NEMANJA STEVANOVIC - FAN KLUB
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na forum Nemanje Stevanovica! Kod nas moci cete da diskutujete o njegovom pevanju, imidzu i dogadjajima vezanim za njega, a cak i da popricate sa njim i druzite se sa forumasima. U okviru ovog sajta bice i dosta slika.

PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

VELIKI BRAT

Ići dole 
+32
Smajlica
mala
mima-dugajica
@na
shashava malena
Chocolate girl
sanja zr
Babs
*ANDREA*
Beba!
_^DeWoJkA_IzNaD_PrOsEkA^_
The Best Damn Thing
SANDRA
Anja*
DJ MW
carmen90
$Jelena$
micka
Ivanna
plaviandjeo
Mina-Neca fan
Girl Zemun
Ana_91
Dushan_SD
pink girl
GM_loodak
emotivna luda
Muchacha
Kris
Mica 93/2
Ena88
Majce
36 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Girl Zemun
Hronični forumaš
Hronični forumaš
Girl Zemun

Ženski
Broj poruka : 1833
Datum upisa : 26.07.2007

VELIKI BRAT - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 9 EmptyČet Sep 27, 2007 6:24 pm

GM_lood ::
Girl Zemun ::
Girl Zemun ::
jel ste reg.na 4um vb?

Ja da...
koji ti je nik?

Meni je isto kao ovde.. GM_lood... ali ne idem mnogo tamo... samo kenjaju nesto...
slazem se
Nazad na vrh Ići dole
GM_loodak
VIP foruma
VIP foruma
GM_loodak

Muški
Broj poruka : 5017
Godina : 33
Datum upisa : 28.08.2007

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 9 EmptyČet Sep 27, 2007 7:49 pm

DNEVNI ZADATAK

Dnevni zadatak će ukućanima omogućiti da se malo bolje upoznaju. Svi ukućani danas postaju članovi agencije "VB Romantik". Kuća Velikog Brata se pretvara u agenciju za lične kontakte i romantično upoznavanje. Oni će morati da u kratkim crtama opišu sebe kao i njihovog idealnog partnera. Opis partnera mora biti što precizniji. Takođe će morati i da nacrtaju i mali crtež njihove idealne osobe. To nije sve. Oni će takođe morati i da snime jednominutnu video poruku u kojoj će predstaviti svoje najbolje adute. Zadatak je uspešan ukoliko ukućani uspešno ispune formulare i svi snime svoj jednominutni lični oglas. Cool Cool Cool
Nazad na vrh Ići dole
emotivna luda
Hronični forumaš
Hronični forumaš

Ženski
Broj poruka : 3168
Godina : 39
Datum upisa : 21.06.2007

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 9 EmptyPet Sep 28, 2007 12:50 am

Ena88 ::
ma necu josh da spavam... nego gde me nadje sa onom pesmom...jao da ga cuje sada dr.EMOTIVNA...

Endzi Smile Xaos ... sinoc kad sam otisla,palim Tv i on peva...i mislim Jelena lol
Koma!

ej ko je nominovan!?!
Nazad na vrh Ići dole
Mica 93/2
Hronični forumaš
Hronični forumaš
Mica 93/2

Ženski
Broj poruka : 1695
Godina : 31
Loisirs : Pravi Delija veran je ko pas uvek Zvezdo racunaj na nas
Datum upisa : 22.09.2007

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 9 EmptyPet Sep 28, 2007 1:04 am

emotivna luda ::
ma necu josh da spavam... nego gde me nadje sa onom pesmom...jao da ga cuje sada dr.EMOTIVNA...

Endzi Smile Xaos ... sinoc kad sam otisla,palim Tv i on peva...i mislim Jelena lol
Koma!

ej ko je nominovan!?!
Burek, Dijana i Ranka
Nazad na vrh Ići dole
http://www.seranovi.co.nr
GM_loodak
VIP foruma
VIP foruma
GM_loodak

Muški

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 9 EmptyPet Sep 28, 2007 1:04 am

emotivna luda ::

Koma!

ej ko je nominovan!?!

Evo ja cu da ti kazem.... Cool Cool Cool
Burek... Dijana... i Ranka...
Nazad na vrh Ići dole
Ena88
Elita foruma
Elita foruma
Ena88

Ženski
Broj poruka : 17137
Godina : 36
Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje
Datum upisa : 27.06.2007

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 9 EmptyPet Sep 28, 2007 2:50 am

Daj boze da ispadne Burek...
Nazad na vrh Ići dole
http://jbserbia.justgoo.com/forum.htm
GM_loodak
VIP foruma
VIP foruma
GM_loodak

Muški

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 9 EmptyPet Sep 28, 2007 2:52 am

Daj boze da ispadne Burek...

Ja bih voleo Ranka da ispadne... meni burek smesan... a i ona bosanka zanimljiva... ranka mi je najgora od onih sto su nominovani...
Nazad na vrh Ići dole
Ena88
Elita foruma
Elita foruma
Ena88

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 9 EmptyPet Sep 28, 2007 3:02 am

Ma nemoj.... e pa nece ...Jer si cuo kako Bureka odjebala neka... rekla mu "PRINCE PRETVORI SE U ZABU I ODJEBI U SKOKU"... xaxa crnjak ....sto bi rekao Mishel...
Nazad na vrh Ići dole
GM_loodak
VIP foruma
VIP foruma
GM_loodak

Muški

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 9 EmptyPet Sep 28, 2007 3:04 am

Ma nemoj.... e pa nece ...Jer si cuo kako Bureka odjebala neka... rekla mu "PRINCE PRETVORI SE U ZABU I ODJEBI U SKOKU"... xaxa crnjak ....sto bi rekao Mishel...

Cek cek... ja ne znam za tu pricu... sa zabom i tom devojkom...
Nazad na vrh Ići dole
Ena88
Elita foruma
Elita foruma
Ena88

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 9 EmptyPet Sep 28, 2007 3:06 am

Ma kao prisao nekoj curi koja je drugarica njegove devojke i poljubio se sa njom u obraz.... eee a ona njemu to rekla kad to videla,a Burek kao nije video tu svoju curu od REFLEKTORa... xaxaxa...
Nazad na vrh Ići dole
GM_loodak
VIP foruma
VIP foruma
GM_loodak

Muški

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 9 EmptyPet Sep 28, 2007 3:08 am

Ma kao prisao nekoj curi koja je drugarica njegove devojke i poljubio se sa njom u obraz.... eee a ona njemu to rekla kad to videla,a Burek kao nije video tu svoju curu od REFLEKTORa... xaxaxa...

Vidi ti fraercinu... muva bre pola drzave... Cool Cool Cool
U novinama pise da je imao samo jednu devojku... koja ga je ostavila i otisla u cikago... za'ebala ga za papire...
Nazad na vrh Ići dole
Ena88
Elita foruma
Elita foruma
Ena88

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 9 EmptyPet Sep 28, 2007 3:10 am

U novinama pise da je imao samo jednu devojku... koja ga je ostavila i otisla u cikago... za'ebala ga za papire...
To iz sveta...citala sam... e a kad rekao Jeleni "SAD KAD BI TE POLJUBIO TI BI TRI DANA BILA U KOMI OD SLATKOG KISA" ...jao kako je bre naivan i glup.... a ona se samo smeska... svi ga prave na blesavog... a jer to neko plakao u kuci???
Nazad na vrh Ići dole
GM_loodak
VIP foruma
VIP foruma
GM_loodak

Muški

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 9 EmptyPet Sep 28, 2007 3:12 am

To iz sveta...citala sam... e a kad rekao Jeleni "SAD KAD BI TE POLJUBIO TI BI TRI DANA BILA U KOMI OD SLATKOG KISA" ...jao kako je bre naivan i glup.... a ona se samo smeska... svi ga prave na blesavog... a jer to neko plakao u kuci???

Jeste Jelena i Dijana pjuce valjda... ne znam sto... a malopre je samo Dijana...
Nazad na vrh Ići dole
Ena88
Elita foruma
Elita foruma
Ena88

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 9 EmptyPet Sep 28, 2007 3:13 am

Aha... ej kad ce prenos jer poceo???
Nazad na vrh Ići dole
GM_loodak
VIP foruma
VIP foruma
GM_loodak

Muški

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 9 EmptyPet Sep 28, 2007 3:15 am

Aha... ej kad ce prenos jer poceo???

Poceo je u 15 do 2... kao i svako vece... mada ja ne gledam... mrzi me sad da ustajem od racunara...

Koji ukućanin je najiskreniji?
Tanja 125
Burek 2381
Suzana 54
Miloš 78
Dijana 287
Nataša 154
Ranka 138
Marina 138
Jelena 409

Sa sajta...
Nazad na vrh Ići dole
Ena88
Elita foruma
Elita foruma
Ena88

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 9 EmptyPet Sep 28, 2007 3:19 am

I jao crni Miloshe....
Nazad na vrh Ići dole
GM_loodak
VIP foruma
VIP foruma
GM_loodak

Muški

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 9 EmptyPet Sep 28, 2007 3:20 am

I jao crni Miloshe....

Sto crni Milosh???
Nazad na vrh Ići dole
Ena88
Elita foruma
Elita foruma
Ena88

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 9 EmptyPet Sep 28, 2007 3:24 am

I jao crni Miloshe....

Sto crni Milosh???
Pa ovo pecivo ispade najiskrenije a on gle 78 glasa...eee... ma jos je rano za prognozu...
Nazad na vrh Ići dole
GM_loodak
VIP foruma
VIP foruma
GM_loodak

Muški

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 9 EmptyPet Sep 28, 2007 3:26 am

I jao crni Miloshe....

Sto crni Milosh???
Pa ovo pecivo ispade najiskrenije a on gle 78 glasa...eee... ma jos je rano za prognozu...

Hahahahhaa... pecivo... heh... ma nema veze... neka bude kako ce biti... valjda ce narod promeniti misljenje... i videti da je milosh ok... (dosta njih je vec to shvatilo)
Nazad na vrh Ići dole
Ena88
Elita foruma
Elita foruma
Ena88

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 9 EmptyPet Sep 28, 2007 3:29 am

I jao crni Miloshe....

Sto crni Milosh???

Hahahahhaa... pecivo... heh... ma nema veze... neka bude kako ce biti... valjda ce narod promeniti misljenje... i videti da je milosh ok... (dosta njih je vec to shvatilo)
Ma i ja to mislim..moja mama ga zgotivila skroz,a pecivo ne!!!! menja kanal kad progovori...meni je i Tanja OK... ne znam nisam bash pratila....
Nazad na vrh Ići dole
GM_loodak
VIP foruma
VIP foruma
GM_loodak

Muški

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 9 EmptyPet Sep 28, 2007 3:31 am

I jao crni Miloshe....

Sto crni Milosh???

Ma i ja to mislim..moja mama ga zgotivila skroz,a pecivo ne!!!! menja kanal kad progovori...meni je i Tanja OK... ne znam nisam bash pratila....

U pravu si... Tanja je dobra... samo je nekad povuku Ranka i Suzana... menise njih dve ne svidjaju kao osobe...
Nazad na vrh Ići dole
Ena88
Elita foruma
Elita foruma
Ena88

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 9 EmptyPet Sep 28, 2007 3:36 am

Suzana je ono krs najgori znaci uzas... OPEN 24 na dan... a Ranka pa ne znam nisam je proucila dovoljno...
Nazad na vrh Ići dole
GM_loodak
VIP foruma
VIP foruma
GM_loodak

Muški

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 9 EmptyPet Sep 28, 2007 3:39 am

Suzana je ono krs najgori znaci uzas... OPEN 24 na dan... a Ranka pa ne znam nisam je proucila dovoljno...

U pravu su Jelena i Dijana kad kazu da ona misli da je najpametnija... samo pric: Ja, pa ja. ja pa ja... bas je nalozena... i stalno ispaljuje bureka... kad god nesto on pocne da prica ona nesto pocne da sere da skrece sa tebe... on mucenik sto puta moli da stanu da bi rekao nesto...
Nazad na vrh Ići dole
Ena88
Elita foruma
Elita foruma
Ena88

Ženski

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 9 EmptyPet Sep 28, 2007 3:40 am

Najace mi bilo kad se Jelena zalila da se ove ostale smeju uvek kada ona kaze nesto... jao pa ko ne bi...
Nazad na vrh Ići dole
GM_loodak
VIP foruma
VIP foruma
GM_loodak

Muški

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 9 EmptyPet Sep 28, 2007 3:41 am

Najace mi bilo kad se Jelena zalila da se ove ostale smeju uvek kada ona kaze nesto... jao pa ko ne bi...

Jelena je dobra kao osoba... bar mi se tako cini... a ima tamo podmuklih... bice svadje... bice... Cool Cool Cool
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: VELIKI BRAT   VELIKI BRAT - Page 9 Empty

Nazad na vrh Ići dole

VELIKI BRAT
Nazad na vrh 
Strana 9 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» VELIKI BRAT VIP (sezona no. 2)
» Farma vs. Veliki brat

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
NEMANJA STEVANOVIC - FAN KLUB :: Arhiv-
Skoči na: