| Milan Stankovic | |
|
+90***tinchy*** Kris dixi_86 Jeca* Ivana'S Smajlica Cupka Natasa93 M2 Anja* Kasiva Marija emotivna luda Barbara Jeca666 sekaitaca* Svetlana*** Jocky *medaleda* veronika DANIJEL 84 simona_mk mawa Dushan_SD crazy_angeL Lazar01 maky nadja Mikijeva _KRASIWA SANDRA Srnna u_prolazu Girl Zemun Elena^ _^DeWoJkA_IzNaD_PrOsEkA^_ Beba! MATEJA maarijaa AdminKa Ruzhica Jovana SANJICKA_MAK Krasiwa alleksandraa_93 Akaica(MIKI CAR) Anci chardonnay Muchacha pink girl Mica 93/2 *ANDREA* Ana_91 Jecka Maja_93 ZvEzDaŠiCa mala veljdza Chocolate girl Sara2 The Best Damn Thing ljybicaa Lil' Vanja Mina-Neca fan Pahulja @n@ Majce BeBa seLjak $Jelena$ plaviandjeo Klik DJ MW M*I*C*A srecica Mala_djavolica andjeli5 MeriDzejn Marianne UltimaN Ena88 Jasmina* thecharmedone *Comi* karleusin_manijak shashava malena Ana Brineta__ dragon_girl paris_hilton *Richica* sanja zr 94 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
$Jelena$ Hronični forumaš
Broj poruka : 3166 Godina : 30 Localisation : tako dje je teska ladovina...hahaha Emploi : posto je Ena missica a Jaca kraljica,onda sam ja PRINCEZA:-) Datum upisa : 31.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 7:31 pm | |
| | |
|
| |
The Best Damn Thing Hronični forumaš
Broj poruka : 1931 Godina : 32 Localisation : Macedonia Skopje Datum upisa : 03.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 7:35 pm | |
| | |
|
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 7:36 pm | |
| | |
|
| |
plaviandjeo Gušter
Broj poruka : 480 Godina : 44 Localisation : Valjevo Datum upisa : 12.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 7:41 pm | |
| Ima ih u celoj staroj Jugoslaviji, ali u kolikom broju??? Ako je on najpopularniji zasto nije pobedio??? Sta je sa ostalim kandidatima??? Jedna lasta ne cini prolece!!! U mom gradu je Neca najpopularniji, posle Rada, Silvi, Dinca, Svilar, Cobe a Milana ne znam dal voli 1% stanovnika a Valjevo po popisu sa okolnim selima ima preko 100 000 stanovnika. Pa preracunajte njegovu popularnost!!! | |
|
| |
Broj poruka : 3166 Godina : 30 Localisation : tako dje je teska ladovina...hahaha Emploi : posto je Ena missica a Jaca kraljica,onda sam ja PRINCEZA:-) Datum upisa : 31.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 7:43 pm | |
| hvala Monika........
molim DJ..........ne rade mi smajliji a treba mi lol....... | |
|
| |
Broj poruka : 1931 Godina : 32 Localisation : Macedonia Skopje Datum upisa : 03.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 7:44 pm | |
| - plaviandjeo ::
- Ima ih u celoj staroj Jugoslaviji, ali u kolikom broju??? Ako je on najpopularniji zasto nije pobedio??? Sta je sa ostalim kandidatima??? Jedna lasta ne cini prolece!!! U mom gradu je Neca najpopularniji, posle Rada, Silvi, Dinca, Svilar, Cobe a Milana ne znam dal voli 1% stanovnika a Valjevo po popisu sa okolnim selima ima preko 100 000 stanovnika. Pa preracunajte njegovu popularnost!!!
ha ha ha to je bila 4ista sreca sam sasa popovic je rekao ko je naj4esce pobedjivao...ako nisi gledala sada cu da ti kazem MILAN!!!!!!!od 12 emisija on je ima pobeda u 9 prema tome.. nego da ne sirimo temu dalje docice do svadje a ja nemam takvu nameru. | |
|
| |
plaviandjeo Gušter
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 7:45 pm | |
| Pa nek objavi te glasove vec jednom da vidimo tu Milanovu pobedu u 9 cuvenih emisija | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 7:47 pm | |
| - plaviandjeo ::
- Pa nek objavi te glasove vec jednom da vidimo tu Milanovu pobedu u 9 cuvenih emisija
nije do mene sacu da mu kazem mozda me poslusa saleeeeeeeeeeeeeeeee daj objavi glasove | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 7:49 pm | |
| plaviandjele,ako te zmajce uhvati da provociras.......bices banovana........ | |
|
| |
plaviandjeo Gušter
| |
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 7:55 pm | |
| cuti,cuti,jer ako nastavis moracu ja da te banujem a simpa si mi....... a ako znam da provociras a ne banujem te ili nesto tako,onda zmajce mene napada........ | |
|
| |
dragon_girl Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1063 Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 7:59 pm | |
| zwezdasice... zao mi je al moram te razocarati.. u sloveniji stankovic nikako nije najpopularniji... ili se ti kreces u pogresnom drustvu ili ja.. al znaj moje drustvo je ogromno i vecina ljudi koje ja znam gotivi Radmilu a ne Stankovica. | |
|
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| |
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 8:05 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 8:08 pm | |
| - $Jelena$ ::
- izvinte,a Nemanja?
iskreno manje nego rada.. ali stankovica koliko sam ja uspela da provalim ne gotive bas mnogo.. jbg ja verujem da to zavisi i od okoline u kojoj se nalazis.. ja sam u drustvu studenata i starijih.. muskarci navijaju za radu a veci deo zena za nemanju ili dincu.. nesecam se a ma bas nikoga da bi rekao da mu je stankovic ok | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 8:13 pm | |
| | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
Broj poruka : 15303 Godina : 39 Datum upisa : 05.10.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 9:05 pm | |
| hhahahahha ovo je tema o milanu.......jer ste ga videli kod lee kish.....bas je bio extra lik pogotovo sa zekom......... | |
|
| |
ZvEzDaŠiCa Prolaznik
Broj poruka : 96 Godina : 37 Localisation : trenutno Ljubljana, inače Novi sad :) Datum upisa : 03.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 9:22 pm | |
| | |
|
| |
ZvEzDaŠiCa Prolaznik
Broj poruka : 96 Godina : 37 Localisation : trenutno Ljubljana, inače Novi sad :) Datum upisa : 03.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 9:24 pm | |
| | |
|
| |
ZvEzDaŠiCa Prolaznik
| |
| |
ZvEzDaŠiCa Prolaznik
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 9:35 pm | |
| | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 9:36 pm | |
| DOSTA VISE BRE...SAMO SE SVADJATE,NEMATE NISTA PAMETNIJE.I POSLE VAM KRIV DJAVO...NERVIRATE ME...uvek jedno te isto!!!! Mislim da bi trebalo ovde uvesti stroga pravila ponasanja...zbog ove teme se siri los glas,ne samo o forumu vec i o Nemanj i njegovom odnosu sa Milanom..zato ako biste bili ljubazni zajebite vise...ovde neka pisu oni koji vole Milana,a oni koji ga ne vole neka zaobilaze ovu temu,kako bi se sprecili dalji konflikti... | |
|
| |
ZvEzDaŠiCa Prolaznik
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 9:37 pm | |
| - milka cokolada ::
- hhahahahha ovo je tema o milanu.......jer ste ga videli kod lee kish.....bas je bio extra lik pogotovo sa zekom.........
posle danasnje emisije ga jos vise gotivim prirodan, super i daleko od te ufuranosti o kojoj se ovde prica .... samo dalje | |
|
| |
ZvEzDaŠiCa Prolaznik
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 9:39 pm | |
| - Ena88 ::
DOSTA VISE BRE...SAMO SE SVADJATE,NEMATE NISTA PAMETNIJE.I POSLE VAM KRIV DJAVO...NERVIRATE ME...uvek jedno te isto!!!!
Mislim da bi trebalo ovde uvesti stroga pravila ponasanja...zbog ove teme se siri los glas,ne samo o forumu vec i o Nemanj i njegovom odnosu sa Milanom..zato ako biste bili ljubazni zajebite vise...ovde neka pisu oni koji vole Milana,a oni koji ga ne vole neka zaobilaze ovu temu,kako bi se sprecili dalji konflikti... ... ovde i moderatori pricaju protiv milana... mislim nidje veze ... a to da ce neca biti zbog njegovih KAO fanova na losom glasu sam ja rekla davno i davno bas mi je zao nece jer je super momak ,.. ali neki se ponasaju .. hmm... nidje veze | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 9:41 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Milan Stankovic | |
| |
|