NEMANJA STEVANOVIC - FAN KLUB
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na forum Nemanje Stevanovica! Kod nas moci cete da diskutujete o njegovom pevanju, imidzu i dogadjajima vezanim za njega, a cak i da popricate sa njim i druzite se sa forumasima. U okviru ovog sajta bice i dosta slika.

PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

VELIKI BRAT

Ići dole 
+41
bubamara
$Jelena$
Mica 93/2
DULCE :)
tanja nis
Ivanna
Dundri
alleksandraa_93
sanja zr
princeza
Anci
Vladimir_Bijelic
Jecka
anastasia79
najFan
GM_loodak
Babs
mala
JOANA
SANDRA
DJ MW
plaviandjeo
Petra
Sara2
goca
Ena88
paris_hilton
skocila_sam_na_binu
Dushan_SD
mima-dugajica
The Best Damn Thing
Alek-Juicy Pen
Smajlica
Ana_91
emotivna luda
pink girl
Mina-Neca fan
Lazar01
Kris
Anja*
DANIJEL 84
45 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 43  Sledeći
AutorPoruka
paris_hilton
Zavisnik u razvoju
Zavisnik u razvoju
paris_hilton

Ženski
Broj poruka : 1444
Godina : 34
Emploi : Umem da te volim k'o nijedna...
Loisirs : www.myspace.com/mina_hilton
Datum upisa : 17.06.2007

VELIKI BRAT - Page 14 Empty
PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 14 EmptyPon Dec 03, 2007 7:44 pm

A stvarno ja nashla sa mojom imenjakinjom da se svadjam Very Happy A stvarno nisi nishta rekla Very Happy

Poslednji izmenio dana Pon Dec 03, 2007 7:45 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Neca fan
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
Mina-Neca fan

Ženski
Broj poruka : 11913
Godina : 32
Datum upisa : 25.08.2007

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 14 EmptyPon Dec 03, 2007 7:45 pm

paris_hilton ::
A stvarno aj nashla sa mojom imenjakinjom da se svadjam Very Happy A stvarno nisi nishta rekla Very Happy

pa ne svadjas se xexe.....samo si napisala sta mislis Wink Wink
Nazad na vrh Ići dole
paris_hilton
Zavisnik u razvoju
Zavisnik u razvoju
paris_hilton

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 14 EmptyPon Dec 03, 2007 7:50 pm

Mina-Neca fan ::
A stvarno aj nashla sa mojom imenjakinjom da se svadjam Very Happy A stvarno nisi nishta rekla Very Happy

tako nekako Wink
Nazad na vrh Ići dole
Dushan_SD
Hronični forumaš
Hronični forumaš
Dushan_SD

Muški
Broj poruka : 2475
Datum upisa : 21.09.2007

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 14 EmptyPon Dec 03, 2007 7:50 pm

bljakssssssssss..kako je odvratna
Nazad na vrh Ići dole
http://www.handballmania.tk
Mina-Neca fan
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
Mina-Neca fan

Ženski

tako nekako Wink

oki
Nazad na vrh Ići dole
paris_hilton
Zavisnik u razvoju
Zavisnik u razvoju
paris_hilton

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 14 EmptyPon Dec 03, 2007 7:53 pm

Dushan_SD ::

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Dushan_SD
Hronični forumaš
Hronični forumaš
Dushan_SD

Muški

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 14 EmptyPon Dec 03, 2007 8:00 pm

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

ne kolutaj ..istina je
Nazad na vrh Ići dole
paris_hilton
Zavisnik u razvoju
Zavisnik u razvoju
paris_hilton

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 14 EmptyPon Dec 03, 2007 8:06 pm

No comment cutanje
Nazad na vrh Ići dole
Dushan_SD
Hronični forumaš
Hronični forumaš
Dushan_SD

Muški

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 14 EmptyPon Dec 03, 2007 8:11 pm

No comment cutanje

pray lol
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Neca fan
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
Mina-Neca fan

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 14 EmptyPon Dec 03, 2007 8:21 pm

bounce bounce
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Neca fan
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
Mina-Neca fan

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 14 EmptyPon Dec 03, 2007 8:29 pm

Dok Zeka u kući “Velikog brata” ponovo obleće oko Suzane, ni njegova devojka Jelena ne sedi skrštenih ruku.

NI JELENA NE GUBI VREME!

Ispostavilo se da je i bivša ukućanka puna iznenađenja. Dane ne provodi plačući ispred malog ekrana, dok gleda dragog u “akciji”, kao što se priča, već se i te kako zabavlja. Društvo joj pravi Kebin sin Igor, koji je, gle čuda, fudbaler. Kako smo saznali, njih dvoje su se upoznali nedavno, ali se često mogu videti kako “ćaskaju” u nekom od prestoničkih kafića. Izgleda da je lepa Jeca, ipak, odlučila da na kraju postane

VELIKI BRAT - Page 14 Xtx-4
Nazad na vrh Ići dole
DJ MW
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
DJ MW

Muški
Broj poruka : 13192
Godina : 36
Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8)
Datum upisa : 20.06.2007

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 14 EmptyPon Dec 03, 2007 8:58 pm

Dok Zeka u kući “Velikog brata” ponovo obleće oko Suzane, ni njegova devojka Jelena ne sedi skrštenih ruku.

NI JELENA NE GUBI VREME!

Ispostavilo se da je i bivša ukućanka puna iznenađenja. Dane ne provodi plačući ispred malog ekrana, dok gleda dragog u “akciji”, kao što se priča, već se i te kako zabavlja. Društvo joj pravi Kebin sin Igor, koji je, gle čuda, fudbaler. Kako smo saznali, njih dvoje su se upoznali nedavno, ali se često mogu videti kako “ćaskaju” u nekom od prestoničkih kafića. Izgleda da je lepa Jeca, ipak, odlučila da na kraju postane
"...da na kraju postane..." - shta...? Suspect Suspect Suspect
Nazad na vrh Ići dole
http://www.escforum.net/forum/index.php
Mina-Neca fan
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
Mina-Neca fan

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 14 EmptyPon Dec 03, 2007 9:05 pm

Sava Đuričić, rođeni brat Mirka Đuričića, za „Blic“
Mikija će otac izludeti
Autor: M. Radojković | 03.12.2007 - 09:00

U kuću „Velikog brata“ preksinoć je ušao Mirko Đuričić, otac poznatog pčelara iz Kupinova. Njegov ulazak sve je iznenadio, a podrazumeva se ponajviše Mikija koji se, kada je ugledao poznato lice, potpuno skamenio.

Iako se nisu videli od 12. avgusta ove godine, kako nam je Mirko otkrio prilikom Mikijevog ponovnog ulaska, otac i sin se nisu srdačno zagrlili već su se samo rukovali. Miki ga je u neverici pitao: „Zašto si pristao da uđeš“, a Mirko je izjavio da jedva čeka da u nominacijama stane na crtu sa sinom. Mikijev stric, Mirkov rođeni brat Sava Đuričić, ispričao je za „Blic“ u kakvim su oni odnosima i da li Miki sada, kada mu je ušao tata, ima šanse da pobedi...
Netrpeljivost između oca i sina Đuričić traje već godinama, a Mirkov brat Sava kaže da se oni ceo život „kače“.
- Nisu oni u onoj svađi da se mrze, ali se ceo život prepucavaju. Kada počne svađa, svi prisutni umiru od smeha, hvataju se za stomak. Mirko Mikiju tokom rasprave ne da da dođe do reči, viče mu stalno „konju jedan“, a Miki od toga poludi. Ma, Miki ne može sa njim da izađe na kraj. Taj se prizor ne može opisati, videćete i sami - kaže brat Sava i dodaje:
- Ako izbije takva svađa kao što se ovde dešavalo, Miki će da poludi. Mislim da će on zbog oca da izađe iz kuće. Ali, neće Mirko da se kači sa drugima, samo će da nervira Mikija, da ga vređa, dušu će mu izvaditi. A, ovaj ima da se nervira i nervira - kaže Sava i objašnjava kakav je Mikijev otac.
- On će napraviti ludilo u kući. Čovek nema dlake na jeziku, samo malo da se opusti, nekoliko dana. Miki i Mirko ne mogu da se uporede. Mirko je lud kao struja. Devojke će se pomamiti za njim, ima da ga gledaju kao u Boga, on će da im deli komplimente a Mikija će sve to izvesti iz takta - zaključuje Sava.
Inače, Mirko, koji je već 33 godine u braku sa Mikijevom mamom Mirom, trenutno se bavi „pružanjem intelektualnih usluga“, a u prošlosti je radio različite poslove, kao što su kopanje bunara i prevoženje drva. Mirko bi, poput svog sina Mikija koji čezne za salašom, voleo da ima svoj ribnjak i voćnjak.
S obzirom na to da su sada dva Đuričića u kući, pitali smo Savu koji od njih ima veće šanse za opstanak i da li će možda Đuričići biti bogatiji za salaš ili ribnjak.
- Mirko je luđi od Mikija petsto puta. Ako zaista zajedno budu nominovani, Miki nema šanse sa njim. Ma, Mirka pola Vojvodine poznaje. Ali, Mirko je u kuću ušao više radi zezanja, ali i sam je rekao u inat Mikiju. Ma, vidim da se Miki žali da mu se on meša u sve, ali oni tako ceo život - objašnjava Sava.
Inače, Miki od 12. avgusta ove godine nije posetio rodno Kupinovo. Kako kažu njegovi najbliži, najveći razlog tome je devojka Jovana zbog koje je i ostajao u Beogradu. Iako nije posećivao roditelje, u početku ih je zvao telefonom, a poslednja tri meseca im se uopšte nije ni javio.
Mikijev stric Sava kaže da se sada celo Kupinovo diglo na noge i jedva čeka da vidi šta će se desiti u kući, ali ne zbog Mikija već radi Mirka.
- Sada se gleda Mirko, ma kakav Miki. Zna se ovde šta Mirko može da napravi. Nastaće šou - zaključuje Sava.

Mirko o Mikiju
nUopšte nisam znao da će Miki ponovo ući u kuću „Velikog brata“. Pa mi se nismo videli od 12. avgusta ove godine. Nije se javljao i nije dolazio u Kupinovo. Nedostaje nam mnogo.
nStigla je njega kletva „dabogda imao pa nemao“. Ne znam šta će biti ovaj put. Prošli put sam znao da će da izađe. Mada, mislim da on ni ovaj put neće izdržati.
nDao bih ja njemu savet. Ali, on slabo prihvata savete. Rekao bih mu da izdrži do kraja. Mora da izdrži zbog naroda i publike, zbog klinaca koji ga vole. Da ne otera ono poverenje koje je stekao. Sećam se ja koliko su klinci žalili kada je izašao. Neka izdrži, neka im se oduži. Pare nisu važne.

Miki o Mirku
nSa dedom sam jedino dobar pajtos. Jer, kada je deda dobio lovu iz logora, dao je meni. Sa ćaletom se svađam ceo život. Školu sam napustio kada sam imao 16 godina. To je bilo 1992. Teško vreme. Nismo mogli da se školujemo ni sestra ni ja. Seljačka politika. Svi su mi govorili ti ćeš ostati na selu, tebi ne treba ništa. Pola imovine je ćale rasprodao, a sada sam ja krenuo da rasprodajem sve, **potrudicu se da ubuduce nadjem drugi izraz** ga.
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Neca fan
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
Mina-Neca fan

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 14 EmptyPon Dec 03, 2007 9:07 pm

DJ MW ::

NI JELENA NE GUBI VREME!

"...da na kraju postane..." - shta...? Suspect Suspect Suspect
nisam videla da sam izostavila

NI JELENA NE GUBI VREME!

Ispostavilo se da je i bivša ukućanka puna iznenađenja. Dane ne provodi plačući ispred malog ekrana, dok gleda dragog u “akciji”, kao što se priča, već se i te kako zabavlja. Društvo joj pravi Kebin sin Igor, koji je, gle čuda, fudbaler. Kako smo saznali, njih dvoje su se upoznali nedavno, ali se često mogu videti kako “ćaskaju” u nekom od prestoničkih kafića. Izgleda da je lepa Jeca, ipak, odlučila da na kraju postane srpska Viktorija Bekam.
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Neca fan
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
Mina-Neca fan

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 14 EmptyPon Dec 03, 2007 9:10 pm

Žao mi je Jelene. To što se njoj dešava ne bih poželela ni najvećem dušmaninu

''SUZANI SE SVIĐA ZEKA, ALI BI BILO BOLESNO DA SE SMUVAJU!''

“Boga sam molila da izađem iz Kuće. Znala sam da nema šanse da pobedim, da me ukućani ne vole... Iskreno, nisam ni želela da me zavole, jer takvi ljudi to i ne zaslužuju. Neka me mrze i neka se time hrane”, rekla je Zorica Lazić po izlasku iz kuće “Velikog brata”.
Kad je u publici ispred kuće u Košutnjaku ugledala brata Zvonka, Zorica mu je pravo sa crvenog tepiha poletela u zagrljaj. Sa prijateljima se pozdravila tek nešto kasnije. Iako su mnogi očekivali da će je po izlasku iz Kuće sačekati i dečko, on je odlučio da joj dobrodošlicu poželi daleko od radoznalih pogleda. Izgleda da će ljubavni život ove, sada već bivše, ukućanke i dalje ostati pod velom tajne. Iako je kod publike naišla na pozitivne reakcije, čak su je izabrali za najlepšu stanarku kuće “Velikog brata”, Zorica sa ostalim ukućanima nikako nije našla zajednički jezik. Komentare da je prepotentna doživela je, kako kaže, kao kompliment, jer to znači da ljudi koji je tako vide imaju visoko mišljenje o njoj.
Ko je tebi na prvu loptu bio najantipatičniji?
Definitivno Nataša! Njeno ponašanje uopšte nisam mogla da shvatim. Prosto mi je iritantno da neko ko ima toliko godina svoju poremećenost opravdava temperamentom i jednostavno kaže: “Ja imam takvu narav” ili šta već. Njena narav, po mom mišljenju, nije zdrava.
Rekla si i da je iskompleksirana?
Naravno. Pogledajte samo kako odmerava sve oko sebe i razmišlja šta imaju na sebi i kakve gaćice nose. Ona non-stop zrači tim nekim glupim pogledom i ogovara ljude iza leđa.
Nedostaje li Nataši Mićko?
Ne, odmah je našla Aleksandra. Nataša je jako iskompleksirana i treba joj neko ko će stalno da trčka za njom. Recimo, ona stane ispred ogledala, isprsi se, istrti guzicu i kaže: “Joj, što imaš lepo telo za slikavanje”. Zatim sledi rečenica: “Idem da pitam Aleksandra da li mu se sviđa ovo moje što sam obukla” i istrči iz sobe. Mićko je stalno trčao za njom i govorio joj: “Ti si moja bombica, moja avetinja...” i ona je uživala. Sada to ima od Aleksandra, ali ne u potpunosti, tako da mora da trčka za njim i viče: “Zašto ćutiš, reci mi nešto?”
Rekla si da Aleksandar glumi Ivana Ljubu...
On ima taktiku - ako nemam šta da kažem, bolje da ćutim. Aleksandar je i sam rekao da sebe podseća na jednog od bivših ukućana. Žao mi je što je stekao tako loše mišljenje o meni. Nisam verovala da zaista misli da sam ja, kako je rekao, sva lažna, jer me snimaju kamere. Znači, ja lažem zato što me snimaju, a on nije svestan istih tih kamera, a ništa ne priča i ćuti da ne ispadne glup.
Suzani si se izvinila što si imala loše mišljenje o njoj, a znaš li da je ona tebe prvih dana najviše pljuvala?
Suzana nije ni krila tu netrpeljivost. Već prvog dana je izašla u dvorište i ironično mi rekla: “Vidi nju, farba stolicu u beloj trenerci!” Šta sam mogla?! Ušla sam sa svojom garderobom, nisam ponela radničku uniformu. Na kraju mi se izvinila.
Priznala si i da si imala predrasude prema Suzani i Marini zbog posla kojim se bave?
Jesam. Imala sam predrasude, jer su devojke koje su odavde i imaju svoje porodice, a to što su imale neke tužne sudbine ništa ne opravdava. Ja sam došla sa Kosova u Beograd, takođe u godinama u kojima sam želela da imam novac i slično, pa se nisam uhvatila za šipku. A, lepo igram! Ni u najtežim trenucima u životu nisam rekla: “Sad ću da se skinem, bacim na šipku i zaradim dosta parica da kupim ovo ili ono, odvojim se od roditelja i slično.”
Šta misliš o Dijani?
Znala sam da je dvolična, ali sam, ipak, mislila da je dobra. Međutim, prevarila sam se, Dijana je definitivno najveća zloća u Kući.
Šta misliš, zašto su ukućanke bile ljubomorne na tebe? I Jelena je bila atraktivna, pa je nisu mrzele?
Nemam pojma. Jelenu nisu mrzele, ali su je, ipak, nominovale. To vam dovoljno govori.
Šta ti je šapnuo Zeka kad si izlazila iz Kuće?
Da pozdravim Jelenu.
Čekaj, zar ti nisi na neki način bodrila njega i Suzanu da se smuvaju?
Nisam, ja mislim da se oni zezaju. U početku sam prema Zeki imala neki gard, ali kad sam ga upoznala shvatila sam da je jako dobar dečko. Ko zna, možda mu bude jako dosadno, pa se između njih dvoje nešto i desi. Zavisi koliko će ostati u Kući, kakva će biti situacija i naravno kako će se Suzana osećati. Njoj se Zeka definitivno sviđa, ali, ipak, ne bih volela da se smuvaju. To bi bilo malo bolesno.
Zašto bolesno?
Iskreno, žao mi je Jelene. Devojku ne poznajem, ali to što se njoj dešava ne bih poželela ni najgorem dušmaninu.
Pričalo se da nešto postoji i između tebe i Zeke?
Ne, mi smo samo prijatelji.
Kada si ušla u Kuću, Miki je gajio simpatije prema tebi...
Ma dajte, kako Miki uopšte može da baci oko na mene?! Možete li da zamislite mene i njega? Mikija sam doživela kao nekoga koga već poznajem. U prvom serijalu mi je bio super, ali kad sam ga upoznala totalno me je razočarao. Jako je pokvaren. Njemu je teško što je u Kući i non-stop pravi smicalice i ogovara ljude. Ciničan je i hrani se time.
Ukućani su ti zamerili što si izbegavala neke zadatke?
Neka mi zameraju koliko hoće, ali nisam htela da ližem lizalicu od trideset pet kilograma kao ludak i da me pri tom Gojko posmatra i dobacuje mi lascivne komentare. Smučilo mi se kada sam videla kako se slivaju bale i ja sad to treba da ližem. Ne pada mi na pamet.
Kažu da si pričom o tome kako si izbegla sa Kosova želela da probudiš sažaljenje kod publike?
To su gluposti, mrzim sažaljenje. Ne mogu da kažem da sam iz Zemuna kad nisam, tamo živim, ali sam iz Suve Reke. Znači, najbolje bi bilo da sam ćutala kad su me pitali odakle sam.
Kako reaguješ na to što su te okarakterisali kao sponzorušu?
Ok, a ko je sponzor?
Ti mi reci, kažu da je neki fudbaler...
Mmm... fudbaler, to mi se sviđa. Zvuči primamljivo, a ko je on?! Dobro je da nije neki mafijaš kao što je Miki rekao.
Zašto te je Miki doživeo kao devojku mafijaša?
Nemam pojma, ali meni se i to sviđa. Devojke mafijaša su “opasne” devojke.
Jesi li opasna?
Nisam, ja sam jedno veliko dete zarobljeno u telu odrasle žene.
Tvoj dečko Đorđe i ti radite u istoj kompaniji?
Neću da pričam o intimi.
Kažu da ga muvaju sve tvoje koleginice?
To je zato što je sladak, jako je sladak.
A ti si baš zaljubljena?
Jesam, priznajem.
Zašto onda kriješ dečka?
On je izabrao da se ne eksponira u javnosti i meni je drago zbog toga. Pre ove sam imala dugu vezu i bilo bi mi žao da taj dečko bude povređen, jer je jako dobar. S druge strane, moja prethodna veza bila je za čitavu familiju, roditelje, strine, tetke, ujake... Sada sam odlučila da ova bude samo za mene. Ako od toga nešto bude, znaće se, ako ne, nikom ništa. Žao mi je samo što je došla u pogrešno vreme.
Koliko je trajala tvoja prethodna veza i zašto ste raskinuli?
Nekoliko godina. Raskinuli smo jer smo bili jako različiti, a i daljina je tu odigrala veliku ulogu, pošto moj tadašnji dečko nije živeo ovde. Ipak, najviše mi je smetala njegova ljubomora.
Šta bi bilo da ti se neko u Kući baš dopao?
U startu sam svima stavila do znanja da nisam ušla u Kuću da bi tražila dečka. Kako da mi se neko dopadne kad su mi misli i srce na drugom mestu?!
Da li bi se osmelila na vođenje ljubavi pred kamerama?
Nikada.

VELIKI BRAT - Page 14 Wzl-3
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Neca fan
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
Mina-Neca fan

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 14 EmptyPon Dec 03, 2007 10:01 pm

50 Cent u hrvatskom Velikom Bratu!?
Autor Melly
Tuesday, 27 November 2007

Jedan od najpoznatijih svetskih repera 50 Cent možda će biti učesnik hrvatskog Velikog Brata. Ovu još nepotvrdjenu informaciju plasirali su hrvatski mediji, tvrdeći da je na takvu ideju došao organizator koncerta američkog repera u Zagrebu, Marko Lasić Nered

Navodno bi 50 Cent iznenadio sadašnje stanare Kuće Velikog Brata u Hrvatskoj kratkim boravkom u njoj, za šta traži 200.000 dolara!

RTL Televizija, koja u Hrvatskoj emituje Velikog Brata, za sada ništa ne želi da komentariše tim povodom.

"Mislim da bi za RTL to bila velika stvar, gledanost bi im skočila na milion posto. Big Brother je projekat za koji zna ceo svet i nikada im u Kuću nije ušao netko tako poznat. Ukoliko RTL prihvati ponudu, biće to pravi presedan", kaže Marko Lasić Nered.

Sadašnji učesnici Velikog Brata u Hrvatskoj već su ove sezone doživeli nekoliko iznenadjenja. Tako su prošlog vikenda kolektivno napustili Kuću kako bi na pomoćnom stadionu zagrebačkog Dinama odigrali fudbalski meč sa estradnim zvezdama, a u nedelju su pušteni kućama kako bi glasali na parlamentarnim izborima
Nazad na vrh Ići dole
emotivna luda
Hronični forumaš
Hronični forumaš

Ženski
Broj poruka : 3168
Godina : 39
Datum upisa : 21.06.2007

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 14 EmptyPon Dec 03, 2007 11:42 pm

a da jeste.....e ovi nasi,Balkanci tipicni,poceli su od ove emisije da prave uzasno njesra!!!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 14 EmptyPon Dec 03, 2007 11:51 pm

I dj sad veruj....50 cent.....u ljrepoj nasoj lol lol lol lol lol lol
Nazad na vrh Ići dole
DJ MW
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
DJ MW

Muški
Broj poruka : 13192
Godina : 36
Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8)
Datum upisa : 20.06.2007

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 14 EmptyPon Dec 03, 2007 11:54 pm

Jasmina_dg ::
Ma OK, nije da sam ja mislio da ti lazhesh, nego i dalje mislim da on nece hteti... Mislim, lud je da dolazi u hrvatski VB... Rolling Eyes Malo mi to chudno... Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
http://www.escforum.net/forum/index.php
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 14 EmptyPon Dec 03, 2007 11:59 pm

Ma OK, nije da sam ja mislio da ti lazhesh, nego i dalje mislim da on nece hteti... Mislim, lud je da dolazi u hrvatski VB... Rolling Eyes Malo mi to chudno... Rolling Eyes

ma otkud znam....koliko je loood mozda i dodje....ali ipak...u hrvatsku affraid lol lol lol lol lol lol lol
Nazad na vrh Ići dole
plaviandjeo
Gušter
Gušter
plaviandjeo

Ženski
Broj poruka : 480
Godina : 44
Datum upisa : 12.07.2007

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 14 EmptyUto Dec 04, 2007 12:12 am

Jecka ::
plaviandjeo ::
VELIKI BRAT - Page 14 D5u-Tanja-

lol lol lol lol lol

Za sta je ovo bio izbor? Najruzniju devojku, klovna...???affraid affraid affraid
Tako bar izgleda!!!!!!!!

Znaci klovn u akciji????
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Neca fan
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
Mina-Neca fan

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 14 EmptyUto Dec 04, 2007 1:21 pm

ma otkud znam....koliko je loood mozda i dodje....ali ipak...u hrvatsku affraid lol lol lol lol lol lol lol

pare cine cuda lol lol lol
Nazad na vrh Ići dole
mima-dugajica
VIP foruma
VIP foruma

Ženski
Broj poruka : 9234
Datum upisa : 17.09.2007

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 14 EmptyUto Dec 04, 2007 1:57 pm

pink girl ::
Ispao mi Zekaaaaaaaaaaaa
VELIKI BRAT - Page 14 7ymzl8z
Uh...kakav frajeeeeeeeer
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
DANIJEL 84
Elita foruma
Elita foruma
DANIJEL 84

Muški
Broj poruka : 15303
Godina : 39
Datum upisa : 05.10.2007

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 14 EmptyUto Dec 04, 2007 5:03 pm

meni je bash bedak shto je ispao zeka strashnooo sam se nadao da ce ispasti aleksandar ili ona suzana..............jbgggggggg
Nazad na vrh Ići dole
pink girl
Hronični forumaš
Hronični forumaš
pink girl

Ženski
Broj poruka : 3991
Godina : 40
Datum upisa : 02.07.2007

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 14 EmptyUto Dec 04, 2007 5:08 pm

DANIJEL 84 ::
meni je bash bedak shto je ispao zeka strashnooo sam se nadao da ce ispasti aleksandar ili ona suzana..............jbgggggggg
Nestaj mi na muku!! Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 14 Empty

Nazad na vrh Ići dole

VELIKI BRAT
Nazad na vrh 
Strana 14 od 43Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 43  Sledeći
 Similar topics
-
» VELIKI BRAT
» VELIKI BRAT VIP (sezona no. 2)
» Farma vs. Veliki brat

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
NEMANJA STEVANOVIC - FAN KLUB :: Arhiv-
Skoči na: