| CHAT | |
|
+33Mica 93/2 *ANDREA* LJILJA_93 mala Dushan_SD GM_loodak Girl Zemun mima-dugajica Emily_mk bubamara aLLc nezamisliva micka sanja zr SANDRA dragon_girl Kris Jecka Miss coco emotivna luda Ivanna pink girl Chocolate girl Muchacha Anci *Britney* Smajlica Ena88 Mrvica_88 Jovana $Jelena$ DJ MW Mina-Neca fan 37 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: CHAT Pet Sep 21, 2007 1:58 am | |
| - DJ MW ::
- Ena88 ::
- Ceo sprat je super opremio... samo josh neke sitnice i bice tip-top
E meni se ipak retriver najvishe svidja... Xexe... pa nabavi sebi jednog... | |
|
| |
emotivna luda Hronični forumaš
Broj poruka : 3168 Godina : 39 Localisation : ...moj BEOGRADE,zagrli me... Datum upisa : 21.06.2007
| Naslov: Re: CHAT Pet Sep 21, 2007 1:59 am | |
| cais drugaric =ima li nekoga ?!?!? evo ja dosla iz grada,ususkala se u svoj krevet i reko da vidim sta se ovde desava... puSa* | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: CHAT Pet Sep 21, 2007 2:00 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Broj poruka : 3168 Godina : 39 Localisation : ...moj BEOGRADE,zagrli me... Datum upisa : 21.06.2007
| Naslov: Re: CHAT Pet Sep 21, 2007 2:04 am | |
| - Jasmina_dg ::
- emotivna luda ::
- cais drugaric =ima li nekoga ?!?!? evo ja dosla iz grada,ususkala se u svoj krevet i reko da vidim sta se ovde desava... puSa*
ninaaaaaaaaa LJubaViiiiiiiiiiiiiii...........jao ne mogu na onaj MSn-samo mi cici svaki minut,ne mogu ni mjuzu da slusam lepo :tongue: Sta se rdai?! eeee,poz. sam Vrcku.....ofarbala se ,znas kako joj je super!!! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Pet Sep 21, 2007 2:06 am | |
| - emotivna luda ::
- Jasmina_dg ::
- cais drugaric =ima li nekoga ?!?!? evo ja dosla iz grada,ususkala se u svoj krevet i reko da vidim sta se ovde desava... puSa*
ninaaaaaaaaa LJubaViiiiiiiiiiiiiii...........jao ne mogu na onaj MSn-samo mi cici svaki minut,ne mogu ni mjuzu da slusam lepo :tongue: Sta se rdai?! eeee,poz. sam Vrcku.....ofarbala se ,znas kako joj je super!!! rece mi da se farbala joj i ja sam bila do kafica sa jecom,nesto se smorile pa izasle malo da prozujimooo sl.nedeljed a se vidimo sa ellenom |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Pet Sep 21, 2007 2:08 am | |
| Ej vazi Jacko....moze....ja sa free sledece nedelje-eventualno prepodne sam Bizzzi zbog budjavih dokumenata! Jbt i licna karta mi istekla juce-tek sam danas izvalila Xaos! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Pet Sep 21, 2007 2:13 am | |
- Ej vazi Jacko....moze....ja sa free sledece nedelje-eventualno prepodne sam Bizzzi zbog budjavih dokumenata!
Jbt i licna karta mi istekla juce-tek sam danas izvalila Xaos! pih,licna joj koji smor evo me kod karleuse malo kuckam hhhhhhiiiiiii gde se ena izgubi? |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Pet Sep 21, 2007 2:16 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Pet Sep 21, 2007 2:18 am | |
| |
|
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| |
| |
| Naslov: Re: CHAT Pet Sep 21, 2007 2:18 am | |
| - Jasmina_dg ::
- Ej vazi Jacko....moze....ja sa free sledece nedelje-eventualno prepodne sam Bizzzi zbog budjavih dokumenata!
Jbt i licna karta mi istekla juce-tek sam danas izvalila Xaos! pih,licna
joj koji smor evo me kod karleuse malo kuckam
hhhhhhiiiiiii
gde se ena izgubi? ma smoooor bre....sad jos trebam i za licnu da se cimam po opstini i sl. Nego...vazi to za vidjenje-dog. se..... kod Dzarleuse-xe xe- ijaoooo....nemoj samo pretervati,molim te ma..... CECA NACIONALE BRE* :heart: :heart: :heart: | |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Pet Sep 21, 2007 2:21 am | |
- DJ MW ::
- Ceo sprat je super opremio... samo josh neke sitnice i bice tip-top
E meni se ipak retriver najvishe svidja... Xexe... pa nabavi sebi jednog... Da, pa da ga u stanu drzhim... Jaoooo kako je meni ta rasa lepa....moja drugarica ga ima!!! Mnogo su lepi! a ja tako zelim da imam kuce.....a ceo zivot zivim u stanu i osecam da bi keva dobila ospice,mislim dobijala je kad sam uvek ranije to pominjala.... ali imam ja na Rajcu mog DOKA-sarplaninac.....i SIMA IGRAC-bleasavi pekinezer.... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Pet Sep 21, 2007 2:21 am | |
- Jasmina_dg ::
Jbt i licna karta mi istekla juce-tek sam danas izvalila Xaos! pih,licna
joj koji smor evo me kod karleuse malo kuckam
hhhhhhiiiiiii
gde se ena izgubi? ma smoooor bre....sad jos trebam i za licnu da se cimam po opstini i sl. Nego...vazi to za vidjenje-dog. se..... kod Dzarleuse-xe xe- ijaoooo....nemoj samo pretervati,molim te ma.....CECA NACIONALE BRE* :heart: :heart: :heart:
hoces u suboticu na nastup zvezda g? neki idu zamisli ijuuuuuuuuu,loodilo |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Pet Sep 21, 2007 2:25 am | |
| Gde sam se zaputila u Suboticu, Jaco ne znam....kad....iskreno ne verujem.....mrzi me da se cimam do tamo!!! ma breee....Dzenan u subotu u Indjiji bre-to je blize-imam neke kombinacije za subotu!!! ma daj bre,ALO NEMANJA KAD CE BGD DOCI NA RED?!?!?! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Pet Sep 21, 2007 2:27 am | |
- Gde sam se zaputila u Suboticu, Jaco
ne znam....kad....iskreno ne verujem.....mrzi me da se cimam do tamo!!! ma breee....Dzenan u subotu u Indjiji bre-to je blize-imam neke kombinacije za subotu!!! ma daj bre,ALO NEMANJA KAD CE BGD DOCI NA RED?!?!?! ajmo na dzenana? loodilooooooo imao ona sve,opaaaaaa kosa do ramenaaaa Nikome ni rec!!!!!! |
|
| |
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Pet Sep 21, 2007 2:28 am | |
- Gde sam se zaputila u Suboticu, Jaco
ne znam....kad....iskreno ne verujem.....mrzi me da se cimam do tamo!!! ma breee....Dzenan u subotu u Indjiji bre-to je blize-imam neke kombinacije za subotu!!! ma daj bre,ALO NEMANJA KAD CE BGD DOCI NA RED?!?!?! Joj, cuti, nisu ni u NS-u bili...
A retriver je inache moja omiljena rasa... ja sma imala retrivera kad sam bila mala ali dala sam ga kumi imala sam i rot fajleraaa |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Pet Sep 21, 2007 2:31 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Pet Sep 21, 2007 2:33 am | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Pet Sep 21, 2007 2:33 am | |
| Ma shta ce ti dechko, i ovako devojke nikad nisu zadovoljne nama...
Jaco, imala si i rotfajlera...? Bash ti odgovara... Jaca-faca i rotfajler... He, he... | |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Pet Sep 21, 2007 2:34 am | |
| E, ljudi, ja idem... Pozz... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Pet Sep 21, 2007 2:36 am | |
- Ma shta ce ti dechko, i ovako devojke nikad nisu zadovoljne nama...
Jaco, imala si i rotfajlera...? Bash ti odgovara... Jaca-faca i rotfajler... He, he... khm,khm sad bi ti pokazala smajlija,mrsss ajde laku nocc |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Pet Sep 21, 2007 2:36 am | |
- Ma shta ce ti dechko, i ovako devojke nikad nisu zadovoljne nama...
Jaco, imala si i rotfajlera...? Bash ti odgovara... Jaca-faca i rotfajler... He, he... Jaca-faca i rotfajler blesav si!!! Ma i to sto kazes....jeB. muskarce :face: ali ne mozemo bez vas!!! OK Jaco....pazi sta si rekla...... KISS D.J......i ja bih mogla uskoro....san je vrlo bitan za naredni dan a treba profunkcionisati | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Pet Sep 21, 2007 2:38 am | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: CHAT | |
| |
|
| |