| Milan Stankovic | |
|
+90***tinchy*** Kris dixi_86 Jeca* Ivana'S Smajlica Cupka Natasa93 M2 Anja* Kasiva Marija emotivna luda Barbara Jeca666 sekaitaca* Svetlana*** Jocky *medaleda* veronika DANIJEL 84 simona_mk mawa Dushan_SD crazy_angeL Lazar01 maky nadja Mikijeva _KRASIWA SANDRA Srnna u_prolazu Girl Zemun Elena^ _^DeWoJkA_IzNaD_PrOsEkA^_ Beba! MATEJA maarijaa AdminKa Ruzhica Jovana SANJICKA_MAK Krasiwa alleksandraa_93 Akaica(MIKI CAR) Anci chardonnay Muchacha pink girl Mica 93/2 *ANDREA* Ana_91 Jecka Maja_93 ZvEzDaŠiCa mala veljdza Chocolate girl Sara2 The Best Damn Thing ljybicaa Lil' Vanja Mina-Neca fan Pahulja @n@ Majce BeBa seLjak $Jelena$ plaviandjeo Klik DJ MW M*I*C*A srecica Mala_djavolica andjeli5 MeriDzejn Marianne UltimaN Ena88 Jasmina* thecharmedone *Comi* karleusin_manijak shashava malena Ana Brineta__ dragon_girl paris_hilton *Richica* sanja zr 94 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
plaviandjeo Gušter
Broj poruka : 480 Godina : 44 Localisation : Valjevo Datum upisa : 12.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 03, 2007 1:47 am | |
| O Milanu niko ne govori lose vec kako jeste!!! "Plavi cuperci" s razna imena i nadimci mogu da pljuju koliko hoce u tome je njihova velicina. Moralni pobednik nije nego...Skace po onoj bini kao da je na strunjacama...Ja ne znam koje ce bre zensko da se okrene na njega...Ma nek SRNNA KRASIVA sa sve svoje drugarice osniva fan klub al nesto nisam sigurna kakav bi KVALITET tog ''KRASIVA FAN KLUBA'' bio | |
|
| |
Mikijeva _KRASIWA
Broj poruka : 10 Datum upisa : 02.10.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 03, 2007 1:53 am | |
| MILAN JE SAVRSENSTVO BEZ MANE!!!!!!! | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
Broj poruka : 7367 Godina : 34 Localisation : Apatin Emploi : Najpovuceniji clan :( Datum upisa : 09.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 03, 2007 1:54 am | |
| Ne moras dva puta pisati isti post.... | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
Broj poruka : 8794 Godina : 34 Localisation : Macedonia Datum upisa : 26.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 03, 2007 1:55 am | |
| - MIKI-THE BEST!!! ::
- MILAN JE SAVRSENSTVO BEZ MANE!!!!!!!
e iskreno ne postoji nesto savrseno i nesto bez mane zao mi je a ja bih zelela da je ali nije | |
|
| |
Mikijeva _KRASIWA
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 03, 2007 1:55 am | |
| - Sandra ::
- Ne moras dva puta pisati isti post....
Komp mi se zabagovao.. | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
Broj poruka : 7367 Godina : 34 Localisation : Apatin Emploi : Najpovuceniji clan :( Datum upisa : 09.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 03, 2007 1:56 am | |
- Sandra ::
- Ne moras dva puta pisati isti post....
Komp mi se zabagovao.. onda ok.... | |
|
| |
Mikijeva _KRASIWA
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 03, 2007 1:59 am | |
| - Elena^ ::
- MIKI-THE BEST!!! ::
- MILAN JE SAVRSENSTVO BEZ MANE!!!!!!!
e iskreno ne postoji nesto savrseno i nesto bez mane zao mi je a ja bih zelela da je ali nije KAKO KOME!! | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
Broj poruka : 8794 Godina : 34 Localisation : Macedonia Datum upisa : 26.09.2007
| |
| |
Mikijeva _KRASIWA
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 03, 2007 2:06 am | |
| | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 03, 2007 2:07 am | |
| | |
|
| |
Mikijeva _KRASIWA
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 03, 2007 2:07 am | |
| | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 03, 2007 2:09 am | |
| | |
|
| |
Mikijeva _KRASIWA
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 03, 2007 2:12 am | |
| | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 03, 2007 2:14 am | |
| E pa sto je tajna kako ti je nick na taj forum daj reci | |
|
| |
Mikijeva _KRASIWA
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 03, 2007 2:16 am | |
| - Elena^ ::
- E pa sto je tajna kako ti je nick na taj forum daj reci
Sto ti je vazam moj nick... ?? a sad moram da idem.. MOZDA ti sutra kazem. | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 03, 2007 2:18 am | |
- Elena^ ::
- E pa sto je tajna kako ti je nick na taj forum daj reci
Sto ti je vazam moj nick... ?? a sad moram da idem.. MOZDA ti sutra kazem. dobro ajd tako zelim ako je tolika tajna pa nemora | |
|
| |
Mikijeva _KRASIWA
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 03, 2007 2:19 am | |
| | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 03, 2007 2:20 am | |
| | |
|
| |
Srnna Prolaznik
Broj poruka : 98 Godina : 55 Localisation : Vrsac(U Milanovom srcu)... Datum upisa : 22.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 03, 2007 3:21 am | |
| ..ZELIM DA KAZEM IZ OPRAVDANIH RAZLOGA DA JE PRAVI POBEDNIK ZVEZDA GRANDA 2007 MILAN STANKOVIC!ZASTO? SUVISE JE GLUPO MISLITI DA JE MILAN ISPAO IZ 2.KRUGA ZBOG MANJKA GLASOVA,A ON JE U 1.KRUGU IMAO UBEDLJIVO NAJVISE GLASOVA(IZJAVILI SU).JA SAM POSLALA UKUPNO 10 GLASOVA A 7 SU MI ODBILI !!!!!!!!!!!! NISAM JEDINA KOJOJ SE TO DESILO!!!!! PREMA TOME MILANE ZAO MI JE STO SI MORAO DA ISPADNES SAMO ZBOG LOSE ORGANIZACIJE GLASANJA!!!!!! TI SI ZA NAS POBEDNIK !!!!! SRECNO U PREDSTOJECOJ KARIJERI !!!! TU SMO ZA TEBE UVEK !!!! Ali ce se tek sad videti da je Miki jedini zasluzio pobedu!!! Nikoga nisu zvali da gostuje u nekoj emisiji sem Mikija..u neke emisije koje nemaju veze sa grandom!!Mikija jesu,ne moramo da brinemo za njegovu popularnost!!! Toliko | |
|
| |
nadja Prolaznik
Broj poruka : 55 Godina : 40 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.10.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 03, 2007 4:06 am | |
| Decko koji je rodjen za scenu,fenomenalnog glasa,koji se retko cuje,koji prosto poziva na slusanje,decko koji ima najboli kontakt sa publikom,u sta smo svi imali prilike da se uverimo i na finalu,uz to i izuzetno snalazljiv u komunikaciji ,dosetljiv,harizmatican i ujedno inteligentan,sto ga u isto vreme i izdvaja od ostalih zvezdica...jednostavno neko od koga se u buducnosti mnogoooooooo ocekuje....mnogi strucnjaci su u njemu videli i novog Joksimovica,Samardzica,Cholu,ali i mnogooooooo vise extreman talenat,nadam se da ce znati da iskoristi sve to sto poseduje na pravi nacin | |
|
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 03, 2007 1:56 pm | |
| - Srnna ::
- ..ZELIM DA KAZEM IZ OPRAVDANIH RAZLOGA DA JE PRAVI POBEDNIK ZVEZDA GRANDA 2007 MILAN STANKOVIC!ZASTO? SUVISE JE GLUPO MISLITI DA JE MILAN ISPAO IZ 2.KRUGA ZBOG MANJKA GLASOVA,A ON JE U 1.KRUGU IMAO UBEDLJIVO NAJVISE GLASOVA(IZJAVILI SU).JA SAM POSLALA UKUPNO 10 GLASOVA A 7 SU MI ODBILI !!!!!!!!!!!! NISAM JEDINA KOJOJ SE TO DESILO!!!!! PREMA TOME MILANE ZAO MI JE STO SI MORAO DA ISPADNES SAMO ZBOG LOSE ORGANIZACIJE GLASANJA!!!!!! TI SI ZA NAS POBEDNIK !!!!! SRECNO U PREDSTOJECOJ KARIJERI !!!! TU SMO ZA TEBE UVEK !!!!
Ali ce se tek sad videti da je Miki jedini zasluzio pobedu!!! Nikoga nisu zvali da gostuje u nekoj emisiji sem Mikija..u neke emisije koje nemaju veze sa grandom!!Mikija jesu,ne moramo da brinemo za njegovu popularnost!!! Toliko Gledaj redovno 'Vikend viziju', pa onda prichaj o tome kako samo Milana zovu da gostuje... A, inache, nisu ni svi glasovi za Nemanju prihvaceni... Ni za Radu... I nemoj mi prichati te priche o 'moralnoj pobedi', svako za svog favorita kazhe da je moralni pobednik... Shto se samog Stankovica tiche, nemam nishta protiv njega, ali nije mi nishta narochito... Mislim da medju ostalim takmicharima ima i kvalitetnijih pevacha i ljudi... | |
|
| |
plaviandjeo Gušter
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 03, 2007 3:03 pm | |
| Milan Stankovic nije pobednik Zvezda Granda 2007. nego Dusan Svilar. I ja sam glasala za Nemanju pa je bilo ne prihvacenih glasova!!! Srnno, ti ocigledno nisi slusala emisiju u kojoj je Sasa Popovic IZJAVIO ko je u prvom krugu imao najvise glasova, ako se ne varam to je mali Svilar. A niko vama nije kriv sto u drugom krugu kako rekose moje kolege niste imali dovoljno kredita pa krivite organizatore. Zasta to on ima talenta a ostali kandidati nemaju? Pa evo Bucka je gost u Magazinu in, a i ona je jedan od takmicara. Snimice on par pesama i tu se zavrsava njegova karijera. nema on taj fluid da dugo zadrzi publiku. I Nemanja, i Silvija, i Rada, Dinca su bolji soumeni od Milana. Tako da ti Srnno, sa svojim krasivama osnivaj te vase fan klubove koji se vremenom prazne dok na ovaj fan klub ljudi sve masovnije dolaze... | |
|
| |
Mikijeva _KRASIWA
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 03, 2007 3:28 pm | |
| - plaviandjeo ::
- Milan Stankovic nije pobednik Zvezda Granda 2007. nego Dusan Svilar. I ja sam glasala za Nemanju pa je bilo ne prihvacenih glasova!!! Srnno, ti ocigledno nisi slusala emisiju u kojoj je Sasa Popovic IZJAVIO ko je u prvom krugu imao najvise glasova, ako se ne varam to je mali Svilar. A niko vama nije kriv sto u drugom krugu kako rekose moje kolege niste imali dovoljno kredita pa krivite organizatore. Zasta to on ima talenta a ostali kandidati nemaju? Pa evo Bucka je gost u Magazinu in, a i ona je jedan od takmicara. Snimice on par pesama i tu se zavrsava njegova karijera. nema on taj fluid da dugo zadrzi publiku. I Nemanja, i Silvija, i Rada, Dinca su bolji soumeni od Milana. Tako da ti Srnno, sa svojim krasivama osnivaj te vase fan klubove koji se vremenom prazne dok na ovaj fan klub ljudi sve masovnije dolaze...
KOLIKO JA ZNAM MILAN JE IMAO NAJVISE GLASOVA U PRVOM KRUGU... ...A KREDITA SMO IMALI JA SAM POSLALA DOSTA GLASOVA A SAMO JE JEDAN PRIHVACEN...MILAN JE U SVAKOM SLUCAJU POBEDNIK I IMACE SAVRSENU KARIJERU!!!! | |
|
| |
dragon_girl Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1063 Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 03, 2007 3:39 pm | |
| Molila bi da sledeci put procitas pravila ovog foruma i ugotovit ces MIKI-THE BEST!!!! da nije dozvoljeno pisanje velikim slovima. Ubuduce se pridzraji toga | |
|
| |
plaviandjeo Gušter
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 03, 2007 7:33 pm | |
| Pa izgleda da je MIKI-THE BEST sam Milan Stankovic. Ne bi me cudilo da zarad svoje popularnosti posecuje fan klubove hvaleci sebe a kudeci druge... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Milan Stankovic | |
| |
|
| |
| Milan Stankovic | |
|