| Milan Stankovic | |
|
+90***tinchy*** Kris dixi_86 Jeca* Ivana'S Smajlica Cupka Natasa93 M2 Anja* Kasiva Marija emotivna luda Barbara Jeca666 sekaitaca* Svetlana*** Jocky *medaleda* veronika DANIJEL 84 simona_mk mawa Dushan_SD crazy_angeL Lazar01 maky nadja Mikijeva _KRASIWA SANDRA Srnna u_prolazu Girl Zemun Elena^ _^DeWoJkA_IzNaD_PrOsEkA^_ Beba! MATEJA maarijaa AdminKa Ruzhica Jovana SANJICKA_MAK Krasiwa alleksandraa_93 Akaica(MIKI CAR) Anci chardonnay Muchacha pink girl Mica 93/2 *ANDREA* Ana_91 Jecka Maja_93 ZvEzDaŠiCa mala veljdza Chocolate girl Sara2 The Best Damn Thing ljybicaa Lil' Vanja Mina-Neca fan Pahulja @n@ Majce BeBa seLjak $Jelena$ plaviandjeo Klik DJ MW M*I*C*A srecica Mala_djavolica andjeli5 MeriDzejn Marianne UltimaN Ena88 Jasmina* thecharmedone *Comi* karleusin_manijak shashava malena Ana Brineta__ dragon_girl paris_hilton *Richica* sanja zr 94 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Elena^ VIP foruma
Broj poruka : 8794 Godina : 34 Localisation : Macedonia Datum upisa : 26.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pet Okt 12, 2007 4:14 pm | |
| - $Jelena$ ::
- jeste elena.svasta se moze desiti.....
ja vas po poslednji put molim da se vise ne svadjate!!!!!!!!!! e pa svi kauz da se ne svagaju a one kao da nesto su zamerili i nece da odustane nijedna | |
|
| |
AdminKa Admin
Broj poruka : 2141 Godina : 38 Datum upisa : 12.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pet Okt 12, 2007 5:43 pm | |
| Radi vredjanja Srnna je banovana. Plaviandjeo nisam banovala zato sto nije koristila psovki ali kad je sledeci put vidim na delu, dobija takodje ban.
Poslednji izmenio dana Pet Okt 12, 2007 5:47 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
plaviandjeo Gušter
Broj poruka : 480 Godina : 44 Localisation : Valjevo Datum upisa : 12.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pet Okt 12, 2007 5:46 pm | |
| | |
|
| |
ZvEzDaŠiCa Prolaznik
Broj poruka : 96 Godina : 37 Localisation : trenutno Ljubljana, inače Novi sad :) Datum upisa : 03.09.2007
| |
| |
ZvEzDaŠiCa Prolaznik
Broj poruka : 96 Godina : 37 Localisation : trenutno Ljubljana, inače Novi sad :) Datum upisa : 03.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pet Okt 12, 2007 9:44 pm | |
| | |
|
| |
$Jelena$ Hronični forumaš
Broj poruka : 3166 Godina : 30 Localisation : tako dje je teska ladovina...hahaha Emploi : posto je Ena missica a Jaca kraljica,onda sam ja PRINCEZA:-) Datum upisa : 31.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pet Okt 12, 2007 11:34 pm | |
| na koliko je Srnna banovana?
4ever ili na nekoliko dana? | |
|
| |
Mina-Neca fan Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 11913 Godina : 32 Datum upisa : 25.08.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pet Okt 12, 2007 11:47 pm | |
- na koliko je Srnna banovana?
4ever ili na nekoliko dana? sto je banovana?? | |
|
| |
Broj poruka : 3166 Godina : 30 Localisation : tako dje je teska ladovina...hahaha Emploi : posto je Ena missica a Jaca kraljica,onda sam ja PRINCEZA:-) Datum upisa : 31.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sub Okt 13, 2007 12:03 am | |
| pa banovana je jer vrijedja i svasta zigovara....citaj....... | |
|
| |
ZvEzDaŠiCa Prolaznik
| |
| |
dragon_girl Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1063 Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sub Okt 13, 2007 12:32 pm | |
| - ZvEzDaŠiCa ::
- NIJEEEEE FEEEEER
mozda nije vredjala ali ju je stalno dirkala zato sam se i ja postavila na srninu stran... mislim ovo stvarno nema smisla, volite koga hocete ali postujete druge i neznam sto neko ovde pod ovu temu koja je za milana otvorena nebi smeo da ga hvali, cim neko napise da je milan najbolji javlja se tamo neka i pljuje neca je bolji. mislim jeste ovo necin forum ali sto uopste otvarate onda ovakve teme... mozda je za druge bolji dok za nekog nije, sto ljudi sto cudi sto ukusa i dvesta sisa
devojke mislim ovo je bezveze stvarno tu smo da se druzimo i dajemo svoje komentare a ne da se svadjamo
vratite mi srnu, vratite mi srnu, vratite mi srnuuuuuuuuu u njihovu raspravu se nisam upustala sve dok Srnna nije pocela da vredja recima citiram "oces da ti se mamici naj...b...m". ovde ne tvrdim da plaviandjeo nije nista kriva, niti ne stojim na nicijoj strani, ali ona nije ulazila u tako duboko vredjanje pa sam joj za sada ostavila da nije banovana. svaki sledeci korak (pratim je) pogresan, isto joj ce se desiti kao i srni.. naravno ban nije vecan, nego samo privremen, 7 dana. i da posto verujem da srna ovo cita, da joj porucim... da je plaviandjeo jedna medju starijim forumasicama tu.. tako da i nije bas toliko detence koliko ti mislis - sorry plaviandjeo ali bilo je jace od mene, nisam mogla da precutim i zalosno je da sam morala ja dete sa 22 godine se ubaciti u raspravu dveh zena | |
|
| |
Mina-Neca fan Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 11913 Godina : 32 Datum upisa : 25.08.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sub Okt 13, 2007 12:33 pm | |
- pa banovana je jer vrijedja i svasta zigovara....citaj.......
okk | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sub Okt 13, 2007 12:34 pm | |
| p.s. koliko god te neko provocira, moras da se pridrzavas pravila... mozes ti da je diras nazad i u istoj meri provociras, ali ne sa recima gde se spominje majka...i koesta ti znam kakve zivotinje... | |
|
| |
plaviandjeo Gušter
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sub Okt 13, 2007 12:42 pm | |
| - dragon_girl ::
- ZvEzDaŠiCa ::
- NIJEEEEE FEEEEER
mozda nije vredjala ali ju je stalno dirkala zato sam se i ja postavila na srninu stran... mislim ovo stvarno nema smisla, volite koga hocete ali postujete druge i neznam sto neko ovde pod ovu temu koja je za milana otvorena nebi smeo da ga hvali, cim neko napise da je milan najbolji javlja se tamo neka i pljuje neca je bolji. mislim jeste ovo necin forum ali sto uopste otvarate onda ovakve teme... mozda je za druge bolji dok za nekog nije, sto ljudi sto cudi sto ukusa i dvesta sisa
devojke mislim ovo je bezveze stvarno tu smo da se druzimo i dajemo svoje komentare a ne da se svadjamo
vratite mi srnu, vratite mi srnu, vratite mi srnuuuuuuuuu
u njihovu raspravu se nisam upustala sve dok Srnna nije pocela da vredja recima citiram "oces da ti se mamici naj...b...m". ovde ne tvrdim da plaviandjeo nije nista kriva, niti ne stojim na nicijoj strani, ali ona nije ulazila u tako duboko vredjanje pa sam joj za sada ostavila da nije banovana. svaki sledeci korak (pratim je) pogresan, isto joj ce se desiti kao i srni.. naravno ban nije vecan, nego samo privremen, 7 dana.
i da posto verujem da srna ovo cita, da joj porucim... da je plaviandjeo jedna medju starijim forumasicama tu.. tako da i nije bas toliko detence koliko ti mislis - sorry plaviandjeo ali bilo je jace od mene, nisam mogla da precutim
i zalosno je da sam morala ja dete sa 22 godine se ubaciti u raspravu dveh zena Imam 27 godina! Nisam jos toliko matora.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sub Okt 13, 2007 12:44 pm | |
| da..ali ona te po njezinoj prici uvrstava kao da imas 15 dok nebudes imala 48.. nema sta da se brines dal si matora il nisi..citav zivot jos imamo pred sobom | |
|
| |
plaviandjeo Gušter
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sub Okt 13, 2007 12:47 pm | |
|
Poslednji izmenio dana Sub Okt 13, 2007 11:04 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sub Okt 13, 2007 12:50 pm | |
| samo budi dobra... | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sub Okt 13, 2007 1:09 pm | |
| dragonka,oces mi reci jel banovana 4ever ili na koliko dana? | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sub Okt 13, 2007 1:14 pm | |
| Napisala sam da na 7 dana.. | |
|
| |
simona_mk
Broj poruka : 7 Datum upisa : 13.10.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sub Okt 13, 2007 2:21 pm | |
| meni je milan isto ko i rada vestacki stalno se nesto pretvarao i je bio vrlo uobrazen. poz | |
|
| |
plaviandjeo Gušter
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sub Okt 13, 2007 3:45 pm | |
| | |
|
| |
plaviandjeo Gušter
| |
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sub Okt 13, 2007 5:17 pm | |
| simona,dobrodoslaaaaaa!!!!!!!! | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
Broj poruka : 15303 Godina : 39 Datum upisa : 05.10.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sub Okt 13, 2007 8:55 pm | |
| jao pa ovako za milana mislim sve najbolje....dobar decko i lepo peva i izgleda
ima lepu frizuru.........pesma mu je extraaaaa | |
|
| |
ZvEzDaŠiCa Prolaznik
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sub Okt 13, 2007 9:53 pm | |
| VI NEMATE POJMA ... UVEK PLJUJETE PO NAJJAČIMA ... RADA I MIKI IMA DA NAPRAVE LOM i nije to samo moje misljenje vec malo pratite koliko narod voli njih ... svi su oni ok, ja obozavam pored rade i mikija, i necu i svilenog a ni ostali nisu losi, to je bas prva generacija ZG da su svi super ... | |
|
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Okt 14, 2007 12:28 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Milan Stankovic | |
| |
|
| |
| Milan Stankovic | |
|