Suzana i Vesna najbliže pobedi
Autor: M. Radojković | 21.12.2007 - 09:44
Prema anketama na „Blicovom“ sajtu i sajtu „Velikog brata“, favoriti za pobedu su ukućanke Suzana Pavlović i Vesna Milovac, pa srpsko izdanje „Velikog brata“ može da bude jedno od retkih u kojima je pobedila žena.
Ko je vaš favorit?
Suzana 33% (1.815 glasova)
Vesna 23% (1.251)
Vesko 12% (692)
Đorđe 12% (678)
Burek 6% (359)
Danilo 5% (293)
Dijana 2% (159)
Nataša 1% (59)
Aleksandar 1% (43)
Izvor:
www.blic.co.yu Osim njih, sudeći po glasovima publike, u samom finalu će se naći i Đorđe Stojanović, dok će se za četvrto mesto najverovatnije boriti Vesko Bošković. Inače, skoro sve porodice aktuelnih ukućana bi volele da novac osvoji Đorđe.
Na „Blicovom“ sajtu za pobedu Suzane glasalo je 33 odsto posetilaca, a za Vesnino 23 odsto posetilaca. Između Đorđa i Veska se trenutno vodi žustra bitka jer obojica imaju po 12 odsto glasova. Za Burekovu pobedu glasalo je šest odsto, da nije izašao Danilo bi sa pet odsto glasova solidno stajao.
Slična situacija je i na forumu „Velikog brata“, gde je u jednoj od anketa na pitanje ko ide u finale, Vesna prvi favorit, a Suzana drugi. Za Vesninu pobedu u toj anketi glasalo je 21 odsto posetilaca, a za Suzanu 16 odsto. Vesko je pobrao 15 odsto glasova, a četvrti finalista po mišljenju forumaša mogao je da bude Danilo sa 13 odsto glasova. Đorđe ima 11 odsto glasova, Burek sedam, Dijana i Aleksandar po četiri, a Nataša svega tri odsto.
Čini se da će ove godine, ukoliko ne dođe do obrta, novac osvojiti žena, a žestoka borba će se voditi između dve potpuno suprotne ličnosti - Suzane Pavlović i Vesne Milovac.
Suzanin otac kaže da bi njegova ćerka od novca kupila stan i nastavila školovanje.
- Baš lepo što je Suzana favorit broj jedan u vašoj anketi. Ne znamo šta će biti, ali nam podrška stiže sa svih strana. Suzana bi od osvojenih para kupila sebi stan i, naravno, nastavila bi školovanje - kaže Vitomir Pavlović, otac favoritkinje.
I sestra druge favoritkinje, Nataša Milovac, kaže da bi Vesna od osvojenih para kupila stan.
- Drago mi je što je ljudi vole. Zaslužuje da bude u finalu i da pobedi jer je veoma kvalitetna osoba i izdvaja se od drugih ukućana sa nekim svojim osobenim i prepoznatljivim stilom. Ona bi od osvojenih para kupila stan - kaže Nataša.
Porodice ukućana gotovo jednoglasne: Đorđe treba da pobedi
Dejan Mićović, član porodice koja je udomila Đorđa
- Po reakcijama naroda, vidim da Đorđe ima velike šanse da pobedi, mada mi se čini da ljudi vole i Suzanu. Mislim da će u finale ući Đorđe, Suzana, Vesko i Vesna.
Vitomir Pavlović, Suzanin otac
- Čini mi se da je po pričama glavni favorit Đorđe. Ja bih voleo da on pobedi jer je skromna duša. Od ostalih, osim Suzane, mislim da će u finalu biti Vesna i Dijana, ali ne navijam da pobedi ijedna.
Danijela Mićić, Dijanina sestra
- Želja nam je da Dijana pobedi, ali ne verujem da ima šanse. Ako ne pobedi ona, volela bih da novac osvoji Đorđe. Mislim da će u finale ući Dijana, Đorđe, Nataša i Vesko.
Marizela Tomić, Danilova supruga
- Mislila sam da Danilo ima velike šanse da pobedi. Neka pobedi Suzana, pa tek onda Vesna. Mislim da će u finale ući Suzana, Vesna i možda Đorđe.
Ljiljana Kocić, Aleksandrova mama
- Bilo bi mi drago da pobedi Đorđe. Volela bih da u finalu vidim moga Sašu, ne mora da pobedi, samo da je u finalu, Dijanu zato što je neiskvarena, Đorđa i Vesnu, jer deluje kao zdrava ličnost.
Aleksandra Ilić, Natašina sestra
- Mi se nadamo da će pobediti Nataša, ali ne znamo da li ima šanse. Ako ne pobedi ona, voleli bismo da pobedi Đole. Mislim da će u finale ući Đorđe, Nataša, Suzana i Vesna.
Nataša Milovac, Vesnina sestra
- Ako ne pobedi Vesna, volela bih da pare osvoji Vesko. On mi je od svih njih najnormalniji. Mislim da će u finalu biti Vesna, Suzana, Vesko i možda Đorđe.
Nikola Vukićević, Burekov drugar
- Nadam se da će Burek ovu drugu priliku bolje iskorititi. Ako ne pobedi Burek, voleo bih da pobedi Đorđe, zato što je najiskreniji. Mislim da će u finale ući Burek, Đorđe, Suzana i Danilo.