Dobrodosli na forum Nemanje Stevanovica! Kod nas moci cete da diskutujete o njegovom pevanju, imidzu i dogadjajima vezanim za njega, a cak i da popricate sa njim i druzite se sa forumasima. U okviru ovog sajta bice i dosta slika. |
|
| CHAT | |
|
+33Smokvica seLjak $Jelena$ mala M*I*C*A bubamara @na srecica sanny Lilit *Britney* @n@ ika Pahulja bozance SANDRA shashava malena Ninakg KiKa *Comi* *jaca* thecharmedone sanja zr *ANDREA* DJ MW dragon_girl *Richica* pajica Brineta__ paris_hilton AdminKa mala sirena brankich 37 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Čet Jun 21, 2007 10:34 pm | |
| ja da,a za richicu ne znam |
| | | paris_hilton Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1444 Godina : 34 Localisation : Svuda negde :) Emploi : Umem da te volim k'o nijedna... Loisirs : www.myspace.com/mina_hilton Datum upisa : 17.06.2007
| Naslov: Re: CHAT Čet Jun 21, 2007 10:35 pm | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Čet Jun 21, 2007 10:39 pm | |
| ma neces,veruj mi,kad se ja u proslu subotu nisam srusila,neces ni ti,izmedju Nemanje i Milan,ko ide dalje,jojjj,srce je moglo da mi stane |
Broj poruka : 1444 Godina : 34 Localisation : Svuda negde :) Emploi : Umem da te volim k'o nijedna... Loisirs : www.myspace.com/mina_hilton Datum upisa : 17.06.2007
| Naslov: Re: CHAT Čet Jun 21, 2007 10:40 pm | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Čet Jun 21, 2007 10:41 pm | |
| ubrzan puls,trema,znoje ti se dlanovi,suze,uh kakve emocije |
| Naslov: Re: CHAT Čet Jun 21, 2007 10:48 pm | |
| - Jasmina_dg ::
- ubrzan puls,trema,znoje ti se dlanovi,suze,uh kakve emocije
ma nema suza, ni znojavih dlanova.... ali trema na sve strane | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Čet Jun 21, 2007 11:16 pm | |
| |
| | | DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: CHAT Pet Jun 22, 2007 12:46 am | |
| | |
| | | Gost Gost
| | | | dragon_girl Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1063 Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: CHAT Pet Jun 22, 2007 1:04 am | |
| ajde upotrebi koji copy paste | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Pet Jun 22, 2007 1:10 am | |
| valjda caps lock aaaaaaaaaaaaaaaa pa ne smem,ti ces odmah da reagujes na to,na ovom forumu to vise ne koristimali zato kod drugih a posebno kad me neko iznervira ja odmah caps lock |
| | | dragon_girl Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1063 Datum upisa : 20.06.2007
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Pet Jun 22, 2007 1:27 am | |
| aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja sam mislila da si meni rekla,sorry,bas da vidimo sta je ta devojka pisala,bas me zanims! |
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: CHAT Pet Jun 22, 2007 1:28 am | |
| - dragon_girl ::
- ajde upotrebi koji copy paste
EVO MENE OPET NAKON DUGOG VREMENA!IZVINITE STO NISAM BILA TU TEH. PROBLEMI! MOJ KOMENTAR NEMANJI ZA SINOSNJI NASTUP: Super pesma, dosta teska, i dobro je izgurao!!!Naporavio je par puta greske, al da ne budem sitnicar.Zasluzno je prosao, mada to ne menja moje misljenje u vezi s njim! MAKAR SE NIJE IZBLAMIRAO KAO NEKI. ZA MISTERIJU NASU PAMETNICU: 1.Draga moja, Antoan de san Egzuperi(tako se kaze na francuskom jer sam je na tom jeziku procitala) je napisao ''Malog princa'', a sa mamom sam je procitala jos kad sam imala 8godina, ona mi je pomagala da razumem metaforicki recene stvari!!! A jesi ti procitala knjigu ''Gospa Nola'',Isidora Sekulic?? jeli curice?? JESI TI UKAPIRALA NESTO IZ TOG DELA?UPS, IZVINI PA TI JE NISI NI PROCITALA!!1Kako vidim nisi ni skapirala moj komentar za Nemanjicuuu.....!! Njemu je garderoba pomocna sredstvo da pokaze da je on smeksi, frajer, laf itd. Ono slihtanje Mikiju Panjkovicu je van svake pameti, ali svaki put!!A 70% puta je omasio oblacenje koje mu MIKI PANJKOVIC ODREDJUJE, POSTO ON NEMA SVOJ STAV KAO STO IMA DUSAN!!DA SE OBLACI SKROZ VAN ELEMENTA, NISTA NI BIH REKLA, ALI KAD JE NECIJA LUTKA ZA TESTIRANJE ONDA JE TO DR.STVAR!!!! Sam njegov stav, i nacin ponasanja i pogled meni pokazuju da je on dosta umisljen, TATIN SIN!!!! Nikog ja nisam upoznala, a i da ga evo bas danas,naravno da bi mi se folirao da bi pridobio sto vise fanova, jer je svaki put(ne racunajuci prosli)bio na granici da izleti napolje!!!! Sve i da pobedi, i osvoji NOBELOVU NAGRADU, a joj ti ne znas sta je to, da ti olaksam MELOS NAGRADU ZA NAJBOLJEG PEVACA on ce za mene ostati isti folirant!!! POZZ OD ZEXILINE!!! Ovo je bilo pre neki dan, sad cu vam kopirati moj odgovor, i shta je ona rekla danas... | |
| Naslov: Re: CHAT Pet Jun 22, 2007 1:29 am | |
| Moj odgovor...:
1. Potpuno podrzhavam to shto se neko koristi odecom da bi pokazao da je 'frajer' (kako josh to da pokazhe u 4 minuta koja nedeljno ima na TV-u...?). 2. Po nekim (dodushe nezvanichnim) informacijama, ne znachi da oni koji idu na crvenu stolicu imaju najmanje glasova. Zar mislish da su sinoc, pored Bucke, Stankovic, Cobe i Dincha imali najmanje glasova...? 3. Stvarno, kako mozhesh da tvrdish da je neko umishljen, ako ga ne poznajesh...? 4. Ne bih bash rekao da je on samo 'zvezdica'... 5. BTW, ako neko nekoga naziva 'finim dechkom', to nije gest... A inache, gest ne mozhe da se daje... | |
| Naslov: Re: CHAT Pet Jun 22, 2007 1:30 am | |
| E, da - josh neshto, Zexilina: iako nikom ne zhelim nishta loshe, bolje da opet imash tehnichkih problema, nego da ovde po forumu pljujesh po kandidatima. Jbg, izvini, samo iznosim svoje mishljenje... | |
| Naslov: Re: CHAT Pet Jun 22, 2007 1:31 am | |
| I ona se danas o5 primila...:
E DJ! STVARNO NE MOGU VISE DA OBJASNJAVAM NAJPROSTIJE STVARI, KOJE SVAKO MOZE DA UKAPIRA KOJE SE TICU PROCENJIVANJA COVEKA!!!!!JEL TO MOZES DA UKAPIRAS!?DA SI IKAD RAZMISLIO O TOME STA JA PISEM MOZDA BI UKAPIRAO.... DRUGO, JA NE GLEDAM U PASULJ DA ZNAM KOLIKO KO IMA GODINA, A KAD VIDIM DA MI SE NEKO PRAVI PAMETAN JA MU VRACAM..STA MENI TU NEKI KLINAC ILI MATORAC TREBA DA MENJA MISLJENJE....E TUGAAAAA... TOLIKO O KARAKTERU.. A SAD ZA: TEDIJA; I OSTALIH KOJI MI SE PRAVE PAMETNI I SMARAJU ME: ALO BRE OCETE VEC JEDNOM SHVATITI DA IMAM PRAVO DA PISEM STA ZELIM; I O CEMU ZELIM!?!KOJI DEO NIJE JASAN!!! JA NISAM DVOLICNA DA NA FORUMU PISEM JEDNO A PRICAM DRUGO KAO MNOGI LJUDI!! UVEK CU DA PISEM STA MISLIM, I PLJUVACU I HVALICU KOLIKO JA HOCU!!!!!JER TO JE MOJE MISLJENJE!! OD TIH VASIH KOMENTARA NEMAM VREMENA NAPISEM STA MISLIM O DRUGIMA!!
DA LI JE NEKO OD VAS MOZDA CUO DA SE O MISLJENJU NE RASPRAVLJA!?!?!?!?! A STA KAZETE NA TO,A?JEL SAM JA MOZDA OMALOZAVALA NECIIJE MISLJENJE?! `ISKULIRAJTE SKOTOVI, CRKNITE U LJUBOMORI AJDE NA KOLENA JER DOLAZI BOG...`Beogradski sindikat
pozz zexilina
...pa sam morao 05 da 'pricham' s njom... | |
| Naslov: Re: CHAT Pet Jun 22, 2007 1:33 am | |
| Pisala je josh svashta i za Radu, a poshto je meni i ona draga, i o njoj smo 'prichali'... Nije to sad bitno, devojka je valjda pukla, shta li... | |
| Naslov: Re: CHAT Pet Jun 22, 2007 1:36 am | |
| DJ ja imam molbu za tebe... Ako vidish curu sa nickom ljybica, reci joj da se dovlachi na forum :face: :face: :face: | |
| | | | paris_hilton Zavisnik u razvoju
| Naslov: Re: CHAT Pet Jun 22, 2007 1:43 am | |
| Amigo je rekao da je video na buckinom forumu... Znash shta ti je chiniti ako je sretnesh | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Pet Jun 22, 2007 1:45 am | |
| |
| Naslov: Re: CHAT Pet Jun 22, 2007 1:55 am | |
| | |
| Naslov: Re: CHAT Pet Jun 22, 2007 1:56 am | |
| | |
| | | Gost Gost
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: CHAT | |
| |
| | | | CHAT | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |