| Milan Stankovic | |
|
+90***tinchy*** Kris dixi_86 Jeca* Ivana'S Smajlica Cupka Natasa93 M2 Anja* Kasiva Marija emotivna luda Barbara Jeca666 sekaitaca* Svetlana*** Jocky *medaleda* veronika DANIJEL 84 simona_mk mawa Dushan_SD crazy_angeL Lazar01 maky nadja Mikijeva _KRASIWA SANDRA Srnna u_prolazu Girl Zemun Elena^ _^DeWoJkA_IzNaD_PrOsEkA^_ Beba! MATEJA maarijaa AdminKa Ruzhica Jovana SANJICKA_MAK Krasiwa alleksandraa_93 Akaica(MIKI CAR) Anci chardonnay Muchacha pink girl Mica 93/2 *ANDREA* Ana_91 Jecka Maja_93 ZvEzDaŠiCa mala veljdza Chocolate girl Sara2 The Best Damn Thing ljybicaa Lil' Vanja Mina-Neca fan Pahulja @n@ Majce BeBa seLjak $Jelena$ plaviandjeo Klik DJ MW M*I*C*A srecica Mala_djavolica andjeli5 MeriDzejn Marianne UltimaN Ena88 Jasmina* thecharmedone *Comi* karleusin_manijak shashava malena Ana Brineta__ dragon_girl paris_hilton *Richica* sanja zr 94 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*medaleda*
Broj poruka : 4 Datum upisa : 28.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 10:56 pm | |
| | |
|
| |
The Best Damn Thing Hronični forumaš
Broj poruka : 1931 Godina : 32 Localisation : Macedonia Skopje Datum upisa : 03.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 10:57 pm | |
| | |
|
| |
plaviandjeo Gušter
Broj poruka : 480 Godina : 44 Localisation : Valjevo Datum upisa : 12.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 10:57 pm | |
| | |
|
| |
dragon_girl Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1063 Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 11:14 pm | |
| Samo da komentarisem jos ovo. Ovde ni ti Zwezdasice sto ga branis ni ovi sto pljujete po stankovicu nemate od toga nista, ni u djep ni iz njega. Zato vas MOLIM da prestanemo tu diskusiju, OBE STRANE!
Moni i medaleda za pricu kako si, sta se radi, koga ucis, tucas, ljubis, neljubis, sta jedes, gde spavas, kad ces da vodis kuce u setnju imate CHAT. | |
|
| |
ZvEzDaŠiCa Prolaznik
Broj poruka : 96 Godina : 37 Localisation : trenutno Ljubljana, inače Novi sad :) Datum upisa : 03.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pon Okt 15, 2007 10:37 am | |
| - dragon_girl ::
- Samo da komentarisem jos ovo. Ovde ni ti Zwezdasice sto ga branis ni ovi sto pljujete po stankovicu nemate od toga nista, ni u djep ni iz njega. Zato vas MOLIM da prestanemo tu diskusiju, OBE STRANE!
Moni i medaleda za pricu kako si, sta se radi, koga ucis, tucas, ljubis, neljubis, sta jedes, gde spavas, kad ces da vodis kuce u setnju imate CHAT. kazes nemate ... reci nemamo jer i ti koliko sam primetila nevolis bas stankovica... pa nemam nista od toga ali necu ni gledati pojedince kako svasta pricaju ... poz | |
|
| |
$Jelena$ Hronični forumaš
Broj poruka : 3166 Godina : 30 Localisation : tako dje je teska ladovina...hahaha Emploi : posto je Ena missica a Jaca kraljica,onda sam ja PRINCEZA:-) Datum upisa : 31.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pon Okt 15, 2007 2:44 pm | |
| e stvarno........ dragonka ovdje stalo brani krasive,a vi........ mislim,stvarno.....ajde prestanite......... | |
|
| |
Broj poruka : 3166 Godina : 30 Localisation : tako dje je teska ladovina...hahaha Emploi : posto je Ena missica a Jaca kraljica,onda sam ja PRINCEZA:-) Datum upisa : 31.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pon Okt 15, 2007 3:20 pm | |
| ako je neko zainteresovan... Srnna je zbog banovanja strasno ljuta zbog banovanja....... znaci bas se nameracila na plavog andjela i dragonku i *pip*,necu da kazem sta mi je sve rekla da vam prenesem....... rekla je da ce da se potrudi da nam nestane fan klub,i ja se nadam da se u tome nece uspjeti.... znaci,tako mi je rekla........ uzasno je ljuta.............. | |
|
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pon Okt 15, 2007 3:55 pm | |
| | |
|
| |
Jocky Prolaznik
Broj poruka : 61 Godina : 29 Localisation : Podgorica Emploi : ma kakvi Datum upisa : 15.10.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pon Okt 15, 2007 4:43 pm | |
| DJ (Jelena trenutno kuca,narednih 15 minuta)...
poslala mi pm na Eninom forumu,majke mi,ona je potpuno looda....... | |
|
| |
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pon Okt 15, 2007 4:46 pm | |
| - Jocky ::
- DJ (Jelena trenutno kuca,narednih 15 minuta)...
poslala mi pm na Eninom forumu,majke mi,ona je potpuno looda....... Mozhe da se slika................u koloru............ Da nije vredjala, ne bi bila banovana... Uostalom, shta ce ovde ako ne pishe o Nemanji, nego samo o Stankovicu...? | |
|
| |
Jocky Prolaznik
Broj poruka : 61 Godina : 29 Localisation : Podgorica Emploi : ma kakvi Datum upisa : 15.10.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pon Okt 15, 2007 4:51 pm | |
| da,da,da vidis...
jos mi rekla da ce da se potrudi da nam fan klub nestane...ZAMISLI!!!
e sad malo Jovana........
bolji je Nemanja......... | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pon Okt 15, 2007 5:13 pm | |
| - Jocky ::
- da,da,da vidis...
jos mi rekla da ce da se potrudi da nam fan klub nestane...ZAMISLI!!!
e sad malo Jovana........
bolji je Nemanja......... Pa njih dvojica ne mogu da se porede... A shto se Srne tiche... Nema pametnija posla u zhivotu... Samo toliko... P. S. Jovana, avatar ti je xtra... | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
Broj poruka : 15303 Godina : 39 Datum upisa : 05.10.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pon Okt 15, 2007 5:34 pm | |
| kako bre da se ukine fun club ne razumem | |
|
| |
Jocky Prolaznik
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pon Okt 15, 2007 6:14 pm | |
| Jelena:Danijele,ubij me ako znam..........samo znam da mi je tako rekla
pa DJ,kad sam ga ja birala!!!! | |
|
| |
dragon_girl Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1063 Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pon Okt 15, 2007 6:20 pm | |
| - ZvEzDaŠiCa ::
- dragon_girl ::
- Samo da komentarisem jos ovo. Ovde ni ti Zwezdasice sto ga branis ni ovi sto pljujete po stankovicu nemate od toga nista, ni u djep ni iz njega. Zato vas MOLIM da prestanemo tu diskusiju, OBE STRANE!
Moni i medaleda za pricu kako si, sta se radi, koga ucis, tucas, ljubis, neljubis, sta jedes, gde spavas, kad ces da vodis kuce u setnju imate CHAT. kazes nemate ... reci nemamo jer i ti koliko sam primetila nevolis bas stankovica... pa nemam nista od toga ali necu ni gledati pojedince kako svasta pricaju ... poz neke izjave umes jako pametno da napises, divim ti se..dok sve to pokvaris ovako glupim komentarom.. ja stankovica ne volim, svaka krasiva koja je od pocetka na grandovom forumu TO ZNA! ali ja po njemu nisam NIKAD pljuvala.. otidji na grandov forum klikni na moj nik i potrazi jedno pljuvanje o njemu s' moje strane.. odma ti predajem ovaj forum pa radi snjim sta zelis krasive sam dosta maltretirala radi velikih slova i boja, ali to zato jer se je to najvise pojavljivalo u stankovicovom fan klubu dok sam ja bila moderator, a uz sve to sa njima sam se i druzila, cesto puta nasmejala, BRANILA IH na dva foruma, i na finale izjavila da RADI VAS bi trebao stankovic da pobedi, jer ste VI ogromno ucinile za njega.. ali to naravno svi zaboravljaju.. obicno pamtite lose stvari a ako ih nema izmislite si evo da porucim jos srni pitanje: Kako bi ti reagovala da neko na tvom forumu JE6E MAMICU drugom forumasu?????????????? Isto tako bi dobila ban plaviandjeo kad bi ti uzvratila tim recima ali nije! tako da..slobodno radi na proektu srusimo fan klub nemanje stevanovica... ali to je samo jedan odraz vise.. kakvih KRASIVA ima jos.. nisu sve iskrene devojcice za koje sam ih ja imala.. ima ocito i poblaznelih zena koje nemaju sta da rade u zivotu.. izvini na tim recima ali tvojim ponasanjem bas to pokazujes... predlog: make some children, buy a dog,cat, bird, mouse.. pocni da crtas... mozda se smiris f | |
|
| |
pink girl Hronični forumaš
Broj poruka : 3991 Godina : 40 Localisation : ..uvek tamo gde je najbolje :)) Datum upisa : 02.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pon Okt 15, 2007 6:38 pm | |
| Dragonka svaka cast..samo to mogu reci..ovo ostalo...nije vredno komentara... | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pon Okt 15, 2007 7:28 pm | |
| Eee, kad bi svi imali ovakvog administratora... | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pon Okt 15, 2007 7:31 pm | |
| ljudi,srnna nam je pokajala i sve je sad ok..... e sad je volim...... | |
|
| |
Ana_91 VIP foruma
Broj poruka : 6672 Godina : 33 Localisation : Београд КОНЗА Emploi : ЦРВЕНА ЗВЕЗДА Datum upisa : 04.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pon Okt 15, 2007 7:51 pm | |
| - milka cokolada ::
- kako bre da se ukine fun club ne razumem
ljubomorni | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pon Okt 15, 2007 7:55 pm | |
| - Ana_91 ::
- milka cokolada ::
- kako bre da se ukine fun club ne razumem
ljubomorni pretpostavio sam......... | |
|
| |
Broj poruka : 1931 Godina : 32 Localisation : Macedonia Skopje Datum upisa : 03.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pon Okt 15, 2007 7:56 pm | |
| kako da nestane forum ne li4i mi to na srnnu | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pon Okt 15, 2007 7:56 pm | |
| ma nece,sad sam pricala sa njom.... ma pustite......necemo o tome........ | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pon Okt 15, 2007 7:57 pm | |
| ma i da hoce ...kako ce!? | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pon Okt 15, 2007 7:59 pm | |
| - $Jelena$ ::
- ma nece,sad sam pricala sa njom....
ma pustite......necemo o tome........ da jelena poshhto je ovo tema o milanu znachi o njemu se pishe........... | |
|
| |
Ana_91 VIP foruma
Broj poruka : 6672 Godina : 33 Localisation : Београд КОНЗА Emploi : ЦРВЕНА ЗВЕЗДА Datum upisa : 04.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pon Okt 15, 2007 8:00 pm | |
| - milka cokolada ::
- $Jelena$ ::
- ma nece,sad sam pricala sa njom....
ma pustite......necemo o tome........
da jelena poshhto je ovo tema o milanu znachi o njemu se pishe........... u pravu si | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Milan Stankovic | |
| |
|
| |
| Milan Stankovic | |
|