NEMANJA STEVANOVIC - FAN KLUB
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na forum Nemanje Stevanovica! Kod nas moci cete da diskutujete o njegovom pevanju, imidzu i dogadjajima vezanim za njega, a cak i da popricate sa njim i druzite se sa forumasima. U okviru ovog sajta bice i dosta slika.

PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Milan Stankovic

Ići dole 
+90
***tinchy***
Kris
dixi_86
Jeca*
Ivana'S
Smajlica
Cupka
Natasa93
M2
Anja*
Kasiva Marija
emotivna luda
Barbara
Jeca666
sekaitaca*
Svetlana***
Jocky
*medaleda*
veronika
DANIJEL 84
simona_mk
mawa
Dushan_SD
crazy_angeL
Lazar01
maky
nadja
Mikijeva _KRASIWA
SANDRA
Srnna
u_prolazu
Girl Zemun
Elena^
_^DeWoJkA_IzNaD_PrOsEkA^_
Beba!
MATEJA
maarijaa
AdminKa
Ruzhica
Jovana
SANJICKA_MAK
Krasiwa
alleksandraa_93
Akaica(MIKI CAR)
Anci
chardonnay
Muchacha
pink girl
Mica 93/2
*ANDREA*
Ana_91
Jecka
Maja_93
ZvEzDaŠiCa
mala
veljdza
Chocolate girl
Sara2
The Best Damn Thing
ljybicaa
Lil' Vanja
Mina-Neca fan
Pahulja
@n@
Majce
BeBa
seLjak
$Jelena$
plaviandjeo
Klik
DJ MW
M*I*C*A
srecica
Mala_djavolica
andjeli5
MeriDzejn
Marianne
UltimaN
Ena88
Jasmina*
thecharmedone
*Comi*
karleusin_manijak
shashava malena
Ana
Brineta__
dragon_girl
paris_hilton
*Richica*
sanja zr
94 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Srnna
Prolaznik
Prolaznik
Srnna

Ženski
Broj poruka : 98
Godina : 55
Datum upisa : 22.07.2007

Milan Stankovic - Page 11 Empty
PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 11 EmptyNed Sep 30, 2007 5:08 am

Dečko koji je definitivno obeležio ZVEZDE GRANDA 2007. Svakako je moralni pobednik, i ZG su definitivno nameštene (kao i prethodne dve godine)...

Ali nema veze, Milane, glavu gore, pobedio je i Bane Mojićević pa je sada NULA za Tanju Savić, Slavicu Ćukteraš, Filipovića...

Vreme će pokazati da je PLAVI ČUPERAK najveća zvezda od svih tamo... zajedno sa Radom... Stvarno svaka čast, ima najviše fanova - i siguran sam da su svi bili uz njega... Fenomenalan dečko... Ali nažalost većina naših festivala, raznih izbora je nameštena, tako da... VREME ĆE POKAZATI KO JE KO...

P.S. Svilar nauči da pevaš po neku narodnu pesmu kad si se već prijavio za ZG.
plesanje plesanje plesanje plesanje plesanje plesanje plesanje plesanje plesanje plesanje plesanje plesanje plesanje
Nazad na vrh Ići dole
http://www.tosebigking.yourme.net
DJ MW
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
DJ MW

Muški
Broj poruka : 13192
Godina : 36
Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8)
Datum upisa : 20.06.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 11 EmptyNed Sep 30, 2007 12:46 pm

u_prolazu ::
DJ MW ::
Monika ::
Hahaah e pa sada...hteo si da 4itas...da neces stranu sada da smanjim ahah
Pa nisam ja hteo da chitam, nego sam rekao da su vama mozhda bitnije slike... A kad prodje nekoliko dana, ja cu smanjiti... Suspect
Pa stavite odmah ovako, pa ko hoce neka klikne na link za uvecanje
Milan Stankovic - Page 11 A7n-Scan10022_thumb
Eto, sredjena stvar... Hvala... Wink
Nazad na vrh Ići dole
http://www.escforum.net/forum/index.php
DJ MW
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
DJ MW

Muški

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 11 EmptyNed Sep 30, 2007 12:47 pm

Srnna ::
Dečko koji je definitivno obeležio ZVEZDE GRANDA 2007. Svakako je moralni pobednik, i ZG su definitivno nameštene (kao i prethodne dve godine)...

Ali nema veze, Milane, glavu gore, pobedio je i Bane Mojićević pa je sada NULA za Tanju Savić, Slavicu Ćukteraš, Filipovića...

Vreme će pokazati da je PLAVI ČUPERAK najveća zvezda od svih tamo... zajedno sa Radom...
A Nemanja...? Suspect Suspect Suspect
Nazad na vrh Ići dole
The Best Damn Thing
Hronični forumaš
Hronični forumaš
The Best Damn Thing

Ženski
Broj poruka : 1931
Godina : 32
Datum upisa : 03.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 11 EmptyNed Sep 30, 2007 12:53 pm

Vreme će pokazati da je PLAVI ČUPERAK najveća zvezda od svih tamo... zajedno sa Radom...

Hm.... Suspect
Srnna....Po4ela je da obilazi 4umove bila je i kod duleta...Heheh napravila je copy-paste sa postm plesanje
Nazad na vrh Ići dole
http://www.milan-stankovic-the-best.piczo.com
DJ MW
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
DJ MW

Muški

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 11 EmptyNed Sep 30, 2007 12:55 pm

Hm.... Suspect
Srnna....Po4ela je da obilazi 4umove bila je i kod duleta...Heheh napravila je copy-paste sa postm plesanje
lol lol lol

Meni se chini da je Srnna mushko... Suspect
Nazad na vrh Ići dole
The Best Damn Thing
Hronični forumaš
Hronični forumaš
The Best Damn Thing

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 11 EmptyNed Sep 30, 2007 12:59 pm

Hm.... Suspect
lol lol lol

Meni se chini da je Srnna mushko... Suspect
Hhahaahhahahah lol lol lol lol
Po 4emu to...Ona nam je jedna od starijih i suuuuuuper krasiva Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
DJ MW
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
DJ MW

Muški

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 11 EmptyNed Sep 30, 2007 1:10 pm

i siguran sam da su svi bili uz njega...
Pa zbog ovoga... Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
The Best Damn Thing
Hronični forumaš
Hronični forumaš
The Best Damn Thing

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 11 EmptyNed Sep 30, 2007 1:12 pm

i siguran sam da su svi bili uz njega...
Pa zbog ovoga... Rolling Eyes
pe4atna greska.. .lol! valjda Rolling Eyes hm.............ma greska je 100%sranje se desava
Nazad na vrh Ići dole
Srnna
Prolaznik
Prolaznik
Srnna

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 11 EmptyUto Okt 02, 2007 2:29 am

Naravno da je greska u kucanju,ja sam ZENSKO,tacnije zovem se Vesna imam 38.god a moj nick na forumima je Srnna....Znam da je detinjasto da obilazim forume ali sta cu kad mi je muzika u krvi.Svoje najbolje god provela sam uz svog idola pevaca grupe Plavi Orkestar!

Tacnije to vreme je bilo od moje 14,god pa do dana danasnjeg...u dusi sam jos devojcica.
Da bila sam i na Duletovom forumu,cisto da vidim njihovu popularnost..ali ubedljivo vode Milanovi forumi.Sta da kazem svi su mi bili dobri ali mi je Milan nesto prirasto srcu.
Monika pozdravljam te i kiss
flower flower flower flower flower flower flower flower flower flower
Nazad na vrh Ići dole
The Best Damn Thing
Hronični forumaš
Hronični forumaš
The Best Damn Thing

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 11 EmptyUto Okt 02, 2007 11:06 am

Naravno da je greska u kucanju,ja sam ZENSKO,tacnije zovem se Vesna imam 38.god a moj nick na forumima je Srnna....Znam da je detinjasto da obilazim forume ali sta cu kad mi je muzika u krvi.Svoje najbolje god provela sam uz svog idola pevaca grupe Plavi Orkestar!

Tacnije to vreme je bilo od moje 14,god pa do dana danasnjeg...u dusi sam jos devojcica.
Da bila sam i na Duletovom forumu,cisto da vidim njihovu popularnost..ali ubedljivo vode Milanovi forumi.Sta da kazem svi su mi bili dobri ali mi je Milan nesto prirasto srcu.
Monika pozdravljam te i kiss
flower flower flower flower flower flower flower flower flower flower
kisssssssssssssssssssss
Nazad na vrh Ići dole
DJ MW
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
DJ MW

Muški

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 11 EmptyUto Okt 02, 2007 4:45 pm

ali ubedljivo vode Milanovi forumi.
Pojasni mi ovo, molim te...
Nazad na vrh Ići dole
$Jelena$
Hronični forumaš
Hronični forumaš
$Jelena$

Ženski
Broj poruka : 3166
Godina : 30
Emploi : posto je Ena missica a Jaca kraljica,onda sam ja PRINCEZA:-)
Datum upisa : 31.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 11 EmptyUto Okt 02, 2007 7:53 pm

ali ubedljivo vode Milanovi forumi.
Pojasni mi ovo, molim te...

i meni,molicu...........kad ukucas na google milan stankovic fan forum,ispadne ti nekakav raspali forum (bez uvrede ali takav je).dok Nemanja ima ja ne znam ni koliko extra foruma........

tako da............

ZALIM SLUCAJ,ALI NEMANJA JE NAJBOLJI!!!
Nazad na vrh Ići dole
Srnna
Prolaznik
Prolaznik
Srnna

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 11 EmptyUto Okt 02, 2007 10:33 pm

Dali ti znas koliko je Milan imao postova na Grandowom forumu?
Ja mislim za kratko vreme i previse....
Drugo sto se tice foruma,zamisli da svaka Krasiwa i svaka moja drugarica,drug naprave Milanov forum uzimajuci u obzir i moje drustvo iz Hrvatske,Bosne...koliko bi foruma Milan imao
Mislim da nebi sve stalo na net!!!!
Milan Stankovic - Page 11 211447674_b829b504
Myspace Glitter Graphics
Nazad na vrh Ići dole
DJ MW
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
DJ MW

Muški

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 11 EmptyUto Okt 02, 2007 11:11 pm

Drugo sto se tice foruma,zamisli da svaka Krasiwa i svaka moja drugarica,drug naprave Milanov forum uzimajuci u obzir i moje drustvo iz Hrvatske,Bosne...koliko bi foruma Milan imao
Znachi, NE VODE MILANOVI 4UMI, nego Milanova tema ima najvishe stranica na Grandovom 4umu... Posle nje sledi Nemanjina, to valjda znash... A mozhe da se kazhe da su TE DVE ubedljivo ispred drugih...
A, chisto da znash, kad uzmesh u obzir 4ume svih finalista, ovaj, tj. Nemanjin, ima najvishe registrovanih korisnika, iako je u pitanju free-verzija 4uma...
Nazad na vrh Ići dole
plaviandjeo
Gušter
Gušter
plaviandjeo

Ženski
Broj poruka : 480
Godina : 44
Datum upisa : 12.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 11 EmptyUto Okt 02, 2007 11:24 pm

Nemanja, ima najvise psihicki zrelih osoba registrovanih na svom forumu. Milan Stankovic je covek koji ne zna da se raduje tudjoj pobedi, koji zivi u snovima da je jedini i najbolji. Kad ga malo bolje procitaju ljudi se sklanjaju...Srnno, ti volis Milana, ali realan nisi. Nije bitno koliko neko ima postova, nego kakvi su. Nemanjin forum ce uvek biti bolji od Milanovog jer je Nemanja mnogo bolji covek i takvi su i ljudi koji ga okruzuju. Na ovom forumu nema zavisti, svadja (ima suprotnosti misljenja) ovde forumasi tudji uspeh dozivljavaju kao svoj. Pa ti Srnno, postavljam pitanje: "Ciji je fan klub bolji Nemanjin ili Milanov?" Mislim da to vec svi dobro znaju...
Nazad na vrh Ići dole
DJ MW
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
DJ MW

Muški

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 11 EmptyUto Okt 02, 2007 11:35 pm

plaviandjeo ::
Nemanja, ima najvise psihicki zrelih osoba registrovanih na svom forumu. Milan Stankovic je covek koji ne zna da se raduje tudjoj pobedi, koji zivi u snovima da je jedini i najbolji. Kad ga malo bolje procitaju ljudi se sklanjaju...Srnno, ti volis Milana, ali realan nisi. Nije bitno koliko neko ima postova, nego kakvi su. Nemanjin forum ce uvek biti bolji od Milanovog jer je Nemanja mnogo bolji covek i takvi su i ljudi koji ga okruzuju. Na ovom forumu nema zavisti, svadja (ima suprotnosti misljenja) ovde forumasi tudji uspeh dozivljavaju kao svoj. Pa ti Srnno, postavljam pitanje: "Ciji je fan klub bolji Nemanjin ili Milanov?" Mislim da to vec svi dobro znaju...
Ooo, konachno da se i nama usaglase mishljenja... Shocked
Nazad na vrh Ići dole
dragon_girl
Zavisnik u razvoju
Zavisnik u razvoju
dragon_girl

Ženski
Broj poruka : 1063

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 11 EmptyUto Okt 02, 2007 11:58 pm

Milan Stankovic - Page 11 211447674_b829b504
Myspace Glitter Graphics

vecito sam ponavljala da broj postova veze nema sa tim ko je bolji ko nije.. dali znas da je radim topic na grandovom forumu u roku sedam dana sa 150 stranica prevaziso 1000 stranicu??? ali iza toga stoji druga strana... tih 900 stranica ucinilo je 3-4 osobe Smile nemanjin topic bi imao jos VISE stranica tamo ali zasto? da se nerviramo radi errora?? e pa draga moja tu je pokazatelj broj postova..preko 30000 jih ima Smile to je ako prevedem u grandove stranice oko 1500 stranica vise.. hocu da ti kazem ako vec na to gledas.. mogla bi videti da se tu ipak skupljamo posto je sajt samo nemanjin...

sve u svemu nema veze ciji je forum bolji nego sta mi nosimo u srcu.. svako svog kandidata voli Wink
Nazad na vrh Ići dole
plaviandjeo
Gušter
Gušter
plaviandjeo

Ženski
Broj poruka : 480
Godina : 44
Datum upisa : 12.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 11 EmptySre Okt 03, 2007 12:52 am

DJ MW postoji razlika u godinama izmedju nas zato i dolazi do suprotnosti misljenja. Ali,JA sam NAJBOLJI, JA...svi mi kazu ili da svaka moja Krasiva naprave Milanov fan klub vise mi lici na ono decije meni je tata kupio veci auto ili sladoled. Ja imam vise utta ta...A o kvalitetu da ne pricamo. Sta nekom vredi ako ceo svet zadobije a dusi mir ne nadje? To je slucaj sa njim...On treba kod Nemanje na casove bontona, Nemanjini fanovi su odavno porasli pa ne prkose nikom, a oni Milanovi treba da krenu od jaslica a dok dodju do krasiva...
Nazad na vrh Ići dole
SANDRA
VIP foruma
VIP foruma
SANDRA

Ženski
Broj poruka : 7367
Godina : 34
Emploi : Najpovuceniji clan :(
Datum upisa : 09.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 11 EmptySre Okt 03, 2007 12:57 am

Prozivaju nas na Milanovom forumu....
Nazad na vrh Ići dole
http://www.neca-stevanovic.forumsr.com
dragon_girl
Zavisnik u razvoju
Zavisnik u razvoju
dragon_girl

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 11 EmptySre Okt 03, 2007 1:02 am

salji adresu na pm da se izsmejem... gde sad onaj sto rece "krasive" nikad ne prozivaju
Nazad na vrh Ići dole
Elena^
VIP foruma
VIP foruma
Elena^

Ženski
Broj poruka : 8794
Datum upisa : 26.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 11 EmptySre Okt 03, 2007 1:08 am

Ma i ja voli Milana ali nisam kao ove.Ove misle da su njegovi najveci fanovi samo ako se svagaju sa neko ko ima drugo misljenje.Nemora da se obraca paznja na to
Nazad na vrh Ići dole
http://www.milenaceranic.niceboard.net
SANDRA
VIP foruma
VIP foruma
SANDRA

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 11 EmptySre Okt 03, 2007 1:10 am

dragon, jesi li videla?!
Nazad na vrh Ići dole
dragon_girl
Zavisnik u razvoju
Zavisnik u razvoju
dragon_girl

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 11 EmptySre Okt 03, 2007 1:13 am

jesam videla. I znam da veci deo ovo cita. ali kao sto je rekao dj.. ovde smo sada SVI razglaseni kao debilcine... iako evo prva ja po redu nisam nista protiv njega rekla.. Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
SANDRA
VIP foruma
VIP foruma
SANDRA

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 11 EmptySre Okt 03, 2007 1:15 am

dragon_girl ::
jesam videla. I znam da veci deo ovo cita. ali kao sto je rekao dj.. ovde smo sada SVI razglaseni kao debilcine... iako evo prva ja po redu nisam nista protiv njega rekla.. Rolling Eyes

ni ja.....
Nazad na vrh Ići dole
Elena^
VIP foruma
VIP foruma
Elena^

Ženski
Broj poruka : 8794
Datum upisa : 26.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 11 EmptySre Okt 03, 2007 1:16 am

pa pametne ste vi zasto bi govorile loso:)
Nazad na vrh Ići dole
http://www.milenaceranic.niceboard.net
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Milan Stankovic   Milan Stankovic - Page 11 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Milan Stankovic
Nazad na vrh 
Strana 11 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
NEMANJA STEVANOVIC - FAN KLUB :: Arhiv-
Skoči na: