
Nazad na vrh Ići dole
Vladimir_Bijelic
Zavisnik u razvoju
Zavisnik u razvoju
Vladimir_Bijelic

Muški
Broj poruka : 1285
Godina : 30
Emploi : MILAN STANKOVIC JE NAJBOLJI
Loisirs : forum milana stankovica- FANSAJT.FORUMJ.NET
Datum upisa : 05.12.2007

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 38 EmptySub Dec 29, 2007 4:07 pm

sad je bilo na vestima b92 da se nocas obustavlja veliki brat u 21 h i da ce emisija biti u znak secanja na ucesnike koji su poginuli.....i da ce se nagrada koja je namenjena za pobednika podeliti na jednake delove svima koji su ostali u kuci...

i ja sam to sad gledao i svaka im cast ma pretpostavljao sam ja da ce biti tako
Nazad na vrh Ići dole
http://fansajt.forumj.net/index.htm
mima-dugajica
VIP foruma
VIP foruma

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 38 EmptySub Dec 29, 2007 4:08 pm

takoo je najpravednije...
Nazad na vrh Ići dole
goca
Hronični forumaš
Hronični forumaš
goca

Broj poruka : 2722
Datum upisa : 22.09.2007

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 38 EmptySub Dec 29, 2007 4:14 pm

Joj, ljudi, ja i dalje ne mogu da verujem da se to desilo... Uzasno se osecam.... Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Nazad na vrh Ići dole
karleusin_manijak
Gušter
Gušter
karleusin_manijak

Muški
Broj poruka : 442
Godina : 35
Datum upisa : 21.06.2007

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 38 EmptySub Dec 29, 2007 4:58 pm

Jednom sam izasao s njima u Crystal. Bili su fenomenalna ekipa.
A Zoricu sam poznavao i pre nego sto je usla u kucu. Bila je prelepa, divna, moderna i obrazovana devojka. Danas sam izgubio prijateljicu. Jos sam u soku, i posto sam dobar s njenim bratom, ne znam kako da izjavim saucesce, da to ne zvuci banalno. Ovo je tragedija!
Nazad na vrh Ići dole
*Britney*
Gušter
Gušter
*Britney*

Ženski
Broj poruka : 693
Godina : 34
Datum upisa : 12.07.2007

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 38 EmptySub Dec 29, 2007 5:01 pm

joj ja sam citala da su se jeca,tanja i tanjina sestra vratili jer su bili ispred njih.prvo su ih zvali ali posto su bili nedostupni vratili su se i imali sta da vide.....tanja je htela da skoci da im pomogne al isu ih sprecili,a onda su svi od soka pali u nesvest...
Nazad na vrh Ići dole
karleusin_manijak
Gušter
Gušter
karleusin_manijak

Muški
Broj poruka : 442
Godina : 35
Datum upisa : 21.06.2007

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 38 EmptySub Dec 29, 2007 5:04 pm

Danas svi ukucani napustaju kucu Velikog brata. Kola Hitne pomoci su se uputila ka Kosutnjaku, jer se ocekuju burne reakcije nekih ukucana. Nemam komentar!

Pocivaj u miru, draga Zorice!
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Neca fan
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
Mina-Neca fan

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 38 EmptySub Dec 29, 2007 6:07 pm

takoo je najpravednije...
da Suspect
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Neca fan
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
Mina-Neca fan

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 38 EmptySub Dec 29, 2007 6:07 pm

karleusin_manijak ::
Danas svi ukucani napustaju kucu Velikog brata. Kola Hitne pomoci su se uputila ka Kosutnjaku, jer se ocekuju burne reakcije nekih ukucana. Nemam komentar!

Pocivaj u miru, draga Zorice!

Sad Sad Sad Sad Sad ja ne mogu jos da verujem
Nazad na vrh Ići dole
tanja nis
Sveža piletina
Sveža piletina
tanja nis

Broj poruka : 236
Godina : 40
Datum upisa : 05.08.2007

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 38 EmptySub Dec 29, 2007 6:45 pm

boze kakva tragedija,jos sam u soku. uzasno me boli. najlepsi i najbolji ukucani.dali je moguce. plasim se za suzanu mislim da ce to tesko podneti. Nek im je laka zemlja
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Neca fan
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
Mina-Neca fan

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 38 EmptySub Dec 29, 2007 6:49 pm

tanja nis ::
boze kakva tragedija,jos sam u soku. uzasno me boli. najlepsi i najbolji ukucani.dali je moguce. plasim se za suzanu mislim da ce to tesko podneti. Nek im je laka zemlja

uzas:( Sad Sad....Bas ce mi biti zao Suzane ona se jedina najbolje druzila sa njima
Nazad na vrh Ići dole
tanja nis
Sveža piletina
Sveža piletina
tanja nis

Broj poruka : 236
Godina : 40
Datum upisa : 05.08.2007

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 38 EmptySub Dec 29, 2007 6:57 pm

uzas:( Sad Sad....Bas ce mi biti zao Suzane ona se jedina najbolje druzila sa njima
mogu da zamislim. u zeku je bila zaljubljena,elmir najbolji drug a zoka najbolja drugarica. uzasno se osecam. nisam spavala cele noci.placem ceo dan kao da sam ih poznavala licno:(
Nazad na vrh Ići dole
Anja*
VIP foruma
VIP foruma
Anja*

Ženski
Broj poruka : 6209
Godina : 34
Emploi : kao sto vidite...neee
Loisirs : Ko,ko je taj,sto nam sudbine svima odredjuje?!
Datum upisa : 12.07.2007

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 38 EmptySub Dec 29, 2007 7:08 pm

ja sam i dalje u soku,jos od nocas kad sam saznala...
ne mogu da verujem da ih vise necu videti.....svo troje su bili ok,pogotovu Zeka....Suzana ce se sokirati,jadna Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Neca fan
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
Mina-Neca fan

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 38 EmptySub Dec 29, 2007 7:56 pm

mogu da zamislim. u zeku je bila zaljubljena,elmir najbolji drug a zoka najbolja drugarica. uzasno se osecam. nisam spavala cele noci.placem ceo dan kao da sam ih poznavala licno:(

ja sam spavala....tek sam saznala oko 11 ujitru od tada sam sokirana ma uzas......jakoooo mi je zaooo:( Sad Sad
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 38 Empty

Nazad na vrh Ići dole

VELIKI BRAT
Nazad na vrh 
Strana 38 od 43Idi na stranu : Prethodni  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 43  Sledeći
 Similar topics
-
» VELIKI BRAT
» VELIKI BRAT VIP (sezona no. 2)
» Farma vs. Veliki brat

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
NEMANJA STEVANOVIC - FAN KLUB :: Arhiv-
Skoči na: