NEMANJA STEVANOVIC - FAN KLUB
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na forum Nemanje Stevanovica! Kod nas moci cete da diskutujete o njegovom pevanju, imidzu i dogadjajima vezanim za njega, a cak i da popricate sa njim i druzite se sa forumasima. U okviru ovog sajta bice i dosta slika.

PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Milan Stankovic

Ići dole 
+90
***tinchy***
Kris
dixi_86
Jeca*
Ivana'S
Smajlica
Cupka
Natasa93
M2
Anja*
Kasiva Marija
emotivna luda
Barbara
Jeca666
sekaitaca*
Svetlana***
Jocky
*medaleda*
veronika
DANIJEL 84
simona_mk
mawa
Dushan_SD
crazy_angeL
Lazar01
maky
nadja
Mikijeva _KRASIWA
SANDRA
Srnna
u_prolazu
Girl Zemun
Elena^
_^DeWoJkA_IzNaD_PrOsEkA^_
Beba!
MATEJA
maarijaa
AdminKa
Ruzhica
Jovana
SANJICKA_MAK
Krasiwa
alleksandraa_93
Akaica(MIKI CAR)
Anci
chardonnay
Muchacha
pink girl
Mica 93/2
*ANDREA*
Ana_91
Jecka
Maja_93
ZvEzDaŠiCa
mala
veljdza
Chocolate girl
Sara2
The Best Damn Thing
ljybicaa
Lil' Vanja
Mina-Neca fan
Pahulja
@n@
Majce
BeBa
seLjak
$Jelena$
plaviandjeo
Klik
DJ MW
M*I*C*A
srecica
Mala_djavolica
andjeli5
MeriDzejn
Marianne
UltimaN
Ena88
Jasmina*
thecharmedone
*Comi*
karleusin_manijak
shashava malena
Ana
Brineta__
dragon_girl
paris_hilton
*Richica*
sanja zr
94 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Elena^
VIP foruma
VIP foruma
Elena^

Ženski
Broj poruka : 8794
Godina : 34
Datum upisa : 26.09.2007

Milan Stankovic - Page 18 Empty
PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 18 EmptyPet Okt 12, 2007 4:14 pm

$Jelena$ ::
jeste elena.svasta se moze desiti.....

ja vas po poslednji put molim da se vise ne svadjate!!!!!!!!!!
e pa svi kauz da se ne svagaju a one kao da nesto su zamerili i nece da odustane nijedna
Nazad na vrh Ići dole
http://www.milenaceranic.niceboard.net
AdminKa
Admin
Admin
AdminKa

Ženski
Broj poruka : 2141
Godina : 38
Datum upisa : 12.06.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 18 EmptyPet Okt 12, 2007 5:43 pm

Radi vredjanja Srnna je banovana. Plaviandjeo nisam banovala zato sto nije koristila psovki ali kad je sledeci put vidim na delu, dobija takodje ban.

Poslednji izmenio dana Pet Okt 12, 2007 5:47 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
https://neca-stevanovic.forumsr.com
plaviandjeo
Gušter
Gušter
plaviandjeo

Ženski
Broj poruka : 480
Godina : 44
Datum upisa : 12.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 18 EmptyPet Okt 12, 2007 5:46 pm

jeste elena.svasta se moze desiti.....

ja vas po poslednji put molim da se vise ne svadjate!!!!!!!!!!

Ljudi ja se ne svadjam ja samo tvrdim da je Neca bolji...Procitajte sve moje poruke u nazad pa cete videti ko je koga vredjao!!! cutanje cutanje cutanje cutanje cutanje JA NECU OBOZAVAM, KAO I VECINA VAS KOJI DOLAZE OVDE!!! Zao mi je sto je do ovoga doslo!!!
Nazad na vrh Ići dole
ZvEzDaŠiCa
Prolaznik
Prolaznik
ZvEzDaŠiCa

Ženski
Broj poruka : 96
Godina : 37
Datum upisa : 03.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 18 EmptyPet Okt 12, 2007 9:42 pm

NIJEEEEE FEEEEER Mad Mad Mad

mozda nije vredjala ali ju je stalno dirkala zato sam se i ja postavila na srninu stran... mislim ovo stvarno nema smisla, volite koga hocete ali postujete druge i neznam sto neko ovde pod ovu temu koja je za milana otvorena nebi smeo da ga hvali, cim neko napise da je milan najbolji javlja se tamo neka i pljuje neca je bolji. mislim jeste ovo necin forum ali sto uopste otvarate onda ovakve teme... mozda je za druge bolji dok za nekog nije, sto ljudi sto cudi sto ukusa i dvesta sisa lol!

devojke mislim ovo je bezveze stvarno sranje se desava tu smo da se druzimo i dajemo svoje komentare a ne da se svadjamo ljuta zena

vratite mi srnu, vratite mi srnu, vratite mi srnuuuuuuuuu Embarassed
Nazad na vrh Ići dole
ZvEzDaŠiCa
Prolaznik
Prolaznik
ZvEzDaŠiCa

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 18 EmptyPet Okt 12, 2007 9:44 pm

Srnna ::
Zvezdasice ajde posalji mi na pm tvoj email,da se ispricamo ko normalni ljudi...
PS.samo za tebe;
Zelim ti da ostvarujuci snove ostavljas tragove, da proniknes tisinu i spoznas da si srecna osoba, da te krasi lepota, da te krug Sunceve svetlosti obasja, da budes korak ispred svojih uzora i da vreme ne meris godinama, vec ljubavlju i PRIJATELJIMA!!
ljubav ljubav ljubav ljubav ljubav ljubav ljubav ljubav ljubav ljubav

dali je ovo za bajram Smile lol! hvala srnice mojaaaaaaa zaljubljen zaljubljen ljubav zaljubljen zaljubljen
Nazad na vrh Ići dole
$Jelena$
Hronični forumaš
Hronični forumaš
$Jelena$

Ženski
Broj poruka : 3166
Godina : 30
Emploi : posto je Ena missica a Jaca kraljica,onda sam ja PRINCEZA:-)
Datum upisa : 31.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 18 EmptyPet Okt 12, 2007 11:34 pm

na koliko je Srnna banovana?

4ever ili na nekoliko dana?
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Neca fan
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
Mina-Neca fan

Ženski
Broj poruka : 11913
Godina : 32
Datum upisa : 25.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 18 EmptyPet Okt 12, 2007 11:47 pm

na koliko je Srnna banovana?

4ever ili na nekoliko dana?
sto je banovana??
Nazad na vrh Ići dole
$Jelena$
Hronični forumaš
Hronični forumaš
$Jelena$

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 18 EmptySub Okt 13, 2007 12:03 am

pa banovana je jer vrijedja i svasta zigovara....citaj.......
Nazad na vrh Ići dole
ZvEzDaŠiCa
Prolaznik
Prolaznik
ZvEzDaŠiCa

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 18 EmptySub Okt 13, 2007 12:22 pm

da ju nije ona druga dirala nebi do toga doslo, a srnia joj je dvesta puta rekla pusti me na miru ali ocigledno devojka nerazume srpski Smile lol!
Nazad na vrh Ići dole
dragon_girl
Zavisnik u razvoju
Zavisnik u razvoju
dragon_girl

Ženski
Broj poruka : 1063
Datum upisa : 20.06.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 18 EmptySub Okt 13, 2007 12:32 pm

ZvEzDaŠiCa ::

mozda nije vredjala ali ju je stalno dirkala zato sam se i ja postavila na srninu stran... mislim ovo stvarno nema smisla, volite koga hocete ali postujete druge i neznam sto neko ovde pod ovu temu koja je za milana otvorena nebi smeo da ga hvali, cim neko napise da je milan najbolji javlja se tamo neka i pljuje neca je bolji. mislim jeste ovo necin forum ali sto uopste otvarate onda ovakve teme... mozda je za druge bolji dok za nekog nije, sto ljudi sto cudi sto ukusa i dvesta sisa lol!

devojke mislim ovo je bezveze stvarno sranje se desava tu smo da se druzimo i dajemo svoje komentare a ne da se svadjamo ljuta zena

u njihovu raspravu se nisam upustala sve dok Srnna nije pocela da vredja recima citiram "oces da ti se mamici naj...b...m". ovde ne tvrdim da plaviandjeo nije nista kriva, niti ne stojim na nicijoj strani, ali ona nije ulazila u tako duboko vredjanje pa sam joj za sada ostavila da nije banovana. svaki sledeci korak (pratim je) pogresan, isto joj ce se desiti kao i srni.. naravno ban nije vecan, nego samo privremen, 7 dana.

i da posto verujem da srna ovo cita, da joj porucim... da je plaviandjeo jedna medju starijim forumasicama tu.. tako da i nije bas toliko detence koliko ti mislis - sorry plaviandjeo ali bilo je jace od mene, nisam mogla da precutim lol!

i zalosno je da sam morala ja dete sa 22 godine se ubaciti u raspravu dveh zena Smile
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Neca fan
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
Mina-Neca fan

Ženski
Broj poruka : 11913
Godina : 32
Datum upisa : 25.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 18 EmptySub Okt 13, 2007 12:33 pm

okk
Nazad na vrh Ići dole
dragon_girl
Zavisnik u razvoju
Zavisnik u razvoju
dragon_girl

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 18 EmptySub Okt 13, 2007 12:34 pm

p.s. koliko god te neko provocira, moras da se pridrzavas pravila... mozes ti da je diras nazad i u istoj meri provociras, ali ne sa recima gde se spominje majka...i koesta ti znam kakve zivotinje...
Nazad na vrh Ići dole
plaviandjeo
Gušter
Gušter
plaviandjeo

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 18 EmptySub Okt 13, 2007 12:42 pm

dragon_girl ::

u njihovu raspravu se nisam upustala sve dok Srnna nije pocela da vredja recima citiram "oces da ti se mamici naj...b...m". ovde ne tvrdim da plaviandjeo nije nista kriva, niti ne stojim na nicijoj strani, ali ona nije ulazila u tako duboko vredjanje pa sam joj za sada ostavila da nije banovana. svaki sledeci korak (pratim je) pogresan, isto joj ce se desiti kao i srni.. naravno ban nije vecan, nego samo privremen, 7 dana.

i da posto verujem da srna ovo cita, da joj porucim... da je plaviandjeo jedna medju starijim forumasicama tu.. tako da i nije bas toliko detence koliko ti mislis - sorry plaviandjeo ali bilo je jace od mene, nisam mogla da precutim lol!

i zalosno je da sam morala ja dete sa 22 godine se ubaciti u raspravu dveh zena Smile

Imam 27 godina! Nisam jos toliko matora..
Nazad na vrh Ići dole
dragon_girl
Zavisnik u razvoju
Zavisnik u razvoju
dragon_girl

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 18 EmptySub Okt 13, 2007 12:44 pm

da..ali ona te po njezinoj prici uvrstava kao da imas 15 Wink

dok nebudes imala 48.. nema sta da se brines dal si matora il nisi..citav zivot jos imamo pred sobom Smile
Nazad na vrh Ići dole
plaviandjeo
Gušter
Gušter
plaviandjeo

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 18 EmptySub Okt 13, 2007 12:47 pm

da..ali ona te po njezinoj prici uvrstava kao da imas 15 Wink

dok nebudes imala 48.. nema sta da se brines dal si matora il nisi..citav zivot jos imamo pred sobom Smile

Neka je. Neko moze imati i 100 a da veruju da je jos mlad. Meni je drago ka d neko misli da sam jos dete! Nije nucila jos da uziva ima vremena...Kiss for you ljubav

Poslednji izmenio dana Sub Okt 13, 2007 11:04 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
dragon_girl
Zavisnik u razvoju
Zavisnik u razvoju
dragon_girl

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 18 EmptySub Okt 13, 2007 12:50 pm

samo budi dobra... ljubav
Nazad na vrh Ići dole
$Jelena$
Hronični forumaš
Hronični forumaš
$Jelena$

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 18 EmptySub Okt 13, 2007 1:09 pm

dragonka,oces mi reci jel banovana 4ever ili na koliko dana?
Nazad na vrh Ići dole
dragon_girl
Zavisnik u razvoju
Zavisnik u razvoju
dragon_girl

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 18 EmptySub Okt 13, 2007 1:14 pm

Napisala sam da na 7 dana..
Nazad na vrh Ići dole
simona_mk

Ženski
Broj poruka : 7
Datum upisa : 13.10.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 18 EmptySub Okt 13, 2007 2:21 pm

meni je milan isto ko i rada vestacki stalno se nesto pretvarao i je bio vrlo uobrazen. poz
Nazad na vrh Ići dole
plaviandjeo
Gušter
Gušter
plaviandjeo

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 18 EmptySub Okt 13, 2007 3:45 pm

samo budi dobra... ljubav

Obecavam!!!lol! lol! lol!
Nazad na vrh Ići dole
plaviandjeo
Gušter
Gušter
plaviandjeo

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 18 EmptySub Okt 13, 2007 3:52 pm

simona_mk ::
meni je milan isto ko i rada vestacki stalno se nesto pretvarao i je bio vrlo uobrazen. poz
ljubav
Nazad na vrh Ići dole
$Jelena$
Hronični forumaš
Hronični forumaš
$Jelena$

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 18 EmptySub Okt 13, 2007 5:17 pm

simona,dobrodoslaaaaaa!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
DANIJEL 84
Elita foruma
Elita foruma
DANIJEL 84

Muški
Broj poruka : 15303
Godina : 39
Datum upisa : 05.10.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 18 EmptySub Okt 13, 2007 8:55 pm

jao pa ovako za milana mislim sve najbolje....dobar decko i lepo peva i izgleda

ima lepu frizuru.........pesma mu je extraaaaa
Nazad na vrh Ići dole
ZvEzDaŠiCa
Prolaznik
Prolaznik
ZvEzDaŠiCa

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 18 EmptySub Okt 13, 2007 9:53 pm

VI NEMATE POJMA ... UVEK PLJUJETE PO NAJJAČIMA ... RADA I MIKI IMA DA NAPRAVE LOM Cool

i nije to samo moje misljenje vec malo pratite koliko narod voli njih ... svi su oni ok, ja obozavam pored rade i mikija, i necu i svilenog a ni ostali nisu losi, to je bas prva generacija ZG da su svi super ... alkoholizam
Nazad na vrh Ići dole
DJ MW
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
DJ MW

Muški
Broj poruka : 13192
Godina : 36
Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8)

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 18 EmptyNed Okt 14, 2007 12:28 am

VI NEMATE POJMA ... UVEK PLJUJETE PO NAJJAČIMA ... RADA I MIKI IMA DA NAPRAVE LOM Cool

i nije to samo moje misljenje vec malo pratite koliko narod voli njih ... svi su oni ok, ja obozavam pored rade i mikija, i necu i svilenog a ni ostali nisu losi, to je bas prva generacija ZG da su svi super ... alkoholizam
Ma vazhi... Stankovic je xtra... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
http://www.escforum.net/forum/index.php
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 18 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Milan Stankovic
Nazad na vrh 
Strana 18 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
NEMANJA STEVANOVIC - FAN KLUB :: Arhiv-
Skoči na: