bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Mirjana (zaboravila sam kako se preziva :)) Ned Feb 22, 2009 10:16 pm | |
| Meni je ona pored Aleksandre favorit od zenske ekipe...Dobro peva, lepa je devojka.....sve naj, naj... | |
|
Jasmina-DG VIP foruma
Broj poruka : 6849 Godina : 37 Localisation : **Beograd** Emploi : *..Ljubiti nije greh,ljubimo se do svitanja ... * Datum upisa : 17.01.2008
| Naslov: Re: Mirjana (zaboravila sam kako se preziva :)) Ned Feb 22, 2009 10:17 pm | |
| - bubamara ::
- Meni je ona pored Aleksandre favorit od zenske ekipe...Dobro peva, lepa je devojka.....sve naj, naj...
ludooooo mirkovic....mislim da ima temu | |
|
bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: Mirjana (zaboravila sam kako se preziva :)) Ned Feb 22, 2009 10:18 pm | |
| - Jasmina-DG ::
- bubamara ::
- Meni je ona pored Aleksandre favorit od zenske ekipe...Dobro peva, lepa je devojka.....sve naj, naj...
ludooooo mirkovic....mislim da ima temu U lebac ti... Miljan ce da me kokne sto otvaram duple teme... Cek' da vidim, pa brisem ako ima... | |
|
bubamara VIP foruma
| Naslov: Re: Mirjana (zaboravila sam kako se preziva :)) Ned Feb 22, 2009 10:19 pm | |
| KAKO SE BRISE TEMA?!?!?!?! Nadlezni, javite se! | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Mirjana (zaboravila sam kako se preziva :)) | |
| |
|