| Milan Stankovic | |
|
+90***tinchy*** Kris dixi_86 Jeca* Ivana'S Smajlica Cupka Natasa93 M2 Anja* Kasiva Marija emotivna luda Barbara Jeca666 sekaitaca* Svetlana*** Jocky *medaleda* veronika DANIJEL 84 simona_mk mawa Dushan_SD crazy_angeL Lazar01 maky nadja Mikijeva _KRASIWA SANDRA Srnna u_prolazu Girl Zemun Elena^ _^DeWoJkA_IzNaD_PrOsEkA^_ Beba! MATEJA maarijaa AdminKa Ruzhica Jovana SANJICKA_MAK Krasiwa alleksandraa_93 Akaica(MIKI CAR) Anci chardonnay Muchacha pink girl Mica 93/2 *ANDREA* Ana_91 Jecka Maja_93 ZvEzDaŠiCa mala veljdza Chocolate girl Sara2 The Best Damn Thing ljybicaa Lil' Vanja Mina-Neca fan Pahulja @n@ Majce BeBa seLjak $Jelena$ plaviandjeo Klik DJ MW M*I*C*A srecica Mala_djavolica andjeli5 MeriDzejn Marianne UltimaN Ena88 Jasmina* thecharmedone *Comi* karleusin_manijak shashava malena Ana Brineta__ dragon_girl paris_hilton *Richica* sanja zr 94 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
M2 Prolaznik
Broj poruka : 81 Datum upisa : 23.10.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 31, 2007 10:00 pm | |
| - Jasmina_dg ::
- M2 ::
- cico...pa ti imas misljenje?
za tvoju informaciju imam! ali o tebi!
samo o meni imas misljenje? ovo je kraj...nema dalje! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 31, 2007 10:01 pm | |
| - M2 ::
- Jasmina_dg ::
- cico...pa ti imas misljenje?
za tvoju informaciju imam! ali o tebi!
samo o meni imas misljenje? ovo je kraj...nema dalje! o tebi posebno misljenje ej decko idi obrzuj se malo ne vileni pozzzzzzzzzzz |
|
| |
M2 Prolaznik
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 31, 2007 10:04 pm | |
| | |
|
| |
Jeca* Sveža piletina
Broj poruka : 148 Godina : 33 Datum upisa : 31.10.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 31, 2007 11:04 pm | |
| Ćao narode ! kako ste ? šta se radii ? (= volim vas puno ... =* | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
Broj poruka : 8794 Godina : 34 Localisation : Macedonia Datum upisa : 26.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 31, 2007 11:29 pm | |
| Ej vidim da je tu bila neka svaga pa pustite ko zeli neka pise sve i svasta jer ako ja volim nekog nece mi nijedna osoba to promeniti osim ako ja to nezelim a da vi samo znate ko je ovaj M2 | |
|
| |
Srnna Prolaznik
Broj poruka : 98 Godina : 55 Localisation : Vrsac(U Milanovom srcu)... Datum upisa : 22.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 31, 2007 11:56 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 31, 2007 11:59 pm | |
| |
|
| |
Jeca* Sveža piletina
Broj poruka : 148 Godina : 33 Datum upisa : 31.10.2007
| |
| |
$Jelena$ Hronični forumaš
Broj poruka : 3166 Godina : 30 Localisation : tako dje je teska ladovina...hahaha Emploi : posto je Ena missica a Jaca kraljica,onda sam ja PRINCEZA:-) Datum upisa : 31.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Čet Nov 01, 2007 12:01 am | |
| jaco.......... znala sam ja d si ti krasiva...... pa nije mu fer..............stvarno......... e mogle ste se ubiti zbog njega.......... mislim........... | |
|
| |
M2 Prolaznik
| Naslov: Re: Milan Stankovic Čet Nov 01, 2007 12:13 am | |
| - Jasmina_dg ::
- karleusin_manijak ::
- Bilo je ili nebo ili dno, s obzirom da je gay, i svaka mu cast kako se izborio u Srbiji. Super.
hahahmanijace.. jako si surov,mislis da je milan...
aleksandra...ja nisam krasiva...a ko je rekao da milana interesuju krasive? ma ti i manijak prpagirate ovde
napametniji ste
nekad se slazem sa manijakom nekad ne znam da milan izgleda pederasto,ali da ima glas,ima,i to je ok
a ti ne foliraj se
jos si nezreo aj pokazi tvoju sliku,pa da tebe iznanaliziramo
a da je milan uspeo,uspaeo je u srbiji i te kako | |
|
| |
M2 Prolaznik
| |
| |
Elena^ VIP foruma
Broj poruka : 8794 Godina : 34 Localisation : Macedonia Datum upisa : 26.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Čet Nov 01, 2007 12:18 am | |
| | |
|
| |
Jasmina* Sveža piletina
Broj poruka : 187 Localisation : somewhere in this world Datum upisa : 29.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Čet Nov 01, 2007 12:38 am | |
| | |
|
| |
nadja Prolaznik
Broj poruka : 55 Godina : 40 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.10.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Čet Nov 01, 2007 12:52 am | |
| e pa ovako... i meni je Milan fenomenalan ali prvenstveno zbog glasa i harizme koju nosi,prosto je rodjen da bude zvezda...Ne kapiram kako mozete da ga pljujete ako vam se nekad ne javi..Sigurno je ponosan sto ima takve fanove,sto i dokazuje na svakom nastupu..A i zar ste ocekivali da ce da vam bude najbolji drug????A i ta prica da je losa osoba...To moze samo da kaze neko sa kim se Milan stvarno i druzi,a ne pacenici koji su ogorceni sto nisu u tom istom krugu(miomire,jel si se vec pronasao?) U svakom slucaju decko razvaljuje kako peva,extra se ponasa ,na nastupima pravi extra atmosferu i to je jedino sto je meni vazno ... pozzzz svimaaaaaaaaaa | |
|
| |
Broj poruka : 3166 Godina : 30 Localisation : tako dje je teska ladovina...hahaha Emploi : posto je Ena missica a Jaca kraljica,onda sam ja PRINCEZA:-) Datum upisa : 31.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Čet Nov 01, 2007 12:52 am | |
| opet ti o istom............. to nista ne znaci........ | |
|
| |
Jasmina* Sveža piletina
Broj poruka : 187 Localisation : somewhere in this world Datum upisa : 29.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Čet Nov 01, 2007 12:54 am | |
| - nadja ::
- e pa ovako... i meni je Milan fenomenalan ali prvenstveno zbog glasa i harizme koju nosi,prosto je rodjen da bude zvezda...Ne kapiram kako mozete da ga pljujete ako vam se nekad ne javi..Sigurno je ponosan sto ima takve fanove,sto i dokazuje na svakom nastupu..A i zar ste ocekivali da ce da vam bude najbolji drug????A i ta prica da je losa osoba...To moze samo da kaze neko sa kim se Milan stvarno i druzi,a ne pacenici koji su ogorceni sto nisu u tom istom krugu(miomire,jel si se vec pronasao?)
U svakom slucaju decko razvaljuje kako peva,extra se ponasa ,na nastupima pravi extra atmosferu i to je jedino sto je meni vazno ... pozzzz svimaaaaaaaaaa Potpisujem To je pravi komentar | |
|
| |
Srnna Prolaznik
Broj poruka : 98 Godina : 55 Localisation : Vrsac(U Milanovom srcu)... Datum upisa : 22.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Čet Nov 01, 2007 1:00 am | |
| | |
|
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Čet Nov 01, 2007 1:04 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Čet Nov 01, 2007 1:08 am | |
| Srnno.............. jbm ti sto vrsim pozitivan uticaj na tebe | |
|
| |
Jasmina* Sveža piletina
| Naslov: Re: Milan Stankovic Čet Nov 01, 2007 1:09 am | |
| @SRNNA pravi fan nije onaj koji visi na forumu samo da bi video Mikijev nick Sto se mene tice on ne mora ni da dolazi na forum....i naravno da bi smo volele da je stalno sa nama na forumu...ali on to trenutno ne moze,ima preca posla o kojima mora da razmislja ne o tome sto ce se dopisivati sa nama...a ko ga stvarno voli,cekace ga dok ne dodje i kada dodje radovace se pozz | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Čet Nov 01, 2007 1:13 am | |
| ma bas jasna...... a nemanja nije zauzet........ a javi se stalno.... ma daj........... | |
|
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Čet Nov 01, 2007 1:21 am | |
| | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
Broj poruka : 15303 Godina : 39 Datum upisa : 05.10.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Čet Nov 01, 2007 1:38 am | |
| steva se zaista uvek javlja funovima....to je za pohval
svaka chast stvarnooo | |
|
| |
plaviandjeo Gušter
Broj poruka : 480 Godina : 44 Localisation : Valjevo Datum upisa : 12.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Čet Nov 01, 2007 2:28 am | |
| Nemanja, je poneo osnovno domace vaspitanje od kuce. On je izuzetno vaspitan decko i zna sta treba da uradi. Ja sam odrasla uz pesme koje Milan sad peva ali Milana ne podnosim jer je strasno nevaspitan. Pocev od pokazivanja lakta novinarima...a drugo decko ne ume da prihvati poraz kad mu sledeci put zahvale glasovi docice on na forum | |
|
| |
Srnna Prolaznik
| Naslov: Re: Milan Stankovic Čet Nov 01, 2007 2:41 am | |
| - Jasna_Bg ::
- @SRNNA
pravi fan nije onaj koji visi na forumu samo da bi video Mikijev nick Sto se mene tice on ne mora ni da dolazi na forum....i naravno da bi smo volele da je stalno sa nama na forumu...ali on to trenutno ne moze,ima preca posla o kojima mora da razmislja ne o tome sto ce se dopisivati sa nama...a ko ga stvarno voli,cekace ga dok ne dodje i kada dodje radovace se
pozz Kao prvo ja ne visim po forumu i bas me briga hoce li milan doci ili ne...(zao mi Krasiwa kojima on uliva laznu nadu)...a ako imam sta da kazem protiv Milana sigurno necu lupetati po forumima nego cu ga nazvati na mobi pa mu reci ono sta mislim...ali za sada jos uvek ostajem kao i na pocetku...obozavanje Milana...itd I molim te nemoj da mi pricas kako Milan nema vremena da dodje na svoj forum??? I ostali grandovci su veoma zauzeti pa obilaze svoje forume i caskaju sa svojim fanovima!!!! Kad Ceca Raznjatovic ima vremena za svoje fanove(kojih ima na milion)zasto nebi imao i Milan koji je tek poceo da se krece u estradnim vodama????? Izvini Jasna ali definitivno nisi u pravu,a drugo ja nemam nameru da nekog iscekujem kada znam da taj neko nece ni doci!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Milan Stankovic | |
| |
|
| |
| Milan Stankovic | |
|