| Milan Stankovic | |
|
+90***tinchy*** Kris dixi_86 Jeca* Ivana'S Smajlica Cupka Natasa93 M2 Anja* Kasiva Marija emotivna luda Barbara Jeca666 sekaitaca* Svetlana*** Jocky *medaleda* veronika DANIJEL 84 simona_mk mawa Dushan_SD crazy_angeL Lazar01 maky nadja Mikijeva _KRASIWA SANDRA Srnna u_prolazu Girl Zemun Elena^ _^DeWoJkA_IzNaD_PrOsEkA^_ Beba! MATEJA maarijaa AdminKa Ruzhica Jovana SANJICKA_MAK Krasiwa alleksandraa_93 Akaica(MIKI CAR) Anci chardonnay Muchacha pink girl Mica 93/2 *ANDREA* Ana_91 Jecka Maja_93 ZvEzDaŠiCa mala veljdza Chocolate girl Sara2 The Best Damn Thing ljybicaa Lil' Vanja Mina-Neca fan Pahulja @n@ Majce BeBa seLjak $Jelena$ plaviandjeo Klik DJ MW M*I*C*A srecica Mala_djavolica andjeli5 MeriDzejn Marianne UltimaN Ena88 Jasmina* thecharmedone *Comi* karleusin_manijak shashava malena Ana Brineta__ dragon_girl paris_hilton *Richica* sanja zr 94 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
nadja Prolaznik
Broj poruka : 55 Godina : 40 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.10.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pon Okt 08, 2007 10:08 pm | |
| Hvalaaaaaaaaaaa punoooooooo,cela je fenomenalnaaaaaaaaa Da li je neko skinuo Necinu ali celu???? | |
|
| |
The Best Damn Thing Hronični forumaš
Broj poruka : 1931 Godina : 32 Localisation : Macedonia Skopje Datum upisa : 03.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pon Okt 08, 2007 10:15 pm | |
| JOS UVEK-MILAN STANKOVIC-CEO TEXT!!!!!!!!!
ZNAM KAD TE UGLEDAM NA PRAGU SWOM DA MI DOLAZIS KAD NEMAS KOME TVOJA RUKA U MOJOJ KOSI NEMIR NOSI ZNAM AL NE MOGU DA TI KAZEM NE KAO SUZA KOJA SAMA KRENE TO JE JACE OD MENE
REFREN JOS UVEK SLUTIM DODIR TVOJ, JOS UVEK SANJAM DA SI TU U MORU TVOJIH LAZI JA JOS TRAZIM ISTINU AL ZNAM DA KASNIJE IL PRE TI OPET OSTAVICES ME ALI TUGA S TOBOM NEGO SRECA BEZ TEBE=2X[/color] ZNAM TI BI HTELA DA TI BUDEM DRUG ZNAM DA NE SANJAMO SNOVE ISTE TVOJE USNE ME LJUBE AL NA DRUGOG MISLE ZNAM ALI NE MOGU DA TI KAZEM NE KAO SUZA KOJA SAMA KRENE TO JE JACE OD MENE... REFREN OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO REFERN
Poslednji izmenio dana Uto Okt 09, 2007 12:14 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
$Jelena$ Hronični forumaš
Broj poruka : 3166 Godina : 30 Localisation : tako dje je teska ladovina...hahaha Emploi : posto je Ena missica a Jaca kraljica,onda sam ja PRINCEZA:-) Datum upisa : 31.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pon Okt 08, 2007 10:41 pm | |
| monika,molim ste da ne pises cio post u boji..... pravila,jbg..... | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Uto Okt 09, 2007 1:39 am | |
| Nije losa pesmicica... jedna od boljih... | |
|
| |
Lazar01 Hronični forumaš
Broj poruka : 2307 Godina : 29 Localisation : BEOGRAD Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Uto Okt 09, 2007 11:58 am | |
| | |
|
| |
The Best Damn Thing Hronični forumaš
Broj poruka : 1931 Godina : 32 Localisation : Macedonia Skopje Datum upisa : 03.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Uto Okt 09, 2007 12:14 pm | |
| sorry jeco nisam znala....tekst sam ja iskuckala | |
|
| |
Chocolate girl Hronični forumaš
Broj poruka : 1903 Godina : 32 Localisation : Be0gRad Emploi : lepa a sama kazu ne ide pod ruku....lepa i luda to je moja dijagnoza.... Datum upisa : 16.08.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Uto Okt 09, 2007 12:54 pm | |
| milanova pesma mi je ok,edna mi je od boljih | |
|
| |
ZvEzDaŠiCa Prolaznik
Broj poruka : 96 Godina : 37 Localisation : trenutno Ljubljana, inače Novi sad :) Datum upisa : 03.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Uto Okt 09, 2007 2:47 pm | |
| | |
|
| |
pink girl Hronični forumaš
Broj poruka : 3991 Godina : 40 Localisation : ..uvek tamo gde je najbolje :)) Datum upisa : 02.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Uto Okt 09, 2007 3:02 pm | |
| Pesma je bruuuka dobra....Nasla sam se u njoj..po hiljaditi put..eee jbg.. | |
|
| |
Broj poruka : 3166 Godina : 30 Localisation : tako dje je teska ladovina...hahaha Emploi : posto je Ena missica a Jaca kraljica,onda sam ja PRINCEZA:-) Datum upisa : 31.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Uto Okt 09, 2007 5:46 pm | |
| pink!!!!!!!!!!! sacuvaj Boze,kakav avatar!!!! moni,nema frke,to ti je samo za ubuduce........ | |
|
| |
Srnna Prolaznik
Broj poruka : 98 Godina : 55 Localisation : Vrsac(U Milanovom srcu)... Datum upisa : 22.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Uto Okt 09, 2007 8:18 pm | |
| plaviandjeo o kakvim ti sedeljkama govoris?...Ja mislim da ti ne znas sta je pravi fan club?Sta mislis da su svi ovi forumi fan klubovi?????Nemoj da me zasmejavas majke ti...ako te interesuje sta je fan klub,dacu ti broj Momcila Bajagica pa se raspitaj kakav je bio moj fan klub u Sarajevu "BAJAGA&INSTRUKTORI",koji sam ja drzala citavih 7god i nebi se raspao da nije bilo prokletog rata u bivsoj Jugi!!! | |
|
| |
ZvEzDaŠiCa Prolaznik
Broj poruka : 96 Godina : 37 Localisation : trenutno Ljubljana, inače Novi sad :) Datum upisa : 03.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Uto Okt 09, 2007 10:53 pm | |
| - Srnna ::
- plaviandjeo o kakvim ti sedeljkama govoris?...Ja mislim da ti ne znas sta je pravi fan club?Sta mislis da su svi ovi forumi fan klubovi?????Nemoj da me zasmejavas majke ti...ako te interesuje sta je fan klub,dacu ti broj Momcila Bajagica pa se raspitaj kakav je bio moj fan klub u Sarajevu "BAJAGA&INSTRUKTORI",koji sam ja drzala citavih 7god i nebi se raspao da nije bilo prokletog rata u bivsoj Jugi!!!
srnice moja nemoj se raspravljati sa nekima sa kojima ti nije potrebno | |
|
| |
plaviandjeo Gušter
Broj poruka : 480 Godina : 44 Localisation : Valjevo Datum upisa : 12.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 10, 2007 12:08 am | |
| Srnno, ja sam vec jednom rekla sta sam imala. Ti previse dizes cenu "tvojim Krasivama" i nije mi jasno sa si pokusala da mi kazes da je ovo smejurija od fan kluba ili da poznajes Bajagu??????? | |
|
| |
crazy_angeL Hronični forumaš
Broj poruka : 2486 Godina : 36 Localisation : Vienna / Pozarevac Datum upisa : 20.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 10, 2007 1:03 am | |
| meni se bas xtra svdija njegova PS: imate na www.tekstovi.net tekstove pesama, pa pogledajte | |
|
| |
Srnna Prolaznik
Broj poruka : 98 Godina : 55 Localisation : Vrsac(U Milanovom srcu)... Datum upisa : 22.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 10, 2007 2:19 am | |
| plaviandjeo shvati sta sam htela da ti kazem,a Bajagu ne da poznajem nego smo prijatelji vec 15.godina...naime ne poznajem ja samo Bajagu vec i jos neke koji su bili popularni u bivsoj Jugi a i sada su.Znas ja sam Sarajka i svoju mladost provela sam bas sa muzicarima,a sada sam sretno udata i manje vise se ne bavim time! Pa draga moja nisam ja napustila skolu sto je nisam voljela nego sto sam htela da budem uz svog "muzicara",koji je i bio moja prva ljubav-Sasa Losic. U tom poslu ti je dosta da si dobar sa jednom zvezdom ili da imas nekakvu vezu i odma te svi poznaju...to je bar lako!!! Pa kad bi ti rekla koga sve poznajem ti bi pala na dupe.Nekad i treba da popijes casu gorkih suza...a mojim Krasiwama ne dizem cenu,one su nezamenjive!!! | |
|
| |
plaviandjeo Gušter
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 10, 2007 2:40 pm | |
| Covek se ne meri po broju ljudi koje poznaje, vec po svojim kvalitetima, a tvoje Krasive su i te kakao zamenljive... | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 10, 2007 4:04 pm | |
| uh,ovo je bilo......nisko...... | |
|
| |
plaviandjeo Gušter
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 10, 2007 4:11 pm | |
| Nisam ja mislila nista lose, ali Srnna non stop prica kako su oni nezamenljivi, najbolji, sve znaju...a kod nas ima mnogo boljih od 'nezamenljivih krasiva" | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 10, 2007 4:23 pm | |
| e pa to da.........malo mi idu na zivce,ali ......... ah,da,mozda opet uradim sto ce prouzrakati svadje...... al ce onda da se ljuti dragon,pa necu....... a mogla bih.......... | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 10, 2007 4:25 pm | |
| Jelena...nemoj molim te... | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 10, 2007 4:32 pm | |
| pa necu......... hm.........necu.......hm........ipak ne......... al ako mi dodje jednog dana........ hm........... | |
|
| |
Srnna Prolaznik
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 10, 2007 5:43 pm | |
| A koje to ti kvalitete imas sto drugi nemaju?Jesi ti nesto pametnija ili ti je tata bio filozof pa si zato pametna na njega...hmm...zao mi je sto moram da ti kazem ali ja dok sam uzivala u carima prve ljubavi i zaljudjenost nekog pevaca ti si mozda tek bila u planu da se rodis!!!Zato mene ne usporedjuj sa sobom nego nadji nekog sebi ravnog...a da i boli me vise neka stvar dali Neca ili Milan imaju bolje fanove. Vreme ce ipak pokazati ko je in a ko out.... Zivi bili pa videli.... | |
|
| |
Srnna Prolaznik
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 10, 2007 5:45 pm | |
| E zaboravila sam da pozdravim najboljeg fana na forumu... zvezdasice veliki kiss i pozdrav! Da su nam svi takvi fanovi daleko bi dogurali!!!!!!!! | |
|
| |
Anci Gušter
Broj poruka : 756 Godina : 35 Localisation : CETEREZE City a i po Svajcarske vecinom vremena...! Emploi : Plandovanje po kaficima...! Loisirs : Pice i pusenje po kaficima naravno ;-) Datum upisa : 12.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 10, 2007 5:51 pm | |
| Ja ne znam sta vi mislite, ja o Milanu super imam misljenje, decko je simpatican i super peva, mislim dogurace daleko u to nema sumlje. Samo napred!!! | |
|
| |
paris_hilton Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1444 Godina : 34 Localisation : Svuda negde :) Emploi : Umem da te volim k'o nijedna... Loisirs : www.myspace.com/mina_hilton Datum upisa : 17.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 10, 2007 6:12 pm | |
| E meni se svidja njegova pesmica....... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Milan Stankovic | |
| |
|
| |
| Milan Stankovic | |
|