| Milan Stankovic | |
|
+90***tinchy*** Kris dixi_86 Jeca* Ivana'S Smajlica Cupka Natasa93 M2 Anja* Kasiva Marija emotivna luda Barbara Jeca666 sekaitaca* Svetlana*** Jocky *medaleda* veronika DANIJEL 84 simona_mk mawa Dushan_SD crazy_angeL Lazar01 maky nadja Mikijeva _KRASIWA SANDRA Srnna u_prolazu Girl Zemun Elena^ _^DeWoJkA_IzNaD_PrOsEkA^_ Beba! MATEJA maarijaa AdminKa Ruzhica Jovana SANJICKA_MAK Krasiwa alleksandraa_93 Akaica(MIKI CAR) Anci chardonnay Muchacha pink girl Mica 93/2 *ANDREA* Ana_91 Jecka Maja_93 ZvEzDaŠiCa mala veljdza Chocolate girl Sara2 The Best Damn Thing ljybicaa Lil' Vanja Mina-Neca fan Pahulja @n@ Majce BeBa seLjak $Jelena$ plaviandjeo Klik DJ MW M*I*C*A srecica Mala_djavolica andjeli5 MeriDzejn Marianne UltimaN Ena88 Jasmina* thecharmedone *Comi* karleusin_manijak shashava malena Ana Brineta__ dragon_girl paris_hilton *Richica* sanja zr 94 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
plaviandjeo Gušter
Broj poruka : 480 Godina : 44 Localisation : Valjevo Datum upisa : 12.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pet Jul 20, 2007 11:00 pm | |
| Decko treba da poradi na sebi. Njega vole devojcice 13-14 godina. Umislio da je faca? Daleko je on od toga cak i Bucka bolje ckace po onoj bini od njega...Antipatican mi je od prve emisije, zna Coliceve pesme da otpeva ali mnogo treba da uci i o pevanju i o ponasanju od NEMANJE!!! | |
|
| |
Jasmina* Sveža piletina
Broj poruka : 187 Localisation : somewhere in this world Datum upisa : 29.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Jul 22, 2007 3:59 am | |
| - plaviandjeo ::
- Decko treba da poradi na sebi. Njega vole devojcice 13-14 godina. Umislio da je faca? Daleko je on od toga cak i Bucka bolje ckace po onoj bini od njega...Antipatican mi je od prve emisije, zna Coliceve pesme da otpeva ali mnogo treba da uci i o pevanju i o ponasanju od NEMANJE!!!
Ja sam ga upoznala i odusevila sam se.Skroz je opusten ma bre EXTRA lik.A to sto kazes da njega vole devojcice 13-14 god nije tacno.Ja imam 20 god i obozavam ga a moje drugarice takodje.Milan peva sooper najbolji je tamo | |
|
| |
Jasmina* Sveža piletina
Broj poruka : 187 Localisation : somewhere in this world Datum upisa : 29.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Jul 22, 2007 4:01 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Jul 22, 2007 6:44 pm | |
| decko lepo peva,ali smesno izgleda,tj morao bi malo u teretanu,da dobije malo misice,i bice ekstraaaaa |
|
| |
$Jelena$ Hronični forumaš
Broj poruka : 3166 Godina : 30 Localisation : tako dje je teska ladovina...hahaha Emploi : posto je Ena missica a Jaca kraljica,onda sam ja PRINCEZA:-) Datum upisa : 31.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Uto Jul 31, 2007 2:07 pm | |
| Jao molim vas,ne znam sta neki vide u njemu.Meni nije ni malo simpaticen,uf,pravi se neka velika faca.Mi ovdje pricamo o najboljem,mada mislim da neko misli da je Nemanja uobrazen jer ima tremu.Pazi ovo je on rekao,citiram: >>Mislim da su u pitanju trema,strah,adrenalin i blokada.Jednostavno,zauzimam gard u takvim situacijama.Kad sam sebe prvi put video na TV-u,smejao sam se i delovalo mi je kao da to nisam ja.Prosto,imam takvu facu i desava mi se da ljudi,kada me prvi put vide,kazu:>>Vidi ovog al' je uobrazen!>>To mi priznaju tek kad prodje neko vreme.>> Mozda ste to procitali u Grand Reviji,ali ja sam citala postove i mislim da je skroz na skroz fenomenalan.Jedva cekam da mu i ja postavim neka pitanja. | |
|
| |
seLjak Prolaznik
Broj poruka : 23 Datum upisa : 30.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Avg 01, 2007 7:09 pm | |
| | |
|
| |
BeBa
Broj poruka : 5 Godina : 34 Datum upisa : 05.08.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Avg 05, 2007 9:53 pm | |
| iima dobaR gLas iii sTyLiing... [ aLii niije boLjii od naseg nemanje ] aLii mii LiiCii na onog RiiChiie...kojii pjeva kod US5... evo jedna sLiika da znaTe koga miisLiim :P | |
|
| |
Majce Gušter
Broj poruka : 650 Godina : 36 Localisation : Valjevo Datum upisa : 25.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Avg 05, 2007 11:55 pm | |
| Decko je mnogo isfoliran...utripovao da je faca... njega obozavaju devojcice IV - V razred, on je trenutno u Srbiji gay ikona...Ma on je sve rekao o sebi kada je pokazao lakat novinarima... Vidi se da je nevaspitan...E, a da nema one siske niko ga ne bi ni primetio....................................Milane, Milane nisi ni blizu da budes ''zvezda'' | |
|
| |
@n@ Sveža piletina
Broj poruka : 102 Localisation : :)Beograd:) Loisirs : :):):) Datum upisa : 11.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pon Avg 06, 2007 1:35 am | |
| - Majce ::
- Decko je mnogo isfoliran...utripovao da je faca... njega obozavaju devojcice IV - V razred, on je trenutno u Srbiji gay ikona...Ma on je sve rekao o sebi kada je pokazao lakat novinarima... Vidi se da je nevaspitan...E, a da nema one siske niko ga ne bi ni primetio....................................Milane, Milane nisi ni blizu da budes ''zvezda''
stagnirao je,nije mi nesto simpatican!!!!!!! | |
|
| |
plaviandjeo Gušter
Broj poruka : 480 Godina : 44 Localisation : Valjevo Datum upisa : 12.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pon Avg 06, 2007 12:17 pm | |
| | |
|
| |
Pahulja Prolaznik
Broj poruka : 75 Datum upisa : 10.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Uto Avg 21, 2007 9:33 pm | |
| Meni je i on ok,ma sviiiiiiiiiiiiii | |
|
| |
Broj poruka : 3166 Godina : 30 Localisation : tako dje je teska ladovina...hahaha Emploi : posto je Ena missica a Jaca kraljica,onda sam ja PRINCEZA:-) Datum upisa : 31.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Uto Avg 21, 2007 11:23 pm | |
| meni je on odvrataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan....
bez vrijedjanja da ga vole djevojcice do 14-15 godina,ne mora da znaci,ja sam zivi primjer...
mislim da bi trebao da osisa siske....a ipak je to najbolje na njemu...i sto se izgleda tice i sto se tice pameti...
on nije kompletna licnost,on nije zvijezda,kad vec je umislio da je faca... ma on je budala,sorry za sve koji ga vole,ali moje misljenje
moje misljenje:milane,poradi na sebi,jer nisi zvijezda,nisi faca,ma nisi ni f od face...neces ti daleko... | |
|
| |
Jasmina* Sveža piletina
| Naslov: Re: Milan Stankovic Čet Avg 23, 2007 1:42 am | |
| - $Jelena$ ::
- meni je on odvrataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan....
bez vrijedjanja da ga vole djevojcice do 14-15 godina,ne mora da znaci,ja sam zivi primjer...
mislim da bi trebao da osisa siske....a ipak je to najbolje na njemu...i sto se izgleda tice i sto se tice pameti...
on nije kompletna licnost,on nije zvijezda,kad vec je umislio da je faca... ma on je budala,sorry za sve koji ga vole,ali moje misljenje
moje misljenje:milane,poradi na sebi,jer nisi zvijezda,nisi faca,ma nisi ni f od face...neces ti daleko... to je moje mislenje...bla bla bla.....zasto ga vredjas?..mala ja mislim da ti imas neki problem ..... on je vec zvezda...a to sto kazes da ga vole devojcice do 15 god nije tacno... ja imam 20 god i navijam za njega.....ja sam ga licno upoznala i o njemu mogu reci samo da je EXTRA lik opusten komunikativan.ma presladak decko bre......toliko | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Milan Stankovic Čet Avg 23, 2007 4:44 pm | |
| kopira richija ali dobro peva
malo treba da poradi na komunikaciji sa ljudima,dosta se uobrazio |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Čet Avg 23, 2007 8:32 pm | |
| - Jasna_Bg ::
- $Jelena$ ::
- meni je on odvrataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan....
moje misljenje:milane,poradi na sebi,jer nisi zvijezda,nisi faca,ma nisi ni f od face...neces ti daleko...
to je moje mislenje...bla bla bla.....zasto ga vredjas?..mala ja mislim da ti imas neki problem ..... on je vec zvezda...a to sto kazes da ga vole devojcice do 15 god nije tacno... ja imam 20 god i navijam za njega.....ja sam ga licno upoznala i o njemu mogu reci samo da je EXTRA lik opusten komunikativan.ma presladak decko bre......toliko prvo...problem nemam to je moje misljenje o njemu i ja sam se izvinula onima koji ga vole... drugo...nije zvijezda,em pkazuje lakat novinarima i imao je jos nekih sukoba sa njima trece...s tobom necu da se raspravljam jer ti imas pravo na svoje misljenje a ja na svoje i ja moje necu mijenjati zbog tebe a ni ti svoje zbog mene... cetvrto...meni se on ni mrvicu ne svidja,i ne znam zasto si se nasla uvrijedjena kad sam ja najmanje u 5 postova napisala da ga ne volim...osim toga,niko se nije bunio osim tebe zbog mog misljenja peto...nije lijepo da kazes nekom da ima problem zato sto mu se neko ne svidja (da ne bude da je tebe ucim kako da se ponasas,ali mi se to ne svidja) i sesto...nisam jedina koja ima slicno misljenje o njemu... pozz... | |
|
| |
shashava malena Hronični forumaš
Broj poruka : 1508 Godina : 38 Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pet Avg 24, 2007 10:03 pm | |
| heheheeeeheheee!!!!!!! jeca to po stavkama.... jubi te shashava!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pet Avg 24, 2007 11:10 pm | |
| jubim i ja tebe draga...samo ne bih da mi ona soli pamet o milanu,em nije ok,em ne znam sto je mene spopala da vrijedja kako imam problem,da je citala postove koje su ljudi postavljali prije mene,vidjela bi da nisam jednina sa slicnim misljenjem ili mozda istim...
jasna,zbog ovog nemoj da se ljutis,niti sam tebe vrijedjala niti sta drugo
sta da ti radim kad je meni decko odvratan... ne vidim razlog da me spopadas o milanu,ajde da sam dosla na nemanjin forum pa da mi se ne svidja nemanja,pa ajde da te shvatim ali na nemanjin forum pa da se raspravljamo o milanu... jasna,nista licno... | |
|
| |
Mina-Neca fan Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 11913 Godina : 32 Datum upisa : 25.08.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sub Avg 25, 2007 6:01 pm | |
| MENI SE iskreno ne svidja izgleda mi odvratno....... izvinjavam se njegovim fanovima to je moje misljenje pozzzz | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sub Avg 25, 2007 7:58 pm | |
| eto,ja i mina imamo slicno misljenje...bar o milanu...
dobrodosla | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sub Avg 25, 2007 8:10 pm | |
| hvala ali Nemanja je zakon naravno | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sub Avg 25, 2007 8:30 pm | |
| naravnooo...
samo sto je poceo da me nervira,nadam se da nece nastavljati... | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Avg 26, 2007 6:13 pm | |
| sto je poceo da te nervira? | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Avg 26, 2007 6:56 pm | |
| tako,bas je bezobrazan,svaku noc ga cekamo do 3h a on dolazi samo na grand forum...
strasno... | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Avg 26, 2007 8:05 pm | |
| jesi li se ti uclanila na grand forum,ja jesam i nocas cu ici tamo kazu da ce mozda doci | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Avg 26, 2007 8:51 pm | |
| jesam,ali nadam se da ce ovdje doci,tamo se ne moze kako kazu ,,doci do rijeci'' | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Milan Stankovic | |
| |
|
| |
| Milan Stankovic | |
|