NEMANJA STEVANOVIC - FAN KLUB
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na forum Nemanje Stevanovica! Kod nas moci cete da diskutujete o njegovom pevanju, imidzu i dogadjajima vezanim za njega, a cak i da popricate sa njim i druzite se sa forumasima. U okviru ovog sajta bice i dosta slika.

PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Milan Stankovic

Ići dole 
+90
***tinchy***
Kris
dixi_86
Jeca*
Ivana'S
Smajlica
Cupka
Natasa93
M2
Anja*
Kasiva Marija
emotivna luda
Barbara
Jeca666
sekaitaca*
Svetlana***
Jocky
*medaleda*
veronika
DANIJEL 84
simona_mk
mawa
Dushan_SD
crazy_angeL
Lazar01
maky
nadja
Mikijeva _KRASIWA
SANDRA
Srnna
u_prolazu
Girl Zemun
Elena^
_^DeWoJkA_IzNaD_PrOsEkA^_
Beba!
MATEJA
maarijaa
AdminKa
Ruzhica
Jovana
SANJICKA_MAK
Krasiwa
alleksandraa_93
Akaica(MIKI CAR)
Anci
chardonnay
Muchacha
pink girl
Mica 93/2
*ANDREA*
Ana_91
Jecka
Maja_93
ZvEzDaŠiCa
mala
veljdza
Chocolate girl
Sara2
The Best Damn Thing
ljybicaa
Lil' Vanja
Mina-Neca fan
Pahulja
@n@
Majce
BeBa
seLjak
$Jelena$
plaviandjeo
Klik
DJ MW
M*I*C*A
srecica
Mala_djavolica
andjeli5
MeriDzejn
Marianne
UltimaN
Ena88
Jasmina*
thecharmedone
*Comi*
karleusin_manijak
shashava malena
Ana
Brineta__
dragon_girl
paris_hilton
*Richica*
sanja zr
94 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
$Jelena$
Hronični forumaš
Hronični forumaš
$Jelena$

Ženski
Broj poruka : 3166
Godina : 30
Emploi : posto je Ena missica a Jaca kraljica,onda sam ja PRINCEZA:-)
Datum upisa : 31.07.2007

Milan Stankovic - Page 14 Empty
PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 14 EmptyPet Okt 05, 2007 2:32 pm

ja napadala?

nisam.......samo sam rekla......

znas.......sad bih nesto pocela da pricam,ali necu,jer vise stvarno jedno te isto da ponavljam....niti da se svadjam......

hm......ni tebe niko nije napao sto volis Milana........

ja sam rekla da vama niko ne brani da ga volite,samo zasto na Nemanjinom forumu podrzavate Mialna?

nema mi logike tu........
Nazad na vrh Ići dole
DJ MW
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
DJ MW

Muški
Broj poruka : 13192
Godina : 36
Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8)
Datum upisa : 20.06.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 14 EmptyPet Okt 05, 2007 2:53 pm

$Jelena$ ::
ja napadala?

znas.......sad bih nesto pocela da pricam,ali necu,jer vise stvarno jedno te isto da ponavljam....niti da se svadjam......

ja sam rekla da vama niko ne brani da ga volite,samo zasto na Nemanjinom forumu podrzavate Mialna?

Pa dobro, i ja podrzhavam Nemanju na Radinom i Sanjinom... Ali podrzhavam i njih dve... Tako da ni meni nije jasno ako neko dolazi ovamo SAMO zbog Stankovica... Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
http://www.escforum.net/forum/index.php
$Jelena$
Hronični forumaš
Hronični forumaš
$Jelena$

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 14 EmptyPet Okt 05, 2007 3:26 pm

DJ MW ::
ja napadala?

Pa dobro, i ja podrzhavam Nemanju na Radinom i Sanjinom... Ali podrzhavam i njih dve... Tako da ni meni nije jasno ako neko dolazi ovamo SAMO zbog Stankovica... Rolling Eyes

pa jeste.......one su samo u obvoj temi aktivne....

a da ja pitam dragon da je fino izbrisem?
Nazad na vrh Ići dole
Girl Zemun
Hronični forumaš
Hronični forumaš
Girl Zemun

Ženski
Broj poruka : 1833
Datum upisa : 26.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 14 EmptyPet Okt 05, 2007 3:27 pm

ja napadala?

xexe...nemoj....posizece
Nazad na vrh Ići dole
Srnna
Prolaznik
Prolaznik
Srnna

Ženski
Broj poruka : 98
Godina : 55
Datum upisa : 22.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 14 EmptyPet Okt 05, 2007 3:31 pm

Ja sam dosla na Necin forum jer nemam nista protiv njega kao ni protiv ostalih.
Samo sto je Milan moj favorit i sto mi je zao sto nije pobedio kao ni vas Neca.
Uopste se nisam nadala da ce Svilar da odnese pobedu,mislila sam da ce to biti Dinca ili Rada ali jbga...Na ostalim forumima Milanovim nisam jos videla da neko pljuje po Neci kao ni na mom sajtu posvecenom Milanu!Pozdrav
Nazad na vrh Ići dole
http://www.tosebigking.yourme.net
$Jelena$
Hronični forumaš
Hronični forumaš
$Jelena$

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 14 EmptyPet Okt 05, 2007 3:40 pm

dobro Srno....kao prvo....dobrodosla.......a ja necu da se svadjam.......vise ne....

koji su to milanovi forumi,ja ni za jedan ne znam.......

nemoj da postavljas linkove.......
Nazad na vrh Ići dole
dragon_girl
Zavisnik u razvoju
Zavisnik u razvoju
dragon_girl

Ženski
Broj poruka : 1063

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 14 EmptyPet Okt 05, 2007 7:42 pm

ja napadala?

tema CE DA OSTANE! nalazi se u forumu zvezde granda 2007.. ovo jest forum posvecen Nemanji Stevanovica, ali on je dio grupe gde su i ostali pevaci.. Ovde smo da SE DRUZIMO i da delimo misljenja, a o okusima se ne raspravlja. U interesu nam je da sto vise forumasa obstanen i bude aktivnih na forumu, jer ovde je svako iz drugog razloga.. neki radi Nemanje, neki radi slika, neki radi klipova, neki radi drustva, neki radi Mikija, Rade, Silvije itd. Ali svi imamo nesto zajednicko.. Svi volimo Zvezde Granda.
Nazad na vrh Ići dole
$Jelena$
Hronični forumaš
Hronični forumaš
$Jelena$

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 14 EmptySub Okt 06, 2007 10:27 am

vidis da sam se predomislila.....

nisam te pitala........
Nazad na vrh Ići dole
ZvEzDaŠiCa
Prolaznik
Prolaznik
ZvEzDaŠiCa

Ženski
Broj poruka : 96
Godina : 37
Datum upisa : 03.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 14 EmptySub Okt 06, 2007 11:24 am

jelenica e pa nisi u pravu... pogledaj moje poruke i videces da sam aktivna kod mnogih tema a ne samo kod stankovica... Wink

cheers mikiiiiiiiiiiiiiiiiii cheers
Nazad na vrh Ići dole
$Jelena$
Hronični forumaš
Hronični forumaš
$Jelena$

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 14 EmptySub Okt 06, 2007 11:33 am

e pa izvini.................

dakle,zelim nesto da kazem:ne bih voljela vise rasprava oko milana,zasto mi djevojke da se svadjamo oko jednog momka lol lol lol

onda.........svi mi imamo razlicit pogled na stvari....ja sam X puta rekla da ne volim milana........

i to ja tako......

evo npr.

nikad mi nece biti jasan moj tata.........

ne voli cecu,colu i serifovicku......koga on voli nije mi jasno?
ni brenu ne voli.........

dakle,i super zvijezde imaju svoje fanove i antifanove.....

i necemo oko toga da se vise svadjamo........

pozdrav za krasive i dobrodosle............
Nazad na vrh Ići dole
Srnna
Prolaznik
Prolaznik
Srnna

Ženski
Broj poruka : 98
Godina : 55
Datum upisa : 22.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 14 EmptySub Okt 06, 2007 2:20 pm

Bilo bi glupo da se raspravljamo oko jednog momka pogotovo sto je sigurno da Milan nece biti moj kao ni Neca tvoj!Daleki je put do zvezda...pozdrav
Nazad na vrh Ići dole
http://www.tosebigking.yourme.net
mala
Hronični forumaš
Hronični forumaš
mala

Ženski
Broj poruka : 2173
Godina : 33
Datum upisa : 19.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 14 EmptySub Okt 06, 2007 2:32 pm

Srnna ::
Bilo bi glupo da se raspravljamo oko jednog momka pogotovo sto je sigurno da Milan nece biti moj kao ni Neca tvoj!Daleki je put do zvezda...pozdrav

Pa naravno da je glupo da se oko toga svadjate....
Nazad na vrh Ići dole
$Jelena$
Hronični forumaš
Hronični forumaš
$Jelena$

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 14 EmptySub Okt 06, 2007 2:52 pm

da,da,to mi je bila poenta.....

kao da se mi svadjamo oko jednog momka kojeg jedna treba da zavede...kuku kako se vidi da mi je ovo vino od slave (mislila sam na krsnu slavu,danas mi je slava,SV. Jovana Krstitelj) udarilo u glavu.....lol lol lol lol lol lol lol

pa da srnno.......necemo se svadjati,on ce ionako biti tvoj,Neca moj i kraj price.......lol lol lol lol lol lol lol

salim se naravno.....

izvini ako sam ucinila da ti bude nelagodno ovdje......

ja volim da se svadjam.....Rolling Eyes

pokusavam to da iskorijenim.....pozz.......
Nazad na vrh Ići dole
DJ MW
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
DJ MW

Muški

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 14 EmptySub Okt 06, 2007 3:00 pm

da,da,to mi je bila poenta.....

kao da se mi svadjamo oko jednog momka kojeg jedna treba da zavede...kuku kako se vidi da mi je ovo vino od slave (mislila sam na krsnu slavu,danas mi je slava,SV. Jovana Krstitelj) udarilo u glavu.....lol lol lol lol lol lol lol

ja volim da se svadjam.....Rolling Eyes

pokusavam to da iskorijenim.....pozz.......
lol! lol! lol!

Srecna slava... Wink Hoce biti nekih kolacha...? lol!
Nazad na vrh Ići dole
$Jelena$
Hronični forumaš
Hronični forumaš
$Jelena$

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 14 EmptySub Okt 06, 2007 3:16 pm

hoce..........

evo biraj,naruci,odma' cu da ti napravim......da cujem....

STA SE SMIJES?

pa moji bezuspjesni pokusaji..... lol
Nazad na vrh Ići dole
DJ MW
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
DJ MW

Muški

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 14 EmptySub Okt 06, 2007 3:20 pm

hoce..........

evo biraj,naruci,odma' cu da ti napravim......da cujem....

STA SE SMIJES?

pa moji bezuspjesni pokusaji..... lol
Pa smeshkam se zato shto mi simpatichno... lol!
Nazad na vrh Ići dole
$Jelena$
Hronični forumaš
Hronični forumaš
$Jelena$

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 14 EmptySub Okt 06, 2007 3:28 pm

hm........

e pa ti si glavni krivac za sve to.....ti me zarazio........ lol! lol! lol!

i sta narucujemo od kolaca? lol! lol! lol!
Nazad na vrh Ići dole
DJ MW
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
DJ MW

Muški

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 14 EmptySub Okt 06, 2007 3:31 pm

Bajadere................ hrana hrana hrana

'Ajde necemo vishe offtopic... lol!
Nazad na vrh Ići dole
$Jelena$
Hronični forumaš
Hronični forumaš
$Jelena$

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 14 EmptySub Okt 06, 2007 3:38 pm

jel idu jaja u bajadere? scratch
lol! lol! lol!

ajde nesto drugo.....sto znam da spremim.....dobro razmisli jer ti izbor nije preveliki.... lol! lol! lol!

ma necemo vise,mi to nemamo obicaj da radimo..... lol! lol! lol!

ocemo na chat?
Nazad na vrh Ići dole
The Best Damn Thing
Hronični forumaš
Hronični forumaš
The Best Damn Thing

Ženski
Broj poruka : 1931
Godina : 32

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 14 EmptySub Okt 06, 2007 9:09 pm

SPOKOJAN SAM

Milan Stankovic ne smatra da je cetvrto mesto
u finalu Zvezda Granda neuspeh,mada su njegovi
mnogobrojni fanovi razocaran.On je siguran da ce imati
izuzetno uspesnu muzicku karijeru u okviru najvece
diskografske kuce na Balkanu

Strasti posle velikog finala "Zvezda Granda 2007"na beogradskom stadionu "Tasmajdan" polako se stisavaju.Iako prema misljenju mnogih favorit Milan Stankovic,simpaticni plavokosi decko iz Obrenovca,takmicenje je zavrsio na cetvrtom mestu.To je bio sok za njegove mnogobrojne fanove,a ni on nije ostao ravnodusan.
Po novinama su kruzile razne price,te kako Milan tugu utapao u alkoholu,te kako je posegao za lekovima za smirenje.A sta je zaista tacno,Milan je ispricao za "Grand reviju":SREDIO SAM UTISKE POSLE FINALA I DRAGO MI JE DA SE KONACNO ZAVRSILO JER JE TO ZAISTA BIO TEZAK PERIOD,NE TEZAK U SMISLU MUCENICKI,ALI BILO JE MNOGO NAPETOSTI I NERVIRANJA.
TO JE SADA PROSLO I NE POSTOJI NISTA STO ME TOLIKO TRZA.Kada mu je saopsteno da je ispao,Milan priznaje da je bio sokiran.TO JE BIO SOK,NE SAMO ZA MENE,VEC I ZA MENE.CAK NI MOJE KOLEGE TO NISU OCEKIVALE.U TOM TRENUTKU NISAM STIGAO DA RAZMISLJAM.TEK KADA SAM DOSAO U GARDEROBU,POCEO SAM MAHINALNO DA SE PRESVLACIM KAO DA JE ZA MENE GOTOVO I DA IDEM KUCI.
A,U STVARI,JOS NIJE BIO KRAJ PROGRAMA.ONDA SAM MORAO PONOVO DA SE OBLACIM.SVI SU POCELI DA ME ISPITUJU,TAKO DA NISAM NI STIGAO TE VECERI DA BUDEM SAM SA SOBOM I DA STALOZENO RAZMISLIM O SVEMU.POSLE TOGA SMO DISKUTOVALI I NAJLOGICNIJI ZAKLJUCAK JE BIO DA NISAM IMAO SRECE.NEMA NIKAKVIH OPRAVDANJA,A MISLIM DA NIJE TACNO NI TO DA SU MI BILI LOSI NASTUP I PESMA.
Mnogi su prokomentarisali da je Milanovoj sestri od ujaka,Ivani,teze palo njegovo cetvrto mesto nego njemu samom.-UVEK JE NAJTEZE ONOME KO SE TAKMICI.SADA,KADA SE OSVRNEM NA TO I NIJE BILO TOLIKO STRASNO.CINI TI SE KAO STRASNO,ALI SVI SMO RACUNALI NA SOLUCIJU DA NECEMO POBEDITI,TAKO DA SAM BIO SPREMAN NA SVE OPCIJE.Kruzile su mnoge price,a jedna od nih je i ta da je Milan pio bromazepam kada je saznao da je cetvrti,a da je kasnije tugu utapao u alkoholu.
I ALKOHOL I BROMAZEPAM!MORA DA SAM SUTRADAN BIO MNOGO MAMURAN.NIKADA U ZIVOTU NISAM PIO LEKOVE ZA SMIRENJE.NISTA OD TOGA NIJE ISTINA.CUO SAM DA SU SVI KOJE JE INTERESOVALO FINALE PITALI : A KAKO JE MILAN PODNEO STO NIJE POBEDIO?NOVINARI SU MORALI MALO DA NAFILUJU CELU PRICU.DODUSE,KOPALI SU MI PO OCEOM GROBU,TAKO DA ME OVO NIJE NAROCITO IZNENADILO.
A gde je otisao posle finala i sta je radio?-VRATIO SAM SE KUCI,NA KARABURMI,NE U OBRENOVAC.BIO SAM SA PRIJATELJIMA SA KARABURME.TE NOCI SU SVI IMALI SVOJE TEORIJE ZASTO JE PROSLO TAKO KAKO JE PROSLO.Iako ga je zvalo mnogo ljudi u nedelji posle finala,Milan je izegavao da se javlja na telefon.
-JEDNOSTAVNO,NISAM MOGAO SVIMA PONAOSOB DA OBJASNJAVAM.STVARNO JE ZVALO MNOGO LJUDI.MISLIO SAD DA JE BOLJE DA ISKULIRAM DOK SE STVARI NE SLEGNU,PA TEK ONDA DA PRICAMO.NARAVNO,BIO SAM DOSTUPAN ZA KOLEGE,PORODICU I NAJBLIZE PRIJATELJE.
Milan je pretpostavljao da ce njegova majka i sestra burno reagovati,a kako su njih dve bile hladnokrve,najpre je mislio da se vesto pretvaraju.-TAKO MI SE CINILO.ZA NASTASIJU SAM BIO MALTENE SIGURAN DA CE BURNO REAGOVATI,MEDJUTIM.OBE SU SU STVARNO BILE HLADNOKRVNE.NJIMA TO NIJE KATASTROFA KAKO BI NEKI VOLELI DA BUDE.
I ljudi na ulici prilaze mu sa razlicitim komentarima.-UGLAVNOM MI KAZU :"STO NISI TI POBEDIO?" ILI "KAKO NISI POBEDIO,VRATI MI DVE HILJADE EVRA?"CAK I ONI KOJI NISU NAVIJALI ZA MENE,KLADILI SU SE NA MENE.Pevac smatra da je i ovo do sada veliki uspeh,a u prolig tome govori i to sto je nedavno od jedne obozavatelje dobio od dvateset osam metara.
-PISMO MI JE POSLALA DUNJA IZ BIJELJINE.ONO JE,UZ MNOGO PERIPETIJA I PREKO RAZNIH ADRESA,IPAK STIGLO DO MENE.TA DEVOJKA JE DOPUSTOVALA I NA KONCERT ZBOG MENE.ZADOVOLJAN SAM KOLIKO SAM POSTIGAO ZA KRATKO VREME.NARAVNO.OVO JE SAMO POCETAK.
Kao i ostali finalisti i Milan je dobio svoju prvu pesmu.-PLASIO SAM SE DA NE DOBIJEM LOSU PESMU.NORMALNO JE DA NEKO DOBIJE HIT,A NEKO NE,PA SAM SE BOJAO DA JA NE OSTANEM BEZ HITA.CIM SAM CUO DA SU MI PESMU RADILI BRAJA I ABADIC,SMIRIO SAM SE.A KADA SAM CUO DEMO SNIMAK,PESMA MI SE BAS SVIDELA.SVI SU KOMENTARISALI DA CE BITI TESKO MENI PRONACI FAZON,A OVA PESMA JE BAS U MOM FAZONU.
NADAM SE DA SE NECU ZADRZATI NA JEDNOJ PESMI.Iako je u poslednjoj,revionalnoj emisiji pretstavljen samo deo pesme ona se vec pojavila na internetu.-VISE NE ZNAM KOLIKO JE PUTA SKINUTA I SLUSANA.REAKCIJE SU STVARNO POZITIVNE-TVRDI ON.
U istoj emisiji Sasa Popovic mu je rekao da ozbiljno racuna na njega,a mladi pevac priznaje da mu je jedino to trebalo.-ZELEO SAM SAMO DA CUJEM OD SASE DA NE MORAM NISTA DA BRINEM.SADA,KADA JE TO REKAO,POTPUNO SAM SPOKOJAN.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.milan-stankovic-the-best.piczo.com
ZvEzDaŠiCa
Prolaznik
Prolaznik
ZvEzDaŠiCa

Ženski
Broj poruka : 96
Godina : 37

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 14 EmptySub Okt 06, 2007 9:35 pm

jelence srecna slava, salji da nesto pojedemo i popijemo Smile
Nazad na vrh Ići dole
$Jelena$
Hronični forumaš
Hronični forumaš
$Jelena$

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 14 EmptySub Okt 06, 2007 10:04 pm

hvala,hvala........

pa,evo,ti reci sta ces,napravicu ti sta hoces? lol lol lol

pazljivo biraj,mislim da je DJ dobio trovanje od mojih bajadera nije se vracao na forum.... lol lol lol lol lol lol lol lol
Nazad na vrh Ići dole
DJ MW
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
DJ MW

Muški

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 14 EmptySub Okt 06, 2007 10:53 pm

hvala,hvala........

pazljivo biraj,mislim da je DJ dobio trovanje od mojih bajadera nije se vracao na forum.... lol lol lol lol lol lol lol lol
Ma kakvi, bile su xtra... Besplatne bajadere...? Idi bre... Pa neka su i otrovne, ako su bajadere, i josh besplatne, uf... lol! lol! lol!
Nazad na vrh Ići dole
$Jelena$
Hronični forumaš
Hronični forumaš
$Jelena$

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 14 EmptySub Okt 06, 2007 10:58 pm

hvala,hvala........

Ma kakvi, bile su xtra... Besplatne bajadere...? Idi bre... Pa neka su i otrovne, ako su bajadere, i josh besplatne, uf... lol! lol! lol!

ko je tebi rekao da su besplatne?scratch scratch scratch scratch

a osim toga.....

jesi znao da od otrovnih bajadera mozes da se otrujes?lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Nazad na vrh Ići dole
DJ MW
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
DJ MW

Muški

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 14 EmptySub Okt 06, 2007 11:02 pm

Jesam, ali mi nije nishta (izgleda)... lol!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 14 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Milan Stankovic
Nazad na vrh 
Strana 14 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
NEMANJA STEVANOVIC - FAN KLUB :: Arhiv-
Skoči na: