| Milan Stankovic | |
|
+90***tinchy*** Kris dixi_86 Jeca* Ivana'S Smajlica Cupka Natasa93 M2 Anja* Kasiva Marija emotivna luda Barbara Jeca666 sekaitaca* Svetlana*** Jocky *medaleda* veronika DANIJEL 84 simona_mk mawa Dushan_SD crazy_angeL Lazar01 maky nadja Mikijeva _KRASIWA SANDRA Srnna u_prolazu Girl Zemun Elena^ _^DeWoJkA_IzNaD_PrOsEkA^_ Beba! MATEJA maarijaa AdminKa Ruzhica Jovana SANJICKA_MAK Krasiwa alleksandraa_93 Akaica(MIKI CAR) Anci chardonnay Muchacha pink girl Mica 93/2 *ANDREA* Ana_91 Jecka Maja_93 ZvEzDaŠiCa mala veljdza Chocolate girl Sara2 The Best Damn Thing ljybicaa Lil' Vanja Mina-Neca fan Pahulja @n@ Majce BeBa seLjak $Jelena$ plaviandjeo Klik DJ MW M*I*C*A srecica Mala_djavolica andjeli5 MeriDzejn Marianne UltimaN Ena88 Jasmina* thecharmedone *Comi* karleusin_manijak shashava malena Ana Brineta__ dragon_girl paris_hilton *Richica* sanja zr 94 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
M2 Prolaznik
Broj poruka : 81 Datum upisa : 23.10.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 31, 2007 8:42 pm | |
| jel ti to meni pretis oklagijom? necu ti dati odgovor na to pitanje...do toga ces doci sama...kao sto sam uostalom i ja dosao | |
|
| |
alleksandraa_93 Gušter
Broj poruka : 396 Godina : 31 Localisation : Leskovac Emploi : blejanje u tv.... Loisirs : Milan i Neca Datum upisa : 26.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 31, 2007 8:44 pm | |
| - M2 ::
- jel ti to meni pretis oklagijom?
necu ti dati odgovor na to pitanje...do toga ces doci sama...kao sto sam uostalom i ja dosao - owo mi je samo zanimljiwo!!! nadam se da cu uskoro doci do odgowora!!! samo mi reci jer u pitanju ponashanje ili zawlachenje??? | |
|
| |
M2 Prolaznik
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 31, 2007 8:46 pm | |
| ponasanje....ponasanje... | |
|
| |
alleksandraa_93 Gušter
Broj poruka : 396 Godina : 31 Localisation : Leskovac Emploi : blejanje u tv.... Loisirs : Milan i Neca Datum upisa : 26.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 31, 2007 8:47 pm | |
- ponasanje....ponasanje...
jer ti to halucinirash??? swi kazu da se on najbolje ponasha od swih njih!!! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 31, 2007 8:47 pm | |
| nije mi jasno sto se vi devojke lozite kad vam neko nesto kaze za milana neko ko ga ne voli i dodje i napise svasta ruznog za njega i vi dignete frku |
|
| |
M2 Prolaznik
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 31, 2007 8:49 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 31, 2007 8:53 pm | |
- mrzi me da pisem...
hm jer ti to ovde prosipas lazi? ne volim nesto preterano Milana ali decko je ok to sto se ne javlja krasivama ,znaci verovatno da jue sprecen,ali na svakom nastupu ih pozdravi i bilo koja da je emisija on ostane i slika se ne lozi ovde devojke ,koje ga vole jer smes to isto d anapises na grandovom forumu,tvoje misljenje o njemu,a? mislim da bi trebalo da budes malo razumniji |
|
| |
alleksandraa_93 Gušter
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 31, 2007 9:00 pm | |
| | |
|
| |
M2 Prolaznik
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 31, 2007 9:29 pm | |
| da li smem da napisem to na grandovom forumu?:\ zaboga...za to je potrebna hrabrost? ne znam koliko cesto dolazis u kontakt sa PRAVIM zvezdama...ocito retko, cim se po tebi milan korektno ophodi prema svojim fanovima... i nikoga ja ovde ne lazem....a kamoli lozim...svako ima pravo da voli koga hoce! da se razumemo...meni je milan kool...cak mi je bio i favorit, ali kao osoba je 0!!! mnoge stvari vi ne znate...a veruj mi ni ne zelite da znate! (i ne insistirajte da vam kazem o cemu se radi, jer od mene nista o tome necete cuti!) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 31, 2007 9:31 pm | |
- da li smem da napisem to na grandovom forumu?:\
zaboga...za to je potrebna hrabrost? ne znam koliko cesto dolazis u kontakt sa PRAVIM zvezdama...ocito retko, cim se po tebi milan korektno ophodi prema svojim fanovima... i nikoga ja ovde ne lazem....a kamoli lozim...svako ima pravo da voli koga hoce! da se razumemo...meni je milan kool...cak mi je bio i favorit, ali kao osoba je 0!!! mnoge stvari vi ne znate...a veruj mi ni ne zelite da znate! (i ne insistirajte da vam kazem o cemu se radi, jer od mene nista o tome necete cuti!) e pa cekala sam da nesto napises prvo ja milana znam i znam zasto ne dolazi na forum drugo ti si decko malo u iluzijama patis da postanes popularan,neka licnost milan jednostavno zeli da bude neko i nesto i nece sa svakim da stupa u kontakt |
|
| |
alleksandraa_93 Gušter
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 31, 2007 9:32 pm | |
- da li smem da napisem to na grandovom forumu?:\
zaboga...za to je potrebna hrabrost? ne znam koliko cesto dolazis u kontakt sa PRAVIM zvezdama...ocito retko, cim se po tebi milan korektno ophodi prema svojim fanovima... i nikoga ja ovde ne lazem....a kamoli lozim...svako ima pravo da voli koga hoce! da se razumemo...meni je milan kool...cak mi je bio i favorit, ali kao osoba je 0!!! mnoge stvari vi ne znate...a veruj mi ni ne zelite da znate! (i ne insistirajte da vam kazem o cemu se radi, jer od mene nista o tome necete cuti!) pa ako necesh da kazesh znachi da i ti nishta ne znash!!!!! a to kakaw je milan nije twoja stwar, jer ti nisi, bar koliko ja znam, KRASIWA??? | |
|
| |
M2 Prolaznik
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 31, 2007 9:36 pm | |
| - karleusin_manijak ::
- Bilo je ili nebo ili dno, s obzirom da je gay, i svaka mu cast kako se izborio u Srbiji. Super.
hahahmanijace...jako si surov,mislis da je milan... aleksandra...ja nisam krasiva...a ko je rekao da milana interesuju krasive?
Poslednji izmenio dana Čet Nov 01, 2007 12:11 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 31, 2007 9:39 pm | |
- karleusin_manijak ::
- Bilo je ili nebo ili dno, s obzirom da je gay, i svaka mu cast kako se izborio u Srbiji. Super.
hahahmanijace...ti im to vidim vec saopstio na 1. strani....a ja sve na kulturan nacin pokusavam da ih usmerim na pravo razmisljanjexD
aleksandra...ja nisam krasiva...a ko je rekao da milana interesuju krasive? ma ti i manijak prpagirate ovde napametniji ste nekad se slazem sa manijakom nekad ne znam da milan izgleda pederasto,ali da ima glas,ima,i to je ok a ti ne foliraj se jos si nezreo aj pokazi tvoju sliku,pa da tebe iznanaliziramo a da je milan uspeo,uspaeo je u srbiji i te kako |
|
| |
alleksandraa_93 Gušter
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 31, 2007 9:39 pm | |
hahahmanijace...ti im to vidim vec saopstio na 1. strani....a ja sve na kulturan nacin pokusavam da ih usmerim na pravo razmisljanjexD
aleksandra...ja nisam krasiva...a ko je rekao da milana interesuju krasive? haha... To da je Milan gay uopshte nije tachno!!!!a to da ga krasiwe neinteresuju nije tachno, jer da ga ne interesujemo on nas nebi spominjao u swakoj emisiji i na swakom nastupu!!! | |
|
| |
alleksandraa_93 Gušter
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 31, 2007 9:40 pm | |
| - Jasmina_dg ::
- M2 ::
aleksandra...ja nisam krasiva...a ko je rekao da milana interesuju krasive? ma ti i manijak prpagirate ovde
napametniji ste
nekad se slazem sa manijakom nekad ne znam da milan izgleda pederasto,ali da ima glas,ima,i to je ok
a ti ne foliraj se
jos si nezreo aj pokazi tvoju sliku,pa da tebe iznanaliziramo
a da je milan uspeo,uspaeo je u srbiji i te kako hwala ti Jaco!!! hwala ti punoooooo!!!! | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 31, 2007 9:41 pm | |
| Kako se ovde neki prave pametni,kada neko vec pocne da jede,da ne kazem sta,neka zavrsi do kraja....a ne tu da puni glave krasivama...ma iskulirajte ga ...nije vredan vaseg nerviranja... | |
|
| |
alleksandraa_93 Gušter
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 31, 2007 9:44 pm | |
| - Ena88 ::
- Kako se ovde neki prave pametni,kada neko vec pocne da jede,da ne kazem sta,neka zavrsi do kraja....a ne tu da puni glave krasivama...ma iskulirajte ga ...nije vredan vaseg nerviranja...
hwala Enice... pokushawam da iskuliram ali me stwarno nerwira!!! kako moze da pishe tolike lazi??? jer ima on swoj ponos ili mi se samo chini??? | |
|
| |
Gost Gost
| ja se ne nerviram samo mi je jako smesno kad dodje neko i prosipa neke price kako on sve zna,kako on se druzi sa poznatima
ma pali |
|
| |
alleksandraa_93 Gušter
| - Ena88 ::
- Kako se ovde neki prave pametni,kada neko vec pocne da jede,da ne kazem sta,neka zavrsi do kraja....a ne tu da puni glave krasivama...ma iskulirajte ga ...nije vredan vaseg nerviranja...
hwala ti Enice!!! pokushawam da iskuliram ali ne mogu jer me nerwira!!! kako moze da pishe tolike lazi??? jer ima on swoj ponos??? | |
|
| |
M2 Prolaznik
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 31, 2007 9:49 pm | |
| well...ja se bas i ne druzim sa poznatima... manijak ti je vise u tom drustvu... trenutno mi je obrazovanje na 1. mestu...a druzenje sa poznatima moze i da saceka:)
nije poenta price da ja gay, nego da je los kao osoba... kao pevac i showman je FENOMENALAN! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 31, 2007 9:51 pm | |
- well...ja se bas i ne druzim sa poznatima...
manijak ti je vise u tom drustvu... trenutno mi je obrazovanje na 1. mestu...a druzenje sa poznatima moze i da saceka:)
nije poenta price da ja gay, nego da je los kao osoba... kao pevac i showman je FENOMENALAN! jaoj,jaoj,kako s eneko izvlaci ma samo sam htela da dokazem,tj da potvrdim moje misljenje sve mi je jasno |
|
| |
M2 Prolaznik
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 31, 2007 9:53 pm | |
| cico...pa ti imas misljenje? | |
|
| |
alleksandraa_93 Gušter
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 31, 2007 9:54 pm | |
- well...ja se bas i ne druzim sa poznatima...
manijak ti je vise u tom drustvu... trenutno mi je obrazovanje na 1. mestu...a druzenje sa poznatima moze i da saceka:)
nije poenta price da ja gay, nego da je los kao osoba... kao pevac i showman je FENOMENALAN! jaoj,jaoj,kako s eneko izvlaci
ma samo sam htela da dokazem,tj da potvrdim moje misljenje
sve mi je jasno
tachno!!! sad ce da se izwlachi!!! ma kazem ja "nema on swoj ponos" e, odoh ja!!! ljubim was swe!!! cmok | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 31, 2007 9:54 pm | |
- cico...pa ti imas misljenje?
za tvoju informaciju imam! ali o tebi! dosta sa prozivanjem idi na neki drugi forum pa to radi |
|
| |
alleksandraa_93 Gušter
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 31, 2007 9:55 pm | |
- cico...pa ti imas misljenje?
za tvoju informaciju imam!
ali o tebi!
dosta sa prozivanjem
idi na neki drugi forum pa to radi nemam prawo nikog da teram ali M2 stwarno bi nam swe olakshao !!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Milan Stankovic | |
| |
|
| |
| Milan Stankovic | |
|