| CHAT | |
|
+30Lazar01 minja tanja nis Dushan_SD micka bubamara $Jelena$ Ena88 Ana_91 Anci Mina-Neca fan emotivna luda mala pink girl Smajlica DJ MW Elena^ najFan SANDRA mima-dugajica Mrvica_88 Anja* Ivana'S crazy_angeL Alek-Juicy Pen @na goca Sara2 Petra DANIJEL 84 34 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
goca Hronični forumaš
Broj poruka : 2722 Datum upisa : 22.09.2007
| Naslov: Re: CHAT Sre Nov 21, 2007 1:56 pm | |
| - Mina-Neca fan ::
- hellooooooooooooooooo
Necuuuuuu..... Nema nikog....Odoh i ja..... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Sre Nov 21, 2007 1:56 pm | |
| pinkkkkkkkkkkkkkkkk
pozzzzzzz svimaaaaaaaaaaaa |
|
| |
Anci Gušter
Broj poruka : 756 Godina : 35 Localisation : CETEREZE City a i po Svajcarske vecinom vremena...! Emploi : Plandovanje po kaficima...! Loisirs : Pice i pusenje po kaficima naravno ;-) Datum upisa : 12.09.2007
| Naslov: Re: CHAT Sre Nov 21, 2007 1:57 pm | |
| dobar dan svima!!! Kako ste mi? Cmook | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Sre Nov 21, 2007 1:58 pm | |
| - Anci ::
- dobar dan svima!!! Kako ste mi? Cmook
dobar dannnnnnnnnnn pozzzzzzzzzicc anci kakve su ovo suze....veselo ....ajde |
|
| |
Mina-Neca fan Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 11913 Godina : 32 Datum upisa : 25.08.2007
| Naslov: Re: CHAT Sre Nov 21, 2007 1:59 pm | |
| - goca ::
- Mina-Neca fan ::
- hellooooooooooooooooo
Ejjjjjjjjjj........Gde si ti????? Konacno neko da dodje...... ewo sad dosla iz skole...ti? | |
|
| |
| - Jasmina_dg ::
- pinkkkkkkkkkkkkkkkk
pozzzzzzz svimaaaaaaaaaaaa zoppp | |
|
| |
dobar dan!!!!!!!! | |
|
| |
Anci Gušter
Broj poruka : 756 Godina : 35 Localisation : CETEREZE City a i po Svajcarske vecinom vremena...! Emploi : Plandovanje po kaficima...! Loisirs : Pice i pusenje po kaficima naravno ;-) Datum upisa : 12.09.2007
| Naslov: Re: CHAT Sre Nov 21, 2007 2:01 pm | |
- Anci ::
dobar dannnnnnnnnnn
pozzzzzzzzzicc
anci kakve su ovo suze....veselo ....ajde ma sad cu da promenim avatar ali ne znam sta da stavim.... Kisss P.s: znas sta? u sledecu subotu idem da vidim ZG jer ponovo dolaze u CH... Sjajno zar nè?? | |
|
| |
Anci Gušter
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Sre Nov 21, 2007 2:03 pm | |
- Jasmina_dg ::
dobar dannnnnnnnnnn
pozzzzzzzzzicc
anci kakve su ovo suze....veselo ....ajde ma sad cu da promenim avatar ali ne znam sta da stavim.... Kisss
P.s: znas sta? u sledecu subotu idem da vidim ZG jer ponovo dolaze u CH... Sjajno zar nè?? sjasno..nego sta ali kako bre opet.... hm |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: CHAT Sre Nov 21, 2007 2:06 pm | |
dobar dannnnnnnnnnn
pozzzzzzzzzicc
anci kakve su ovo suze....veselo ....ajde ma sad cu da promenim avatar ali ne znam sta da stavim.... Kisss
P.s: znas sta? u sledecu subotu idem da vidim ZG jer ponovo dolaze u CH... Sjajno zar nè?? sjasno..nego sta ali kako bre opet.... hm pa gde znam, imam neku srecu... pre 2 meseca sam bila pa sad ponovo... ako tako nastavi, doci ce oni i u februaru onda.... Pa dodji u Svice pa da ides sa mnom...!!!! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Sre Nov 21, 2007 2:07 pm | |
dobar dannnnnnnnnnn
pozzzzzzzzzicc
P.s: znas sta? u sledecu subotu idem da vidim ZG jer ponovo dolaze u CH... Sjajno zar nè?? sjasno..nego sta ali kako bre opet.... hm
pa gde znam, imam neku srecu... pre 2 meseca sam bila pa sad ponovo... ako tako nastavi, doci ce oni i u februaru onda.... Pa dodji u Svice pa da ides sa mnom...!!!! ahahaha ja u svicu..ma neeee..aj dodji ti u bg u arenu da idemo...da se zezamoooo znam..oni ce u svicu stalno da gostuju |
|
| |
pink girl Hronični forumaš
Broj poruka : 3991 Godina : 40 Localisation : ..uvek tamo gde je najbolje :)) Datum upisa : 02.07.2007
| Naslov: Re: CHAT Sre Nov 21, 2007 2:08 pm | |
- pinkkkkkkkkkkkkkkkk
pozzzzzzz svimaaaaaaaaaaaa Jacikaaaaaaa... Nisam te videla... Ja na vb forumu pa ni nevidim ko je ovde pozz svimaaaaaaaaaaaaaaaaaa | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Sre Nov 21, 2007 2:08 pm | |
| |
|
| |
Broj poruka : 3991 Godina : 40 Localisation : ..uvek tamo gde je najbolje :)) Datum upisa : 02.07.2007
| Naslov: Re: CHAT Sre Nov 21, 2007 2:09 pm | |
| Jacka..kad ce karte u prodaju..jel znas mozda??? | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: CHAT Sre Nov 21, 2007 2:10 pm | |
dobar dannnnnnnnnnn
pozzzzzzzzzicc
P.s: znas sta? u sledecu subotu idem da vidim ZG jer ponovo dolaze u CH... Sjajno zar nè?? sjasno..nego sta ali kako bre opet.... hm
pa gde znam, imam neku srecu... pre 2 meseca sam bila pa sad ponovo... ako tako nastavi, doci ce oni i u februaru onda.... Pa dodji u Svice pa da ides sa mnom...!!!!
ahahaha ja u svicu..ma neeee..aj dodji ti u bg u arenu da idemo...da se zezamoooo
znam..oni ce u svicu stalno da gostuju a kad je to? posto ja imam odmor od 20 decembra pa mozda dodjem u srbiji??? | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
| Naslov: Re: CHAT Sre Nov 21, 2007 2:10 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Sre Nov 21, 2007 2:11 pm | |
| |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: CHAT Sre Nov 21, 2007 2:14 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Sre Nov 21, 2007 2:16 pm | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Sre Nov 21, 2007 2:18 pm | |
| Zurkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa u Areni... | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: CHAT Sre Nov 21, 2007 2:18 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Sre Nov 21, 2007 2:19 pm | |
| |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: CHAT Sre Nov 21, 2007 2:22 pm | |
| vala jeste a pesma Aspirin je extra. slusam je po ceo dan... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: CHAT | |
| |
|
| |
| CHAT | |
|