| CHAT | |
|
+30Lazar01 minja tanja nis Dushan_SD micka bubamara $Jelena$ Ena88 Ana_91 Anci Mina-Neca fan emotivna luda mala pink girl Smajlica DJ MW Elena^ najFan SANDRA mima-dugajica Mrvica_88 Anja* Ivana'S crazy_angeL Alek-Juicy Pen @na goca Sara2 Petra DANIJEL 84 34 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Petra Hronični forumaš
Broj poruka : 2039 Godina : 35 Localisation : u Obenovcu,ali u snovima Datum upisa : 14.11.2007
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 11:23 pm | |
| Baci pogled preko ramena kad podjes kad po meni ko po suhom liscu prodjes pa me makar laktom u grudi pogodi makar grub tvoj dodir bio jos mi godi
Baci osmeh ispod uvojaka barem da u tvoje misli bar na kratko stanem ko u usporenom filmu se spotakni preko mojih nogu ruku mi dotakni
Refren Pratim te, sve u korak svaku stopu poljubim svaku suzu, svaki uzdah osjetim tu sam da ti nadu vratim ako padnes da te uhvatim
Pratim te, i kad ne gledam po koraku te znam svaki drhtaj tvoga tijela osjecam tu sam da ti nadu vratim ako padnes da te uhvatim
Pratim te
Kad se ispod tvoga kisobrana stisnem ja sam sretan iako na pola kisnem pa me makar laktom u grudi pogodi makar grub tvoj dodir bio jos mi godi
Refren
Krv u glavu udari i ko struja ozivi ovo tijelo bar na kratko ozdravi
Refren
Pratim te | |
|
| |
goca Hronični forumaš
Broj poruka : 2722 Datum upisa : 22.09.2007
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 11:24 pm | |
| I idemmmmmm.....Caosssssss..... | |
|
| |
Petra Hronični forumaš
Broj poruka : 2039 Godina : 35 Localisation : u Obenovcu,ali u snovima Datum upisa : 14.11.2007
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 11:24 pm | |
| - goca ::
- Ej ljudi odoh i ja......Ljubim vas.....Nastavite sa zurkom......I samo za vas vasa GOCA...
Trazim drugog, al' srce nece nece ni da zna, nece ni da zna ljubim drugog, al' srce pati pati ko da zna, pati k'o da zna
Ref. 2x Volela sam, volela, volela sam ga cekala sam, cekala, srce da mi da
Kog' da trazim kad njemu dadoh sve i ostah sama, sve i ostah sama sta da nudim kad njemu dadoh sve i ostah sama, sve i ostah sama
Ref. 2x
Opet kad bih rodila se njemu sve bih dala, njemu sve bih dala jos jednom kad bih ja da biram drugog ne bih zvala, drugog ne bih zvala
Ref. 2x neeeeeeeeeeee bree gde cesss | |
|
| |
Petra Hronični forumaš
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 11:25 pm | |
- I idemmmmmm.....Caosssssss.....
kisssssssssssssssss | |
|
| |
Sara2 Hronični forumaš
Broj poruka : 2370 Godina : 29 Datum upisa : 06.08.2007
| Da se bar mogu probuditi u svijetu ljubavi bez starih drugova i ovih nakaza sto su me stalno pratili da te bar mogu poljubiti bez losih sjecanja na hladna proljeca bez slike stradanja sto se bas na nas zalijepe
Ref. Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise
Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane
Da te bar mogu probuditi, kavu ti skuhati, u krevet donjeti pa te poljubiti, al' toga nema i ne postoji da se bar mogu zaljubiti u malu seljanku na nekom proplanku gore u svemiru tako da dolje ne vidim | |
|
| |
goca Hronični forumaš
Broj poruka : 2722 Datum upisa : 22.09.2007
| - Petra ::
- goca ::
- Ej ljudi odoh i ja......Ljubim vas.....Nastavite sa zurkom......I samo za vas vasa GOCA...
Trazim drugog, al' srce nece nece ni da zna, nece ni da zna ljubim drugog, al' srce pati pati ko da zna, pati k'o da zna
Kog' da trazim kad njemu dadoh sve i ostah sama, sve i ostah sama sta da nudim kad njemu dadoh sve i ostah sama, sve i ostah sama
Ref. 2x
Opet kad bih rodila se njemu sve bih dala, njemu sve bih dala jos jednom kad bih ja da biram drugog ne bih zvala, drugog ne bih zvala
Ref. 2x neeeeeeeeeeee bree gde cesss Odohhhhh.....Mozda se kucamo veceras.....Kisssss..... | |
|
| |
Petra Hronični forumaš
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 11:27 pm | |
- Petra ::
- goca ::
Ref. 2x
Ref. 2x neeeeeeeeeeee bree gde cesss
Odohhhhh.....Mozda se kucamo veceras.....Kisssss..... oki cujemo se,,kisceeeeeeeeeee | |
|
| |
Petra Hronični forumaš
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 11:27 pm | |
| Stizu laste, sire krila i ljube se svi kao kad si moja bila ti
Nekom drugom bozur cvijeta na mom srcu si i jedina i prokleta ti
Refren 2x Poljsko cvijece nek’ me mladog pokrije nek’ mi dusu ljube oblaci kad me neces ti kamo srece da te oci ne vide ne bih znao da su poljupci tudji po tebi
Lako mi je zakleti se u krv i u cast al’ podkleknem kad se sjetim nas
Suza zene cesto krene al’ nebo zapise samo kad muskarac zaplace
Refren 2x | |
|
| |
Sara2 Hronični forumaš
Broj poruka : 2370 Godina : 29 Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 11:34 pm | |
| Caaoooooos..................idem ja.................. | |
|
| |
Petra Hronični forumaš
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 11:37 pm | |
| jaoo pa gde su svi nestaliiiiiiiiii | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 11:38 pm | |
| |
|
| |
crazy_angeL Hronični forumaš
Broj poruka : 2486 Godina : 36 Localisation : Vienna / Pozarevac Datum upisa : 20.09.2007
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 11:40 pm | |
| | |
|
| |
Ivana'S Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1145 Godina : 37 Datum upisa : 28.09.2007
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 11:44 pm | |
| - Jasmina_dg ::
- ALOOOOOHAAAAAAA
Jel si ti Jasmina iz Beograda??? | |
|
| |
Petra Hronični forumaš
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 11:44 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 2486 Godina : 36 Localisation : Vienna / Pozarevac Datum upisa : 20.09.2007
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 11:47 pm | |
| pa sta radite ljudi?? kako vam proso dan? | |
|
| |
Petra Hronični forumaš
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 11:50 pm | |
| - crazy_angeL ::
- pa sta radite ljudi?? kako vam proso dan?
nista eevo do pre neko vreme smo pevusili a sada vec nema nikoga .. sta ti radis? | |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 11:52 pm | |
| - Petra ::
- crazy_angeL ::
- pa sta radite ljudi?? kako vam proso dan?
nista eevo do pre neko vreme smo pevusili a sada vec nema nikoga ..
sta ti radis? a pa videla sam da ste pevusili svi redom, ja sam se javila, ali niko me nije primetio hehe eto ja malo tipkam, radila popodne, i sad eto me malo tu...ali nema onog najvaznijeg i ko zna kad ce ga opet biti | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 11:52 pm | |
| - Ivana'S ::
- Jasmina_dg ::
- ALOOOOOHAAAAAAA
Jel si ti Jasmina iz Beograda??? ja sam jaca-tajni agentt...beograd |
|
| |
Ivana'S Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1145 Godina : 37 Datum upisa : 28.09.2007
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 11:55 pm | |
| - Jasmina_dg ::
- Ivana'S ::
- ALOOOOOHAAAAAAA
Jel si ti Jasmina iz Beograda??? ja sam jaca-tajni agentt...beograd Dobro...onda da te pozdravim od Ene....Toliko prica o tebi.... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 11:58 pm | |
| - Ivana'S ::
- Ivana'S ::
- ALOOOOOHAAAAAAA
Jel si ti Jasmina iz Beograda??? ja sam jaca-tajni agentt...beograd Dobro...onda da te pozdravim od Ene....Toliko prica o tebi.... kazi eni d as emane tog deckica jer joj ovde preotimaju muza inace ivana moze li ovaj sto vrca da dodje kod mene najedna dan |
|
| |
Anja* VIP foruma
Broj poruka : 6209 Godina : 34 Localisation : BEOGRAD Emploi : kao sto vidite...neee Loisirs : Ko,ko je taj,sto nam sudbine svima odredjuje?! Datum upisa : 12.07.2007
| Naslov: Re: CHAT Sre Nov 21, 2007 12:15 am | |
| juhuuuuuuuu..........pozzzzzz svima sta je ovo...GDE SU SMAJLICI? | |
|
| |
Anja* VIP foruma
Broj poruka : 6209 Godina : 34 Localisation : BEOGRAD Emploi : kao sto vidite...neee Loisirs : Ko,ko je taj,sto nam sudbine svima odredjuje?! Datum upisa : 12.07.2007
| Naslov: Re: CHAT Sre Nov 21, 2007 12:19 am | |
| Dobro je....tu su.. Ima li koga??? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Sre Nov 21, 2007 12:24 am | |
| |
|
| |
Anja* VIP foruma
| Naslov: Re: CHAT Sre Nov 21, 2007 12:32 am | |
| a mene ne zovete,a?..........ccc | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Sre Nov 21, 2007 12:32 am | |
| - Anja* ::
- a mene ne zovete,a?..........ccc
pa pozvana si...ajd euskaci...u ovo looodilo opaaa :woo: :woo: :woo: :woo: :woo: |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: CHAT | |
| |
|
| |
| CHAT | |
|