| Milan Stankovic | |
|
+90***tinchy*** Kris dixi_86 Jeca* Ivana'S Smajlica Cupka Natasa93 M2 Anja* Kasiva Marija emotivna luda Barbara Jeca666 sekaitaca* Svetlana*** Jocky *medaleda* veronika DANIJEL 84 simona_mk mawa Dushan_SD crazy_angeL Lazar01 maky nadja Mikijeva _KRASIWA SANDRA Srnna u_prolazu Girl Zemun Elena^ _^DeWoJkA_IzNaD_PrOsEkA^_ Beba! MATEJA maarijaa AdminKa Ruzhica Jovana SANJICKA_MAK Krasiwa alleksandraa_93 Akaica(MIKI CAR) Anci chardonnay Muchacha pink girl Mica 93/2 *ANDREA* Ana_91 Jecka Maja_93 ZvEzDaŠiCa mala veljdza Chocolate girl Sara2 The Best Damn Thing ljybicaa Lil' Vanja Mina-Neca fan Pahulja @n@ Majce BeBa seLjak $Jelena$ plaviandjeo Klik DJ MW M*I*C*A srecica Mala_djavolica andjeli5 MeriDzejn Marianne UltimaN Ena88 Jasmina* thecharmedone *Comi* karleusin_manijak shashava malena Ana Brineta__ dragon_girl paris_hilton *Richica* sanja zr 94 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
AdminKa Admin
Broj poruka : 2141 Godina : 38 Datum upisa : 12.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Čet Sep 27, 2007 3:08 pm | |
| ima prelepu pesmu svaka cast | |
|
| |
pink girl Hronični forumaš
Broj poruka : 3991 Godina : 40 Localisation : ..uvek tamo gde je najbolje :)) Datum upisa : 02.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Čet Sep 27, 2007 3:20 pm | |
| Extra pesmica..nasla sam se u njoj..ali nesto ga ne volim.. | |
|
| |
maarijaa
Broj poruka : 7 Datum upisa : 21.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Čet Sep 27, 2007 4:41 pm | |
| ja o milanu mislim sve naj,bas je ok decko i ima extra glas i jako je interesant[/b] | |
|
| |
MATEJA
Broj poruka : 6 Datum upisa : 28.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pet Sep 28, 2007 12:36 am | |
| pozdrav svima!
E ovako kad sam pocela da citam ono sto ste neki pisali o milanu, nije mu bilo lako, jer krasive na nasem forumu o nemanji nikad nismo rekle nista lose, tako da i nisam sve procitala vec sam odlucila da se registrujem i da vam kazem: HVALA STO STE IMUNI NA MIKIJEVU LEPOTU, VISE JE OSTAJE ZA NAS, STO GA VOLIMO I STO SMO TOLIKO KULTURNE DA NE PLJUJEMO PO NEMANJI...
POZZ SVIMA! | |
|
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pet Sep 28, 2007 12:52 am | |
| - MATEJA ::
- pozdrav svima!
E ovako kad sam pocela da citam ono sto ste neki pisali o milanu, nije mu bilo lako, jer krasive na nasem forumu o nemanji nikad nismo rekle nista lose, tako da i nisam sve procitala vec sam odlucila da se registrujem i da vam kazem: HVALA STO STE IMUNI NA MIKIJEVU LEPOTU, VISE JE OSTAJE ZA NAS, STO GA VOLIMO I STO SMO TOLIKO KULTURNE DA NE PLJUJEMO PO NEMANJI...
POZZ SVIMA! Daj molim te, shta je to toliko loshe pisano o Milanu...? Nekim ljudima se on jednostavno ne dopada... I to shto oni takvo mishljenje imaju o njemu ne znachi da svi sa ovog 4uma dele to mishljenje... | |
|
| |
MATEJA
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pet Sep 28, 2007 12:57 am | |
| Ma meni je i onako svejedno...sta si misle drugi o milanu...ali kako su neki komentari ruzno napisani i uvredljivi za nas koji volimo milana toliko od nas niste culi za necu, nikada! Ali ne zelim da se pustam u konflikte,jer necu volim vise nego manje, samo sam iznela svoje misljenje, na koje imam pravo. Znaci ja necu volim i odlican je pevac i sve, znam da ga volite kao mi milana ali nemorate vredjati...bar ja sam posmatrala neke komentara za uvredljive, a nisam jedina verujte!
Toliko od mene...pozz | |
|
| |
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pet Sep 28, 2007 1:18 am | |
- Ma meni je i onako svejedno...sta si misle drugi o milanu...ali kako su neki komentari ruzno napisani i uvredljivi za nas koji volimo milana toliko od nas niste culi za necu, nikada!
Ali ne zelim da se pustam u konflikte,jer necu volim vise nego manje, samo sam iznela svoje misljenje, na koje imam pravo. Znaci ja necu volim i odlican je pevac i sve, znam da ga volite kao mi milana ali nemorate vredjati...bar ja sam posmatrala neke komentara za uvredljive, a nisam jedina verujte!
Toliko od mene...pozz Pa ja ti kazhem da se ne mozhesh obracati SVIM Nemanjinim 4umashima ako su samo dvoje-troje rekli neshto loshe o Milanu... To ne znachi da ga svi mrzimo... | |
|
| |
MATEJA
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pet Sep 28, 2007 1:31 am | |
| znam nisam ja to ni rekla pogledaj dobro moj prvi post...pisalo je N E K I!
idem ja sam... caos svima | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pet Sep 28, 2007 1:36 am | |
| Pa dobro, ali se o5 malo obracash TIM NEKIMA, a malo svim Nemanjinim 4umashima... | |
|
| |
ZvEzDaŠiCa Prolaznik
Broj poruka : 96 Godina : 37 Localisation : trenutno Ljubljana, inače Novi sad :) Datum upisa : 03.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pet Sep 28, 2007 9:21 am | |
| Matejice nije neki vec dosta njih DJ pogledaj malo nazad pa ces i sam videti :box: nek samo njos neko proba pozzzzzzzzzzzz | |
|
| |
Ana_91 VIP foruma
Broj poruka : 6672 Godina : 33 Localisation : Београд КОНЗА Emploi : ЦРВЕНА ЗВЕЗДА Datum upisa : 04.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pet Sep 28, 2007 1:17 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pet Sep 28, 2007 1:22 pm | |
| | |
|
| |
dragon_girl Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1063 Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pet Sep 28, 2007 2:53 pm | |
- Ma meni je i onako svejedno...sta si misle drugi o milanu...ali kako su neki komentari ruzno napisani i uvredljivi za nas koji volimo milana toliko od nas niste culi za necu, nikada!
Ali ne zelim da se pustam u konflikte,jer necu volim vise nego manje, samo sam iznela svoje misljenje, na koje imam pravo. Znaci ja necu volim i odlican je pevac i sve, znam da ga volite kao mi milana ali nemorate vredjati...bar ja sam posmatrala neke komentara za uvredljive, a nisam jedina verujte!
Toliko od mene...pozz ja inace gotivim cure sa grandovog foruma..one prve krasive ovo ono..ali koliko sam ja uspela da ufatim pljuvanja ne samo po nemanji, no i po ostalim pevacima u pocetku na onom vasom chatu... moze ovaj topic da se pokrije usima... | |
|
| |
$Jelena$ Hronični forumaš
Broj poruka : 3166 Godina : 30 Localisation : tako dje je teska ladovina...hahaha Emploi : posto je Ena missica a Jaca kraljica,onda sam ja PRINCEZA:-) Datum upisa : 31.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pet Sep 28, 2007 2:58 pm | |
| auh..............ako ja pocem da pljujem................ ovo ce vam biti...............ma,bajka............... zato................... SHUT UP iznesi svoje misljenje i zavrsi pricu............... | |
|
| |
Mina-Neca fan Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 11913 Godina : 32 Datum upisa : 25.08.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pet Sep 28, 2007 3:30 pm | |
| | |
|
| |
MATEJA
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pet Sep 28, 2007 3:41 pm | |
| | |
|
| |
Mina-Neca fan Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 11913 Godina : 32 Datum upisa : 25.08.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pet Sep 28, 2007 3:56 pm | |
| | |
|
| |
dragon_girl Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1063 Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pet Sep 28, 2007 4:07 pm | |
| i ja sam iz slovenije ) | |
|
| |
MATEJA
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pet Sep 28, 2007 8:05 pm | |
| | |
|
| |
ZvEzDaŠiCa Prolaznik
Broj poruka : 96 Godina : 37 Localisation : trenutno Ljubljana, inače Novi sad :) Datum upisa : 03.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pet Sep 28, 2007 10:08 pm | |
| hehe punce iz kje ste? DJ nikome ja nebranim da ima o nekome lose misljenje ili da nekog nevoli... mislim ni meni nisu bas svi pevaci ok, slusam ono sto volim a ono sto mi se nesvidja POŠTUJEM, jer bar mene su tako učili da POŠTUJEM SVAČIJI rad,trud odnosno svaku osobu kakva god bila... mi si nemožemo ni zamisliti koliko pevači ulažu truda, vremena i energije u njihove projekte.. i zato ako nekog nevolis jednostavno ignorisi i neslusaj to... a nije fino da se nađu neki pametni ovde i pljuju kao kakav je, kako peva ... nek svak pocne prvo od sebe... i ako neko hoce da bude postovan mora prvo poceti on postovati druge... toliko od mene pozdravciiiiiiiiiiiiiic | |
|
| |
AdminKa Admin
Broj poruka : 2141 Godina : 38 Datum upisa : 12.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pet Sep 28, 2007 11:07 pm | |
| ja sam ljubljana tacnije ig | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pet Sep 28, 2007 11:15 pm | |
| joj milan ima simpaticnu pesmicuuu
slutim nemir tvoj..... |
|
| |
The Best Damn Thing Hronični forumaš
Broj poruka : 1931 Godina : 32 Localisation : Macedonia Skopje Datum upisa : 03.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pet Sep 28, 2007 11:24 pm | |
| jos uvek slutim DODIR TVOJ heh jos uvek sanjam da si tu u mnoru tvojih lazi ja jos trazim istinu.. nananan | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pet Sep 28, 2007 11:30 pm | |
| - ZvEzDaŠiCa ::
- hehe punce iz kje ste?
DJ nikome ja nebranim da ima o nekome lose misljenje ili da nekog nevoli... mislim ni meni nisu bas svi pevaci ok, slusam ono sto volim a ono sto mi se nesvidja POŠTUJEM, jer bar mene su tako učili da POŠTUJEM SVAČIJI rad,trud odnosno svaku osobu kakva god bila... mi si nemožemo ni zamisliti koliko pevači ulažu truda, vremena i energije u njihove projekte.. i zato ako nekog nevolis jednostavno ignorisi i neslusaj to... a nije fino da se nađu neki pametni ovde i pljuju kao kakav je, kako peva ... nek svak pocne prvo od sebe... i ako neko hoce da bude postovan mora prvo poceti on postovati druge... toliko od mene
pozdravciiiiiiiiiiiiiic U redu je, sve ja to razumem, nego mi smeta shto se ljudi ponashaju detinjasto, pa kazhu da oni nikad nisu vredjali Nemanju, a MI vredjamo Milana... Ko smo to MI...? Nekoliko osoba ovde ima loshe mishljenje o njemu... Uostalom, oni koji su bili aktivni na Grandovom 4umu znaju kakav smo mi odnos imali sa krasivama... | |
|
| |
Jovana Gušter
Broj poruka : 633 Godina : 33 Localisation : Sremska Mitrovica Datum upisa : 05.07.2007
| Naslov: Re: Milan Stankovic Pet Sep 28, 2007 11:37 pm | |
| - DJ MW ::
- ZvEzDaŠiCa ::
- hehe punce iz kje ste?
DJ nikome ja nebranim da ima o nekome lose misljenje ili da nekog nevoli... mislim ni meni nisu bas svi pevaci ok, slusam ono sto volim a ono sto mi se nesvidja POŠTUJEM, jer bar mene su tako učili da POŠTUJEM SVAČIJI rad,trud odnosno svaku osobu kakva god bila... mi si nemožemo ni zamisliti koliko pevači ulažu truda, vremena i energije u njihove projekte.. i zato ako nekog nevolis jednostavno ignorisi i neslusaj to... a nije fino da se nađu neki pametni ovde i pljuju kao kakav je, kako peva ... nek svak pocne prvo od sebe... i ako neko hoce da bude postovan mora prvo poceti on postovati druge... toliko od mene
pozdravciiiiiiiiiiiiiic U redu je, sve ja to razumem, nego mi smeta shto se ljudi ponashaju detinjasto, pa kazhu da oni nikad nisu vredjali Nemanju, a MI vredjamo Milana... Ko smo to MI...? Nekoliko osoba ovde ima loshe mishljenje o njemu... Uostalom, oni koji su bili aktivni na Grandovom 4umu znaju kakav smo mi odnos imali sa krasivama... Tako je DJ...nedaj seeee | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Milan Stankovic | |
| |
|
| |
| Milan Stankovic | |
|