| Milan Stankovic | |
|
+90***tinchy*** Kris dixi_86 Jeca* Ivana'S Smajlica Cupka Natasa93 M2 Anja* Kasiva Marija emotivna luda Barbara Jeca666 sekaitaca* Svetlana*** Jocky *medaleda* veronika DANIJEL 84 simona_mk mawa Dushan_SD crazy_angeL Lazar01 maky nadja Mikijeva _KRASIWA SANDRA Srnna u_prolazu Girl Zemun Elena^ _^DeWoJkA_IzNaD_PrOsEkA^_ Beba! MATEJA maarijaa AdminKa Ruzhica Jovana SANJICKA_MAK Krasiwa alleksandraa_93 Akaica(MIKI CAR) Anci chardonnay Muchacha pink girl Mica 93/2 *ANDREA* Ana_91 Jecka Maja_93 ZvEzDaŠiCa mala veljdza Chocolate girl Sara2 The Best Damn Thing ljybicaa Lil' Vanja Mina-Neca fan Pahulja @n@ Majce BeBa seLjak $Jelena$ plaviandjeo Klik DJ MW M*I*C*A srecica Mala_djavolica andjeli5 MeriDzejn Marianne UltimaN Ena88 Jasmina* thecharmedone *Comi* karleusin_manijak shashava malena Ana Brineta__ dragon_girl paris_hilton *Richica* sanja zr 94 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Srnna Prolaznik
Broj poruka : 98 Godina : 55 Localisation : Vrsac(U Milanovom srcu)... Datum upisa : 22.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Sep 30, 2007 5:08 am | |
| | |
|
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Sep 30, 2007 12:46 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Sep 30, 2007 12:47 pm | |
| | |
|
| |
The Best Damn Thing Hronični forumaš
Broj poruka : 1931 Godina : 32 Localisation : Macedonia Skopje Datum upisa : 03.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Sep 30, 2007 12:53 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Sep 30, 2007 12:55 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1931 Godina : 32 Localisation : Macedonia Skopje Datum upisa : 03.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Sep 30, 2007 12:59 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Sep 30, 2007 1:10 pm | |
| - Srnna ::
- i siguran sam da su svi bili uz njega...
Pa zbog ovoga... | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Ned Sep 30, 2007 1:12 pm | |
| - DJ MW ::
- Srnna ::
- i siguran sam da su svi bili uz njega...
Pa zbog ovoga... pe4atna greska.. . valjda hm.............ma greska je 100% | |
|
| |
Srnna Prolaznik
Broj poruka : 98 Godina : 55 Localisation : Vrsac(U Milanovom srcu)... Datum upisa : 22.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Uto Okt 02, 2007 2:29 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Uto Okt 02, 2007 11:06 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Uto Okt 02, 2007 4:45 pm | |
- ali ubedljivo vode Milanovi forumi.
Pojasni mi ovo, molim te... | |
|
| |
$Jelena$ Hronični forumaš
Broj poruka : 3166 Godina : 30 Localisation : tako dje je teska ladovina...hahaha Emploi : posto je Ena missica a Jaca kraljica,onda sam ja PRINCEZA:-) Datum upisa : 31.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Uto Okt 02, 2007 7:53 pm | |
| - DJ MW ::
- Srnna ::
- ali ubedljivo vode Milanovi forumi.
Pojasni mi ovo, molim te... i meni,molicu...........kad ukucas na google milan stankovic fan forum,ispadne ti nekakav raspali forum (bez uvrede ali takav je).dok Nemanja ima ja ne znam ni koliko extra foruma........ tako da............ ZALIM SLUCAJ,ALI NEMANJA JE NAJBOLJI!!! | |
|
| |
Srnna Prolaznik
| Naslov: Re: Milan Stankovic Uto Okt 02, 2007 10:33 pm | |
| Dali ti znas koliko je Milan imao postova na Grandowom forumu? Ja mislim za kratko vreme i previse.... Drugo sto se tice foruma,zamisli da svaka Krasiwa i svaka moja drugarica,drug naprave Milanov forum uzimajuci u obzir i moje drustvo iz Hrvatske,Bosne...koliko bi foruma Milan imao Mislim da nebi sve stalo na net!!!! Myspace Glitter Graphics | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Uto Okt 02, 2007 11:11 pm | |
- Dali ti znas koliko je Milan imao postova na Grandowom forumu?
Ja mislim za kratko vreme i previse.... Drugo sto se tice foruma,zamisli da svaka Krasiwa i svaka moja drugarica,drug naprave Milanov forum uzimajuci u obzir i moje drustvo iz Hrvatske,Bosne...koliko bi foruma Milan imao Mislim da nebi sve stalo na net!!!! Znachi, NE VODE MILANOVI 4UMI, nego Milanova tema ima najvishe stranica na Grandovom 4umu... Posle nje sledi Nemanjina, to valjda znash... A mozhe da se kazhe da su TE DVE ubedljivo ispred drugih... A, chisto da znash, kad uzmesh u obzir 4ume svih finalista, ovaj, tj. Nemanjin, ima najvishe registrovanih korisnika, iako je u pitanju free-verzija 4uma... | |
|
| |
plaviandjeo Gušter
Broj poruka : 480 Godina : 44 Localisation : Valjevo Datum upisa : 12.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Uto Okt 02, 2007 11:24 pm | |
| Nemanja, ima najvise psihicki zrelih osoba registrovanih na svom forumu. Milan Stankovic je covek koji ne zna da se raduje tudjoj pobedi, koji zivi u snovima da je jedini i najbolji. Kad ga malo bolje procitaju ljudi se sklanjaju...Srnno, ti volis Milana, ali realan nisi. Nije bitno koliko neko ima postova, nego kakvi su. Nemanjin forum ce uvek biti bolji od Milanovog jer je Nemanja mnogo bolji covek i takvi su i ljudi koji ga okruzuju. Na ovom forumu nema zavisti, svadja (ima suprotnosti misljenja) ovde forumasi tudji uspeh dozivljavaju kao svoj. Pa ti Srnno, postavljam pitanje: "Ciji je fan klub bolji Nemanjin ili Milanov?" Mislim da to vec svi dobro znaju... | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Uto Okt 02, 2007 11:35 pm | |
| - plaviandjeo ::
- Nemanja, ima najvise psihicki zrelih osoba registrovanih na svom forumu. Milan Stankovic je covek koji ne zna da se raduje tudjoj pobedi, koji zivi u snovima da je jedini i najbolji. Kad ga malo bolje procitaju ljudi se sklanjaju...Srnno, ti volis Milana, ali realan nisi. Nije bitno koliko neko ima postova, nego kakvi su. Nemanjin forum ce uvek biti bolji od Milanovog jer je Nemanja mnogo bolji covek i takvi su i ljudi koji ga okruzuju. Na ovom forumu nema zavisti, svadja (ima suprotnosti misljenja) ovde forumasi tudji uspeh dozivljavaju kao svoj. Pa ti Srnno, postavljam pitanje: "Ciji je fan klub bolji Nemanjin ili Milanov?" Mislim da to vec svi dobro znaju...
Ooo, konachno da se i nama usaglase mishljenja... | |
|
| |
dragon_girl Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1063 Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Uto Okt 02, 2007 11:58 pm | |
- Dali ti znas koliko je Milan imao postova na Grandowom forumu?
Ja mislim za kratko vreme i previse.... Drugo sto se tice foruma,zamisli da svaka Krasiwa i svaka moja drugarica,drug naprave Milanov forum uzimajuci u obzir i moje drustvo iz Hrvatske,Bosne...koliko bi foruma Milan imao Mislim da nebi sve stalo na net!!!!
Myspace Glitter Graphics vecito sam ponavljala da broj postova veze nema sa tim ko je bolji ko nije.. dali znas da je radim topic na grandovom forumu u roku sedam dana sa 150 stranica prevaziso 1000 stranicu??? ali iza toga stoji druga strana... tih 900 stranica ucinilo je 3-4 osobe nemanjin topic bi imao jos VISE stranica tamo ali zasto? da se nerviramo radi errora?? e pa draga moja tu je pokazatelj broj postova..preko 30000 jih ima to je ako prevedem u grandove stranice oko 1500 stranica vise.. hocu da ti kazem ako vec na to gledas.. mogla bi videti da se tu ipak skupljamo posto je sajt samo nemanjin... sve u svemu nema veze ciji je forum bolji nego sta mi nosimo u srcu.. svako svog kandidata voli | |
|
| |
plaviandjeo Gušter
Broj poruka : 480 Godina : 44 Localisation : Valjevo Datum upisa : 12.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 03, 2007 12:52 am | |
| DJ MW postoji razlika u godinama izmedju nas zato i dolazi do suprotnosti misljenja. Ali,JA sam NAJBOLJI, JA...svi mi kazu ili da svaka moja Krasiva naprave Milanov fan klub vise mi lici na ono decije meni je tata kupio veci auto ili sladoled. Ja imam vise utta ta...A o kvalitetu da ne pricamo. Sta nekom vredi ako ceo svet zadobije a dusi mir ne nadje? To je slucaj sa njim...On treba kod Nemanje na casove bontona, Nemanjini fanovi su odavno porasli pa ne prkose nikom, a oni Milanovi treba da krenu od jaslica a dok dodju do krasiva... | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
Broj poruka : 7367 Godina : 34 Localisation : Apatin Emploi : Najpovuceniji clan :( Datum upisa : 09.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 03, 2007 12:57 am | |
| Prozivaju nas na Milanovom forumu.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 03, 2007 1:02 am | |
| salji adresu na pm da se izsmejem... gde sad onaj sto rece "krasive" nikad ne prozivaju | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
Broj poruka : 8794 Godina : 34 Localisation : Macedonia Datum upisa : 26.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 03, 2007 1:08 am | |
| Ma i ja voli Milana ali nisam kao ove.Ove misle da su njegovi najveci fanovi samo ako se svagaju sa neko ko ima drugo misljenje.Nemora da se obraca paznja na to | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
Broj poruka : 7367 Godina : 34 Localisation : Apatin Emploi : Najpovuceniji clan :( Datum upisa : 09.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 03, 2007 1:10 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 03, 2007 1:13 am | |
| jesam videla. I znam da veci deo ovo cita. ali kao sto je rekao dj.. ovde smo sada SVI razglaseni kao debilcine... iako evo prva ja po redu nisam nista protiv njega rekla.. | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 03, 2007 1:15 am | |
| - dragon_girl ::
- jesam videla. I znam da veci deo ovo cita. ali kao sto je rekao dj.. ovde smo sada SVI razglaseni kao debilcine... iako evo prva ja po redu nisam nista protiv njega rekla..
ni ja..... | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
Broj poruka : 8794 Godina : 34 Localisation : Macedonia Datum upisa : 26.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Sre Okt 03, 2007 1:16 am | |
| pa pametne ste vi zasto bi govorile loso:) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Milan Stankovic | |
| |
|
| |
| Milan Stankovic | |
|