NEMANJA STEVANOVIC - FAN KLUB
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na forum Nemanje Stevanovica! Kod nas moci cete da diskutujete o njegovom pevanju, imidzu i dogadjajima vezanim za njega, a cak i da popricate sa njim i druzite se sa forumasima. U okviru ovog sajta bice i dosta slika.

PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Milan Stankovic

Ići dole 
+90
***tinchy***
Kris
dixi_86
Jeca*
Ivana'S
Smajlica
Cupka
Natasa93
M2
Anja*
Kasiva Marija
emotivna luda
Barbara
Jeca666
sekaitaca*
Svetlana***
Jocky
*medaleda*
veronika
DANIJEL 84
simona_mk
mawa
Dushan_SD
crazy_angeL
Lazar01
maky
nadja
Mikijeva _KRASIWA
SANDRA
Srnna
u_prolazu
Girl Zemun
Elena^
_^DeWoJkA_IzNaD_PrOsEkA^_
Beba!
MATEJA
maarijaa
AdminKa
Ruzhica
Jovana
SANJICKA_MAK
Krasiwa
alleksandraa_93
Akaica(MIKI CAR)
Anci
chardonnay
Muchacha
pink girl
Mica 93/2
*ANDREA*
Ana_91
Jecka
Maja_93
ZvEzDaŠiCa
mala
veljdza
Chocolate girl
Sara2
The Best Damn Thing
ljybicaa
Lil' Vanja
Mina-Neca fan
Pahulja
@n@
Majce
BeBa
seLjak
$Jelena$
plaviandjeo
Klik
DJ MW
M*I*C*A
srecica
Mala_djavolica
andjeli5
MeriDzejn
Marianne
UltimaN
Ena88
Jasmina*
thecharmedone
*Comi*
karleusin_manijak
shashava malena
Ana
Brineta__
dragon_girl
paris_hilton
*Richica*
sanja zr
94 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
The Best Damn Thing
Hronični forumaš
Hronični forumaš
The Best Damn Thing

Ženski
Broj poruka : 1931
Godina : 32
Datum upisa : 03.09.2007

Milan Stankovic - Page 23 Empty
PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 23 EmptyPon Okt 15, 2007 8:03 pm

ok vratimo se na temu miki je lep pametan fin de4ko sa stilom ume na scenu ............. ljubav
Nazad na vrh Ići dole
http://www.milan-stankovic-the-best.piczo.com
$Jelena$
Hronični forumaš
Hronični forumaš
$Jelena$

Ženski
Broj poruka : 3166
Godina : 30
Emploi : posto je Ena missica a Jaca kraljica,onda sam ja PRINCEZA:-)
Datum upisa : 31.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 23 EmptyPon Okt 15, 2007 8:04 pm

jste...

nastavljamo o milanu.......

a ne smijem vise da komentarisem o njemu,prakticno su mi zabranili lol lol lol lol
Nazad na vrh Ići dole
AdminKa
Admin
Admin
AdminKa

Ženski
Broj poruka : 2141
Godina : 38
Datum upisa : 12.06.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 23 EmptyPon Okt 15, 2007 8:06 pm

Ovo je zavrsena prica. Kao sto sam rekla, ovakih pretnji sam dobila bezbroj pa jos niko nije ispunio obecanje. Tako da vas molim da nastavite pricu.

Milan Stankovic...
Nazad na vrh Ići dole
https://neca-stevanovic.forumsr.com
The Best Damn Thing
Hronični forumaš
Hronični forumaš
The Best Damn Thing

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 23 EmptyPon Okt 15, 2007 8:06 pm

$Jelena$ ::
jste...

a ne smijem vise da komentarisem o njemu,prakticno su mi zabranili lol lol lol lol
]
haha napravi copy-paste sa mojim prethodnim postom tako mozes ljubav
Nazad na vrh Ići dole
The Best Damn Thing
Hronični forumaš
Hronični forumaš
The Best Damn Thing

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 23 EmptyPon Okt 15, 2007 8:07 pm

Admin ::
Ovo je zavrsena prica. Kao sto sam rekla, ovakih pretnji sam dobila bezbroj pa jos niko nije ispunio obecanje. Tako da vas molim da nastavite pricu.

Milan Stankovic...
jasno flower
Nazad na vrh Ići dole
Ana_91
VIP foruma
VIP foruma
Ana_91

Ženski
Broj poruka : 6672
Godina : 33
Emploi : ЦРВЕНА ЗВЕЗДА
Datum upisa : 04.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 23 EmptyPon Okt 15, 2007 8:09 pm

jste...

hahahah
onda ne smem ni ja
Nazad na vrh Ići dole
Klik

Broj poruka : 2
Datum upisa : 20.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 23 EmptyPon Okt 15, 2007 8:13 pm

MILAN STANKOWIC NAJLEPSI NAJBOLJI NAJSLADJI JEDINI POBEDNIK...SWE OSTALO JE NAMESTALJKA! sranje se desava cheers cheers cheers

Poslednji izmenio dana Pon Okt 15, 2007 8:14 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
DANIJEL 84
Elita foruma
Elita foruma
DANIJEL 84

Muški
Broj poruka : 15303
Godina : 39
Datum upisa : 05.10.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 23 EmptyPon Okt 15, 2007 8:13 pm

dobar dechko svidja mi se.....pesma naravno

josh uvek slutim dodir tvoj
josh uvek sanjam da si tu
u moru tvojih lazi
ja josh trazim istinu....

zar nije extra pesma
posle steve
Nazad na vrh Ići dole
AdminKa
Admin
Admin
AdminKa

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 23 EmptyPon Okt 15, 2007 8:14 pm

Klik pazi na velika slova.
Nazad na vrh Ići dole
Ana_91
VIP foruma
VIP foruma
Ana_91

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 23 EmptyPon Okt 15, 2007 8:15 pm

Klik ::
MILAN STANKOWIC NAJLEPSI NAJBOLJI NAJSLADJI JEDINI POBEDNIK...SWE OSTALO JE NAMESTALJKA! sranje se desava cheers cheers cheers
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes e sada
Nazad na vrh Ići dole
Svetlana***
Sveža piletina
Sveža piletina
Svetlana***

Ženski
Broj poruka : 102
Godina : 36
Datum upisa : 03.10.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 23 EmptyPon Okt 15, 2007 8:43 pm

Pa ok e Milan. Ima stavrno dobar izgled za negovi godini.Odlicno pee, ke bide Zeljko Joksimovic vtor del:), opusten e, sto e mnogu bitno pred javnost i pred kameri. Mislam deka ke prosperira i daleku ke otide vo svojata muzicka kariera zosto ima poddrska i od mnogu mladi luge, osobeno devojki. Mene onka mi se sviga, cool e, ali pak me vlece nesto kon Neco:))
Nazad na vrh Ići dole
$Jelena$
Hronični forumaš
Hronični forumaš
$Jelena$

Ženski
Broj poruka : 3166
Godina : 30
Emploi : posto je Ena missica a Jaca kraljica,onda sam ja PRINCEZA:-)
Datum upisa : 31.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 23 EmptyPon Okt 15, 2007 8:47 pm

joj Boze.......

ja u ovu temu vise ne ulazim..........
Nazad na vrh Ići dole
DANIJEL 84
Elita foruma
Elita foruma
DANIJEL 84

Muški
Broj poruka : 15303
Godina : 39
Datum upisa : 05.10.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 23 EmptyPon Okt 15, 2007 8:56 pm

Ana_91 ::

nemoj tako da govorish klik a shta kao fora steva nije dobar...i najbolji
Nazad na vrh Ići dole
sekaitaca*
Hronični forumaš
Hronični forumaš
sekaitaca*

Ženski
Broj poruka : 1685
Godina : 31
Datum upisa : 15.10.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 23 EmptyPon Okt 15, 2007 11:32 pm

JA MILANA OBOZAVAM!!
Nazad na vrh Ići dole
http://www.sekaitaca.piczo.com
plaviandjeo
Gušter
Gušter
plaviandjeo

Ženski
Broj poruka : 480
Godina : 44
Datum upisa : 12.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 23 EmptyPon Okt 15, 2007 11:47 pm

Svetlana*** ::
Pa ok e Milan. Ima stavrno dobar izgled za negovi godini.Odlicno pee, ke bide Zeljko Joksimovic vtor del:), opusten e, sto e mnogu bitno pred javnost i pred kameri. Mislam deka ke prosperira i daleku ke otide vo svojata muzicka kariera zosto ima poddrska i od mnogu mladi luge, osobeno devojki. Mene onka mi se sviga, cool e, ali pak me vlece nesto kon Neco:))

Jel moze ovo neko da mi prevede? Ja pola reci ne razumem ili ne vidim dobro
Nazad na vrh Ići dole
sekaitaca*
Hronični forumaš
Hronični forumaš
sekaitaca*

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 23 EmptyPon Okt 15, 2007 11:56 pm

HEHEHEH UGLAVNOM GA HVALI Very Happy Very Happy
JA MILANA STVARNO OBOZAVAM-EXTAR DECKO Very Happy Very Happy IMALA SAM PRILIKE DA BUDEM SA NJIM I RADOM-20 MIN-EXTRA JE ZNACI OPUSTEN!!
Nazad na vrh Ići dole
paris_hilton
Zavisnik u razvoju
Zavisnik u razvoju
paris_hilton

Ženski
Broj poruka : 1444
Godina : 34
Emploi : Umem da te volim k'o nijedna...
Loisirs : www.myspace.com/mina_hilton
Datum upisa : 17.06.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 23 EmptyUto Okt 16, 2007 12:15 am

sekaitaca* ::
HEHEHEH UGLAVNOM GA HVALI Very Happy Very Happy
JA MILANA STVARNO OBOZAVAM-EXTAR DECKO Very Happy Very Happy IMALA SAM PRILIKE DA BUDEM SA NJIM I RADOM-20 MIN-EXTRA JE ZNACI OPUSTEN!!

Pazi na velika slova... Pozz Cool
Nazad na vrh Ići dole
Ana_91
VIP foruma
VIP foruma
Ana_91

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 23 EmptyUto Okt 16, 2007 10:22 am

milka cokolada ::
Ana_91 ::

nemoj tako da govorish klik a shta kao fora steva nije dobar...i najbolji
neca cheers
Nazad na vrh Ići dole
The Best Damn Thing
Hronični forumaš
Hronični forumaš
The Best Damn Thing

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 23 EmptyUto Okt 16, 2007 3:52 pm

plaviandjeo ::
Svetlana*** ::

Jel moze ovo neko da mi prevede? Ja pola reci ne razumem ili ne vidim dobro
pa ok je milan ima stvarno dobar izgled za njegove godine odli4no peva bice zeljko j. 2deo opusten je sto je mnogo bitno za pred javnost i kamere.mislim da ce daleko dogurati u muzi4koj karijeri zato sto ima mmnogo podrsk od mnogo mladih ljudi pre svega devojka.meni onako se svidja cool je ali ipak me nesto vu4e ka neci
Nazad na vrh Ići dole
Lazar01
Hronični forumaš
Hronični forumaš
Lazar01

Muški
Broj poruka : 2307
Godina : 29
Datum upisa : 27.06.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 23 EmptyUto Okt 16, 2007 4:06 pm

joj Boze.......

A sto.Dojadilo ti je svadjanje na Buckinom forumu o Milanu i Nemanji.Jel to zbog toga sto je neko iznad tebe napisao da je Milan najbolji.
Hehe
Nazad na vrh Ići dole
http://lakiitheebesttt.piczo.com
sekaitaca*
Hronični forumaš
Hronični forumaš
sekaitaca*

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 23 EmptyUto Okt 16, 2007 5:13 pm

Lazar01 ::
joj Boze.......

A sto.Dojadilo ti je svadjanje na Buckinom forumu o Milanu i Nemanji.Jel to zbog toga sto je neko iznad tebe napisao da je Milan najbolji.
Hehe
sta je bilo? Shocked
Nazad na vrh Ići dole
plaviandjeo
Gušter
Gušter
plaviandjeo

Ženski
Broj poruka : 480
Godina : 44
Datum upisa : 12.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 23 EmptyUto Okt 16, 2007 10:58 pm

joj Boze.......

Hehe

Neca je najbolji!!!
Nazad na vrh Ići dole
ZvEzDaŠiCa
Prolaznik
Prolaznik
ZvEzDaŠiCa

Ženski
Broj poruka : 96
Godina : 37

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 23 EmptyUto Okt 16, 2007 11:01 pm

dragon_girl ::
ZvEzDaŠiCa ::
Samo da komentarisem jos ovo. Ovde ni ti Zwezdasice sto ga branis ni ovi sto pljujete po stankovicu nemate od toga nista, ni u djep ni iz njega. Zato vas MOLIM da prestanemo tu diskusiju, OBE STRANE!

Moni i medaleda za pricu kako si, sta se radi, koga ucis, tucas, ljubis, neljubis, sta jedes, gde spavas, kad ces da vodis kuce u setnju imate CHAT.

kazes nemate ... reci nemamo jer i ti koliko sam primetila nevolis bas stankovica... pa nemam nista od toga ali necu ni gledati pojedince kako svasta pricaju ... Wink poz zaljubljen

neke izjave umes jako pametno da napises, divim ti se..dok sve to pokvaris ovako glupim komentarom.. ja stankovica ne volim, svaka krasiva koja je od pocetka na grandovom forumu TO ZNA! ali ja po njemu nisam NIKAD pljuvala.. otidji na grandov forum klikni na moj nik i potrazi jedno pljuvanje o njemu s' moje strane.. odma ti predajem ovaj forum pa radi snjim sta zelis Smile

krasive sam dosta maltretirala radi velikih slova i boja, ali to zato jer se je to najvise pojavljivalo u stankovicovom fan klubu dok sam ja bila moderator, a uz sve to sa njima sam se i druzila, cesto puta nasmejala, BRANILA IH na dva foruma, i na finale izjavila da RADI VAS bi trebao stankovic da pobedi, jer ste VI ogromno ucinile za njega.. ali to naravno svi zaboravljaju.. obicno pamtite lose stvari a ako ih nema izmislite si

evo da porucim jos srni pitanje: Kako bi ti reagovala da neko na tvom forumu JE6E MAMICU drugom forumasu?????????????? Isto tako bi dobila ban plaviandjeo kad bi ti uzvratila tim recima ali nije! tako da..slobodno radi na proektu srusimo fan klub nemanje stevanovica... ali to je samo jedan odraz vise.. kakvih KRASIVA ima jos.. nisu sve iskrene devojcice za koje sam ih ja imala.. ima ocito i poblaznelih zena koje nemaju sta da rade u zivotu.. izvini na tim recima ali tvojim ponasanjem bas to pokazujes... predlog: make some children, buy a dog,cat, bird, mouse.. pocni da crtas... mozda se smiris

f

hej,

samo da te popravim, nisam rekla da pljujes po milanu... vec iz tvojih komentara moze svak pametan razbrati da ga nevolis... na sta ti mogu reci samo, nemoras ga voleti a nemoras ni pisati takve komentare sa kojima dajes znake da ti nije drag.. i to zato sto oni kojima je drag to shvacaju drugcije.. ustvari neznam sto bi ovde uopste pisali neki koji ga nepodnose? nevidim razlog ... i neznam sta si ti imala sa krasivama , mislim ni neinteresuje me, ja sam hiljdau puta rekla i sad po hiljdau i prvi put ponavljam da su mi sve zvezdice drage tako da nemislite da sam neka waaaaaw krasiva ili neznam sta... milan mi je mnogo drag... kao i svi ostali... toliko od mene...

pozdrav
Nazad na vrh Ići dole
AdminKa
Admin
Admin
AdminKa

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 23 EmptyUto Okt 16, 2007 11:49 pm

Samo da komentarisem jos ovo. Ovde ni ti Zwezdasice sto ga branis ni ovi sto pljujete po stankovicu nemate od toga nista, ni u djep ni iz njega. Zato vas MOLIM da prestanemo tu diskusiju, OBE STRANE!

Moni i medaleda za pricu kako si, sta se radi, koga ucis, tucas, ljubis, neljubis, sta jedes, gde spavas, kad ces da vodis kuce u setnju imate CHAT.

kazes nemate ... reci nemamo jer i ti koliko sam primetila nevolis bas stankovica... pa nemam nista od toga ali necu ni gledati pojedince kako svasta pricaju ... Wink poz zaljubljen

neke izjave umes jako pametno da napises, divim ti se..dok sve to pokvaris ovako glupim komentarom.. ja stankovica ne volim, svaka krasiva koja je od pocetka na grandovom forumu TO ZNA! ali ja po njemu nisam NIKAD pljuvala.. otidji na grandov forum klikni na moj nik i potrazi jedno pljuvanje o njemu s' moje strane.. odma ti predajem ovaj forum pa radi snjim sta zelis Smile

krasive sam dosta maltretirala radi velikih slova i boja, ali to zato jer se je to najvise pojavljivalo u stankovicovom fan klubu dok sam ja bila moderator, a uz sve to sa njima sam se i druzila, cesto puta nasmejala, BRANILA IH na dva foruma, i na finale izjavila da RADI VAS bi trebao stankovic da pobedi, jer ste VI ogromno ucinile za njega.. ali to naravno svi zaboravljaju.. obicno pamtite lose stvari a ako ih nema izmislite si

evo da porucim jos srni pitanje: Kako bi ti reagovala da neko na tvom forumu JE6E MAMICU drugom forumasu?????????????? Isto tako bi dobila ban plaviandjeo kad bi ti uzvratila tim recima ali nije! tako da..slobodno radi na proektu srusimo fan klub nemanje stevanovica... ali to je samo jedan odraz vise.. kakvih KRASIVA ima jos.. nisu sve iskrene devojcice za koje sam ih ja imala.. ima ocito i poblaznelih zena koje nemaju sta da rade u zivotu.. izvini na tim recima ali tvojim ponasanjem bas to pokazujes... predlog: make some children, buy a dog,cat, bird, mouse.. pocni da crtas... mozda se smiris

f

hej,

samo da te popravim, nisam rekla da pljujes po milanu... vec iz tvojih komentara moze svak pametan razbrati da ga nevolis... na sta ti mogu reci samo, nemoras ga voleti a nemoras ni pisati takve komentare sa kojima dajes znake da ti nije drag.. i to zato sto oni kojima je drag to shvacaju drugcije.. ustvari neznam sto bi ovde uopste pisali neki koji ga nepodnose? nevidim razlog ... i neznam sta si ti imala sa krasivama , mislim ni neinteresuje me, ja sam hiljdau puta rekla i sad po hiljdau i prvi put ponavljam da su mi sve zvezdice drage tako da nemislite da sam neka waaaaaw krasiva ili neznam sta... milan mi je mnogo drag... kao i svi ostali... toliko od mene...

pozdrav

a) Ovo je topic Milana Stankovica a ne Fan klub. Razlika u tome je da se u topicu daju misljenja i onih sto ga ne vole.

b) Ja sam napisala: "vi koji ga branite i vi koji pljujete nemate" ti si napisala: "bolje napisi nemaMO"... to se je odnosilo na ove koji pljuju na njega i ti si mene automatski uvrstila u tu grupu:) nisi u toku sta pises..

E sad stvarno dosta.
Nazad na vrh Ići dole
Lazar01
Hronični forumaš
Hronični forumaš
Lazar01

Muški
Broj poruka : 2307
Godina : 29
Datum upisa : 27.06.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 23 EmptySre Okt 17, 2007 4:55 pm

sekaitaca* ::
joj Boze.......

Hehe
sta je bilo? Shocked
Nisi bila na Buckinom forumu pa ne znash...Ako hoces idi na Buckin forum i udji u temu Milan Stankovic,pa ce ti biti malo jasnije,ali tamo je sada pusto ostrvo... lol!
Nazad na vrh Ići dole
http://lakiitheebesttt.piczo.com
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 23 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Milan Stankovic
Nazad na vrh 
Strana 23 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
NEMANJA STEVANOVIC - FAN KLUB :: Arhiv-
Skoči na: