| Beovizija/Evrovizija 2009. | |
|
+15paris_hilton DANIJEL 84 LeNa_ jocka Jasmina-DG crazy_angeL u_prolazu Anja* bubamara veljdza andjelaaaaa DJ MW Ena88 SANDRA Elena^ 19 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2009. Ned Mar 08, 2009 1:33 pm | |
| - DJ MW ::
- Ne mogu da verujem da Ana nije proshla... Nameshteno da pobedi OT band...
| |
|
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2009. Ned Mar 08, 2009 1:49 pm | |
| - bubamara ::
- DJ MW ::
- Ne mogu da verujem da Ana nije proshla... Nameshteno da pobedi OT band...
Ne verujem... | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
Broj poruka : 8794 Godina : 34 Localisation : Macedonia Datum upisa : 26.09.2007
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2009. Ned Mar 08, 2009 2:15 pm | |
- Elena^ ::
- Na sav ovaj cudan izbor pesama koji su prosli u finale tj koje nisu prosli imam jos jedan komentar zasto umesto Makedonija su stavili BJR Makedonija kad su priznali drzavu pod ustavno ime koje je Republika Makedonija tu stvaraju samo mnogo politika u igru kao sto su to uradili Crnogorci kad je bio festival u Budvi pa na kraju morali da e izvinjavaju kao bilo je to greska ... malo sutra .... jer zaista nije to potrebno
Zato shto ste ispali pich*e i priznali "Kosovo". Ne treba da se mesa politika i muzika tj umetnost ako nizi znao Al ka d vec pocinjes da vredjas da ti objasnim lepo neke stvari kako stoje Nismo mi pici*e jer ako nisi znao 2001 kod nas je bila vojna i tad su Albanci dobili vise prava nego sto su imali ranije i zbog njih je Kosovo priznato zato prvo se raspitaj pre nego pocnes da pises sve i svasta A i vi mnogo ste se rano setili vaseg Kosova tek kad su hteli da se odvoje, tad su se vasi politicari prisetili da ima jos jednog dela Srbije, ali tad je bilo kasno za sve njih da store nesto a do tad nisu ni marili sta se sve desava na Kosovo I nemoze zbog toga oni da nam menjaju ime jer prvo nek isprave ono sto su nekad priznali i potpisali pa posle nek pise sta im se prdne | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
Broj poruka : 15303 Godina : 39 Datum upisa : 05.10.2007
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2009. Ned Mar 08, 2009 3:15 pm | |
| malo me danijel razcharao staylingom ..a i milica..mad i pesma im nije SAWRSHENA KAKO SAM ochekiwao.......shime uzhasna pesma...ot bend moglo je i bolje | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
Broj poruka : 7367 Godina : 34 Localisation : Apatin Emploi : Najpovuceniji clan :( Datum upisa : 09.07.2007
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2009. Ned Mar 08, 2009 5:25 pm | |
| недеља, 08. мар 2009, 14:50 -> 15:05 Саопштење РТС-а поводом фестивала "Беовизија" Накнадном провером утврђено да су се, на основу збира гласова жирија и СМС гласова, у финале "Беовизије" пласирале и Ана Николић и Ивана Селаков, саопштава Супервизорска комисија РТС-а. takovska.jpg Техничком грешком насталом коришћењем резултата СМС гласова на петоминутном пресеку уместо коначном десетоминутном обрачуну, супервизија РТС-а утврдила је да су извођачи Ана Николић и Ивана Селаков оштећени, наводи се у саопштењу Супервизорске комисије РТС-а. Збир гласова жирија и СМС гласова увео је Ану Николић и Ивану Селаков у финале, па је Супервизија РТС-а наложила је Организационом одбору фестивала "Беовизија" да списку од десет већ проглашених финалиста дода поменуте извођаче. "Извињавамо се гледаоцима, извођачима и свима који су повређени овом ненамерном грешком техничког лица коју исправљамо инсистирајући на регуларности такмичења". "Фестивал Беовизија је свој углед одбранио резултатима наших представника претходних година и организацијом најбољег Еуросонга. Организациони одбор признаје грешку и преузима на себе све могуће консеквенце. Одговорна лица поднела су оставке генералном директору РТС-а", наводи се у саопштењу Супервизорске комисије РТС-а. | |
|
| |
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2009. Ned Mar 08, 2009 5:41 pm | |
| - SANDRA ::
- недеља, 08. мар 2009, 14:50 -> 15:05
Саопштење РТС-а поводом фестивала "Беовизија"
Накнадном провером утврђено да су се, на основу збира гласова жирија и СМС гласова, у финале "Беовизије" пласирале и Ана Николић и Ивана Селаков, саопштава Супервизорска комисија РТС-а. takovska.jpg
Техничком грешком насталом коришћењем резултата СМС гласова на петоминутном пресеку уместо коначном десетоминутном обрачуну, супервизија РТС-а утврдила је да су извођачи Ана Николић и Ивана Селаков оштећени, наводи се у саопштењу Супервизорске комисије РТС-а.
Збир гласова жирија и СМС гласова увео је Ану Николић и Ивану Селаков у финале, па је Супервизија РТС-а наложила је Организационом одбору фестивала "Беовизија" да списку од десет већ проглашених финалиста дода поменуте извођаче.
"Извињавамо се гледаоцима, извођачима и свима који су повређени овом ненамерном грешком техничког лица коју исправљамо инсистирајући на регуларности такмичења".
"Фестивал Беовизија је свој углед одбранио резултатима наших представника претходних година и организацијом најбољег Еуросонга. Организациони одбор признаје грешку и преузима на себе све могуће консеквенце. Одговорна лица поднела су оставке генералном директору РТС-а", наводи се у саопштењу Супервизорске комисије РТС-а.
- Na sav ovaj cudan izbor pesama koji su prosli u finale tj koje nisu prosli imam jos jedan komentar zasto umesto Makedonija su stavili BJR Makedonija kad su priznali drzavu pod ustavno ime koje je Republika Makedonija tu stvaraju samo mnogo politika u igru kao sto su to uradili Crnogorci kad je bio festival u Budvi pa na kraju morali da e izvinjavaju kao bilo je to greska ... malo sutra .... jer zaista nije to potrebno
Zato shto ste ispali pich*e i priznali "Kosovo". Ne treba da se mesa politika i muzika tj umetnost ako nizi znao Al ka d vec pocinjes da vredjas da ti objasnim lepo neke stvari kako stoje Nismo mi pici*e jer ako nisi znao 2001 kod nas je bila vojna i tad su Albanci dobili vise prava nego sto su imali ranije i zbog njih je Kosovo priznato zato prvo se raspitaj pre nego pocnes da pises sve i svasta A i vi mnogo ste se rano setili vaseg Kosova tek kad su hteli da se odvoje, tad su se vasi politicari prisetili da ima jos jednog dela Srbije, ali tad je bilo kasno za sve njih da store nesto a do tad nisu ni marili sta se sve desava na Kosovo I nemoze zbog toga oni da nam menjaju ime jer prvo nek isprave ono sto su nekad priznali i potpisali pa posle nek pise sta im se prdne Znam, Elena, zashto ste priznali Kosovo. Takodje znam da niste medjunarodno prihvaceni pod nazivom "Makedonija". A zashto bi RTS, koji je chlan EBU-a, napisao "Makedonija", ako EBU kazhe da ste "BJR Makedonija"? To shto sam rekao da su tako napisali zbog Kosova - bio sam sarkastichan. Napisali su tako zato shto je to pravilno. A zashto bi menjali neshto shto je pravilno, a josh i pored toga kada je u pitanju jedna drzhava koja je priznala Kosovo, i to drzhava koja se uvek smatrala prijateljem Srbija? A "Evrovizija" je takmichenje koje jeste povezano sa politikom, s obzirom na chinjenicu da se u tom takmichenju takmiche drzhave, koje su politichka kreacija. Upravo zato svake godine i pishe "FYR of Macedonia" na ekranu kada vash predstavnik nastupa. I nemoj da mi prichash o odnosu Srbije prema kosovskom problemu - ja znam vishe o tome nego ti. | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
Broj poruka : 8794 Godina : 34 Localisation : Macedonia Datum upisa : 26.09.2007
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2009. Ned Mar 08, 2009 6:03 pm | |
| - Elena^ ::
Zato shto ste ispali pich*e i priznali "Kosovo". Ne treba da se mesa politika i muzika tj umetnost ako nizi znao Al ka d vec pocinjes da vredjas da ti objasnim lepo neke stvari kako stoje Nismo mi pici*e jer ako nisi znao 2001 kod nas je bila vojna i tad su Albanci dobili vise prava nego sto su imali ranije i zbog njih je Kosovo priznato zato prvo se raspitaj pre nego pocnes da pises sve i svasta A i vi mnogo ste se rano setili vaseg Kosova tek kad su hteli da se odvoje, tad su se vasi politicari prisetili da ima jos jednog dela Srbije, ali tad je bilo kasno za sve njih da store nesto a do tad nisu ni marili sta se sve desava na Kosovo I nemoze zbog toga oni da nam menjaju ime jer prvo nek isprave ono sto su nekad priznali i potpisali pa posle nek pise sta im se prdne Znam, Elena, zashto ste priznali Kosovo. Takodje znam da niste medjunarodno prihvaceni pod nazivom "Makedonija". A zashto bi RTS, koji je chlan EBU-a, napisao "Makedonija", ako EBU kazhe da ste "BJR Makedonija"? To shto sam rekao da su tako napisali zbog Kosova - bio sam sarkastichan. Napisali su tako zato shto je to pravilno. A zashto bi menjali neshto shto je pravilno, a josh i pored toga kada je u pitanju jedna drzhava koja je priznala Kosovo, i to drzhava koja se uvek smatrala prijateljem Srbija? A "Evrovizija" je takmichenje koje jeste povezano sa politikom, s obzirom na chinjenicu da se u tom takmichenju takmiche drzhave, koje su politichka kreacija. Upravo zato svake godine i pishe "FYR of Macedonia" na ekranu kada vash predstavnik nastupa. I nemoj da mi prichash o odnosu Srbije prema kosovskom problemu - ja znam vishe o tome nego ti. [/quote] Mi smo priznati pod to ime od mnogo zemjla vise od 200 medju koje su najvece sile Rusija Kina i SAD A zasto onda Bosanska TV koja je i ona clan Ebu-a napisala Makedonija a ne BJR Makedonija koja je razlika izmedju RTS i Bosanska TV,zar Bosanska TV nije clan EBU-a A jos ako smo tako medjunarodno priznati zasto ste vi nas priznali pod nase ustavno ume Republika Makedonija zasto ste to ucinili ako je trebalo da pise BJR Makedonija ne bi ste nas priznali pod ustavno ime Ko kaze da je to pravilno Grcka zar vasim RTS-om rakovode Grci a josh i pored toga kada je u pitanju jedna drzhava koja je priznala Kosovo, i to drzhava koja se uvek smatrala prijateljem Srbija?Opet mesas politiku u svemu tome To pise zato sto Grci tako lobiraju a ako ste vi jedna njihov potkrepa onda je to druga prica, ne treba da mi pricas sta je drzava mnogo dobro to znam al kako mnogi kazu da umetnost i politika ne trebaju da se mesaju Dzaba znas vise (ako vec hoces da mislis da znas mnogo vise) kad ste se kasno setili drugog dela vase zemlje trebalo je svo vreme da ulazu u taj deo kao sto ulazu u druge delove Srbije a to sto nisu ulagali srpski politicari iskoristili siptari A to sto si bio sarkastican pa dobro navikli smo da samo vredjas nije bitno dal ima razloga za to ili ne | |
|
| |
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2009. Ned Mar 08, 2009 6:51 pm | |
| Samo cu da ti kazhem da je u Kosovo ulagano decenijama vishe nego u ostale delove Srbije, i da Shiptari nisu juche doshli na Balkan, nego postoje ovde vec vekovima. Na ostale tvoje budalashtine necu da odgovaram. | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2009. Ned Mar 08, 2009 6:58 pm | |
- Samo cu da ti kazhem da je u Kosovo ulagano decenijama vishe nego u ostale delove Srbije, i da Shiptari nisu juche doshli na Balkan, nego postoje ovde vec vekovima. Na ostale tvoje budalashtine necu da odgovaram.
Nije da su budalastine vec neznas kako da odgovoris pa ti je lakse da tako napises mislis da ces ispasti tako pametniji i naravno da nisu dosli juce ali su se dobro smestili u Kosovo a da su vasi ulagali bas toliko ne bi doslo do ovo sad | |
|
| |
veljdza Gušter
Broj poruka : 460 Godina : 33 Localisation : somewhere...:) Emploi : srcolomac Datum upisa : 13.08.2007
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2009. Ned Mar 08, 2009 7:42 pm | |
| E Elena,izvini sto ti ovo kazem,ali prestani da lupas. Hvala! Bolje da se vratimo na temu. ANA,ANA,ANA! | |
|
| |
Anja* VIP foruma
Broj poruka : 6209 Godina : 34 Localisation : BEOGRAD Emploi : kao sto vidite...neee Loisirs : Ko,ko je taj,sto nam sudbine svima odredjuje?! Datum upisa : 12.07.2007
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2009. Ned Mar 08, 2009 8:00 pm | |
| | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2009. Ned Mar 08, 2009 8:48 pm | |
| Ako svoj svojega ne brani ko ce drugi Inace nadam se da ce veceras pobediti Ana ili OT Bend | |
|
| |
Anja* VIP foruma
Broj poruka : 6209 Godina : 34 Localisation : BEOGRAD Emploi : kao sto vidite...neee Loisirs : Ko,ko je taj,sto nam sudbine svima odredjuje?! Datum upisa : 12.07.2007
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2009. Ned Mar 08, 2009 9:06 pm | |
| | |
|
| |
veljdza Gušter
Broj poruka : 460 Godina : 33 Localisation : somewhere...:) Emploi : srcolomac Datum upisa : 13.08.2007
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2009. Ned Mar 08, 2009 9:08 pm | |
| Ana se najverovatnije veceras nece pojaviti jer je ljuta. Umesto toga bice pusten njen jucerasnji nastup i moci cemo da glasamo za nju. Sad je jos teze da ona pobedi. | |
|
| |
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2009. Ned Mar 08, 2009 10:41 pm | |
| Ipak ne uchestvuje Ana... | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2009. Ned Mar 08, 2009 11:01 pm | |
| I da ne ucestvuje potpuno je u pravo jer ispali su kreteni | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2009. Pon Mar 09, 2009 1:03 am | |
| Pobedio Marko Kon niko nije ovako prognozirao A ko je bio drugi ??? | |
|
| |
Anja* VIP foruma
| |
| |
andjelaaaaa VIP foruma
Broj poruka : 5025 Godina : 31 Localisation : u beskraju vjecnosti... Datum upisa : 05.01.2008
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2009. Pon Mar 09, 2009 1:21 am | |
| Drugi OT bend... Hahaha a mislim cipela... Kome bi jos palo na pamet da ce onaj freak da pobijedi Ali iskreno.. pjesma i nije toliko losa.. fenomenalno glup tekst i trash muzika, ali ono.. mislim da bi mogla fino da prodje na ESC... Daki 1 glas od strucnog zirija, Sonja 0.. Mislim da je ovdje kljucna rijec 'strucni' | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2009. Pon Mar 09, 2009 1:29 am | |
| Sonja nije dobila nijedan gleas od taj strucni ziri ??? Koliko glasova je falilo da pobedi OT Bend | |
|
| |
Anja* VIP foruma
| |
| |
Elena^ VIP foruma
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2009. Pon Mar 09, 2009 1:48 am | |
| Samo 2 odlicna je bila pesma a i njen glas je odlican Tako je bilo kod nas zamalo da nas predstavlja jedna glupa pesma al spasili smo se na kraju za malo al vi niste uspeli da se izvucete Mada ova pesma nije tolko kolko kolko je tekst glup
Poslednji izmenio Elena^ dana Pon Mar 09, 2009 1:50 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2009. Pon Mar 09, 2009 1:49 am | |
| | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2009. Pon Mar 09, 2009 1:56 am | |
| | |
|
| |
bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2009. Pon Mar 09, 2009 2:09 am | |
| Dotakli smo dno zivota. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2009. | |
| |
|
| |
| Beovizija/Evrovizija 2009. | |
|