| Milan Stankovic | |
|
+90***tinchy*** Kris dixi_86 Jeca* Ivana'S Smajlica Cupka Natasa93 M2 Anja* Kasiva Marija emotivna luda Barbara Jeca666 sekaitaca* Svetlana*** Jocky *medaleda* veronika DANIJEL 84 simona_mk mawa Dushan_SD crazy_angeL Lazar01 maky nadja Mikijeva _KRASIWA SANDRA Srnna u_prolazu Girl Zemun Elena^ _^DeWoJkA_IzNaD_PrOsEkA^_ Beba! MATEJA maarijaa AdminKa Ruzhica Jovana SANJICKA_MAK Krasiwa alleksandraa_93 Akaica(MIKI CAR) Anci chardonnay Muchacha pink girl Mica 93/2 *ANDREA* Ana_91 Jecka Maja_93 ZvEzDaŠiCa mala veljdza Chocolate girl Sara2 The Best Damn Thing ljybicaa Lil' Vanja Mina-Neca fan Pahulja @n@ Majce BeBa seLjak $Jelena$ plaviandjeo Klik DJ MW M*I*C*A srecica Mala_djavolica andjeli5 MeriDzejn Marianne UltimaN Ena88 Jasmina* thecharmedone *Comi* karleusin_manijak shashava malena Ana Brineta__ dragon_girl paris_hilton *Richica* sanja zr 94 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
ZvEzDaŠiCa Prolaznik
Broj poruka : 96 Godina : 37 Localisation : trenutno Ljubljana, inače Novi sad :) Datum upisa : 03.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 9:43 pm | |
| - dragon_girl ::
- $Jelena$ ::
- izvinte,a Nemanja?
iskreno manje nego rada.. ali stankovica koliko sam ja uspela da provalim ne gotive bas mnogo.. jbg ja verujem da to zavisi i od okoline u kojoj se nalazis.. ja sam u drustvu studenata i starijih.. muskarci navijaju za radu a veci deo zena za nemanju ili dincu.. nesecam se a ma bas nikoga da bi rekao da mu je stankovic ok hmmm... negotive bas mnogo... mozda tvoje drustvo ... ali koliko sam ja primetila i ne samo kod naroda kojeg ja znam vec i po slovenskim forumima i sajtovima gde smo pricali o ZG sto se tice devojaka uvek su bile RADA I BUCKA favoritkinje a momci - MILAN i DINČA ... za njih su najvise pricali dok su za necu govorili da je najlepsi kao i za silviju ... a sto se tice glasa ... rekla sam vec | |
|
| |
ZvEzDaŠiCa Prolaznik
Broj poruka : 96 Godina : 37 Localisation : trenutno Ljubljana, inače Novi sad :) Datum upisa : 03.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 9:45 pm | |
| | |
|
| |
dragon_girl Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1063 Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 9:47 pm | |
| - ZvEzDaŠiCa ::
- dragon_girl ::
- izvinte,a Nemanja?
iskreno manje nego rada.. ali stankovica koliko sam ja uspela da provalim ne gotive bas mnogo.. jbg ja verujem da to zavisi i od okoline u kojoj se nalazis.. ja sam u drustvu studenata i starijih.. muskarci navijaju za radu a veci deo zena za nemanju ili dincu.. nesecam se a ma bas nikoga da bi rekao da mu je stankovic ok
hmmm... negotive bas mnogo... mozda tvoje drustvo ... ali koliko sam ja primetila i ne samo kod naroda kojeg ja znam vec i po slovenskim forumima i sajtovima gde smo pricali o ZG sto se tice devojaka uvek su bile RADA I BUCKA favoritkinje a momci - MILAN i DINČA ... za njih su najvise pricali dok su za necu govorili da je najlepsi kao i za silviju ... a sto se tice glasa ... rekla sam vec moram da ti potrazim forum gde su studenti glasbene akademije u sloveniji komentarisali da je po GLASOVNIM mogucnostima iza Cobeta odma milan najlosiji..posle njega nemanja pa dinca pa dusan svilar.. valjda ljudi nesto znaju ali po 345345t43 puta cu reci o ukusima se ne raspravlja.. ja tebe nikad necu ubediti u to da je milan bzvz ni ti mene da on nije to sto ja mislim.. tako da.. prica zavrsena | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 9:48 pm | |
- Ena88 ::
DOSTA VISE BRE...SAMO SE SVADJATE,NEMATE NISTA PAMETNIJE.I POSLE VAM KRIV DJAVO...NERVIRATE ME...uvek jedno te isto!!!!
Mislim da bi trebalo ovde uvesti stroga pravila ponasanja...zbog ove teme se siri los glas,ne samo o forumu vec i o Nemanj i njegovom odnosu sa Milanom..zato ako biste bili ljubazni zajebite vise...ovde neka pisu oni koji vole Milana,a oni koji ga ne vole neka zaobilaze ovu temu,kako bi se sprecili dalji konflikti...
... ovde i moderatori pricaju protiv milana... mislim nidje veze ... a to da ce neca biti zbog njegovih KAO fanova na losom glasu sam ja rekla davno i davno bas mi je zao nece jer je super momak ,.. ali neki se ponasaju .. hmm... nidje veze JA SAM REKLA STA SAM IMALA I TO VAZI ZA SVE... I MILAN I NEMANJA IMAJU SUPER FANOVE...NAJBOLJE...ZATO TISINA...KO VOLI MILANA NEKA GA VOLI... DA SE JA PITAM ZA OVO KAO FANOVA DOBILA BI BAN...samo da znas!!! | |
|
| |
ZvEzDaŠiCa Prolaznik
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 9:53 pm | |
| - Ena88 ::
- ZvEzDaŠiCa ::
DOSTA VISE BRE...SAMO SE SVADJATE,NEMATE NISTA PAMETNIJE.I POSLE VAM KRIV DJAVO...NERVIRATE ME...uvek jedno te isto!!!!
Mislim da bi trebalo ovde uvesti stroga pravila ponasanja...zbog ove teme se siri los glas,ne samo o forumu vec i o Nemanj i njegovom odnosu sa Milanom..zato ako biste bili ljubazni zajebite vise...ovde neka pisu oni koji vole Milana,a oni koji ga ne vole neka zaobilaze ovu temu,kako bi se sprecili dalji konflikti...
... ovde i moderatori pricaju protiv milana... mislim nidje veze ... a to da ce neca biti zbog njegovih KAO fanova na losom glasu sam ja rekla davno i davno bas mi je zao nece jer je super momak ,.. ali neki se ponasaju .. hmm... nidje veze JA SAM REKLA STA SAM IMALA I TO VAZI ZA SVE... I MILAN I NEMANJA IMAJU SUPER FANOVE...NAJBOLJE...ZATO TISINA...KO VOLI MILANA NEKA GA VOLI...
DA SE JA PITAM ZA OVO KAO FANOVA DOBILA BI BAN...samo da znas!!! pa da neka ga voli a ko ga nevoli nek zaobiđe ovu temu, jer nije napravljena zato da se pljuje po njemu... svi koji imaju bilo sta reci negovore zato sto oni sami misle tako vec sto cuju tamo od nekog pa nesta i sami dodaju pa pricaju bezveze... nidje veze.. pa ja kad nekog nevolim ja ni netrosim vreme na njega ma ni sekund da mislim o toj osobi ali ovde... a sto se tiče BANA ... joj pa baniraj me mislis da se opterecujem time? hmmm.. lose me znas... mene boli uvo za sve... zao mi je samo da ISTINU LOSE PODNOSITE i to nije letelo na sve fanove vec na pojedince ... a oni ce se svi pronaci u tim recima | |
|
| |
ZvEzDaŠiCa Prolaznik
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 9:58 pm | |
| - dragon_girl ::
- dragon_girl ::
- izvinte,a Nemanja?
iskreno manje nego rada.. ali stankovica koliko sam ja uspela da provalim ne gotive bas mnogo.. jbg ja verujem da to zavisi i od okoline u kojoj se nalazis.. ja sam u drustvu studenata i starijih.. muskarci navijaju za radu a veci deo zena za nemanju ili dincu.. nesecam se a ma bas nikoga da bi rekao da mu je stankovic ok
hmmm... negotive bas mnogo... mozda tvoje drustvo ... ali koliko sam ja primetila i ne samo kod naroda kojeg ja znam vec i po slovenskim forumima i sajtovima gde smo pricali o ZG sto se tice devojaka uvek su bile RADA I BUCKA favoritkinje a momci - MILAN i DINČA ... za njih su najvise pricali dok su za necu govorili da je najlepsi kao i za silviju ... a sto se tice glasa ... rekla sam vec
moram da ti potrazim forum gde su studenti glasbene akademije u sloveniji komentarisali da je po GLASOVNIM mogucnostima iza Cobeta odma milan najlosiji..posle njega nemanja pa dinca pa dusan svilar.. valjda ljudi nesto znaju ali po 345345t43 puta cu reci o ukusima se ne raspravlja.. ja tebe nikad necu ubediti u to da je milan bzvz ni ti mene da on nije to sto ja mislim.. tako da.. prica zavrsena hvala ali nemoras se muciti... meene nti najmanje nezanim komentar studenata glasbene akademije vec videce se sta ce prolaziti kod naroda ... i neubeđujem te ja u milana i po HILJADITI PUT ponavljam da ja PODRŽAVAM SVE ! ! ! od NECE, MILANA, RENATA pa sve do SANJE i RADE ... mislim neznam sto sad mislite ako branim milana mislite da sam njegov fan.. pa i jesam ali sam fan i svih njih... i milana cu uvek braniti, ma ne samo njega vec i ako idete u svilarovu temu vidite da ga branim kad pljuju po stilu... svi zasluzuju postovanje, ako vam se nesvidja nemorate slusati ali to je njihov posao i ako nista drugo postujte bar to ... nije ni njima lako jer su sad poznati, uvek na ocima javnosti ,... budite malo realni i postavite se u njihovu kozu ... | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 9:59 pm | |
| Koju istinu lose podnosimo?????Daj molim te...ja sam lepo rekla da prekinu....a i tebi kazem...ako ti toliko nije stalo sta radis ovde???? Ne znam te,tacno,niti zelim...toliko od mene.Vise necu odgovarati na tvoje provokacije!!!!!! | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
Broj poruka : 15303 Godina : 39 Datum upisa : 05.10.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 10:05 pm | |
| shta se ovde radi..........vidim svadja
brate smirite dozivljaje misim ovo je tema o milanu a ne da bude svadjaa | |
|
| |
ZvEzDaŠiCa Prolaznik
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 10:06 pm | |
- Koju istinu lose podnosimo?????Daj molim te...ja sam lepo rekla da prekinu....a i tebi kazem...ako ti toliko nije stalo sta radis ovde????
Ne znam te,tacno,niti zelim...toliko od mene.Vise necu odgovarati na tvoje provokacije!!!!!! opet ti ... ako se neprepoznajes u ovim recima znaci da neleti to na tebe.. a to leti na sve te KAO neke fanove ... ako si pravi fan postovaces i kolege svog ( u ovom slucaju ) nece ... i verujem da su on i milan u super odnosima... i ja sam rekla da me boli uvo za taj ban... uvek sam bila bez dlake na jeziku i nikad se necu menjati radi nikoga.. ako mislis da ces se bolje osecati ako me baniras slobodno ... i ovo nisu nimalo provokacije samo kazem sta mislim ... i ja nemam sta da prekinem, ja ovde nikog nevredjam niti pljujem po kandidatima ZG za razliku od mnogih tu ... | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| - milka cokolada ::
- shta se ovde radi..........vidim svadja
brate smirite dozivljaje misim ovo je tema o milanu a ne da bude svadjaa O tome ja i pricam,ali neki to ne mogu da izvedu,u prirodi im je da se svadjaju... | |
|
| |
ZvEzDaŠiCa Prolaznik
| - milka cokolada ::
brate smirite dozivljaje misim ovo je tema o milanu a ne da bude svadjaa ja se nesvadjam ... tako da neznam o kojoj svadji je rec... | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
Broj poruka : 15303 Godina : 39 Datum upisa : 05.10.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 10:07 pm | |
| | |
|
| |
ZvEzDaŠiCa Prolaznik
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 10:11 pm | |
- milka cokolada ::
brate smirite dozivljaje misim ovo je tema o milanu a ne da bude svadjaa O tome ja i pricam,ali neki to ne mogu da izvedu,u prirodi im je da se svadjaju... ... ako ovo leti na mene... samo za informaciju, ja se nikad ovde nisam svadjala niti mi je to u interesu... i da ovo je tema o milanu... ali kako vidim svi koji ga nevole zele ga potonuti na dno svim svojim glupim komentarima.. bas mi je zao svih takvih koji su tu i glume neke necine fanove a vise samo u ovoj temi i pljuju, pljuju ... zato cu braniti mikija jer me nerviraju takve osobe koje nikad nista pametno nece reci i nikog pohvaliti vec ce traziti samo mane kod nekog ... i u bilo koju temu ovde da udjem u svakoj pljuju skoro jedni i isti po svima, od rade svilara milana pa nadalje... | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 10:14 pm | |
brate smirite dozivljaje misim ovo je tema o milanu a ne da bude svadjaa O tome ja i pricam,ali neki to ne mogu da izvedu,u prirodi im je da se svadjaju...
... ako ovo leti na mene... samo za informaciju, ja se nikad ovde nisam svadjala niti mi je to u interesu... i da ovo je tema o milanu... ali kako vidim svi koji ga nevole zele ga potonuti na dno svim svojim glupim komentarima.. bas mi je zao svih takvih koji su tu i glume neke necine fanove a vise samo u ovoj temi i pljuju, pljuju ... zato cu braniti mikija jer me nerviraju takve osobe koje nikad nista pametno nece reci i nikog pohvaliti vec ce traziti samo mane kod nekog ... i u bilo koju temu ovde da udjem u svakoj pljuju skoro jedni i isti po svima, od rade svilara milana pa nadalje... GOVORIM UOPSTENO!!!!Da li sam tebe negde pomenula????NE!!!! | |
|
| |
ZvEzDaŠiCa Prolaznik
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 10:18 pm | |
brate smirite dozivljaje misim ovo je tema o milanu a ne da bude svadjaa O tome ja i pricam,ali neki to ne mogu da izvedu,u prirodi im je da se svadjaju...
... ako ovo leti na mene... samo za informaciju, ja se nikad ovde nisam svadjala niti mi je to u interesu... i da ovo je tema o milanu... ali kako vidim svi koji ga nevole zele ga potonuti na dno svim svojim glupim komentarima.. bas mi je zao svih takvih koji su tu i glume neke necine fanove a vise samo u ovoj temi i pljuju, pljuju ... zato cu braniti mikija jer me nerviraju takve osobe koje nikad nista pametno nece reci i nikog pohvaliti vec ce traziti samo mane kod nekog ... i u bilo koju temu ovde da udjem u svakoj pljuju skoro jedni i isti po svima, od rade svilara milana pa nadalje... GOVORIM UOPSTENO!!!!Da li sam tebe negde pomenula????NE!!!! pa kazem AKO OVO LETI NA MENE | |
|
| |
ZvEzDaŠiCa Prolaznik
| |
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 10:19 pm | |
| | |
|
| |
The Best Damn Thing Hronični forumaš
Broj poruka : 1931 Godina : 32 Localisation : Macedonia Skopje Datum upisa : 03.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 10:26 pm | |
| aaaaaaa poosmatram vas celo vreme i nemogu vise da cutim ovo je milanova tema i ko ga voli neka je presko4i isto vazi i za forum ko ne voli nemanju neka ne dolazi i . | |
|
| |
ZvEzDaŠiCa Prolaznik
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 10:34 pm | |
| | |
|
| |
*medaleda*
Broj poruka : 4 Datum upisa : 28.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 10:40 pm | |
| Olla!Evo i mene ovde:) Nemoj bwe da se svadjatee od toga nema te nista;) | |
|
| |
Broj poruka : 1931 Godina : 32 Localisation : Macedonia Skopje Datum upisa : 03.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 10:46 pm | |
| amigaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa welcome | |
|
| |
*medaleda*
| |
| |
| |
| |
*medaleda*
| |
| |
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Milan Stankovic | |
| |
|
| |
| Milan Stankovic | |
|