| CHAT | |
|
+32Anja* Barbara The Best Damn Thing Sara2 Alek-Juicy Pen Dushan_SD DANIJEL 84 emotivna luda $Jelena$ sekaitaca* @na Ena88 Ivana'S anastasia79 JELENA_WOLI_MIKIJA Mina-Neca fan Lazar01 Anci Chocolate girl pink girl minja Petra mala Mrvica_88 tanja nis Babs DJ MW Elena^ cvetic91 Smajlica SANDRA mima-dugajica 36 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Mina-Neca fan Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 11913 Godina : 32 Datum upisa : 25.08.2007
| Naslov: Re: CHAT Pon Nov 19, 2007 10:29 pm | |
| - Petra ::
- Ko opijum me obara miris tvoj
ko opijum si opasan po zivot moj jos hiljadu i jedan vek prezivecu da jaka ostanem vreme je u nevreme da nestanem Opasno sam opasna shvatices to otom potom opasno sam opasna ne igraj se sa zivotom | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
Broj poruka : 15303 Godina : 39 Datum upisa : 05.10.2007
| Naslov: Re: CHAT Pon Nov 19, 2007 10:29 pm | |
ko opijum si opasan po zivot moj jos hiljadu i jedan vek prezivecu da jaka ostanem vreme je u nevreme da nestanem dance with me nanannanannanan zapemni najajannajanajna ti ......a he ti nesi za meneeeeeeeeeeee | |
|
| |
Sara2 Hronični forumaš
Broj poruka : 2370 Godina : 29 Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: CHAT Pon Nov 19, 2007 10:30 pm | |
| Idi tata cuvaj decu svako svoje ima... mislim da ti nije mesto.....gde je omladina... na pamet mi ne bi palo da ti menjam cerku ti da nekom budes decko mooooozeeeees al u proslom vekuu............. idi tata cuvaj decu..... | |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Pon Nov 19, 2007 10:31 pm | |
| - DANIJEL 84 ::
- Petra ::
ko opijum si opasan po zivot moj jos hiljadu i jedan vek prezivecu da jaka ostanem vreme je u nevreme da nestanem dance with me nanannanannanan zapemni najajannajanajna ti ......a he ti nesi za meneeeeeeeeeeee Apsolutno sasavo gledas me bezobrazno ali i pod znakom pitanja je ali i poljubac mali Moli za to malo, moli, moli me ako volis dusu, voli, voli me ako ne, ako ne, ako nisi znao cao, bezobrazni, cao Originalno nastupas hoces sve, ne popustas ali i pod znakom pitanja je ali i poljubac mali | |
|
| |
| - Sara2 ::
- Idi tata cuvaj decu
svako svoje ima... mislim da ti nije mesto.....gde je omladina... na pamet mi ne bi palo da ti menjam cerku ti da nekom budes decko mooooozeeeees al u proslom vekuu............. idi tata cuvaj decu..... Samo jednom u zivotu volela sam ja ali ta mi ljubav nije bila sudjena i od toga dana kao da sam prokleta uzele mi dusu noci, ostaricu u samoci daleko od tvoga pogleda | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
- Idi tata cuvaj decu
svako svoje ima... mislim da ti nije mesto.....gde je omladina... na pamet mi ne bi palo da ti menjam cerku ti da nekom budes decko mooooozeeeees al u proslom vekuu............. idi tata cuvaj decu..... wrhhhhhh pesma ko to pevaaaaaa | |
|
| |
Petra Hronični forumaš
Broj poruka : 2039 Godina : 35 Localisation : u Obenovcu,ali u snovima Datum upisa : 14.11.2007
| Sve je uredu, nije mi prvi put navikla sam na bol da cekam u redu za mrvu ljubavi ponizno dok vuces me na dno samo je to jos sigurno na staklenim nogama odavno smo ti i ja
Refren Zazmuri, videces svet kakav jos nisi video u tom svetu zivim ja od ludila do ocaja
Zazmuri, videces sve boje od suza isprane sivom bojena sam ja u beznadju bez ikoga
Kao na ledu tlo mi se izmice i cekam da propadnem ma sve je uredu, samo me pusti da odbolujem jer vuces me na dno samo je to jos sigurno na staklenim nogama odavno smo ti i ja. | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
| Naslov: Re: CHAT Pon Nov 19, 2007 10:32 pm | |
| mama neda da te diram mama nece ni znaaaaaaa ti bi htela da ti sviram al neshto drugo zhelim jaaaaaaaaa reci svojoj mami reci neka znaaaaaa ljubicu te ljubiti za inat svimaaaaaaaaa | |
|
| |
Sara2 Hronični forumaš
| Naslov: Re: CHAT Pon Nov 19, 2007 10:33 pm | |
- Sara2 ::
- Idi tata cuvaj decu
svako svoje ima... mislim da ti nije mesto.....gde je omladina... na pamet mi ne bi palo da ti menjam cerku ti da nekom budes decko mooooozeeeees al u proslom vekuu............. idi tata cuvaj decu..... wrhhhhhh pesma ko to pevaaaaaa "nemoguce vruce" | |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Pon Nov 19, 2007 10:34 pm | |
- mama neda da te diram
mama nece ni znaaaaaaa ti bi htela da ti sviram al neshto drugo zhelim jaaaaaaaaa reci svojoj mami reci neka znaaaaaa ljubicu te ljubiti za inat svimaaaaaaaaa Samo jednom u zivotu plakala sam ja kada si me ostavio i rekao da voleo me nikad nisi jer jos volis nju onu sto te ostavila, onu sto te prevarila a ja sam ti samo uteha | |
|
| |
Sara2 Hronični forumaš
| Naslov: Re: CHAT Pon Nov 19, 2007 10:34 pm | |
| - Mina-Neca fan ::
- Sara2 ::
- Idi tata cuvaj decu
svako svoje ima... mislim da ti nije mesto.....gde je omladina... na pamet mi ne bi palo da ti menjam cerku ti da nekom budes decko mooooozeeeees al u proslom vekuu............. idi tata cuvaj decu..... Samo jednom u zivotu volela sam ja ali ta mi ljubav nije bila sudjena i od toga dana kao da sam prokleta uzele mi dusu noci, ostaricu u samoci daleko od tvoga pogleda Hajmo na sto na sto drugarice jer ti i ja ko nekada a svi bas svi,.... svi gledaju u nama nevolju velikuuu............ | |
|
| |
Petra Hronični forumaš
Broj poruka : 2039 Godina : 35 Localisation : u Obenovcu,ali u snovima Datum upisa : 14.11.2007
| Naslov: Re: CHAT Pon Nov 19, 2007 10:35 pm | |
| Hajmo curice hajmo djecaci, studenti djaci i policajci da, da, da
Jedva cekam da se svrsi ljeto dosta mi je vrele klime zbogom more, zbogom more odoh u planine
Ona voli ljeto jer se tada nose ljetne haljinice svaki dzukac vidi noge moje curice | |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Pon Nov 19, 2007 10:35 pm | |
- Sve je uredu, nije mi prvi put
navikla sam na bol da cekam u redu za mrvu ljubavi ponizno dok vuces me na dno samo je to jos sigurno na staklenim nogama odavno smo ti i ja
Refren Zazmuri, videces svet kakav jos nisi video u tom svetu zivim ja od ludila do ocaja
Zazmuri, videces sve boje od suza isprane sivom bojena sam ja u beznadju bez ikoga
Kao na ledu tlo mi se izmice i cekam da propadnem ma sve je uredu, samo me pusti da odbolujem jer vuces me na dno samo je to jos sigurno na staklenim nogama odavno smo ti i ja. Vrti zivot, k'o severac krug tebi treba zena kao jug da te ugreje, da te nasmeje da ti bude, da ti bude da ti bude i zena i drug A gde zuris, a gde zuris, bato, bre a gde zuris, najbolje ti godine a gde zuris, sta ces nocas napolju sedi gde si, zato jesi sedi, ljubi najbolju Vrti zivot kao momak los sve nas trosi i trosice nas jos daj, bre, ostani, sa mnom osvani da ti budem, da ti budem da ti budem i zena i drug wrhhhhhhh pesma!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Petra Hronični forumaš
| Naslov: Re: CHAT Pon Nov 19, 2007 10:36 pm | |
| ovde vise ne zivi jelena na prvi pogled samo podsecam na nju sada sam sasvim druga osoba bez tebe sijam u naj boljem izdanju | |
|
| |
- Hajmo curice
hajmo djecaci, studenti djaci i policajci da, da, da
Jedva cekam da se svrsi ljeto dosta mi je vrele klime zbogom more, zbogom more odoh u planine
Ona voli ljeto jer se tada nose ljetne haljinice svaki dzukac vidi noge moje curice Al' relativno je sve, ko to radi lepse trebalo bi da spavamo jos cesce da budem sigurna da sam te zavolela zato uzimaj me protiv moje volje u pauzama i kad mi je s drugim bolje jer jaca sam od bola, ja sam tvoja skola Volim te, mozda sam ti i rekla al' zato se ne bih sebe odrekla vodila makar ljubav sa sobom sama ne misli da sam ko sve poklekla iako sam te u svom srcu zatekla i u krevetu ja sam rodjena dama | |
|
| |
pink girl Hronični forumaš
Broj poruka : 3991 Godina : 40 Localisation : ..uvek tamo gde je najbolje :)) Datum upisa : 02.07.2007
| vi se raspevali...lepo...ja vam se javljam sa posla...samo da vas kisnem...pa palim.... | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
| za gola kolena i tvoja oka 2 ja dacu sve shto nisam nikom nikada za mene stvorena po meni krojena ma sve u svemu devojka iznad prosekaaaaaaaaa | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
| Naslov: Re: CHAT Pon Nov 19, 2007 10:37 pm | |
| - pink girl ::
- vi se raspevali...lepo...ja vam se javljam sa posla...samo da vas kisnem...pa palim....
caosssssss | |
|
| |
Sara2 Hronični forumaš
- vi se raspevali...lepo...ja vam se javljam sa posla...samo da vas kisnem...pa palim....
Caooooooooooooos!!!!!!!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 3991 Godina : 40 Localisation : ..uvek tamo gde je najbolje :)) Datum upisa : 02.07.2007
| podseti me sta to bese ljubav,i bar na tren biti zaljubljen..... E to je moja pesma.... | |
|
| |
| Sada pao sam na dno o glavu mi se obilo sto u grehu s' tobom hteo sam da gorim sada pao sam na dno kostalo me mnogo to nista manje koliko te i sad volim
Drhtim kao pas i umirem zbog nas u lice pljunuo bih sebi u carstvu poroka i laznih drugova ovo bezimeno lice bez nje gde bi
Srce ukradeno, telo ranjeno placam cenu | |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Pon Nov 19, 2007 10:38 pm | |
ki$$$$$$ | |
|
| |
- pink girl ::
caosssssss Milkice...jel si mi to ti???? | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
- podseti me sta to bese ljubav,i bar na tren biti zaljubljen.....
E to je moja pesma.... wrhh pesmaa mozesh me varati i da te ljubim zabraniti al bi srce s tobom ponovo jer ja te volim neizlechivoooooo | |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Pon Nov 19, 2007 10:39 pm | |
- pink girl ::
Caooooooooooooos!!!!!!!!!! kiss Saro...a kako ja tebe ne znam...hm.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: CHAT | |
| |
|
| |
| CHAT | |
|