| CHAT | |
|
+33Mica 93/2 *ANDREA* LJILJA_93 mala Dushan_SD GM_loodak Girl Zemun mima-dugajica Emily_mk bubamara aLLc nezamisliva micka sanja zr SANDRA dragon_girl Kris Jecka Miss coco emotivna luda Ivanna pink girl Chocolate girl Muchacha Anci *Britney* Smajlica Ena88 Mrvica_88 Jovana $Jelena$ DJ MW Mina-Neca fan 37 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
dragon_girl Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1063 Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: CHAT Ned Sep 23, 2007 5:12 pm | |
| - mima-dugajica ::
- Mina-Neca fan ::
- mima-dugajica ::
- Mima koje si godiste?
92,ti :?: :?: isto odakle si :?: :?: Vrbas,ti?? NS... stalno pokushavam da stavim avatar, ali nikako ne kontam kako.. ides gore na profil pa onda desno imaces avatar..et | |
|
| |
mima-dugajica VIP foruma
Broj poruka : 9234 Godina : 32 Datum upisa : 17.09.2007
| Naslov: Re: CHAT Ned Sep 23, 2007 5:13 pm | |
| - dragon_girl ::
- Mima koje si godiste?
92,ti :?: :?: isto odakle si :?: :?: Vrbas,ti?? NS... stalno pokushavam da stavim avatar, ali nikako ne kontam kako..
ides gore na profil pa onda desno imaces avatar..et aj sad cu probati ponowo.. mozda mi uspe.. | |
|
| |
Mina-Neca fan Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 11913 Godina : 32 Datum upisa : 25.08.2007
| Naslov: Re: CHAT Ned Sep 23, 2007 5:13 pm | |
- dragon_girl ::
- Mima koje si godiste?
92,ti :?: :?: isto odakle si :?: :?: Vrbas,ti?? NS... stalno pokushavam da stavim avatar, ali nikako ne kontam kako..
ides gore na profil pa onda desno imaces avatar..et aj sad cu probati ponowo.. mozda mi uspe.. probaj | |
|
| |
Muchacha Gušter
Broj poruka : 433 Godina : 36 Localisation : negde iznad planetaaa Datum upisa : 19.09.2007
| Naslov: Re: CHAT Ned Sep 23, 2007 5:15 pm | |
| pozz svima sta se radi | |
|
| |
*ANDREA* Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1326 Godina : 38 Datum upisa : 21.06.2007
| Naslov: Re: CHAT Ned Sep 23, 2007 5:17 pm | |
| - Jasmina_dg ::
- andreaaaaaaaaa
kisssssssss sta se radiiiiiiiiiiiiiiiiii | |
|
| |
mima-dugajica VIP foruma
| Naslov: Re: CHAT Ned Sep 23, 2007 5:17 pm | |
| - Mina-Neca fan ::
- dragon_girl ::
- Mima koje si godiste?
ides gore na profil pa onda desno imaces avatar..et aj sad cu probati ponowo.. mozda mi uspe.. probaj nece.. ja bi da stavim neku Necinu slicicu a tamo nema ponudjeno.. | |
|
| |
mima-dugajica VIP foruma
| Naslov: Re: CHAT Ned Sep 23, 2007 5:18 pm | |
| - Muchacha ::
- pozz svima sta se radi
pozz | |
|
| |
AdminKa Admin
Broj poruka : 2141 Godina : 38 Datum upisa : 12.06.2007
| Naslov: Re: CHAT Ned Sep 23, 2007 5:19 pm | |
| na dnu pocetne stranice imate chat..
desno gore od chata imate variantu Pristupi..ajd malo da isprobamo to ako nam se bude svidelo ostavicemo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Ned Sep 23, 2007 5:25 pm | |
| |
|
| |
Mina-Neca fan Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 11913 Godina : 32 Datum upisa : 25.08.2007
| Naslov: Re: CHAT Ned Sep 23, 2007 5:26 pm | |
| - Admin ::
- na dnu pocetne stranice imate chat..
desno gore od chata imate variantu Pristupi..ajd malo da isprobamo to ako nam se bude svidelo ostavicemo dobro | |
|
| |
mima-dugajica VIP foruma
| Naslov: Re: CHAT Ned Sep 23, 2007 5:33 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Ned Sep 23, 2007 5:33 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Ned Sep 23, 2007 5:35 pm | |
- Jasmina_dg ::
- a u ovde su svi izludeli sa ovim pesmama
boze al se vi prziteeeeeeeeee
odmah potpisi
looodilo
pozzzzzzz za sveeeeeeeeeeeee kissic jaco.. ja sam tek danas skontala da sam stojala ispred tebe na Tashu za finale.. kako,nisam te videla,daj slikuuuuuu a pa sigurno me se secash.. nisam imala Necinu majicu zato shto sam dosla oko 7.. imala sam beli duks.. ti si mi probushila balon od srece kad je neca ushao u top 5.. a pre toga sam ti ja dala palice.. stojala sam sa leve strane emotivne(neznam kako se zove).. i kad si se svadjala sa onim iza shto nisu hteli da navijaju, pitala si mene dal si u pravu.. jel znash sad ko sam? neznam da postavim sliku.. joj ne mogu da se setim,jer si imala ranac beli mozda ili pih pamet me napustilaaaa cekaj,nisi imala majcu ,jer ti niko nije dao,nema veze to sa vremenom,niko vise nije imao viska kissiiicc |
|
| |
mima-dugajica VIP foruma
| Naslov: Re: CHAT Ned Sep 23, 2007 5:39 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Ned Sep 23, 2007 5:40 pm | |
| |
|
| |
mima-dugajica VIP foruma
| Naslov: Re: CHAT Ned Sep 23, 2007 5:44 pm | |
| - Jasmina_dg ::
odmah potpisi
looodilo
pozzzzzzz za sveeeeeeeeeeeee kissic jaco.. ja sam tek danas skontala da sam stojala ispred tebe na Tashu za finale.. kako,nisam te videla,daj slikuuuuuu a pa sigurno me se secash.. nisam imala Necinu majicu zato shto sam dosla oko 7.. imala sam beli duks.. ti si mi probushila balon od srece kad je neca ushao u top 5.. a pre toga sam ti ja dala palice.. stojala sam sa leve strane emotivne(neznam kako se zove).. i kad si se svadjala sa onim iza shto nisu hteli da navijaju, pitala si mene dal si u pravu.. jel znash sad ko sam? neznam da postavim sliku..
joj ne mogu da se setim,jer si imala ranac beli mozda
ili pih pamet me napustilaaaa
cekaj,nisi imala majcu ,jer ti niko nije dao,nema veze to sa vremenom,niko vise nije imao viska
kissiiicc joj pa nisam nikog ni pitala dal ima vishak.. imala sam ranac.. skontala sam da nema vishe majica zato shto si ti kad si se svadjala sa ovim od iza rekla shto su uzimali majice ako nece da navijaju i ako ce samo sedeti.. ali niko nije dao svoju majicu.. ]
jer sam se drzala za tebe?
cuti ne pricaj sta sam sve radila na finalu,pssssstttttt jesi.. i josh su tebe swi zvali jaco,jaco a ja tek danas skontala da si to bila ti.. joj shto da cutim.. swa sreca da si bila tu, jer bi drugacije skoro swi zuti sedeli.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Ned Sep 23, 2007 5:47 pm | |
odmah potpisi
looodilo
pozzzzzzz za sveeeeeeeeeeeee kissic jaco.. ja sam tek danas skontala da sam stojala ispred tebe na Tashu za finale.. kako,nisam te videla,daj slikuuuuuu a pa sigurno me se secash.. nisam imala Necinu majicu zato shto sam dosla oko 7.. imala sam beli duks.. ti si mi probushila balon od srece kad je neca ushao u top 5.. a pre toga sam ti ja dala palice.. stojala sam sa leve strane emotivne(neznam kako se zove).. i kad si se svadjala sa onim iza shto nisu hteli da navijaju, pitala si mene dal si u pravu.. jel znash sad ko sam? neznam da postavim sliku..
joj ne mogu da se setim,jer si imala ranac beli mozda
ili pih pamet me napustilaaaa
cekaj,nisi imala majcu ,jer ti niko nije dao,nema veze to sa vremenom,niko vise nije imao viska
kissiiicc joj pa nisam nikog ni pitala dal ima vishak.. imala sam ranac.. skontala sam da nema vishe majica zato shto si ti kad si se svadjala sa ovim od iza rekla shto su uzimali majice ako nece da navijaju i ako ce samo sedeti.. ali niko nije dao svoju majicu.. ]
jer sam se drzala za tebe?
cuti ne pricaj sta sam sve radila na finalu,pssssstttttt jesi.. i josh su tebe swi zvali jaco,jaco a ja tek danas skontala da si to bila ti.. joj shto da cutim.. swa sreca da si bila tu, jer bi drugacije skoro swi zuti sedeli.. cuti bre,sramota me,kako su me neki nervirali,kad sam rekla,ovi sto sede neka skinu majce,i neka daju onima koji hoce da navijajuu,setila sam se tebe ma i balone i palice sam ckidala heheeheheh |
|
| |
mima-dugajica VIP foruma
| Naslov: Re: CHAT Ned Sep 23, 2007 5:53 pm | |
| neka.. sve za Necu.. jel posle finala moglo da ode da se slika sa necom i ostalim finalistima? jesi bila juce na koshutnjaku, poshto znam da ti uvek idesh da podrzavash necu? | |
|
| |
GM_loodak VIP foruma
Broj poruka : 5017 Godina : 33 Datum upisa : 28.08.2007
| Naslov: Re: CHAT Ned Sep 23, 2007 5:53 pm | |
| | |
|
| |
mima-dugajica VIP foruma
| Naslov: Re: CHAT Ned Sep 23, 2007 5:54 pm | |
| - GM_lood ::
- Hello everybody...
pozz | |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Ned Sep 23, 2007 5:55 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
- neka.. sve za Necu.. jel posle finala moglo da ode da se slika sa necom i ostalim finalistima? jesi bila juce na koshutnjaku, poshto znam da ti uvek idesh da podrzavash necu?
snimanje je bilo na dedinju,nisam isla jer nema publike,ubacili su samo neke krasiveeeeeeee mogla si da se slikas sa nemanjom,znam jer su se neke slikalee a za ostale nemam pojmaaaaaaaa |
|
| |
*Britney* Gušter
Broj poruka : 693 Godina : 34 Datum upisa : 12.07.2007
| - GM_lood ::
- Hello everybody...
pozz | |
|
| |
GM_loodak VIP foruma
Broj poruka : 5017 Godina : 33 Datum upisa : 28.08.2007